- 1 Eylül 2012
- 300
- 458
- 103
Hosgeldin canimİyi akşamlar benide gruba alırmısınız. Diyet yapıyorm hafta 2 gün spora giyorum. Grupla devam etmek daha iyi oluyor
Kimseyi takma canım kimse dört dörtlük değil sonucta kendilerinin hiç kusuru yokmuş gibi seni üzüyorlar seni üzmelerine izin verme canım zayıfla ama ilk önce sağlığın kendin istediğin için başkaları için yaşamıyorum sonuçtaSelamlar
Bugun kilomla alakali bi suru sakaya maruz kaldim. Ay moral verin bana hanimlar
TeşekkürlerHosgeldin canim
Yaaa oyle tabi ama bi de gel kirilan kalbime sorKimseyi takma canım kimse dört dörtlük değil sonucta kendilerinin hiç kusuru yokmuş gibi seni üzüyorlar seni üzmelerine izin verme canım zayıfla ama ilk önce sağlığın kendin istediğin için başkaları için yaşamıyorum sonuçta
Hosgeldiniz...İyi akşamlar benide gruba alırmısınız. Diyet yapıyorm hafta 2 gün spora giyorum. Grupla devam etmek daha iyi oluyor
Canim sen kilonu yazdinda ben mi görmedim yoksa baska bi sorun mu vardi. Birinin baskul pili bitmisti ama sen neden yazmadinHosgeldiniz...
Listeye eklenmek istemistiniz yogunluktan kacirdim kilonuzu soylerseniz ekleyim grubun tek kurali her sali kilo bildirimi yapmakBede if diyetini deniyorum bi kaç gündür. Akşamları yemiyorum. Benim sıkıntımda akşamları yemekti iyi gidiyor. Şimdilik
Ben yazdim dun. 80 demistimCanim sen kilonu yazdinda ben mi görmedim yoksa baska bi sorun mu vardi. Birinin baskul pili bitmisti ama sen neden yazmadin
Bu nasil tabaktir arkadas. Diyetimizi bozdurucan sen bizeAkşam 19:50
1 ev yapımı lahmacun
2 dilim pide
Salata
Turp
Roka tere
Ayran
Evde lahmacun pide yaptık kızlar tabağım harici yemedim ama kiloya yansıyacaktır hamur sonuçtaEki Görüntüle 2573817
Onu baslangic olarak yazmami istedin diye dusunmustum normalde sabah ac karna tartildiktan sonra yazdigimiz icin. Iyi gecelerBen yazdim dun. 80 demistim
Bu mesaj mı acaba .Haber ederim canım kusura bakma .Birde liste nerede ben bulamadım.Tamam canim oyle olunca haber et
Merhab kilom 69.5Listeye eklenmek istemistiniz yogunluktan kacirdim kilonuzu soylerseniz ekleyim grubun tek kurali her sali kilo bildirimi yapmak
Günaydın bende aralıklı oruç yapıyorum bi ka gündür iyi gidiyor gibiHerkese günaydın.Bugun aralıklı oruç diyetine başladım.Sadece kahve ve su icicem .Saat 1 gibi bir şeyler yerim artık.Umarim ise yarar.
Tabiki takmaa.Bu şekilde motive olursun belki deSelamlar
Bugun kilomla alakali bi suru sakaya maruz kaldim. Ay moral verin bana hanimlar
Ben de 1 kere denedim ama ı ıhh beceremedim. Inşallah yaparsinHerkese günaydın.Bugun aralıklı oruç diyetine başladım.Sadece kahve ve su icicem .Saat 1 gibi bir şeyler yerim artık.Umarim ise yarar.
Canim yanlis mesaji alintilamissn. O mesaj sana degildi. Sana demek istedigim şuydu. Gecen sali bildirimde bulunmadigin icin grup listesinden adini silmistim. Grubun kurali her sali bildirim yapmak cunku. Ama sen geri döndün bu sebeple ilk kilo ve son kilonu tekrar yazar misinBu mesaj mı acaba .Haber ederim canım kusura bakma .Birde liste nerede ben bulamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?