Oyle canim cok dogru buna teslimiyet tam gösterebilsek ne guzel olurSınavı da stres yapma canım bol bol dua et duanın gücü öyle büyükki. Nasipte varsa inanki olur
Sen kendine de Allah’a da güven canım inşallah güzel geçecek. Geçmezse de Allah’ın bir bildiği var deOyle canim cok dogru buna teslimiyet tam gösterebilsek ne guzel olur
Harikasin ihtiyacim oldugunda boyle guzel konuşan insanlara denk gelmek ne güzelSen kendine de Allah’a da güven canım inşallah güzel geçecek. Geçmezse de Allah’ın bir bildiği var de❤
Evet kilo kilo degilde cuk cuk gidiyo
Salı gününe 88 görüyor musum bide
@emxeren nereye kacacagini sasirir
Kac gündür dikkat ediyrm yavas gidiyo diye sabrim zorlaniyordu ama kararliydim sonuca gidecegini biliyordum birden.
Dün 89.900 dü
Bugün 88.900 çıktım
wowwwww heyyyy ne güzel sonuçlar maşallah canım harikasın
Harikasin ihtiyacim oldugunda boyle guzel konuşan insanlara denk gelmek ne güzel
Ahahah evet :))Waaawwww beklemiyordum böyle bir atilim☺
5 nisan demi
Iyi yapmissin canim vitamin kapsulude kullanmak iyi olur bu donemde. Bende kullaniyrm. C vitaminide alayim. Hahahahaha sekerli sakizSelam millet. Takviye için c vitamini aldim eczaneden. Bagisiklik vs..Cunku gidalar yetmiyor karsilamaya.. sekrrsizin ilk gunu. Unutup şekerli sakız çiğnedimsağlıklı haftalar herkese
Yok tatlım asla durmak yokberaber ilerliyoruz beraber mutlulugumuzu paylasicaz durmak yok demi sakin durma
Süperizzz daha simdiden yuzum cok farketti gozlerim kocaman oldu burnumun sisi vs gecti yeni aldigim pantolonlar rahat oluyo.Yok tatlım asla durmak yok
Çok iyi canım tebrik ediyorumSüperizzz daha simdiden yuzum cok farketti gozlerim kocaman oldu burnumun sisi vs gecti yeni aldigim pantolonlar rahat oluyo.
Bu sabah düne göre 300 gram daha gitmisti.
88.400 e indim
Bugun su icmedim hemen vucut ictigim caylari tutmaya basladi :)Çok iyi canım tebrik ediyorum
Iyi yapmışsın canım sakızda bir illet görünce çiğneyesi geliyor insanın önceden hiç eksik olmazdı evden çantamdan şimdi aramıyom allahtanSelam millet. Takviye için c vitamini aldim eczaneden. Bagisiklik vs..Cunku gidalar yetmiyor karsilamaya.. sekrrsizin ilk gunu. Unutup şekerli sakız çiğnedimsağlıklı haftalar herkese
Süperizzz daha simdiden yuzum cok farketti gozlerim kocaman oldu burnumun sisi vs gecti yeni aldigim pantolonlar rahat oluyo.
88.400 e indim
Süperizzz daha simdiden yuzum cok farketti gozlerim kocaman oldu burnumun sisi vs gecti yeni aldigim pantolonlar rahat oluyo.
88.400 e indim
TrbrikleeeerGünaydın güzeller
☺☺ buraya 85 leri gören bir hatun bırakıyorum. 85,90 kilom çok mutluyummmm
Yaa sayfanın amacına ulaşması çok iyi değil miiiSüperizzz daha simdiden yuzum cok farketti gozlerim kocaman oldu burnumun sisi vs gecti yeni aldigim pantolonlar rahat oluyo.
88.400 e indim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?