Yeni bir baslangic icin bugün basla!

Gel tatlım sana kontenjan açarız.. :23:

Hoşgeldin topiğimize! (;
İlk sayfayı okuyup ölçü bildirimini yazabilirsin, topik sahibesi seni listeye ekleyecektir.. (;

Hoşbuldum o zaman ölçülerimi yazarım buraya :)

Ölçüleri her hafta cuma günleri mi bildiriyorsunuz yoksa başka bir gün mü? Bir de ben bel ve bacak inceltmek istiyorum hangi hareketleri önerirsiniz? Aslında Jilian yaptım bi süre ama dizim sakatlandı bırakmak zorunda kaldım. Çok sordum kusura bakmayın
:1:

Aminn canım çok teşekkür ederim.. :31:
Regl dönemlerimde ben inanılmaz kötü olurdum kendimi bildim bileli..
Bir de mideme vurur istifra etmeme sebep olurdu..
Dik bile duramazdım kambur yürürdüm, tüm karnımın içi ağrırdı çünkü..
Majezik filan da kesmezdi ağrımı; fakat bir arkadaşın önerisi hayatımı aydınlattı resmen..:53:
Arveles denen bir mucize! :23:
Ağrın varsa mutlaka bundan iç, benim bünyeme ilaçlar çok geç etki eder ama ilk içmemde 15 dakika sürmedi, bıçak gibi kesti, öyle şaşırmıştım ki anlatamam..
Çok şükür aylardır sancı çekmiyorum şimdi..
Allah o kızdan razı olsun.. (:
Kuru üzüm bir de inanılmaz tok tuttu..
Abur cuburlara kesinlikle elveda diyeceğim..
Tuzlu şeyler için de cips vs yerine ceviz tüketmeyi öneriyorum..
Çok çok sağlıklılar hem de.. (;

Yalnız benim gibi mideniz rahatsızsa arveles sizin karın agrınızı alır onun yerine size 1 hafta sürecek mide ağrısı bırakır:43: ağrı kesicilere dikkat edin.. Onun yerine regl dönemi öncesi bol bol dinlenin iyi beslenin ve yürüyüş yapın bol bol su için evet ağrınız kesilmez ama bir miktar azalması bile çok iyi oluyor :)

Hoşbuldum o zaman ölçülerimi yazarım buraya :)

Ölçüleri her hafta cuma günleri mi bildiriyorsunuz yoksa başka bir gün mü? Bir de ben bel ve bacak inceltmek istiyorum hangi hareketleri önerirsiniz? Aslında Jilian yaptım bi süre ama dizim sakatlandı bırakmak zorunda kaldım. Çok sordum kusura bakmayın

ölçülerimizi pazartesileri yazıyoruz ama sen ölçüp hemen bildirebilirsin.. videolar ilk sayfada var orada hangisinin neresini calıstırdıgı da yazıyor oradan bakabilirsin. Ben jillianın 30 day shredini yapıyorum ama dizin rahatsızsa zorlama kesinlikle.. tiffanynin bikini absi çok iyi diyorlar videolara bakıp kendine göre secip bazı gunler birini bazı günler baskasını yapabilirsin.. her şey serbest yeter ki sen spor yap :15:

Canım kilo almak istiyorsan spordan hemen sonra proteinli bir öğün tüketmelisin.. (;
Spordan sonra 1 saat içinde yenen öğün kilo aldırır.. (;
Ama tavsiyem karbonhidrattan ziyade PROTEİN.. Karbonhidrat boş kilo yapar, proteinse istediğin sağlıklı kasları verir..
Boyuna göre bacakların zayıf duruyor olmalı, neredeyse 1,8o`sin..
Bence de biraz kilo alsan çok daha fit durursun.. (;

protein tüketmeye çalışıyorum canım ama et, yoğurt filan tek olmuyo malum onları yiyorum ama yediğim proteinden çok yanında ekmek yiyorum :1:
evet bacaklarım zayıf :) squat üst bacağımıda çalıştırıyor kalınlaşacağını düşünüyorum :44:
çok değil zaten niyetim birazcık 5 kilocuk :)

Yalnız benim gibi mideniz rahatsızsa arveles sizin karın agrınızı alır onun yerine size 1 hafta sürecek mide ağrısı bırakır:43: ağrı kesicilere dikkat edin.. Onun yerine regl dönemi öncesi bol bol dinlenin iyi beslenin ve yürüyüş yapın bol bol su için evet ağrınız kesilmez ama bir miktar azalması bile çok iyi oluyor :)

