- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
Saol canım teşekkür ederimSenin tabakların beni benden alıyor her seferinde ayrı bir güzellikte oluyor canımbu arada geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyileşirsin
Teşekkür ederim canım bilgi için :) bilmiyordum dikkat edeyim bundan sonrabende kahveyi çok severim canım. Sende bendensin sanırım ☺ Belki biliyorsundur ama eğer bilmiyorsan ufak bir hatırlatma yapmak istiyorum kahve içtikten sonra içtiğin kahve miktarı kadar mutlaka su içmemiz öneriliyor.Özellikle filtre kahve ve nescafeden sonra. Diyetisyenim zamanında bana bu şekilde önermişti bende sizinle paylaşmak istedim
AhBen de Eşime antep fıstıklı puding yapmistim.kasiktakini sıyır, tenceredekini sıyır derken yarim kase yemisimdir.hic yenemem lazımdı. Sekersiz yapıyordum güya bozuldu. Ama yarın devam sekersiz e. ne zamandır sabah 54 akşam 55 görüyordum...şimdi akşam da 54 lü kilo görüyorum tartida motive ediyor.
Ohh afiyet olsunYarınki sabah kahvaltım
Eki Görüntüle 2574153
Ve öğle yemeğim
makarnayı bir çay bardağı yaptım ama yarın 3. Yiyişim olacak bitmedi bir türlü
Eki Görüntüle 2574154
Teşekkür ederim canımOhh afiyet olsun
Arada kaynadı mı acaba? Ben öncesinde salı tekrar tartılmasam demiştim. Sabah tartılayım olmazsaOnu baslangic olarak yazmami istedin diye dusunmustum normalde sabah ac karna tartildiktan sonra yazdigimiz icin. Iyi geceler
Yarınki sabah kahvaltım
Eki Görüntüle 2574153
Ve öğle yemeğim
makarnayı bir çay bardağı yaptım ama yarın 3. Yiyişim olacak bitmedi bir türlü
Eki Görüntüle 2574154
Malatyalı mısınız?İf diyetimin ilk gününde saat 4 de ilk yemeği bir buçuk kase mercimek çorbası içerek başladım.Aksam saat 7 gibi de analı kızlı yemeyin var .Onun icinede bulgur köftesi olucak . Ekmek tuketmiyorum.Tam 21 saat aç geçirdim.Ama sorun yaşamadım.En çok zaman uykuda geçtiği için.Gerci kahveler sular olmasa sanırım saat 4 e kadar dayanamazdim.
Onu hic farketmedim canim.Arada kaynadı mı acaba? Ben öncesinde salı tekrar tartılmasam demiştim. Sabah tartılayım olmazsa
Bunu okudum canim. Ondan sadece baslangic kilona 80 yazip saliyi bos biraktim neyse artik hallettikDogumdan beri sanki ilk kez bagirsaklarim bugun rahatladi. Seker,un gibi seyler almayip,suyla destekleyince iyi geldi cok sukur.
Bu arada Benim baslangic kiloma 80 yazabilirsiniz
80.5 i gordum dun aksam aslinda ama gurur yapiyorum80 iyi
Son satiri farketmemisim cevapsiz birakmisimÇerez yedim biraz. Dikkat etmeye çalışıyorum. Ama gece basıyo krizler...
Ben tartıyı yarın yapmasam olur mu?
Merhaba katilabilirsin aramiza hoşgeldin. Grubun tek kurali sali gunu bildirim yapmak :) son kilo nedirMeraba bende size katılmak istiyorum
Geçmiş olsun acil şifalarEki Görüntüle 2574025
Iyi günler kızlar hastane alışveriş derken 1 gibi bişeyler yedim farenjit olmuşsum boğazımda cok kötü kaşıntı yanma var zor yutkunuyorum hafif midem bulanıyor o yüzden yumurta yemedim meyveleride annem abartılı bir şekilde koydu tabağıma meyve tabağı gibi bişey oldu tabağın yarısını anca yiyebildim ıhlamur kekik adaçayı ne bulursam onu içiyorum
Cok guzel. Istersen hergun yaz. Nasil motive olacaksan :)Kızlar gece yatmadan tartılim bi dedim 69 çıktım -500 dayanamadım yazayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?