Merhaba canim dün yazmayi unuttum kusura bakma.Gecen gun bosanma hakkinda konusmustuk.
Ben de ailemden ornek vermistim. Annem bugun adim atti evleri ayirdi. 21 inde bosanma davalari var hayorlisi olsun. Bir tarafim buruldu yuva dagiliyor diye diger taraftan annemin adina cok mutluyum. Gecen gun konusunca size de soylemek geldi icimden.
esin baska kizlara mi yaziyo canim dogru mu anladimMerhaba canim dün yazmayi unuttum kusura bakma.
InşaAllah haklarinda hayirlisi olur. Bu boşanma işi inanilmaz zor bisey bizde hakaret bol ama siddet hic olmadi ve cogu erkekte bulunmayan bazi iyi yonleri var. Ama bulunanlardan da var kizlara mesaj atma gibi. Bu bagliliktan nefret ediyrm insan yasadigi mahalleye eve bile baglanip ayrilirken yuregi parcalaniyo. Evliliktede iyi gunlerin hatiralari acitiyor.
Anne baba arasinda siddet varsa o zaman bosanmak daha kolay
Aaaa bak olmaz o. Kurabiye yok ☝
Bunlar olur ama
Evet canim doğru ama yüz veren yok kizlarda hepesin baska kizlara mi yaziyo canim dogru mu anladim
Dogru canim :/esin baska kizlara mi yaziyo canim dogru mu anladim
neden boyle yapiyor ki :/Evet canim doğru ama yüz veren yok kizlarda hep
Dogru canim :/
Kendini bozdu ne diyim ki baska. Suan hayati askida yasyrm.hevesim yok zayiflamaktan bile. Ama ben hevesli taklidi yaparak yasyrm ise yariyo. Kpss calsyrm. Bakayim ileriki aylar yillar bana ne gibi cesaretler verecek.neden boyle yapiyor ki :/
yalan atiyor ,sen kendini hevesim yok diyerek sartlandirma seven bi insan sevdigini kaybetmekten korkar onu uzecek seyler yapmaz insallah hayirlisi olur kuzum senin icinKendini bozdu ne diyim ki baska. Suan hayati askida yasyrm.hevesim yok zayiflamaktan bile. Ama ben hevesli taklidi yaparak yasyrm ise yariyo. Kpss calsyrm. Bakayim ileriki aylar yillar bana ne gibi cesaretler verecek.
Bildigimide bilmiyo bosanmak istyrm dedigimde de seni birakmam intihar ederim filan diyo
Amin Tesekkur ederim canimyalan atiyor ,sen kendini hevesim yok diyerek sartlandirma seven bi insan sevdigini kaybetmekten korkar onu uzecek seyler yapmaz insallah hayirlisi olur kuzum senin icin
Sağol canımSaol canim sanada afiyet olsun
Üzüldüm canım zor şeyler. Bende yaşadım bir takım olaylar. Ama yaşama sevincimiz bitmesin kendi kendimizi motive etmek zorundayızKendini bozdu ne diyim ki baska. Suan hayati askida yasyrm.hevesim yok zayiflamaktan bile. Ama ben hevesli taklidi yaparak yasyrm ise yariyo. Kpss calsyrm. Bakayim ileriki aylar yillar bana ne gibi cesaretler verecek.
Bildigimide bilmiyo bosanmak istyrm dedigimde de seni birakmam intihar ederim filan diyo
Hevesim yok deme kesinlikle. Hayatinin amaci ne evlilikti ne de kocan. Sen guclu bi kadin olmanin hakkini ver ve sadakatle islerine bak. Her koyun kendi bacagindan asilir,herkes kendi hesabini verir.Kendini bozdu ne diyim ki baska. Suan hayati askida yasyrm.hevesim yok zayiflamaktan bile. Ama ben hevesli taklidi yaparak yasyrm ise yariyo. Kpss calsyrm. Bakayim ileriki aylar yillar bana ne gibi cesaretler verecek.
Yapiyor.Ama Allah'tan hamileliklerimde hep tiksiniyorum caydan. Yoksa mumkun degil hamileligi tamamlamam. 9 ayin acisi ve ozlemi var simdi. Az hasret gidereyimKansızlık yapar çay canım çok fazla o kadar
Çok doğru dedin canımHevesim yok deme kesinlikle. Hayatinin amaci ne evlilikti ne de kocan. Sen guclu bi kadin olmanin hakkini ver ve sadakatle islerine bak. Her koyun kendi bacagindan asilir,herkes kendi hesabini verir.
Üzüldüm canım zor şeyler. Bende yaşadım bir takım olaylar. Ama yaşama sevincimiz bitmesin kendi kendimizi motive etmek zorundayız
Gitsem gidemiyorum kalsam kalamiyorum bu sebeplede ortada kaldim biraz ruhen. Hic bi yere ait hissedememek bir yeri gonulden mesken edinememek zor his. Neyse hayirlisi artikHevesim yok deme kesinlikle. Hayatinin amaci ne evlilikti ne de kocan. Sen guclu bi kadin olmanin hakkini ver ve sadakatle islerine bak. Her koyun kendi bacagindan asilir,herkes kendi hesabini verir.
Dogumdan beri sanki ilk kez bagirsaklarim bugun rahatladi. Seker,un gibi seyler almayip,suyla destekleyince iyi geldi cok sukur.
Bu arada Benim baslangic kiloma 80 yazabilirsiniz
80.5 i gordum dun aksam aslinda ama gurur yapiyorum80 iyi
Özelden atacam canim buralarda bide diyetisyen görur morur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?