Canım maalesef benim öyle böyle bir ağrı olmadığı için artık içiyorum..
Başımın çatladığı zamanlar bile ilaç içmem ben..
Ama regl dönemlerimde hayatım duruyor resmen..
Bana fayda eden hiçbir şey yok..
Bahsettiğim ağrı kesici piyasada yan etkisi en az olan ağrı kesici, çok şükür hiçbir şikayetim olmadı mide vs..
Zaten 1`den fazla içmedim içme niyetinde de değilim..
Elbette ilaç kullanın direktifi yapamam insanlara ama her ay doğum sancısı çekmektense artık içiyorum..
Bir de çikolata kistim var, bu da sancıma sancı katıyor maalesef..
Oturamıyorum bile yürüyüp egzersiz alternatifim olsun..
Bir dokundun bin ahh işittin ya Hû! (:
Allah yardımcısı olsun bu tür sıkıntı çekenlerin..

Majezik filan da kesmezdi ağrımı; fakat bir arkadaşın önerisi hayatımı aydınlattı resmen..:53:
Ağrın varsa mutlaka bundan iç, benim bünyeme ilaçlar çok geç etki eder ama ilk içmemde 15 dakika sürmedi, bıçak gibi kesti, öyle şaşırmıştım ki anlatamam..

Canım maalesef benim öyle böyle bir ağrı olmadığı için artık içiyorum..
Başımın çatladığı zamanlar bile ilaç içmem ben..
Ama regl dönemlerimde hayatım duruyor resmen..
Bana fayda eden hiçbir şey yok..
Bahsettiğim ağrı kesici piyasada yan etkisi en az olan ağrı kesici, çok şükür hiçbir şikayetim olmadı mide vs..
Zaten 1`den fazla içmedim içme niyetinde de değilim..
Elbette ilaç kullanın direktifi yapamam insanlara ama her ay doğum sancısı çekmektense artık içiyorum..
Bir de çikolata kistim var, bu da sancıma sancı katıyor maalesef..
Oturamıyorum bile yürüyüp egzersiz alternatifim olsun..
Bir dokundun bin ahh işittin ya Hû! (:
Allah yardımcısı olsun bu tür sıkıntı çekenlerin..

canım bende senin gibi regl çok zor geçiriyorum
seni en iyi ben anlıyorum yani
mide bulantısı kusma yataktan çıkamama karnıma bıçak sokasım gelir hatta
arveles çok etkili yalnız dikkatli kullan doktor diş ağrısına filan veriyoruz dedi o kadar etkiliymiş yani
bilinçsiz birine benzemiyorsun zaten ama bilgi vermek istedim aman dikkat :)

benim 8 senedir ilk defa bu ay sancısız geçti hissetmedim desem yeridir :)
aman nazar değmesin hep sancısız olsun!

Ölçülerim;

Kilo: 55
Göğüs: 86
Bel: 72
Göbek: 84
Kalça: 90
Bacak: 48
Kol: 27
Spora ara vermiştim ama artık başlamanın zamanı geldi galiba

bugünlük 45 dk spor ve 50 squatla günü noktalıyorum...bitik vaziyetteyim bacağım feci ağrıyor umarım 1-2 güne geçer yoksa yandım demektir hepinize iyi geceler...

Findikkurdu çok sevinirim canim resim cekersen..

tamam canım bugün çekerim yatmadan :34:

bencede pazartesi başlayalım ben şu düğün teranesini atlatayım hele bi...zaten birde bacağımı ağrıttım durduk yere bu arada benim hiç antrenmanım yok eğer elinde linki yada videosu varsa eklermisin yoksa ben nereden nasıl bulabilirim videoları ....

heryerim ağrımıştıda demişsin ya ben geçen hafta 3 gün spor yaptım tüm hafta sonu perte çıkardım kendimi.....inşallah alışacağim...

tamma canım pazartesi başlıyoruz o zaman birazdan koyarım buraya videoları :34:

