- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
HarikaaaBu sabah tartıldım, 70.4 kg geldim, ilk yıldızımı rica edebilir miyim
Hamuru bırakma . Ununu değiştir. Badem unu, hindistan cevizi unu falan kullan. Mesela haşlanmış nohuttan kurabiye yapıp yemeyi çok seviyorumm:))Herkese günaydın.Kiyafetsiz 67.15 geldim.Gecenlerde hastaneye gidip test yaptırdım.Herseyime baktırdım.Her şey normal çıktı.Doktor kilo veremiyorum yanlış diyet yapıyorsun dedi.Ben bu hamur türevlerini nasıl bıraksam bilemedim.Bir türlü 59 a dusemedim.Artik yaza kadar düşerim her halde .
Evet canım ama kararsızlık en kötü karardan bile kötü. Çünkü zaman akıp gidiyor yaş ilerleyince bir takım şeyler daha da ağır gelmeye başlayabilir. Ben görmezden gelmeyi seçtim çünkü başka yolum yokInşaAllah bitmez sevincimiz ve guzel huzurlu hayatlarimiz olur. Kararsiz kalmakta cok zor. Arada kaldim askidayim resmen bekliyim bakayim herkesin hayatinda kirilmalar olur
SüpermişGünaydın arkadaşlar,
İlk bildirim benden gelsin o zaman -1,44 ile ilk bildirimimi yapıyoruminşallah böyle devam eder 91,60 < 90,16
Eki Görüntüle 2573494
İki kilo imkansızsa biz napalım kızGünaydın herkese. Sabah ki kilom 54.4 tü.
52 ye düşmek herhalde imkansız falan benim icinama devam ediyorum aynen.
Yanıma kahvalti musli ve yogurt, ara öğün kuru incir, ogle yemegi icin yayla corbasi ve yarim lahmacun aldım.
İki kilo imkansızsa biz napalım kızBenim 15 kilom var dağğğ gibi
Ideal kiloya yaklaştıkça çok zor oluyo.goreceksin bak son bir kaç kilo verilemiyoİki kilo imkansızsa biz napalım kız
Ben ilk haftalardan böyleysem sonunu düşünmek bile istemiyorummIdeal kiloya yaklaştıkça çok zor oluyo.goreceksin bak son bir kaç kilo verilemiyokilolu olduğumda ilk haftalar hızlıca vermiştim.
Kendini yıpratma hiç. Neden biliyo musun? Çünkü ya toparlarsın eşinle,ya dağılırsın ama inan her ikisinde de üzüldüğünle kalırsın. Kolay değildir illa ki,kabul ediyorum. Ama şu süreci en az yarayla atlatmaya bak canımGitsem gidemiyorum kalsam kalamiyorum bu sebeplede ortada kaldim biraz ruhen. Hic bi yere ait hissedememek bir yeri gonulden mesken edinememek zor his. Neyse hayirlisi artik
TebriklerGünaydın arkadaşlar,
İlk bildirim benden gelsin o zaman -1,44 ile ilk bildirimimi yapıyoruminşallah böyle devam eder 91,60 < 90,16
Eki Görüntüle 2573494
Ne güzel,gitmiş bile 1 kilo. TebrikletGunaydın kızlar güzl bildirimler gelmeye başlamış herkes emegının karşiligini alıyo
Gecen hafta 75.4
Güncel 74.4
aslında başlangıç 76.3 tu o yuzden memnunum sonuctan belki bugun 77 kusurlerde olacaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?