Yeni bir baslangic icin bugün basla!

ablacım bişey diycem streç film yapıldığında derin havasız kalırmış ve zamanla sarkarmış öyle demişti bi arkadaşım :ssz:

Evet canım duymuştum öyle birşey, sağlıklı değil o yöntem pek diyorlar..
Ama yapan insan da çok, yağları karıştırıp sürüyorlar üstüne streç yapıştırıyorlar..
Ay ama benim dediğim pilates bandıı, onu mu diyorsun ki? :44:

Ben de bugün yeni programıma geçtim, strech bantla olanları yapamadım hanımlar yaw.. (:
Bandı alıp koymuşum kenara hiçç yapmayınca tabi tuhaf oldu.. (:
Bandı bağlayınca bacaklarımı açamadım, açınca da iç bacağı hiç hissetmedim nedense..
Acaba bandım sert olandan mı ki.. :/
Ya da izlemeden yaptığım için sıkıntı yaşadım bilmiyorum..
Videolarım tamam ama, onlarla birlikte toplamda 4o dakika yaptım..
Bir iki video daha ekleyebilirim programıma, az araştırayım.. (:

Neden açamadın ki bacaklarını
En güzel hareket oysaki o ve sert bantla daha iyi yapılıyor
Ben de üç çeşit bant var en sert olanıyla yapıyorum istersen videoya bir bak

Ben de bugün yeni programıma geçtim, strech bantla olanları yapamadım hanımlar yaw.. (:
Bandı alıp koymuşum kenara hiçç yapmayınca tabi tuhaf oldu.. (:
Bandı bağlayınca bacaklarımı açamadım, açınca da iç bacağı hiç hissetmedim nedense..
Acaba bandım sert olandan mı ki.. :/
Ya da izlemeden yaptığım için sıkıntı yaşadım bilmiyorum..
Videolarım tamam ama, onlarla birlikte toplamda 4o dakika yaptım..
Bir iki video daha ekleyebilirim programıma, az araştırayım.. (:

Ebrunun bantlarindan almistim ben orta sertlikte pembeyi kullaniyorum ilk baslarda bende acamiyodum ama simdi baya iyi.aman birakma :1:

Kızlar size yağ karısımdan bahsetmistim tam hatirlayamadigimdan kesin bisey soylememistim sordum ve ACI BADEM YAĞI ★BİBERİYE YAĞI★ LİMON YAĞI..BU YAĞLARI BİREBİR KARISTIRIYORUZ.HAFTANIN 1 GUNU OZELLIKLE * HIC SPOR YAPMADIGIMIZ GUN MASAJ YAPARAK YEDIRIYORUZ..HERKES BILIYODUR AMA HATIRLATMAK ISTIYORUM BACAKLARDA ASAGIDAN YUKARIYA DOGRU YAPMAYA OZEN GOSTERIN :21:
Ben kullandigimda faydasini gordum tekrar sordum sizinle paylasmak icin,sıkılasmaniza biraz daha yardimci olur :31:

Neden açamadın ki bacaklarını
En güzel hareket oysaki o ve sert bantla daha iyi yapılıyor
Ben de üç çeşit bant var en sert olanıyla yapıyorum istersen videoya bir bak

Videoyu dün izleyip fotoğraf kırpmıştım canım, bakarak yapmaya çalışmadım, ondandır belki de.. (:
Güzel bir program yaptım 52 dakika sürüyor toplamda videolar..
Sırf kalça-bacak ağırlıklı..
Umarım 1 ayın sonunda güzel bir sonuca ulaşırım.. :31:

Ebrunun bantlarindan almistim ben orta sertlikte pembeyi kullaniyorum ilk baslarda bende acamiyodum ama simdi baya iyi.aman birakma :1:

Kızlar size yağ karısımdan bahsetmistim tam hatirlayamadigimdan kesin bisey soylememistim sordum ve ACI BADEM YAĞI ★BİBERİYE YAĞI★ LİMON YAĞI..BU YAĞLARI BİREBİR KARISTIRIYORUZ.HAFTANIN 1 GUNU OZELLIKLE * HIC SPOR YAPMADIGIMIZ GUN MASAJ YAPARAK YEDIRIYORUZ..HERKES BILIYODUR AMA HATIRLATMAK ISTIYORUM BACAKLARDA ASAGIDAN YUKARIYA DOGRU YAPMAYA OZEN GOSTERIN :21:
Ben kullandigimda faydasini gordum tekrar sordum sizinle paylasmak icin,sıkılasmaniza biraz daha yardimci olur :31:

Bendeki delta bant canım, acaba açıyorum da anlamıyor muyum, hani biraz kapatınca düşüyor ya..
Bilemedim şimdi.. :/
Ama sen iç bacağının çalıştığından bahsetmiştin, ben çalıştıramadım iç bacağımı o hareketlerle, hatta dokundum çalışıyor mu, sertlik var mı diye ama ı-ıh çalışmadı..
Neyse denemeye devam edeyim bakalım.. (:

Ben biberiye ve portakal yağını duymuştum, yağ yakıyormuş..
Denemedim ama hiç..
Sen ne kadar süre uyguladın ve etkileşimleri neler oldu canım?

