- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
Ay süper canım 1 kilo gitmiş bırakma sakın daha çok gidecekKac gündür dikkat ediyrm yavas gidiyo diye sabrim zorlaniyordu ama kararliydim sonuca gidecegini biliyordum birden.
Dün 89.900 dü
Bugün 88.900 çıktım
O zaman dinlen canım sen. Bende mutfaktan çıkamadım bir türlü. Ev işide zorluyor süpürgeyi açsam adam dırdır ediyo. Karantinayı boz diyo şeytan sal sokağa
Başarırlar canım kararlı olursan yaparsın bide çevremdekilere uyma malum yedirmeyi içirmeyi çok seven ısrarcı bir toplumuzYarın şekersiz 21 güne başlıyorum. 21 gün boyunca rafine şeker yok. Cilolata yok(arada yiyordum). Meyve sınırlı. Bol sebze. Protein var....pirinc patetes beyaz ekmek yufka vs.. Yok... Bakalim becerebilecek miyim. 5 marta kadar surecek.
Seni anliyorum oyle zor oluyor ki. Ama ben mesela simdi motivenin dibindeyim önüme ne konsa yemem. Umarim bu motivem bozulmadan az daha veririmde az kuculurumCok degil de bazenn:))of yaa. Kayinvalidem çağırınca işler bozuluyor . Yemek yapmis oluyor.genelde de karbonhidratli,milföylu,pilavli...biraz yemek durumunda kaliyorum.sizde oluyor mu.
Benim anneminde beyin damarinda daralma olmustu ben lisedeydim durumun ciddiyetini hatirliyorum. Babamda korkmustu annemi cok uzuyordu. Annem stresten kafaya takmaktan cile cekmekten o hale gelmisti . Annem ilac kullanmiyor. Eskiye gore kafasi daha rahat. Allah esinede şifa versin telkin ver stresin faydasi yok bende bi ara cok takmaktan ruh sagligimi bozdum ucundan döndüm simdi safa bagladim mecburYap canım en iyisi bitkisel tedavi. Ihlamur bana aşırı iyi gelir hemen farkederim ayaklanırım. Babasında şeker var genetik sanırım inşallah çaresi bulunur annem de şeker hastası çok yüksek ilaçlardan karaciğeri hasar görüyor iki hafta önce sarılık geçirdi artık vücut kaldıramıyor . Beyin damarlarında tıkanma yok canım çok şükür daralma var isoptin diye bir ilaç vermiş doktor halsiz yapıyor uykusu var sürekli yatmak istiyor git desem de gitmez alıştı iyice
Bugünde 200 gram gittiAy süper canım 1 kilo gitmiş bırakma sakın daha çok gidecek
Waaawwww beklemiyordum böyle bir atilimYarın şekersiz 21 güne başlıyorum. 21 gün boyunca rafine şeker yok. Cilolata yok(arada yiyordum). Meyve sınırlı. Bol sebze. Protein var....pirinc patetes beyaz ekmek yufka vs.. Yok... Bakalim becerebilecek miyim. 5 marta kadar surecek.
