YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Iyi akşamlar bugün niyetliydim sahurun 4 gibi yaptım kendinize çok dikkat edin kızlar allah hepimizin yardımcısı olsun

Sahur 4.00
2 tane haşlanmış yumurta
Zeytin peynir
Kaymak tereyağ
Fındık ceviz
Ayva portakal
Roka

Akşam 19.08
Tavuk suyu
Tavuk haşlanması birazda sulu tavuk yemeği
Salata
Yoğurt
Acıbiber
Közbiber
Ayran

Ay canım benimde önüme koysalar dibini görene kadar yerim o yüzden uzak duruyom bide corona çıktı başımıza sanki derdimiz yok gibi açıkhava en iyisi canım biraz kapali mekanlarda zorunlu olmadıkça uzak durmakta yarar var kendinize çok dikkat edin

Günaydım Mocha evli misin merak ettim :)

aynen gideyaahhh ramazanda gözüm dönüyo umarim tutarim o gözlerimi at gözlügüde takabilirim
Caya cocukkende cok düskündüm sekerli icerdim. Asla sekersiz icemem diyen ben 7 aydir sekersiz cay iciyorum vicdanen rahatim onceden hem keyf hem azapti. Keske cayda sekeri biraksan. Ilk tuhaf geliyo sonra bir alisiyorsun sekerlisinden daha guzel. Simdi deselerki sekerli zararsiz kilo yapmiyo icmem

Ahhaahaasla şekersiz içemem midemi bulandırıyo maalesef benim de gözüm dönüyo canım ama bu Ramazan dikkatli geçirmek istiyorum zaten virüs mirüs derken iştahlar iyice kaçacak gibi geliyor bana. Bu akşam erzak almaya çıkmayı düşünüyorum. Eşim çok hassas ciğerlerinde sıkıntı var astımı var tansiyon hastası şeker de çıktı daha 33 yaşında artık evden çıksın istemiyorum. Adamı karantinaya alıyorum yani

Aman dikkat

O kadar güzel hava da yürümeye üşendim. Iyi beslendim ama hareket olmayınca sanki ise yaramıyormuş gibi geliyor. Neyse. Ben ogretmenim.onumuzdeki hafta tatilmış. Gelsin Her sabah yürüyüş

Tüh bulandirmasa iyiydi
Mecbur dikkatli geciricez :)
Virus beni etkilemiyo psikolojikmen agir hastalik gecirdim dun ve onceki gün hep agri sizi . Bugun daha iyiyim cok sukur. oksurmek bogazimi tahris etti yemeklerin tadinida alamyrm pek
Esinin genetik mi seker . Allah yardimcisi olsun sifasini bulsun inşaAllah canim cok genc esin hayat sartlari bu zamanda hastaliklar erken cikabiliyor. Ama sen ona iyi bakarsin zaten karantinayada aliyorsun cok şansli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…