YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Canım dün pil geldi 73.3 kilom. Dün hemen tartıldım sabah baktım yine aynıydım.

İp atlmak çok ses yapmaz hem çok faydalı. Ben geçen yıl çok ip atlıyordum iyi oluyor. Dene bence

Bende inatla kıyafet almıyorum 65 olunca inşallah.

Ben 68 ile başladım.Su anda 67 kilodayım .Çok az kilo verebilirim ne yazık ki .Yaklaşık bir ay olucak .Bakalım if diyeti nasıl olucak haftaya salı gorucez

Iyi günler kızlar hastane alışveriş derken 1 gibi bişeyler yedim farenjit olmuşsum boğazımda cok kötü kaşıntı yanma var zor yutkunuyorum hafif midem bulanıyor o yüzden yumurta yemedim meyveleride annem abartılı bir şekilde koydu tabağıma meyve tabağı gibi bişey oldu tabağın yarısını anca yiyebildim ıhlamur kekik adaçayı ne bulursam onu içiyorum

İf diyetimin ilk gününde saat 4 de ilk yemeği bir buçuk kase mercimek çorbası içerek başladım.Aksam saat 7 gibi de analı kızlı yemeyin var .Onun icinede bulgur köftesi olucak . Ekmek tuketmiyorum.Tam 21 saat aç geçirdim.Ama sorun yaşamadım.En çok zaman uykuda geçtiği için.Gerci kahveler sular olmasa sanırım saat 4 e kadar dayanamazdim.

Geçmiş olsun .

Selam

sabah yarım kağıt bardak şekersiz sütlü nescafe içtim

snra her zamanki omletimi uedim

11 gibi kepekli makarna ile ton balıgı

14.00 gibi büyük bir kupa domates çorbası içtim

ara ara şekersiz nescafe içtim

Senin tabakların beni benden alıyor her seferinde ayrı bir güzellikte oluyor canım bu arada geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyileşirsin

Selam kızlar işten yeni çıktığım için gün içinde yazamıyorum menüm soyleydi
Sabah uyanınca 6:15 1 bardak su

6:30 maydonoz limon maden suyu karışımı içiyorum

07:35 kahvaltı : 5 adet zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
30 gr beyaz peynir
Roka tere kuzu kulağı
1 fincan yeşilçay

09:30 ara öğün: 1 fincan Türk kahvesi
3 adet çiğ fındık

12:00 öğlen yemeği 1 çorba kasesi salata
2 tane fırında pişirilmiş tavuk but
2 kepçe mercimek çorbası

Ara yapmadım akşam yemeğimi yedikten sonra ileteceğim şimdiye kadar 2,50 litre su tükettim

bende kahveyi çok severim canım. Sende bendensin sanırım Belki biliyorsundur ama eğer bilmiyorsan ufak bir hatırlatma yapmak istiyorum kahve içtikten sonra içtiğin kahve miktarı kadar mutlaka su içmemiz öneriliyor.Özellikle filtre kahve ve nescafeden sonra. Diyetisyenim zamanında bana bu şekilde önermişti bende sizinle paylaşmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…