- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
Ay canım benimde önüme koysalar dibini görene kadar yerim o yüzden uzak duruyomimdaat.....cekirdek yiyorum:))) yedim ya çok güzel kokuyordu. 1600 kalori falan oldu toplamda gün içinde yediklerim.. Allahtan sabah az yemisim:) yarın 40 dakika yürüyüş +koşu düşünüyorum...Bu çekirdeğin üstüne hatta 1 saat ... korona tedbiri nedeniyle spor salonuna gitmeyi tercih etmiyorum. O yuzden parkta yuruyecegim.
Allah kabul etsin orucunu daIyi akşamlar bugün niyetliydim sahurun 4 gibi yaptım kendinize çok dikkat edin kızlar allah hepimizin yardımcısı olsun
Eki Görüntüle 2603926
Sahur 4.00
2 tane haşlanmış yumurta
Zeytin peynir
Kaymak tereyağ
Fındık ceviz
Ayva portakal
Roka
Eki Görüntüle 2603925
Akşam 19.08
Tavuk suyu
Tavuk haşlanması birazda sulu tavuk yemeği
Salata
Yoğurt
Acıbiber
Közbiber
Ayran
Saol canım aminAllah kabul etsin orucunu da
Iyi akşamlar bugün niyetliydim sahurun 4 gibi yaptım kendinize çok dikkat edin kızlar allah hepimizin yardımcısı olsun
Eki Görüntüle 2603926
Sahur 4.00
2 tane haşlanmış yumurta
Zeytin peynir
Kaymak tereyağ
Fındık ceviz
Ayva portakal
Roka
Eki Görüntüle 2603925
Akşam 19.08
Tavuk suyu
Salata
Yoğurt
Acıbiber
Közbiber
Ayran
Günaydım Mocha evli misin merak ettim :)Iyi akşamlar bugün niyetliydim sahurun 4 gibi yaptım kendinize çok dikkat edin kızlar allah hepimizin yardımcısı olsun
Eki Görüntüle 2603926
Sahur 4.00
2 tane haşlanmış yumurta
Zeytin peynir
Kaymak tereyağ
Fındık ceviz
Ayva portakal
Roka
Eki Görüntüle 2603925
Akşam 19.08
Tavuk suyu
Salata
Yoğurt
Acıbiber
Közbiber
Ayran
İyi yapıyorsun canımAlmamakta bişeydir günden güne alıyordum abartmıştım diyete bile başlayabilirim şekeri vücudumdan uzaklaştırsam daha kolay gelir diye düşünüyorum üç gün oldu şekerli tüketmiyorum çay bile yapmıyorum şeker almamak için zaten Ramazan yaklaştı oda etkiler inşallah yaza kadar hafifliycez başarmak zorundayız canım yoksa sağlık elden gideyyeah
Ahhaahaaynen gideyaahhh ramazanda gözüm dönüyo umarim tutarim o gözlerimi at gözlügüde takabilirim
Caya cocukkende cok düskündüm sekerli icerdim. Asla sekersiz icemem diyen ben 7 aydir sekersiz cay iciyorum vicdanen rahatim onceden hem keyf hem azapti. Keske cayda sekeri biraksan. Ilk tuhaf geliyo sonra bir alisiyorsun sekerlisinden daha guzel. Simdi deselerki sekerli zararsiz kilo yapmiyo icmem
Amin saol canımAllah kabul etsin canım
Geç gördüm mesajını canım iyi günler diyeyim bendeGünaydım Mocha evli misin merak ettim :)
Aman dikkatAhhaahaasla şekersiz içemem midemi bulandırıyo maalesef benim de gözüm dönüyo canım ama bu Ramazan dikkatli geçirmek istiyorum zaten virüs mirüs derken iştahlar iyice kaçacak gibi geliyor bana. Bu akşam erzak almaya çıkmayı düşünüyorum. Eşim çok hassas ciğerlerinde sıkıntı var astımı var tansiyon hastası şeker de çıktı daha 33 yaşında artık evden çıksın istemiyorum. Adamı karantinaya alıyorum yani
Sorma canım biz çıkmasak misafir geliyorAman dikkat
Maşallah canım böyle devamgec oldu ama guzel oldu
Tüh bulandirmasa iyiydiAhhaahaasla şekersiz içemem midemi bulandırıyo maalesef benim de gözüm dönüyo canım ama bu Ramazan dikkatli geçirmek istiyorum zaten virüs mirüs derken iştahlar iyice kaçacak gibi geliyor bana. Bu akşam erzak almaya çıkmayı düşünüyorum. Eşim çok hassas ciğerlerinde sıkıntı var astımı var tansiyon hastası şeker de çıktı daha 33 yaşında artık evden çıksın istemiyorum. Adamı karantinaya alıyorum yani
Sorun degil canim. Bekar birine göre hazirladigin tabaklar düzenli cok basarili . Sen simdiden boyleysen evlenincede cok cici isler cikarirsinGeç gördüm mesajını canım iyi günler diyeyim bendeyok canım evli degilim
:)) yasasın eksileeerrrKizlar bu sabah sonundaaa 89.900 gördüm..
Artık 90 ların tontonu değilim tamam mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?