Jillian için ortak buldun sanırım canım, ben aynı videodan biraz sıkılıyorum açıkçası, şuanki pilates programımı tercih sebebim bu.. (:
Ben Kamu Yönetimi Bölümü mezunuyum, İdari Yargı`ya hazırlanıyorum anlayacağın.. (;
Umarım Hukuk Bölümünü kazanabilirsin tatlım, kazanamazsan Adaleti yazıp Hukuğa geçiş yapabilirsin..
DGS`ye girmen gerekir yani bu geçişi yapabilmen için..
Sonrasında geçiş yaptığın üniversitelere göre kimisinde Hukuk 1. sınıftan kimisinde Hukuk 3. sınıftan başlıyorsun, bu göreceli sadece..
Ancak Direkt hakimliğe yükselmek diye birşey yok..
Avukatlar bile direkt Hakim olamıyorlar, geçiş sınavları oluyor.. (;
Yazacağın bölümü iyice araştırmayı sakın unutma, neticede seçimlerin hayatını yönlendirecek.. (;

Bence rest günü verin canım, ben yalnız yaptığım için çok teşvik edici olmamıştı..
Siz ortaklarınızı da bulduğunuz için güzel yaparsınız.. (;
Pilatesi daha keyifle yapıyorum, şu 17 dakikalık bacak videosunu ekliyorum arkasına hergün.. (;
Umarım hepimiz istediğimiz gibi olabiliriz sağlığımızla sıhhatimizle.. :31:

Canım kilo almak istiyorsan spordan hemen sonra proteinli bir öğün tüketmelisin.. (;
Spordan sonra 1 saat içinde yenen öğün kilo aldırır.. (;
Ama tavsiyem karbonhidrattan ziyade PROTEİN.. Karbonhidrat boş kilo yapar, proteinse istediğin sağlıklı kasları verir..
Boyuna göre bacakların zayıf duruyor olmalı, neredeyse 1,8o`sin..
Bence de biraz kilo alsan çok daha fit durursun.. (;

anladım canım bilgi için teşekkür edeirmmm :16:

bende başlıyorum bugün o jillianın bacak videosuna :1::1: müzeyyen gaza getirdi beni :1:

İnşaAllah olursun tatlım :)
Hakkında hayırlısı :16:
Tamam tatlım çok iyi gaza geldim yapıcam.. Ama bundan sonra anca 15 gün yapa bilirim.. Regl döneminde mümkün değil yapamam.. Ağrıdan ölürüm kesin.. En azından 4-5 gün yapamicam... Ama olsun 15 gün de iyi bence...

Aynen ben de akşam tatlı isteyince kuru üzüm yiyiyorum..
Çok iyi oluyor gerçekten..
Ben de herkese tavsiye ederim...

Dikkat et tatlım kendine ...
Umarım çabuk geçer :)

Evet tatlım haklısın..
Zaten arkadaşlar da söyledi..
Artık yapmicam öyle, daha fazla yicem..

tamam canım çokta ağır yeme ama hamur işi gibi :34:

Kızlar merhaba :) Acaba topiğe yeni adam kabul ediyor musunuz yoksa katılımlar bitti mi? :)

tabiki canım hoşgeldiiiiiiiiiiiiin :16:

20 dakika triffany ve jillian level 2 / 3. Gün bitti çok acaip terledim

Bu jillian çok fena öldum bittim:37:

Benim bacak ve kalçamı abartısız cm cm yakan tek video bu oldu.. (;
Yalnız benim ceza mevzuusu espri idi.. (;
Bunu normal programına eklemek amaçlı yapacaksın sanırım, gerekli açıklamayı yap istersen de canım arkadaşlar yanlış anlamasınlar.. (:

yaptigin espiri sanki bize yararli olucak gibi canim ;))

Bence Şöyle bir ceza verelim,

Göz açlığından dolayı kilo alanlar bu hafta tatlı yemesinler :47: (Çok mu kötüyüm ne:9:)
Spora yeteri kadar önem vermediği için kilo alanlarımız ise bu hafta normal programına artı olarak 1 saat daha spor yapsın..

Tüm önerilerim hep sizin içinn:16:

ayy yememe konusunda haklisin canim bu hafta sonu agizimi kapatiyorummm:27:

haftanın tabloda ennnn çok 3 haneli ölçüleri olan kişisi olaraktan kendime esef ve teessüf ediyorum............:47:
KILO VERMEK ISTEYENLERIMIZ

