- 1 Eylül 2012
- 300
- 458
- 103
Lutfen mutsuz oldugunuz yerde durmayin...şartlarınızı zorlayın...aile destegi alin gerekirse. Ama kalmayın mutsuz evlilikte....bosanirsan intahar ederim demek te aslında ortada sağlıksiz bir durum olduğunu gösterir....sağlıksız düşünceler, psikolojik baskılar...sizin de sağlığınız bozulur.boyle olmasin.keske sihirli değnekler olsa da kadınları mutsuz eden erkeklerden hiç zorlanmadan kurtulabilsek...Kendini bozdu ne diyim ki baska. Suan hayati askida yasyrm.hevesim yok zayiflamaktan bile. Ama ben hevesli taklidi yaparak yasyrm ise yariyo. Kpss calsyrm. Bakayim ileriki aylar yillar bana ne gibi cesaretler verecek.
Bildigimide bilmiyo bosanmak istyrm dedigimde de seni birakmam intihar ederim filan diyo
Lutfen mutsuz oldugunuz yerde durmayin...şartlarınızı zorlayın...aile destegi alin gerekirse. Ama kalmayın mutsuz evlilikte....bosanirsan intahar ederim demek te aslında ortada sağlıksiz bir durum olduğunu gösterir....sağlıksız düşünceler, psikolojik baskılar...sizin de sağlığınız bozulur.boyle olmasin.keske sihirli değnekler olsa da kadınları mutsuz eden erkeklerden hiç zorlanmadan kurtulabilsek...
Fotodaki sen misin tatlımgunaydin kizlar kilom 60.3
Maşallah canım maşallahGünaydın arkadaşlar,
İlk bildirim benden gelsin o zaman -1,44 ile ilk bildirimimi yapıyoruminşallah böyle devam eder 91,60 < 90,16
Eki Görüntüle 2573494
Afiyet olsunGünaydın kızlar sabah 65,8 kilo dünle aynıydım oy oy tartıyı kırasım geliyor hareketde etmiyorum şehirimi yürüyerek dolansam ne yapsam anca veririm herhalde
Eki Görüntüle 2573534
Uyanınca ılık limonlu su
Sabah 10.30
Lorlu tereyağlı yumurta
13 tane zeytin
Peynir
2 ceviz 5 fıstık 3 tane fındık
4 ince dilim portakal
2 dilim elma
Dereotu
Şimdide türk kahvesi içiyorum
Afiyet şifa olsun. Acaba portakal ve elmayı ara öğüne mi bıraksaydınız? Yediklerinizin hepsi sağlıklı ama Kalori bi tık yüksek mi acaba diyorum. Benim diyetisyen ceviz ve zeytini bi arada vermiyordu mesela .Günaydın kızlar sabah 65,8 kilo dünle aynıydım oy oy tartıyı kırasım geliyor hareketde etmiyorum şehirimi yürüyerek dolansam ne yapsam anca veririm herhalde
Eki Görüntüle 2573534
Uyanınca ılık limonlu su
Sabah 10.30
Lorlu tereyağlı yumurta
13 tane zeytin
Peynir
4 ince dilim portakal
2 dilim elma
Dereotu
tşk ederim canım benimMaşallah canım maşallah
Tablo gibi bir tabak maşallah harikasınGünaydın kızlar sabah 65,8 kilo dünle aynıydım oy oy tartıyı kırasım geliyor hareketde etmiyorum şehirimi yürüyerek dolansam ne yapsam anca veririm herhalde
Eki Görüntüle 2573534
Uyanınca ılık limonlu su
Sabah 10.30
Lorlu tereyağlı yumurta
13 tane zeytin
Peynir
4 ince dilim portakal
2 dilim elma
Dereotu
Saol canım sanada afiyetler olsunAfiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?