- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
Ara öğün yapmıyorum artık canım başlarda ara sıra yapıyordum ama şuan canım bile istemiyor akşama kadar acıkmıyorum saol tavsiyen için canım genelde 11 12 buçukta kahvaltı yapıyorum birazda onun etkisi herhalde erken yemeye dikkat etmeye çalışayım belki işe yarar yürüyüş falanda yapamadım bu aralar hep bisey çıkıyor kalıyor öyleAfiyet şifa olsun. Acaba portakal ve elmayı ara öğüne mi bıraksaydınız? Yediklerinizin hepsi sağlıklı ama Kalori bi tık yüksek mi acaba diyorum. Benim diyetisyen ceviz ve zeytini bi arada vermiyordu mesela .
Saol canım sende harikasinTablo gibi bir tabak maşallah harikasın ☺
Teşekkürler canım sanki bu tarife su yerine tavuk suyu ve didiklenmiş tavuk da güzel yakışırBugun yaptim güzel olmadi ya kivami koyu oldu biraz daha acicam sütle agir oldu.. normalde icine un kavurmuyrdum bu sefer kavurdum ondan mi anlamadm
En iyisi unsuz tarifi vereyim az yağ 2 kabak 3 4 bardak kadar süt ve suyu az koyuyrm. Pisince blendirdan geciriyorum. Ardindan Icine yarim tatli kasigi karabiber biraz pulbiber biraz dereotu.
Hoşbuldum canımTamam canim ekliyorum aramiza hos geldin
Afiyet olsun canım :)Yapiyor.Ama Allah'tan hamileliklerimde hep tiksiniyorum caydan. Yoksa mumkun degil hamileligi tamamlamam. 9 ayin acisi ve ozlemi var simdi. Az hasret gidereyim
Bende öyleyim canım istediğim kiloya gelene kadar pek bisey almıyorum alırsam 1 2 bişey zorunlu görürsem kilom olunca heves falan kalmıyor bendeSabah sırf başim ağrıdi ilaç içmek için iki dilim ekmek ve iki dilim salam yedim sonra hep kahve içtim.Artik canımda bir şey istemiyor.Kiyafet almak istiyorum.Ama biraz daha zayıflayıp almak istiyorum oda olmuyor
Saol canım sanada başarılar diliyorumBu arada kendimi tanıtmadım :)
26 yaşındayım İzmir’de yaşıyorum bekarım muhasebeci ve yazarım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Afiyet olsun canımSabah tartıldım
72.7 çıktım
Sabah
büyük kupa nescafe şekersiz ve sütsüz sade
arada 2 bardak daha içtim çok soğuk hava
Sabah kahvaltımı yaptım
Biraz önce yemeğimi yedim şimdi de sodamı içiyorum
Geçmiş olsunSabah sırf başim ağrıdi ilaç içmek için iki dilim ekmek ve iki dilim salam yedim sonra hep kahve içtim.Artik canımda bir şey istemiyor.Kiyafet almak istiyorum.Ama biraz daha zayıflayıp almak istiyorum oda olmuyor
Sağol canım. Sende ara öğün yapmıyormuşsun. Bende ara ara yediğim zaman zayıflayamıyorum. Az yesem bile yerimde sayıyorum. Ama sabah akşam iki öğünde daha iyi gidiyor nedenseSaol canım sanada afiyetler olsun
hedefin kac canimBende öyleyim canım istediğim kiloya gelene kadar pek bisey almıyorum alırsam 1 2 bişey zorunlu görürsem kilom olunca heves falan kalmıyor bende
50 55 arası senin hedefin kaçtı canımhedefin kac canim
Tebrikler canim bunu yuvarlayip 90.200 yaziyorumGünaydın arkadaşlar,
İlk bildirim benden gelsin o zaman -1,44 ile ilk bildirimimi yapıyoruminşallah böyle devam eder 91,60 < 90,16
Eki Görüntüle 2573494
Canim senin buraya ilk basladiginda kilon kacti. Gecen hafta bildirim yapmadigin icin ismi listeden silmisimHerkese günaydın.Kiyafetsiz 67.15 geldim.Gecenlerde hastaneye gidip test yaptırdım.Herseyime baktırdım.Her şey normal çıktı.Doktor kilo veremiyorum yanlış diyet yapıyorsun dedi.Ben bu hamur türevlerini nasıl bıraksam bilemedim.Bir türlü 59 a dusemedim.Artik yaza kadar düşerim her halde .
Yarin ac karna tartilirsin getirirseGünaydın kızlar ben daha tartılmadım eşim dün pil bulamamış. Bugün getirir inşallah
Çok Haklisin canimKendini yıpratma hiç. Neden biliyo musun? Çünkü ya toparlarsın eşinle,ya dağılırsın ama inan her ikisinde de üzüldüğünle kalırsın. Kolay değildir illa ki,kabul ediyorum. Ama şu süreci en az yarayla atlatmaya bak canım
Canım yarın yazarım ama tahminen 74 civarındayım. Eşim evden çıkmadı elemana rica ettim onu bekliyorum birazdan getirirYarin ac karna tartilirsin getirirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?