Evet canım duymuştum öyle birşey, sağlıklı değil o yöntem pek diyorlar..
Ama yapan insan da çok, yağları karıştırıp sürüyorlar üstüne streç yapıştırıyorlar..
Ay ama benim dediğim pilates bandıı, onu mu diyorsun ki? :44:
aynı işlemi görüyomuş benim arkadaşımın teyzesi spor hocası arkadaşım kilolu olunca öyle yapıyodu bi ara kızmış yapma sakın diye

Bendeki delta bant canım, acaba açıyorum da anlamıyor muyum, hani biraz kapatınca düşüyor ya..
Bilemedim şimdi.. :/
Ama sen iç bacağının çalıştığından bahsetmiştin, ben çalıştıramadım iç bacağımı o hareketlerle, hatta dokundum çalışıyor mu, sertlik var mı diye ama ı-ıh çalışmadı..
Neyse denemeye devam edeyim bakalım.. (:

Ben biberiye ve portakal yağını duymuştum, yağ yakıyormuş..
Denemedim ama hiç..
Sen ne kadar süre uyguladın ve etkileşimleri neler oldu canım?

ben lastigi dusurecek Kadar birlestirmiyorum bacagimi hep daha fazla acmaya ugrasiyorum ilk 5 de elimle hafif destekliyorum sonra birakiyorum.:26: 3 ay kadar uyguladim sanirim.egzersizlerle de sıkılaşıyosun evet ama yaglarda yardimci oluyo ben cok memnun kalmistim kisa surede sonuc aliyosun selulitlerim de azalma oldu sıkılaştım.simdi gobek ve kalcaya uygulamayi dusunuyorum:8:

Son düzenleme:
aynı işlemi görüyomuş benim arkadaşımın teyzesi spor hocası arkadaşım kilolu olunca öyle yapıyodu bi ara kızmış yapma sakın diye

Canım ben onu normal egzersiz için bağlıyorum, daha etkili oluyor, bacağı açmak zorlaşınca kaslarına daha çok yükleniyorsun, öyle terlemek için sarmıyorum yani.. (;

ben lastigi dusurecek Kadar birlestirmiyorum bacagimi hep daha fazla acmaya ugrasiyorum ilk 5 de elimle hafif destekliyorum sonra birakiyorum.:26: 3 ay kadar uyguladim sanirim.egzersizlerle de sıkılaşıyosun evet ama yaglarda yardimci oluyo ben cok memnun kalmistim kisa surede sonuc aliyosun selulitlerim de azalma oldu sıkılaştım.simdi gobek ve kalcaya uygulamayi dusunuyorum:8:

Hadi ya, epey memnun kaldın yani, ben hiç denemedim yağ işini..
Ben çatlaklar için bir yağ almıştım ama hiçç sürmedim..
Arkadaşım çok faydasını gördüğünü söylemişti, heveslendim aldım ama bi kez bile sürmedim.. :31:
Biberiye falan onda da var, ben onu süreyim bari spor yapmayacağım gün..
Ama nasıl giyiniyorsun onu sürdükten sonra, ben rahat edemem ki yağlı yağlı.. :s

umarımm hiç bir zararını görmeden faydasını görürsün canımm :16:

Amin canımcım, bak bu şekilde diyorum ben :
Eki Görüntüle 816151 Eki Görüntüle 816152 Eki Görüntüle 816153 Eki Görüntüle 816154 $6Bacak.webp$7Bacak.webp$8Bacak.webp

dilviin sonunda ip atladımmm!:52:
5o tane atladım, aynen dediğim gibi odamda lambaya çarpıyorum, elimde kıvırınca çarpmıyor ama.. (:
Üst üste 2o tane atlayabiliyorum şimdilik, beynim çıkcak gibi oldu! :52:

İpi 1oo`e tamamladım.. (:
Salonda oldukça kolay atladım ama odamda kasıyor biraz..
1ooo tane atlamak yürek ister hakikaten, benimki 1oo tanede fırlayacak gibi oldu.. (:

Bu arada göğüslerimiz sarkar mı bununla zıplamaktan?? :18:
Onlar da hop hop oluyor.. :17:

