YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Afiyet şifa olsun. Acaba portakal ve elmayı ara öğüne mi bıraksaydınız? Yediklerinizin hepsi sağlıklı ama Kalori bi tık yüksek mi acaba diyorum. Benim diyetisyen ceviz ve zeytini bi arada vermiyordu mesela .
Ara öğün yapmıyorum artık canım başlarda ara sıra yapıyordum ama şuan canım bile istemiyor akşama kadar acıkmıyorum saol tavsiyen için canım genelde 11 12 buçukta kahvaltı yapıyorum birazda onun etkisi herhalde erken yemeye dikkat etmeye çalışayım belki işe yarar yürüyüş falanda yapamadım bu aralar hep bisey çıkıyor kalıyor öyle en son ip alıp evde böyle atlayacam sonra komşular gelip ne oluyor diye şikayette gelirler haklı olarak tabi

Teşekkürler canım sanki bu tarife su yerine tavuk suyu ve didiklenmiş tavuk da güzel yakışır

Bende öyleyim canım istediğim kiloya gelene kadar pek bisey almıyorum alırsam 1 2 bişey zorunlu görürsem kilom olunca heves falan kalmıyor bende

Geçmiş olsun

Canim senin buraya ilk basladiginda kilon kacti. Gecen hafta bildirim yapmadigin icin ismi listeden silmisim
Soyle ekliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…