Amin canım annene de çok geçmiş olsun. Annemin de beyin damarlarında kan akımı yavaş demişti doktor bir süre önce. Hafif bir beyin küçülmesi olmuştu. Oda ilaç kullanmıyor ondaki etkiler kendini belli etmeye başladı unutkan oldu donuklaştı. İlaç kullansa ayrı dert kullanmasa ayrı. Hakkımıza hayırlısı ne diyelim allah başımızdan almasınBenim anneminde beyin damarinda daralma olmustu ben lisedeydim durumun ciddiyetini hatirliyorum. Babamda korkmustu annemi cok uzuyordu. Annem stresten kafaya takmaktan cile cekmekten o hale gelmisti . Annem ilac kullanmiyor. Eskiye gore kafasi daha rahat. Allah esinede şifa versin telkin ver stresin faydasi yok bende bi ara cok takmaktan ruh sagligimi bozdum ucundan döndüm simdi safa bagladim mecbur
Allahım acil şifalar versin kızlarAmin canım annene de çok geçmiş olsun. Annemin de beyin damarlarında kan akımı yavaş demişti doktor bir süre önce. Hafif bir beyin küçülmesi olmuştu. Oda ilaç kullanmıyor ondaki etkiler kendini belli etmeye başladı unutkan oldu donuklaştı. İlaç kullansa ayrı dert kullanmasa ayrı. Hakkımıza hayırlısı ne diyelim allah başımızdan almasınBüyükler çok önemli
Oo maşallah canım hızlı ilerleme var gibiBugünde 200 gram gitti
Amin inşaAllah canim Allah hepimizin yardimcisi olsun. Bunlarin genel sebebi stres uzuntu filan demi. Ustune basa basa soruyrm ki bu konuda dirayetli davranayim :) bu arada beyne iyi gelen seylerdende yiyelim o zaman ceviz badem var mi aklina gelenAmin canım annene de çok geçmiş olsun. Annemin de beyin damarlarında kan akımı yavaş demişti doktor bir süre önce. Hafif bir beyin küçülmesi olmuştu. Oda ilaç kullanmıyor ondaki etkiler kendini belli etmeye başladı unutkan oldu donuklaştı. İlaç kullansa ayrı dert kullanmasa ayrı. Hakkımıza hayırlısı ne diyelim allah başımızdan almasınBüyükler çok önemli
Tüm vitaminlerden dengeli alsak şekerden uzak dursak bile bize yeter aslında. Ama insanoğlu işte tadı güzel şeyleri tercih ediyoruz maalesef canım. Sağlıklı şeyler tüketen çok insan var etrafımda. Onları görünce kendime kızıyorum çocuklarıma da sağlıksız gıdalar verince suçluluk duyuyorum. Bazı şeyleri kökten değiştirmek lazım. Ama önce dediğin gibi stresten uzak durmak relax olmak şart ben çok telaşlıyım çocuklara en ufak bişey olsa kanser diye ağlar otururum öyle kötü huylarım var değişmek kolay değil ama çabalamak gerek. Benim için en mutlu huzurlu hayat kendi kabuğuna çekilmektir canım uyguluyorum tavsiye ederimAmin inşaAllah canim Allah hepimizin yardimcisi olsun. Bunlarin genel sebebi stres uzuntu filan demi. Ustune basa basa soruyrm ki bu konuda dirayetli davranayim :) bu arada beyne iyi gelen seylerdende yiyelim o zaman ceviz badem var mi aklina gelen
Cok guzel anlattin canim. Bende oyle kendi kabugumdayim bi sinav stresi var o diger streslerimi sinava kadar rafa kaldirdimTüm vitaminlerden dengeli alsak şekerden uzak dursak bile bize yeter aslında. Ama insanoğlu işte tadı güzel şeyleri tercih ediyoruz maalesef canım. Sağlıklı şeyler tüketen çok insan var etrafımda. Onları görünce kendime kızıyorum çocuklarıma da sağlıksız gıdalar verince suçluluk duyuyorum. Bazı şeyleri kökten değiştirmek lazım. Ama önce dediğin gibi stresten uzak durmak relax olmak şart ben çok telaşlıyım çocuklara en ufak bişey olsa kanser diye ağlar otururum öyle kötü huylarım var değişmek kolay değil ama çabalamak gerek. Benim için en mutlu huzurlu hayat kendi kabuğuna çekilmektir canım uyguluyorum tavsiye ederim
Sınavı da stres yapma canım bol bol dua et duanın gücü öyle büyükki. Nasipte varsa inanki olurCok guzel anlattin canim. Bende oyle kendi kabugumdayim bi sinav stresi var o diger streslerimi sinava kadar rafa kaldirdim
Cocuklarimizda bizlerde Allaha emanet olalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?