Hadi ya, epey memnun kaldın yani, ben hiç denemedim yağ işini..
Ben çatlaklar için bir yağ almıştım ama hiçç sürmedim..
Arkadaşım çok faydasını gördüğünü söylemişti, heveslendim aldım ama bi kez bile sürmedim.. :31:
Biberiye falan onda da var, ben onu süreyim bari spor yapmayacağım gün..
Ama nasıl giyiniyorsun onu sürdükten sonra, ben rahat edemem ki yağlı yağlı.. :s

Cok fazla surmuyorum dustam ciktiktan sonra suruyodum ben gozenekler aciliyo ya daha iyi olur diye cildim emiyo zaten yagli gibi olmuyo nemlendirici surmus gibi oluyo rahatsiz edicek bi durum degil.

İpi 1oo`e tamamladım.. (:
Salonda oldukça kolay atladım ama odamda kasıyor biraz..
1ooo tane atlamak yürek ister hakikaten, benimki 1oo tanede fırlayacak gibi oldu.. (:

Ben cok dar body, tisort giyinirdim ip atlarken.haftada 1 gun de goguslerinize buzla masaj yaparsaniz sarkmayi onlediginiz gibi diklestirirsiniz asagidan yukariya tabiki her zaman ki kural :1: kışın bu cok zor ama yazın deneyebilirsiniz aklinizda olsun cok ise yarar :34:

Cok fazla surmuyorum dustam ciktiktan sonra suruyodum ben gozenekler aciliyo ya daha iyi olur diye cildim emiyo zaten yagli gibi olmuyo nemlendirici surmus gibi oluyo rahatsiz edicek bi durum degil.

Ben cok dar body, tisort giyinirdim ip atlarken.haftada 1 gun de goguslerinize buzla masaj yaparsaniz sarkmayi onlediginiz gibi diklestirirsiniz asagidan yukariya tabiki her zaman ki kural :1: kışın bu cok zor ama yazın deneyebilirsiniz aklinizda olsun cok ise yarar :34:

Ben de duşlardan sonra süreyim ya haklısın..
Arkadaşım kötü kokuyor demişti sanki ama deneyeyim bir.. (:
Çok dar da olsa hopluyorlar yaa.. (:
İyice sarsam sabitlesem mi onları ne yapsam.. :27:
İki duştur soğuk su tutuyorum canım, çok güzel oluyor, bir de küç tüketiyorum kansızlığımdan dolayı, dikleştiler daha bi iyi oldular sanki.. (:

Amin canımcım, bak bu şekilde diyorum ben :
Eki Görüntüle 816151 Eki Görüntüle 816152 Eki Görüntüle 816153 Eki Görüntüle 816154 Eki Görüntüle 816155 Eki Görüntüle 816156 Eki Görüntüle 816157

dilviin sonunda ip atladımmm!:52:
5o tane atladım, aynen dediğim gibi odamda lambaya çarpıyorum, elimde kıvırınca çarpmıyor ama.. (:
Üst üste 2o tane atlayabiliyorum şimdilik, beynim çıkcak gibi oldu! :52:
haa yok bunlardan bişey olmaz ben diğer esofman gibi olanları sandımm :D
ben 100 er 100 er atlıyorum basladımı duramıyorum :D ev büyük olunca zıplayarak geziyorum :D ee boyda mınnak olunca :D bende bugün dediğini yaptım kapılara atlıyorum :D annemgil ve anne tarafım bana kedi derler (gerçi kimin yanında hapşırsam aynını diyo orası ayrı :D ) yada laz güzeli derlerdi şimdi kanguru diycekler :D

Ben de duşlardan sonra süreyim ya haklısın..
Arkadaşım kötü kokuyor demişti sanki ama deneyeyim bir.. (:
Çok dar da olsa hopluyorlar yaa.. (:
İyice sarsam sabitlesem mi onları ne yapsam.. :27:
İki duştur soğuk su tutuyorum canım, çok güzel oluyor, bir de küç tüketiyorum kansızlığımdan dolayı, dikleştiler daha bi iyi oldular sanki.. (:

Sar basla atlamaya :1: bacaklari toparlayalim derken goguslerden olmayalim :1:
Biberiye yagi kotu kokar ama limon onu bastirir hatta ck guzel kokar .limon yagini ben evi silerken suyun icine damlatirim :1:
Selulit icin yosun yagi da onerebilirim ben bu yaglari suremem diyen olursa yosun yagi kullanabilir.ben bunlari kullandim o yuzden soyluyorum cok arastirdim herseyi kullanmam oyle o da cok iyidir.yosun yagi su gibidir dustan sonra kullanmak daha iyi :34:

ahahah kahkaha attım resmen yaa :D
valla doğru acep sarkar mı yaa sonra hiç evlenmeden daha neneler gibi olmayalımm öğğ :D
hani eski kraliyet filmlerinde olur ya bilir misin bilmem kadınlar bi bandajla sım sıkı sararda gögüsleri belli olmaz öyle saralım bizde :D
ama benim bacaklarım o kadar nasıl diyeyim taş gibi oldular ya :D kalçamda başlangıca göre sert

