- 29 Nisan 2019
- 1.164
- 3.421
- 83
- 39
Canım dün pil geldi 73.3 kilom. Dün hemen tartıldım sabah baktım yine aynıydım.Canim yanlis mesaji alintilamissn. O mesaj sana degildi. Sana demek istedigim şuydu. Gecen sali bildirimde bulunmadigin icin grup listesinden adini silmistim. Grubun kurali her sali bildirim yapmak cunku. Ama sen geri döndün bu sebeple ilk kilo ve son kilonu tekrar yazar misinbildirimleride her hafta duzenli yapalim
Liste ilk sayfada
Aa bak 74 cikmadi dusundugun gibi cok iyi. Haftaya 72 kesin 71 de muhtemelCanım dün pil geldi 73.3 kilom. Dün hemen tartıldım sabah baktım yine aynıydım.
İp atlmak çok ses yapmaz hem çok faydalı. Ben geçen yıl çok ip atlıyordum iyi oluyor. Dene benceAra öğün yapmıyorum artık canım başlarda ara sıra yapıyordum ama şuan canım bile istemiyor akşama kadar acıkmıyorum saol tavsiyen için canım genelde 11 12 buçukta kahvaltı yapıyorum birazda onun etkisi herhalde erken yemeye dikkat etmeye çalışayım belki işe yarar yürüyüş falanda yapamadım bu aralar hep bisey çıkıyor kalıyor öyleen son ip alıp evde böyle atlayacam sonra komşular gelip ne oluyor diye şikayette gelirler haklı olarak tabi
Sabah sırf başim ağrıdi ilaç içmek için iki dilim ekmek ve iki dilim salam yedim sonra hep kahve içtim.Artik canımda bir şey istemiyor.Kiyafet almak istiyorum.Ama biraz daha zayıflayıp almak istiyorum oda olmuyor
Ah inşallah canım ağzından bal damlıyorAa bak 74 cikmadi dusundugun gibi cok iyi. Haftaya 72 kesin 71 de muhtemel
Nasıl farkediyor mu .Yani kilo vermeye başladınız mıGünaydın bende aralıklı oruç yapıyorum bi ka gündür iyi gidiyor gibi
Ben 68 ile başladım.Su anda 67 kilodayım .Çok az kilo verebilirim ne yazık ki .Yaklaşık bir ay olucak .Bakalım if diyeti nasıl olucak haftaya salı gorucezCanim yanlis mesaji alintilamissn. O mesaj sana degildi. Sana demek istedigim şuydu. Gecen sali bildirimde bulunmadigin icin grup listesinden adini silmistim. Grubun kurali her sali bildirim yapmak cunku. Ama sen geri döndün bu sebeple ilk kilo ve son kilonu tekrar yazar misinbildirimleride her hafta duzenli yapalim
Liste ilk sayfada
Be 4 gündür yapıyorum böylelikle akşam yemek sonrası bişey yemiyorum bu bile iyi benim açımdan. Bide haftada 2 gün sporada giidiyorum 71 den 69.5 düştüm.Nasıl farkediyor mu .Yani kilo vermeye başladınız mı
Yok canım evde yapamam komşulara ufacık ses gitse ben rahatsız olurum ailemde izin vermez zaten ses gider diye biraz iyi olayım dışarda atlarım belkiİp atlmak çok ses yapmaz hem çok faydalı. Ben geçen yıl çok ip atlıyordum iyi oluyor. Dene bence
Geçmiş olsun .Eki Görüntüle 2574025
Iyi günler kızlar hastane alışveriş derken 1 gibi bişeyler yedim farenjit olmuşsum boğazımda cok kötü kaşıntı yanma var zor yutkunuyorum hafif midem bulanıyor o yüzden yumurta yemedim meyveleride annem abartılı bir şekilde koydu tabağıma meyve tabağı gibi bişey oldu tabağın yarısını anca yiyebildim ıhlamur kekik adaçayı ne bulursam onu içiyorum
Saol canım teşekkür ederimGeçmiş olsun .
Aa hic sorma canımBu nasil tabaktir arkadas. Diyetimizi bozdurucan sen bize
Senin tabakların beni benden alıyor her seferinde ayrı bir güzellikte oluyor canımEki Görüntüle 2574025
Iyi günler kızlar hastane alışveriş derken 1 gibi bişeyler yedim farenjit olmuşsum boğazımda cok kötü kaşıntı yanma var zor yutkunuyorum hafif midem bulanıyor o yüzden yumurta yemedim meyveleride annem abartılı bir şekilde koydu tabağıma meyve tabağı gibi bişey oldu tabağın yarısını anca yiyebildim ıhlamur kekik adaçayı ne bulursam onu içiyorum
Selam
sabah yarım kağıt bardak şekersiz sütlü nescafe içtim
snra her zamanki omletimi uedim
11 gibi kepekli makarna ile ton balıgı
14.00 gibi büyük bir kupa domates çorbası içtim
ara ara şekersiz nescafe içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?