Simdi gordum. Afiyet olsun:)) vitaminli bir tabakEki Görüntüle 2614165
Uyanınca
Ilık limonlu su
Sabah 10.30
Menemen
Zeytin
Peynir
Ceviz fındık
Portakal elma
Marul
Çay
Günaydın canım senin menülerinide hafif güzel buluyorum akşam dengelersin bişey olmaz afiyetler olsunEki Görüntüle 2614164 günaydın herkeslere...ekmegim biraz büyük oldu. Menemen ve havuç yaninda. Bugin baska karbonhidrat almayacavim. Sizde ne var ne yok.
Saol canım gel beraber olsun🍽Simdi gordum. Afiyet olsun:)) vitaminli bir tabak
Oh ne güzel. Ev temizledikten sonra içilen çay kahvenin tad i daha başka...Ben de kahlavltiyi bitirdim..korona haberlerine baktım vs..vs... birazdan dağ gibi ütüye başlayacağımGünaydın canım senin menülerinide hafif güzel buluyorum akşam dengelersin bişey olmaz afiyetler olsunevi topladım yeşilçayımı yaptım onu içiyorum birazdanda evi silerim bitti gitti sen napıyon canım
Aynen evde bir keyfimiz o var zaten iyi oluyor heryerde koronaya ilgili haber var yat kalk korona olduk valla ütü bende çok yaparım ama hiç sevmem kolay gelsin canımOh ne güzel. Ev temizledikten sonra içilen çay kahvenin tad i daha başka...Ben de kahlavltiyi bitirdim..korona haberlerine baktım vs..vs... birazdan dağ gibi ütüye başlayacağım
Afiyet olsun sen iyisin yine iğde neki millet hamurişine boğuldu resmen hiç bitmeyecek karantinaya almışlar kendileriniEki Görüntüle 2614284 iğdeli ara öğün. Diyetisyen e gösterdim.online arada yazistigim diyetisyen var. Biraz fazla dedi. Yarısını ye dedi ama biraz yarısını geçmiş olabilir :)) çünkü en dayanamadigim
Ya evet arkadaşlardan görseller geliyor...ben istemiyorum kilo almak...bi sen bi ben sanirim doğru yolda olabiliriz.Afiyet olsun sen iyisin yine iğde neki millet hamurişine boğuldu resmen hiç bitmeyecek karantinaya almışlar kendilerini
Aynen canım onca yol almışım bide hiç kilo almaya niyetim yok zor veriliyor zaten kimseye bişey demiyorum ama hergün börek çörek mi yapılır üşenirim ben yaYa evet arkadaşlardan görseller geliyor...ben istemiyorum kilo almak...bi sen bi ben sanirim doğru yolda olabiliriz.
Canim burayi ihmal ettim ama bir sürelik. Yuzum sisti disim apse yapti korkunc agrilar cektim. Eczaci antobiyotik vermedi 2 gun gecikmeyle zorla doktor bulduk. Oda sadece ilac yaziyor mudahale olmuyor. Bugun 4. Gün ilacla devam ediyrm agri kesicisiz agri devam ama siddeti azaldi. Mahvetti beni çökertti bu sürec
Gunaydin. Eminim seninkilerde guzeldir
Tesekkur ederim tatlişimgeçmiş olsun balım en kısa zamanda iyileşmen dileklerimle
Iyi günler dileyim bende geç oldu biraz ama
Tesekkur ederim tatlişiminşaAllah. Suan daha iyiyim. Bosladigim zaman yine ucmusum. Bu sabah bir tartildim 91.200 ama merak etme devam ediyorum
Saol canımIyi günler dileyim bende geç oldu biraz amasende harika gidiyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?