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]Ad
[/TD]
[TD]Kilo
[/TD]
[TD]Gögüs
[/TD]
[TD]Bel
[/TD]
[TD]Göbek
[/TD]
[TD]Kalca
[/TD]
[TD]Üst bacak
[/TD]
[TD]Üst kol
[/TD]
[TD]Tarih
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ElmaShekerim
[/TD]
[TD]60.8
[/TD]
[TD]84
[/TD]
[TD]64
[/TD]
[TD]77
[/TD]
[TD]97
[/TD]
[TD]55
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]16.09.2013
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muzeyyen3
[/TD]
[TD]55.4
[/TD]
[TD]86
[/TD]
[TD]64
[/TD]
[TD]82
[/TD]
[TD]94
[/TD]
[TD]54/53
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]16.09.2013
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fndkkrdu
[/TD]
[TD]56,8
[/TD]
[TD]90
[/TD]
[TD]70
[/TD]
[TD]81
[/TD]
[TD]90
[/TD]
[TD]52
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]16.09.2013
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azmiram
[/TD]
[TD]59.3
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]72
[/TD]
[TD]86
[/TD]
[TD]94
[/TD]
[TD]58
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]TATILDE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilviin
[/TD]
[TD]53.3
[/TD]
[TD]88
[/TD]
[TD]71
[/TD]
[TD]82
[/TD]
[TD]92,5
[/TD]
[TD]53
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]16.09.2013
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ohcanimadeysin
[/TD]
[TD]66
[/TD]
[TD]90
[/TD]
[TD]74
[/TD]
[TD]86
[/TD]
[TD]94
[/TD]
[TD]51
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]16.09.2013
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Emiily
[/TD]
[TD]54
[/TD]
[TD]89
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[TD]75
[/TD]
[TD]90
[/TD]
[TD]48.5
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD]16.09.2013
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]turklokumum
[/TD]
[TD]57,1
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]61
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[TD]94
[/TD]
[TD]55
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]09.09.2013
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pkasss
[/TD]
[TD]53
[/TD]
[TD]85
[/TD]
[TD]62
[/TD]
[TD]69
[/TD]
[TD]90
[/TD]
[TD]50
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD]IZINLI
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]katre99
[/TD]
[TD]67
[/TD]
[TD]95
[/TD]
[TD]76
[/TD]
[TD]90
[/TD]
[TD]101
[/TD]
[TD]59
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]09.09.2013
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AKovser
[/TD]
[TD]54.6
[/TD]
[TD]90
[/TD]
[TD]76
[/TD]
[TD]86
[/TD]
[TD]93.5
[/TD]
[TD]55
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]16.09.2013
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gewezebidik
[/TD]
[TD]58.7
[/TD]
[TD]86
[/TD]
[TD]74
[/TD]
[TD]84
[/TD]
[TD]94
[/TD]
[TD]51
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD]16.09.2013
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BLUEmoon2009
[/TD]
[TD]74,5
[/TD]
[TD]104
[/TD]
[TD]91
[/TD]
[TD]103
[/TD]
[TD]104,5
[/TD]
[TD]61
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]16.09.2013
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sottile
[/TD]
[TD]46
[/TD]
[TD]79
[/TD]
[TD]57
[/TD]
[TD]61
[/TD]
[TD]92
[/TD]
[TD]51
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]16.09.2013
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sessiz86
[/TD]
[TD]47,8
[/TD]
[TD]77
[/TD]
[TD]64
[/TD]
[TD]70
[/TD]
[TD]91
[/TD]
[TD]51
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]16.09.2013
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ozdens
[/TD]
[TD]46,4
[/TD]
[TD]80
[/TD]
[TD]62
[/TD]
[TD]70,5
[/TD]
[TD]89
[/TD]
[TD]50
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]16.09.2013
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]guraypelin
[/TD]
[TD]46,1
[/TD]
[TD]80
[/TD]
[TD]64
[/TD]
[TD]67
[/TD]
[TD]90
[/TD]
[TD]44
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD]16.09.2013
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BirAdetLokum
[/TD]
[TD]54
[/TD]
[TD]87
[/TD]
[TD]68
[/TD]
[TD]78
[/TD]
[TD]93
[/TD]
[TD]53
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]16.09.2013
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kendine haksizlik etme canim, ikili rakamlara cok yakinsin ;)) ya beni düsün, ilk basladigimda kalcam 113santimdii.. bu günlere gelmek benim icin bi mucizeydi o zamanlar :)) hemm bide cocugum yok, daha cok utanmam gerek:17:

3o gün üst üste yapan birinin bu programla incelme sağlamaması mümkün değil canım..
Ben sadece 3 gün yapabildim, hiç rest olmayıp hergün yapma olayı gözümde çok büyüdü maalesef..
Şuanki pilates programımı o sebepten seviyorum zaten, hergüne farklı video..
Jillian için yanlış zamanda başlama yaptım belki de bilemedim şimdi..
Ama kafama taktım bu programını, er-geç bir vakit 3o gün üst üste yapacağım nasipse.. (;
Bu arada sizin yapacağınız ilk level, 10 gün yapacaksınız onu sadece canım.. (;

ayy hafta sonu esim evde oldugu icin yapamicamkii bennn.. hem haftanin 5 günü fitnessda 1 saat spor yapiyorum, cok olmazmiki??

