YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Dünkü menümü de hemen ekliyorum kızlar
Uyanınca 1 bardak ılık su

maden suyu limon maydonoz karışımı içildi

07:00 kahvaltı 1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
2 dilim tam buğday ekmek
1 adet salatalık
1 fincan Yeşilçay

10:30 1 fincan Türk kahvesi
5 tane çiğ fındık

12:30 1 kase yayla çorbası
1 kase yağsız çoban salata

15:30 1 fincan filtre kahve
5 tane çiğ fındık

19:30 2 adet yağsız ızgarada pişmiş tavuk pirzola
Küçük kase yoğurt , 5 adet ıceberg yaprakları

21:00 1 fincan Türk kahvesi

23:30 2 yemek kaşığı yoğurt + zencefil +limon +kırmızı pul biber

2.50 litre su + 100 mekik

Herkese günaydın.Kiyafetsiz 67.15 geldim.Gecenlerde hastaneye gidip test yaptırdım.Herseyime baktırdım.Her şey normal çıktı.Doktor kilo veremiyorum yanlış diyet yapıyorsun dedi.Ben bu hamur türevlerini nasıl bıraksam bilemedim.Bir türlü 59 a dusemedim.Artik yaza kadar düşerim her halde .

Hamuru bırakma . Ununu değiştir. Badem unu, hindistan cevizi unu falan kullan. Mesela haşlanmış nohuttan kurabiye yapıp yemeyi çok seviyorumm:))

InşaAllah bitmez sevincimiz ve guzel huzurlu hayatlarimiz olur. Kararsiz kalmakta cok zor. Arada kaldim askidayim resmen bekliyim bakayim herkesin hayatinda kirilmalar olur
Evet canım ama kararsızlık en kötü karardan bile kötü. Çünkü zaman akıp gidiyor yaş ilerleyince bir takım şeyler daha da ağır gelmeye başlayabilir. Ben görmezden gelmeyi seçtim çünkü başka yolum yok

İki kilo imkansızsa biz napalım kız

Gitsem gidemiyorum kalsam kalamiyorum bu sebeplede ortada kaldim biraz ruhen. Hic bi yere ait hissedememek bir yeri gonulden mesken edinememek zor his. Neyse hayirlisi artik
Kendini yıpratma hiç. Neden biliyo musun? Çünkü ya toparlarsın eşinle,ya dağılırsın ama inan her ikisinde de üzüldüğünle kalırsın. Kolay değildir illa ki,kabul ediyorum. Ama şu süreci en az yarayla atlatmaya bak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…