Biberiye yagi kotu kokar ama limon onu bastirir hatta ck guzel kokar .limon yagini ben evi silerken suyun icine damlatirim :1:
Selulit icin yosun yagi da onerebilirim ben bu yaglari suremem diyen olursa yosun yagi kullanabilir.ben bunlari kullandim o yuzden soyluyorum cok arastirdim herseyi kullanmam oyle o da cok iyidir.yosun yagi su gibidir dustan sonra kullanmak daha iyi :34:
sağol bebeyimm benimde baya bi moralim bozuluyodu aynaya geçince benim selilütüm bu ilkbahar olunca :(
annem greyfurt yagı biberiye ve bi kaç bişey daha kullanıyodu ama benim kullanmak aklıma gelmedi dur sen bende yosun yagı alayım :9:

sağol bebeyimm benimde baya bi moralim bozuluyodu aynaya geçince benim selilütüm bu ilkbahar olunca :(
annem greyfurt yagı biberiye ve bi kaç bişey daha kullanıyodu ama benim kullanmak aklıma gelmedi dur sen bende yosun yagı alayım :9:

O zaman yaza kadar her dustan sonra asagdan yukarya masaj yaparak sür faydasını gorursun ins ondan sonra haftada 1 uygularsin :46: 3-4 ay yogun bi sekilde devam et sonra haftada 1 devaM edersin :)

Son düzenleme:
haa yok bunlardan bişey olmaz ben diğer esofman gibi olanları sandımm :D
ben 100 er 100 er atlıyorum basladımı duramıyorum :D ev büyük olunca zıplayarak geziyorum :D ee boyda mınnak olunca :D bende bugün dediğini yaptım kapılara atlıyorum :D annemgil ve anne tarafım bana kedi derler (gerçi kimin yanında hapşırsam aynını diyo orası ayrı :D ) yada laz güzeli derlerdi şimdi kanguru diycekler :D

Ben anladım başka birşeyden bahsettiğini, emin olmak için fotoğraf koydum zaten canım.. :D
Bizimkiler görse onlar da kesin bir isim takarlar, gizli gizli atladım o sebepten, çaktırmak istediğimi de hiç sanmıyorum.. (:
Ama olduğum yerde sabit kalmak durumunda olduğum için şimdilik 2o yapabildim tek seferde en fazla.. (:
Çok iyi ama ya, cardio resmen.. (;
Onu gewezebidik söylemişti sanki, o atlarmış kapılara, bence iyi yapıyorsun, zaten ip atlayarak da uzaman mümkün.. (;

Benim aldığım epey karışım bir yağ idi canım, içindekileri tam hatırlamıyorum, okuyup yazayım:
Biberiye, Portakal, Defne Yaprağı, Kekik, Zambak, Pelesenk, Nane, Lavanta, Zeytin, Limon, Çam Terebentin yağları varmış..
Ne bulmuşlarsa koymuşlar.. (:
Senin yağlar da bulunsun aklımda, sürerim belki..
Böyle ıvır zıvır şeylere karşı çok ilgim vardır.. (:
Şimdi bantlı hareketleri yaptım da oldu, ben sabah her birini 2 dakika yapmaya çalıştım, o sebepten yapamadım galiba.. :44:
Şimdi 15-2o tekrar şeklinde yaptım ama yine de iç bacağı pek hissetmedim..
Zamanla olur belki.. (;

ahahah kahkaha attım resmen yaa :D
valla doğru acep sarkar mı yaa sonra hiç evlenmeden daha neneler gibi olmayalımm öğğ :D
hani eski kraliyet filmlerinde olur ya bilir misin bilmem kadınlar bi bandajla sım sıkı sararda gögüsleri belli olmaz öyle saralım bizde :D
ama benim bacaklarım o kadar nasıl diyeyim taş gibi oldular ya :D kalçamda başlangıca göre sert

Sorma benim aklıma da o görüntü geldi zaten yazarken, başka nasıl sabitlenir ki zaten.. :D
Sen ne zamandır ip atlıyorsun kuzum??
Herhalde sertleşir, sertleşmemesi imkansız, 1ooo tane atlıyorsun sonuçta.. (;
Çok faydasını göreceksin ama bence.. (;

Back
X