YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Eki Görüntüle 2614164 günaydın herkeslere...ekmegim biraz büyük oldu. Menemen ve havuç yaninda. Bugin baska karbonhidrat almayacavim. Sizde ne var ne yok.
Günaydın canım senin menülerinide hafif güzel buluyorum akşam dengelersin bişey olmaz afiyetler olsun evi topladım yeşilçayımı yaptım onu içiyorum birazdanda evi silerim bitti gitti sen napıyon canım

Oh ne güzel. Ev temizledikten sonra içilen çay kahvenin tad i daha başka...Ben de kahlavltiyi bitirdim..korona haberlerine baktım vs..vs... birazdan dağ gibi ütüye başlayacağım

Oh ne güzel. Ev temizledikten sonra içilen çay kahvenin tad i daha başka...Ben de kahlavltiyi bitirdim..korona haberlerine baktım vs..vs... birazdan dağ gibi ütüye başlayacağım
Aynen evde bir keyfimiz o var zaten iyi oluyor heryerde koronaya ilgili haber var yat kalk korona olduk valla ütü bende çok yaparım ama hiç sevmem kolay gelsin canım

iğdeli ara öğün. Diyetisyen e gösterdim.online arada yazistigim diyetisyen var. Biraz fazla dedi. Yarısını ye dedi ama biraz yarısını geçmiş olabilir :)) çünkü en dayanamadigim

Afiyet olsun sen iyisin yine iğde neki millet hamurişine boğuldu resmen hiç bitmeyecek karantinaya almışlar kendilerini

Ya evet arkadaşlardan görseller geliyor...ben istemiyorum kilo almak...bi sen bi ben sanirim doğru yolda olabiliriz.
Aynen canım onca yol almışım bide hiç kilo almaya niyetim yok zor veriliyor zaten kimseye bişey demiyorum ama hergün börek çörek mi yapılır üşenirim ben ya ara sıra yapsalar neyse ama her gün ekmeginden poğaçaya çeşit çeşit fazla fazla yapanlar var bilmiyorum herşeyin bir ölçüsü olmalı bana göre

geçmiş olsun balım en kısa zamanda iyileşmen dileklerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…