ahanda taze taze sakatlandım:25:sol alt bacağım acıyooooo:25:
olsun vazgeçmek yok bende mekik çekerim umarım fazla sürmeden geçer...
bu arada fındıkkurdu ve elmashekerim ilk sayfadaki haftalık SPOR listelerinizi neden kaldırdınız bakiim benim çok işime yarıyordu onlar:20::46::46::46:

dikkat et canim, sen bize lazimsin :34: ayyyy o listeyemi bakiyordunnnn, bende kimse o listeye uymuyor diye silmistim, dur bi sayfalara bakiiim o listeyi bulup yine ilk sayfaya eklerim ;))

:20: çok yanlış bişey yapıyosun :20: 500 kalori çoooooooook çooooooooook az :47: beslenme şeklini en kısa sürede düzenlemelisin 800ün altına inme sakın :20:

canım benim diyet listem var 67 ile başlamıştım o listeye mart ayında haziran ortasına kadar 13 kilo mu ne verdim o listeyle ama hepside yağdan gitti istersen sana resmni çekip yollarım :31:

canım kilon boyuna göre az ama ölçülerin ideal. sen kilo almaya bak ama spor destekli al sen sadece yemek yersen sporsuz anında göbek felan yaparsın zaten simit bölgendende anlaşılıyor müsaitsin yani almaya :31:

o yüzden spor + yemek diyelim sana sporunuda şuan düşünemedim ama uygun bişeyler buluruz sen nasıl olmak istediğini sayle yeter :34:

ayy nedense müzeyyenede ceza veresim var acaba nedeeen :ssz: aha buldum oda senin gibi haftasonu çok kaçırıyorrr :20:

bence haftasonbu kaçıranlar olarak size spor + 2 hafta sonu kaçırmama cezası verelim :52:

beni örnek alın azzz :45:

diyetteyim diye sevdiceğim yemek bile ısmarlamıyo kızıyorum çünkü alıcaksada sağlıklı şeyler alıyo :1:

bugün mesela activia aldı bana :52:

daha yemedim ama yicem gece :1:

kızarımmm haaaa size :47:

ben jilian 30 day sharedi yaptım level 3e geçtiiiim ramazan girdi ramazan girincede yapamadım sonrada memelekete gittim hep kaldı şimdi tekrar başlamak istiyorum aslında ama yanıma arkadaş olsa daha iyi olur tek sıkılıyorum yarışl içinde olurduk en azından :1:

ay bende avukat adayının adayının adayıyım:1:

sence avukatlığı kazanamassam adalet bölümü yazayım mı ? ondada gönlüm var aslında ama ilk hedefim istanbul hukuk.

birde adalette kendini geliştirirsen eğer hakimliğe yükselebilme şansın varmış :26:

ben sana kıydım ama nihahahhahahahahaha :9: :9: :9:

şey bende spor yapmadım dün :14: bugünde yapmıcam cumaya kadar yapmıcam malesef :50:

sınavıma hazırlanıcam bu cumaya kadar :50:

jiliina başlıyalım o zaman senle beraber ne dersin :52: bende göbek bölgemden felan şikayetçiyim :27:

ben kaldırmadım elmaşekerim yanşlılıkla kaldırdı heralde :31:

cok kötüsünnnnnnn.. ama sözzzz bu hafta sonu kacamak yokkkkk.. artik dukan diyeti yapiyorum, o diyette kacamak yapmak yasak, o yüzden daha cok dikkat etcem :))

Kızlar merhaba :) Acaba topiğe yeni adam kabul ediyor musunuz yoksa katılımlar bitti mi? :)

canim biz adam sokmuyoruz topigimize:51:, diyesim geldiiii ama demedim sayyyy, tabiikii saka yapiyorum.. hos geldinnnnn aramiza :34::34:

Ölçülerim;

Kilo: 55
Göğüs: 86
Bel: 72
Göbek: 84
Kalça: 90
Bacak: 48
Kol: 27
Spora ara vermiştim ama artık başlamanın zamanı geldi galiba

alt tarafinda sorun yok bence canim, en cok üst tarafin, bel ve göbek cevrende sorun var sankii? tabi görünüste nasil bilemiyorum ;)) seni hemen listeye ekleyecem canimm ;))

