YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Merhaba canim dün yazmayi unuttum kusura bakma.
InşaAllah haklarinda hayirlisi olur. Bu boşanma işi inanilmaz zor bisey bizde hakaret bol ama siddet hic olmadi ve cogu erkekte bulunmayan bazi iyi yonleri var. Ama bulunanlardan da var kizlara mesaj atma gibi. Bu bagliliktan nefret ediyrm insan yasadigi mahalleye eve bile baglanip ayrilirken yuregi parcalaniyo. Evliliktede iyi gunlerin hatiralari acitiyor.
Anne baba arasinda siddet varsa o zaman bosanmak daha kolay

esin baska kizlara mi yaziyo canim dogru mu anladim

neden boyle yapiyor ki :/
Kendini bozdu ne diyim ki baska. Suan hayati askida yasyrm.hevesim yok zayiflamaktan bile. Ama ben hevesli taklidi yaparak yasyrm ise yariyo. Kpss calsyrm. Bakayim ileriki aylar yillar bana ne gibi cesaretler verecek.
Bildigimide bilmiyo bosanmak istyrm dedigimde de seni birakmam intihar ederim filan diyo

yalan atiyor ,sen kendini hevesim yok diyerek sartlandirma seven bi insan sevdigini kaybetmekten korkar onu uzecek seyler yapmaz insallah hayirlisi olur kuzum senin icin

Üzüldüm canım zor şeyler. Bende yaşadım bir takım olaylar. Ama yaşama sevincimiz bitmesin kendi kendimizi motive etmek zorundayız

Hevesim yok deme kesinlikle. Hayatinin amaci ne evlilikti ne de kocan. Sen guclu bi kadin olmanin hakkini ver ve sadakatle islerine bak. Her koyun kendi bacagindan asilir,herkes kendi hesabini verir.

Dogumdan beri sanki ilk kez bagirsaklarim bugun rahatladi. Seker,un gibi seyler almayip,suyla destekleyince iyi geldi cok sukur.
Bu arada Benim baslangic kiloma 80 yazabilirsiniz
80.5 i gordum dun aksam aslinda ama gurur yapiyorum 80 iyi

Üzüldüm canım zor şeyler. Bende yaşadım bir takım olaylar. Ama yaşama sevincimiz bitmesin kendi kendimizi motive etmek zorundayız
InşaAllah bitmez sevincimiz ve guzel huzurlu hayatlarimiz olur. Kararsiz kalmakta cok zor. Arada kaldim askidayim resmen bekliyim bakayim herkesin hayatinda kirilmalar olur

Hevesim yok deme kesinlikle. Hayatinin amaci ne evlilikti ne de kocan. Sen guclu bi kadin olmanin hakkini ver ve sadakatle islerine bak. Her koyun kendi bacagindan asilir,herkes kendi hesabini verir.
Gitsem gidemiyorum kalsam kalamiyorum bu sebeplede ortada kaldim biraz ruhen. Hic bi yere ait hissedememek bir yeri gonulden mesken edinememek zor his. Neyse hayirlisi artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…