YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Gidecek bu defa başka yolu yok. En çok yıldızı ben toplayacağımpili unutmuyorum aslında hep aklımda ama almaya cesaretim yoktu. Yüzleşmem gerek artık farkındayım
Hadi inşaAllah :)
Bende en cok yildizi ben toplamak istiyorum
Ama bi suredir rahatsizim. Kaslarimi toplamak icin diyeti biraktim bu hafta yildiz alamicam

Hadi inşaAllah :)
Bende en cok yildizi ben toplamak istiyorum
Ama bi suredir rahatsizim. Kaslarimi toplamak icin diyeti biraktim bu hafta yildiz alamicam
Geçmiş olsun canım. Zayıflayalım derken sağlığından olma aman dikkat et. Benim de topuk dikeni sorunum var azıcık yürümek bile işkence oluyor. Çok hareketsizim. Afedersin kabızlıkta eklenince resmen şişiyorum bir haftada dört beş kilo alınır mı dersin ama alıyorum

Sagol canim sabahlari ac karna mutlaka 2 2 bucuk bardak su ic fayda gorursen devam et. Annemde de vardi topuk dikeni gecti nasil gecti sorayim bi

Teşekkür ederim evet işte ben orda duramıyorum zayıflıyorum ne güzel 63 oluyorum nasılsa verdim diyorum salıyorum kendimiama bu defa emeklerimi boşa götürmeyi düşünmüyorum
63 olunca hedefi azalt .57 oksun mesela. Herkesin bi rahatlama kilosu var. Benim de 52 ama hiç göremiyorum

63 olunca hedefi azalt .57 oksun mesela. Herkesin bi rahatlama kilosu var. Benim de 52 ama hiç göremiyorum
İşte nasılsa zayıflıyorum bugün ödül olsun diyorum arkası geliyor bu defa cidden bırakmak istemiyorum evden çıkmıyorum ne bulsam yiyorum tüm gün ağzım durmuyor benim de kendimi en iyi hissettiğim evlenmeden önceki kilom 52 ama inmem imkansız gibi bişey keşke 57 olabilsem ahhh ah düşününce bile heyecanlanıyorum

Kusura bakmayın kızlar temizlik yaptığımdan geç yazıyorum

Sabah uyanınca
ılık limonlu su
Sade türk kahvesi
Sabah 12.30
Tereyağlı menemen( yazın yaptığımız menemenlik konserveden yaptım)
10 tane zeytin
Peynir
1 tane mandalina
2 dilim greyfurt
2 tane ceviz 4 tane fıstık 3 tane fındık
3 4 dal dereotu ıspanak kuzukulağı
Çay
Tarçınlı su yaptım gün boyuda onu içerim

Harika afiyet olsun canım

Pes etmek yok, gecen hafta cok severek secip de deneme kabinin de icine sigamadigim icin alamadigim o 40 beden etek bana bol gelecek 38ini isteyecegim..
Aynen pes etmek yok. Ben yazın su anki kilomdan 6 kilo fazlayken zor kapanan hatta giyemedigim bir sey satin almıştım. Bak o motive ediyor. Su an icine giriyorim. Olmadi onu satın alırsın hedef olunca yol daha cabuk bitiyor sanki

Selam kızlar

güne dublekupa şekersiz sade Nescafe ile başladm

dürüm yaptığım Omletimi yedim ondan sonra öğlene kadar ikikağıt bardak daha nescafe içtim

öğlen Brüksel lahanam ton balıklı sandviçim ve ayranım ile öğle öğünümü yedim

arada bir bardak daha nescafe içtim

Sabahtan beri hiç bir şey yemedim.Canimda istemedi.Aksam sadece etli kuru fasulye ve nohutlu pilav yedim.600 kalori civarı.

Hoşbulduuuuuuuk
Bakalım,bugün dikkat etmeye çalıştım. Ama canım hep kurabiye türü şeyler istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…