Cok toleranslisinBen de sabah 55 tim. 55.1 ...hedefimse bir türlü olmayan 52.... Ama bugün cuma ve 2 haftalık karantinaya giriyoruz. Bugün kendime biraz abur cubur hediye ettim. Yarından itibaren yürüyüş diyet devam edecek. Her şey kontrol altında yanibilinçli kaçamaklık...boylece diyet beni sıkmıyor. Herkese güzel cumalar
Saol canım valla bilmiyom o zaman ne olur nasıl olurSorun degil canim. Bekar birine göre hazirladigin tabaklar düzenli cok basarili . Sen simdiden boyleysen evlenincede cok cici isler cikarirsin
Yavaş yavaş gidiyor kilocuklar böyle devam canımKizlar bu sabah sonundaaa 89.900 gördüm..
Artık 90 ların tontonu değilim tamam mii
Hayırlı cumalar canım sen kendini kontrol ediyorsan ne alâ kısa sürede inersin inşBen de sabah 55 tim. 55.1 ...hedefimse bir türlü olmayan 52.... Ama bugün cuma ve 2 haftalık karantinaya giriyoruz. Bugün kendime biraz abur cubur hediye ettim. Yarından itibaren yürüyüş diyet devam edecek. Her şey kontrol altında yanibilinçli kaçamaklık...boylece diyet beni sıkmıyor. Herkese güzel cumalar
Evet kilo kilo degilde cuk cuk gidiyoYavaş yavaş gidiyor kilocuklar böyle devam canım
Ay inş canım görürmü görürsün valla hiç belli olmazEvet kilo kilo degilde cuk cuk gidiyo
Salı gününe 88 görüyor musum bide
@emxeren nereye kacacagini sasirir
Çok geçmiş olsun canım ya kıyamam dikkat et kendine ıhlamur çok iyi geliyor Birde limon bal karışımı gerçi sen bilirsin bunları uygulamışsındırTüh bulandirmasa iyiydi
Mecbur dikkatli geciricez :)
Virus beni etkilemiyo psikolojikmen agir hastalik gecirdim dun ve onceki gün hep agri sizi . Bugun daha iyiyim cok sukur. oksurmek bogazimi tahris etti yemeklerin tadinida alamyrm pek
Esinin genetik mi seker . Allah yardimcisi olsun sifasini bulsun inşaAllah canim cok genc esin hayat sartlari bu zamanda hastaliklar erken cikabiliyor. Ama sen ona iyi bakarsin zatenkarantinayada aliyorsun cok şansli
Süpermiş valla Brawo canımKac gündür dikkat ediyrm yavas gidiyo diye sabrim zorlaniyordu ama kararliydim sonuca gidecegini biliyordum birden.
Dün 89.900 dü
Bugün 88.900 çıktım
Yap canım spor olur
Böyle yapasım var
Kiz yok yapamam bu hareketi bile yapsam parça dagitirim. Kosamiyorum bile her yerim bingil bingil sallaniyo rahatsiz ediyoYap canım spor olurben de yürüyüş yapıcam birazdan
Sagol canim ihlamuru iyi dedin bugun yapayim sekersiz icemezsem balda koyarim limonda. Yoo uygulamadim sen deyince yapasim geldi :)Çok geçmiş olsun canım ya kıyamam dikkat et kendine ıhlamur çok iyi geliyor Birde limon bal karışımı gerçi sen bilirsin bunları uygulamışsındıreşimin genetik bir de çok stresli dönemden geçiyoruz bir yıldır onun etkisi sanırım bir kaç ay önce şekeri de çıktı. Tansiyon astım şeker artı beyin damarlarında da sıkıntı var sürekli baş ağrısı yaşıyor hemen hemen her gün. Küme baş ağrısı teşhisi kondu çok zorlanıyoruz. Karantinaya aldım zorla valla çıkmaya kalkınca korkutuyorum kendisini sana kesin bulaşır diyorum napıyım cidden risk altında. Buradaki hastada çıktı yerel gazeteler yazdı falan onları gösterdim iyice tırstı
Cok degil de bazenn:))of yaa. Kayinvalidem çağırınca işler bozuluyor . Yemek yapmis oluyor.genelde de karbonhidratli,milföylu,pilavli...biraz yemek durumunda kaliyorum.sizde oluyor mu.Cok toleranslisin
O zaman dinlen canım sen. Bende mutfaktan çıkamadım bir türlü. Ev işide zorluyor süpürgeyi açsam adam dırdır ediyo. Karantinayı boz diyo şeytan sal sokağaKiz yok yapamam bu hareketi bile yapsam parça dagitirim. Kosamiyorum bile her yerim bingil bingil sallaniyo rahatsiz ediyo
Iyi yuruyusler canim
Yap canım en iyisi bitkisel tedavi. Ihlamur bana aşırı iyi gelir hemen farkederim ayaklanırım. Babasında şeker var genetik sanırım inşallah çaresi bulunur annem de şeker hastası çok yüksek ilaçlardan karaciğeri hasar görüyor iki hafta önce sarılık geçirdi artık vücut kaldıramıyor . Beyin damarlarında tıkanma yok canım çok şükür daralma var isoptin diye bir ilaç vermiş doktor halsiz yapıyor uykusu var sürekli yatmak istiyor git desem de gitmez alıştı iyiceSagol canim ihlamuru iyi dedin bugun yapayim sekersiz icemezsem balda koyarim limonda. Yoo uygulamadim sen deyince yapasim geldi :)
8 yildir annem es vs der nane limon yap ic bir kere yapmis degilim ama hep yaptim derim sussunlar diye.nedn yapmadigimida anlamyrm. InşaAllah yakin zaman şeker hastaligininda kesin tedavisi bulunur cok insan muzderip. Beyin damarlarindaki sıkıntı tıkanma mı? Tirsitmak iyidir bende dun dedim dikkat et insanlarla yaklasma filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?