Hadi inşaAllah :)Gidecek bu defa başka yolu yok. En çok yıldızı ben toplayacağımpili unutmuyorum aslında hep aklımda ama almaya cesaretim yoktu. Yüzleşmem gerek artık farkındayım
Geçmiş olsun canım. Zayıflayalım derken sağlığından olma aman dikkat et. Benim de topuk dikeni sorunum var azıcık yürümek bile işkence oluyor. Çok hareketsizim. Afedersin kabızlıkta eklenince resmen şişiyorum bir haftada dört beş kilo alınır mı dersin ama alıyorumHadi inşaAllah :)
Bende en cok yildizi ben toplamak istiyorum
Ama bi suredir rahatsizim. Kaslarimi toplamak icin diyeti biraktim bu hafta yildiz alamicam
Aynen guclendir canim. Guclendirmezsen kas kaybedersin hemde kesin olarak liste istersen kendi diyet listemi atayim
Sagol canim sabahlari ac karna mutlaka 2 2 bucuk bardak su ic fayda gorursen devam et. Annemde de vardi topuk dikeni gecti nasil gecti sorayim biGeçmiş olsun canım. Zayıflayalım derken sağlığından olma aman dikkat et. Benim de topuk dikeni sorunum var azıcık yürümek bile işkence oluyor. Çok hareketsizim. Afedersin kabızlıkta eklenince resmen şişiyorum bir haftada dört beş kilo alınır mı dersin ama alıyorum
Sağol canım valla mahvoluyorum sor bakalım inşallah bende de geçer. yürüyememek çok zor annen için sevindimSagol canim sabahlari ac karna mutlaka 2 2 bucuk bardak su ic fayda gorursen devam et. Annemde de vardi topuk dikeni gecti nasil gecti sorayim bi
63 olunca hedefi azalt .57 oksun mesela. Herkesin bi rahatlama kilosu var. Benim de 52 ama hiç göremiyorumTeşekkür ederimevet işte ben orda duramıyorum zayıflıyorum ne güzel 63 oluyorum nasılsa verdim diyorum salıyorum kendimi ama bu defa emeklerimi boşa götürmeyi düşünmüyorum
İşte nasılsa zayıflıyorum bugün ödül olsun diyorum arkası geliyor bu defa cidden bırakmak istemiyorum evden çıkmıyorum ne bulsam yiyorum tüm gün ağzım durmuyor63 olunca hedefi azalt .57 oksun mesela. Herkesin bi rahatlama kilosu var. Benim de 52 ama hiç göremiyorum
HarikaKusura bakmayın kızlar temizlik yaptığımdan geç yazıyorum
Eki Görüntüle 2573243
Sabah uyanınca
ılık limonlu su
Sade türk kahvesi
Sabah 12.30
Tereyağlı menemen( yazın yaptığımız menemenlik konserveden yaptım)
10 tane zeytin
Peynir
1 tane mandalina
2 dilim greyfurt
2 tane ceviz 4 tane fıstık 3 tane fındık
3 4 dal dereotu ıspanak kuzukulağı
Çay
Tarçınlı su yaptım gün boyuda onu içerim
Aynen pes etmek yok. Ben yazın su anki kilomdan 6 kilo fazlayken zor kapanan hatta giyemedigim bir sey satin almıştım. Bak o motive ediyor. Su an icine giriyorim. Olmadi onu satın alırsınPes etmek yok, gecen hafta cok severek secip de deneme kabinin de icine sigamadigim icin alamadigim o 40 beden etek bana bol gelecek 38ini isteyecegim..
Bir havuç bir patatesCok tesekkur ederim canim. Havuc patates az mi koyayim.
Eger denemediysen bende sana sutlu kabak corbasini öneriyrm. Dereotlu harika oluyor.
Çok özür dilerim.Bu hafta hep şehir disindaydim.Biraz işlerim vardı.Sudem_mmm
@Diloslara
katilim saglamayacaksaniz isminizi tablodan silicem.. 2 haftadir bildirimde bulunmadiniz.
HoşbulduuuuuuukMerhaba aramiza hosgeldin :)
Evet bu ortamda bulunmak iyi gelebilir. Bence kesinlikle yememen gereken makarna ve beyaz ekmek . Onun haricinde saglikli yaglar kuruyemisler et tavuk sebze yemekleri masum corbalar meyveler vs gun icine yayarak tuketirsen ayni zamanda metobolizmayida hizli tutmus olarak yavasca kilo kaybedersin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?