- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
Canim harikasın karatay mi yapiyordun bide gunluk spor olarak sadece leslie mi baska seyler se yaptın mi
Evet .Ama cumartesi sabahı 56 idim. Muhtemelen 3 gündür kalori hesabi diyet yaptığım icin odemlerimi attimMaşallah canım 54 leri gördünbanada her gün pazar gibi geliyor haklısın 
Evet canım karatay yapıyorum lesli dışında önceden yürüyüş falan yapıyordum tabii şimdi yapamıyorum malum lesli dışında diger grupta günlük egzersiz var onu yapıyorum bide ara sıra squat canımCanim harikasın karatay mi yapiyordun bide gunluk spor olarak sadece leslie mi baska seyler se yaptın mi
Tebrikler canim 58 olduguni gorunce yazayim dedim diger grupta takip ediyorum seni hedefn kactiEvet canım karatay yapıyorum lesli dışında önceden yürüyüş falan yapıyordum tabii şimdi yapamıyorum malum lesli dışında diger grupta günlük egzersiz var onu yapıyorum bide ara sıra squat canım
Dikkat edince gidiyor canım kilolar tebrik ederim seni böyle devam etEvet .Ama cumartesi sabahı 56 idim. Muhtemelen 3 gündür kalori hesabi diyet yaptığım icin odemlerimi attimmaşallah diyeyim 3 gündür bozmadigim gibi motiveyim.ya bazen " az yiyorum ama kilo veremiyorum" cümlesinin altında farkında olmadan yemek var herhalde. 
Saol canım teşekkür ederim 55-50 arası tabii dahada inebilirsem vermeye çalışacam bakalımTebrikler canim 58 olduguni gorunce yazayim dedim diger grupta takip ediyorum seni hedefn kacti
Afiyet olsun canım dengeli olmuş pilav gözardı edilebilirEki Görüntüle 2611937
bu tabak yaklaşık 400 kalori. Pilâv biraz kalori yükseltiyor ama gün içinde karbonhidrat yemedigim icin sorun yok.
Insallah en kisa surede inecegine inanıyorumSaol canım teşekkür ederim 55-50 arası tabii dahada inebilirsem vermeye çalışacam bakalım
Inş canım hep beraber veririz kilolarımızıInsallah en kisa surede inecegine inanıyorum
Oh oh ev yapımı hem de..Eki Görüntüle 2612527
Eki Görüntüle 2612528
İftar 19.27
Ev yapımı 2 lahmacun 2 dilim pide
Yeşillik domates salatalık
Acıbiber
Ayran
Saol canım sende çok güzel seyler yapıyorsun takipteyimOh oh ev yapımı hem de..eline saglik 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?