YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Maşallah canım 54 leri gördünbanada her gün pazar gibi geliyor haklısın
Evet .Ama cumartesi sabahı 56 idim. Muhtemelen 3 gündür kalori hesabi diyet yaptığım icin odemlerimi attim maşallah diyeyim 3 gündür bozmadigim gibi motiveyim.ya bazen " az yiyorum ama kilo veremiyorum" cümlesinin altında farkında olmadan yemek var herhalde.

Canim harikasın karatay mi yapiyordun bide gunluk spor olarak sadece leslie mi baska seyler se yaptın mi
Evet canım karatay yapıyorum lesli dışında önceden yürüyüş falan yapıyordum tabii şimdi yapamıyorum malum lesli dışında diger grupta günlük egzersiz var onu yapıyorum bide ara sıra squat canım

Tebrikler canim 58 olduguni gorunce yazayim dedim diger grupta takip ediyorum seni hedefn kacti

Dikkat edince gidiyor canım kilolar tebrik ederim seni böyle devam etara sıra duraksamalar oluyor veremiyoruz zannedip diyeti bozmamak lazım dikkat edince öyle böyle gidiyor yeter ki dikkat edelim

Son düzenleme:

bu da sınavım... eşime yaptım muzlu puding. 2 kase cıktı ama ben yemedim. Sadece kaşığı makinaya koymadan bi kaşıgı sıyırdımm.. yani çok da canım cekti diyemem. Iyi doyunca canınız çekmiyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…