YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Kendi kendine moral ver bir gün kaçamak yaptıysan hiçbirşey olmamalı gibi ertesi gün devam et zamanla düzene oturacak yeter ki pes etme
Kilom psikolojik canım açlık hissinden kaynaklanmıyor dediğin gibi kendime moral vermem lazım Destekleriniz için sağolun kızlarÇok iyisiniz

Burayı bırakma lütfen Kilo kaybın oldukça psikolojinde iyileşir hiçbirşey senin bedeninden daha değerli değil kendine iyi bak
Sağol canım Allah razı olsunBırakmak istemiyorum ama kaçamak yapınca ara veriyorum bir kaç günde hemen başa sarıyorum. Bu hafta inşallah tekrar 72 olurum

Çok fena saldım kendimi açlık hissettiğimden değil çok sıkıldığımdan yiyorum saçma sapan
Bir sıkıntın falan mı var canım ne oldu sana böyle toparlan kendini bir silkele şöyle insan bırakınca tekrar tekrar başlaması zor oluyor bu kötülüğü yapma kendine

Bir sıkıntın falan mı var canım ne oldu sana böyle toparlan kendini bir silkele şöyle insan bırakınca tekrar tekrar başlaması zor oluyor bu kötülüğü yapma kendine
Biraz sıkıntılar var canım maddi anlamda. Artı Aktivitem yok asosyalim evden hiç çıkmıyorum neredeyse. Kafam çok dolu sürekli düşünüyorum düşündükçe yiyorum normal şartlarda ilk başladığım zamanki gibi devam etseydim altı kilo vermiş olacaktım. Buraya yazmamıştım ama 70 kiloyu görmüştüm tartıda geçen haftalarda

İnşallah maddi sıkıntılardan kurtulursunuz Dışarı çık canım çocuğun var mı bilmiyorum ama hava almak iyi gelir size benimde pek çevrem yok yaşadığım yerde ama 2 kızımı alır dışarı çıkarım hava güzel oldukça biraz zorla kendini canım kilon abartılacak kadar değil verilebilir kilo ayrıca sürekli düşünme kafanı dağıtmaya bak rabbim yardımcın olsun inşallah

Amin canım cümlemizin yardımcısı olsun çok sağol güzel dileklerin için. Maddi sıkıntımız bir süredir devam ediyor ve benim elimden hiç bişey gelmiyor bu durum beni çok düşündürüyor. Elimde olmadan düşünüyorum. İki oğlum var Çocuklar sürekli okul ev. Hiç bir şekilde dışarı çıkmıyorlar. Şu günler geçse de kurtulsam

Ya ben yapamiyorum, hakikaten beceremiyorum diyet isini bi gaza geliyorum iki uc kilo gidiyor sonra hooop tekrar kendime hakim olamiyorum dön başa, tombik tombik yasamaya devam, gruptan cikmak istiyorum, uzgunumm

Allah'ın izninle gelir geçer inş maddi olaylar canım havalar güzel oldumu çık insan evde kafayı yiyor bir park bile olsa hava degişikliği iyi gelir çok düşünme canım herşeyi bazen ne yaparsak yapalım bir anda herşey degişmiyor tartıdaki kiloyuda takma sen dikkat et yavaş yavaş illa gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…