Iyi akşamlar hepinize hanımlar
bugün sabah 30dk yürüyüş
squat
ebru şallı selülitsavar
vee akşam yemeğinden sonra 1saat yürüyüş yaptım

canim biz adam sokmuyoruz topigimize:51:, diyesim geldiiii ama demedim sayyyy, tabiikii saka yapiyorum.. hos geldinnnnn aramiza :34::34:

alt tarafinda sorun yok bence canim, en cok üst tarafin, bel ve göbek cevrende sorun var sankii? tabi görünüste nasil bilemiyorum ;)) seni hemen listeye ekleyecem canimm ;))

Bi an öyle diyince gerçekten adam almıyorsunuz sandım :1: Hoşbuldum :) Evet bel ve göbekte sorun var ama bacaklarda biraz incelse fena olmaz :)

18 yaşındayım ve yalnış hatırlamıyorsam 3 yıl önce başladı bende ağrı..
İlk defe yaşadığımda neye uğradığımı şaşırdım resmen..
Birden halsizleşmeye başladım, yavaş-yavaş terledim, ateşim çıktı, karnımda ağrı çoğaldı...
Regl yüzünden olduğunu bilmedim önce, çünkü hiç yaşamamıştım..
Midem bulanıyordu..
Kendimi bahçeye attım (bahçede o halde ne işim varsa :1:), gezmeye başladım, gerçekten ağrıdan ölücem sandım..
Çok üşüyordum, annem zorla da olsa yatırdı beni, ilaç falan mı ne verdi hatırlamıyorum, uyudum..
Uyandığımda perişan haldeydim ve o gün bu gündür ağrılı geçiyor regl dönemim ama ilk 2 gün, biraz da ireli giderse en fazla 3-4-cü günler hafiften ağrım olur..
Artık işimi biliyorum ilk gün ağrı başlar-başlamaz ağrı kesicimi alırım kuzu-kuzu geçiririm reglimi.
Yoksa dayanamıyorum..
Ama benim sorunum ne kadar ilaç içsem de ağrım olmasa da çok fazla hareket yapamamam..
Koşamam mesela, ağır kaldıramam, egzersiz hiç yapamam..
O yüzden ara vermek durumunda kalıcam..

tamam canım çokta ağır yeme ama hamur işi gibi :34:

Yok tatlım, artık o kadar da değil :)

Bu gün pek yemeğe fırsatım olmadı, olunca da geç oldu...
19:30-dan sonra da bişey yemek istemedim...
Yine de meyve falan yiyerek bu günlük kalorimi yaklaşık 720-ye çıkardım..
Yarın inşaAllah daha iyi beslenicem :17:

Spor olarakta. . .

1.5 saat yürüyüş; (300 kalori burda yakmışım :21:)
10 dk karın egzersizi;
10 dk üst bacak egzarsizi;
5 dk alt bacak egzersizi;
Ayrıca squat, crunch ve push up-ın da 7-ci günündeydim...

Nedense kendimi bu gün daha iyi hissetdim... Spor ve diyet yapalı. . . Umarım hep böyle gider. . . :16:

Son düzenleme:
bende sporumu yaptım çok terledim valla ama iyi oldu kendimi çok iyi hisediyorum spor yapınca ama az önce kalori hesapladım ben ayçekirdginin okadar çok kalorisi oldugunu bilmiyodum bir kasede 745 yazıyo yuh yani ben bi oturuşta vakit geçsin diye atıyodum ağzıma yakmış beni haberim yok ::(:(

Günaydınnn güzel topiğin güzel hatunlarıııı..

ben dün mesaiye kalmama ragmen üşenmedim gittim yine aksam jillian 30 dshred'in level1 in 6. gününü yaptım.. Bi kaç güne regl olucam o yuzden sanırım ödem yaptı vücudum tartıda fazla cıkıyorum :( reglim bittikten sonra net görürüm artık değişimi..

Ama azimliyim değişimi gördükçe insan daha çok motive oluyorr.. İnşallah hepimizi 2014'ü fit hatunlar olarak karşılıcazz :)

Günaydın dicem biraz geç oldu sanırım :)

Hepinize huzurlu, bol sporlu, güzel bir gün diliyorum :16:

Ben kahvaltımı yaptım...

Peynirle 3 dilim çavdarlı ekmek yedim ve şekersiz çay içtim :)

Back
X