YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Canim burayi ihmal ettim ama bir sürelik. Yuzum sisti disim apse yapti korkunc agrilar cektim. Eczaci antobiyotik vermedi 2 gun gecikmeyle zorla doktor bulduk. Oda sadece ilac yaziyor mudahale olmuyor. Bugun 4. Gün ilacla devam ediyrm agri kesicisiz agri devam ama siddeti azaldi. Mahvetti beni çökertti bu sürec

cok geçmiş olsun canım ya neler gelmis basina

Çok geçmiş olsun evet ya reçete tarihi geçince vermiyorlar malesef diş ağrısı berbat bişeyde hele geceleri kısa sürede iyilesirsin inş kendine iyi bak

Ya cok zamansiz disin sorun cikarmis... cok gecmis olsun.

Bugun 1 yemek kasigi puding disinda bir kacamagim olmadığını not düşer, yarim saat hiit kardiyo yaptigimi ve çok terlediğimi belirtir herkese iyi geceler dilerim :))....

Çok geçmiş olsun evet ya reçete tarihi geçince vermiyorlar malesef diş ağrısı berbat bişeyde hele geceleri kısa sürede iyilesirsin inş kendine iyi bak
cok tesekkur ederim canim. Recetesiz denedik vermediler sonrada doktor bulup recete yazdirdik. Malesef yandaki 2 dis daha sisti suan 3 disimin acil kanal tedavisine ihtiyaci var. 4 aydirda carpintim var oda ilerledi kan tahlili yaptirayim dedim. Saglik ocagi hizmet vermiyo dediler aradim acmadilar. Ya valla öyle zorlu dönemden geciyrm ki 2020 bana fazla fazla zorlu.
Ya cok zamansiz disin sorun cikarmis... cok gecmis olsun.
tesekkurler canim cok zamansiz oldu. Cok uzuluyrm. Kim bilir disciler ne zaman acilcak. 3 diste kaplama altinda tedavi sonrasi bir suru islem gerekecek. Virus mahvetti herkesi.

Bu dönem çok kötü oldu canım hasteneler doktorlarda karşılamıyor talebi artık bir virüs mahfetti hayatımızı durum hiç iç açıcı değil allah yardımcımız olsun ah canım keşke önceden gitseydin 4 ay uzun bir süre dua edelim en kısa sürede bitsinde daha fazla zarar görmeden hemen tedavini olursun inş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…