- 29 Nisan 2019
- 1.164
- 3.421
- 83
- 39
Sağol canım kendimi çok bıraktım düzelemiyorum toparlayamıyorumÜzüldüm canım ama sıkma canını bırakma sakın diyeti yoksa toparlanman zor olurBu hafta daha dikkatli olursun
Kendi kendine moral ver bir gün kaçamak yaptıysan hiçbirşey olmamalı gibi ertesi gün devam et zamanla düzene oturacak yeter ki pes etmeSağol canım kendimi çok bıraktım düzelemiyorum toparlayamıyorum
Kilom psikolojik canım açlık hissinden kaynaklanmıyor dediğin gibi kendime moral vermem lazımKendi kendine moral ver bir gün kaçamak yaptıysan hiçbirşey olmamalı gibi ertesi gün devam et zamanla düzene oturacak yeter ki pes etme
Burayı bırakma lütfenKilom psikolojik canım açlık hissinden kaynaklanmıyor dediğin gibi kendime moral vermem lazımDestekleriniz için sağolun kızlar❤Çok iyisiniz
Sağol canım Allah razı olsunBurayı bırakma lütfenKilo kaybın oldukça psikolojinde iyileşir hiçbirşey senin bedeninden daha değerli değil kendine iyi bak
Neredeyse hepimiz ayniyiz duzeltcezBende 69.5 -400
Hafta içi 68 görmüştüm pazar ve pazartesi günü baya çoştum sonuç bu malesef
Merhaba aramiza hoşgeldin :)merhabalar Benide guruba alirmisiniz ☺
Bir sıkıntın falan mı var canım ne oldu sana böyle toparlan kendini bir silkele şöyle insan bırakınca tekrar tekrar başlaması zor oluyor bu kötülüğü yapma kendineÇok fena saldım kendimi açlık hissettiğimden değil çok sıkıldığımdan yiyorum saçma sapan
Merhaba hoşgeldin gözümüz yollarda kaldigenelde artis var kilolarda. Bende artidayim.
88
Biraz sıkıntılar var canım maddi anlamda. Artı Aktivitem yok asosyalim evden hiç çıkmıyorum neredeyse. Kafam çok dolu sürekli düşünüyorum düşündükçe yiyorum normal şartlarda ilk başladığım zamanki gibi devam etseydim altı kilo vermiş olacaktım. Buraya yazmamıştım ama 70 kiloyu görmüştüm tartıda geçen haftalardaBir sıkıntın falan mı var canım ne oldu sana böyle toparlan kendini bir silkele şöyle insan bırakınca tekrar tekrar başlaması zor oluyor bu kötülüğü yapma kendine
İnşallah maddi sıkıntılardan kurtulursunuzBiraz sıkıntılar var canım maddi anlamda. Artı Aktivitem yok asosyalim evden hiç çıkmıyorum neredeyse. Kafam çok dolu sürekli düşünüyorum düşündükçe yiyorum normal şartlarda ilk başladığım zamanki gibi devam etseydim altı kilo vermiş olacaktım. Buraya yazmamıştım ama 70 kiloyu görmüştüm tartıda geçen haftalarda
Her sali bildirim gunumuz. Grubun tek kurali bildirimleri düzenli yapmak. Basarilar dilerim :)
Amin canım cümlemizin yardımcısı olsun çok sağol güzel dileklerin içinİnşallah maddi sıkıntılardan kurtulursunuzDışarı çık canım çocuğun var mı bilmiyorum ama hava almak iyi gelir size benimde pek çevrem yok yaşadığım yerde ama 2 kızımı alır dışarı çıkarım hava güzel oldukça biraz zorla kendini canım kilon abartılacak kadar değil verilebilir kilo ayrıca sürekli düşünme kafanı dağıtmaya bak rabbim yardımcın olsun inşallah
Sağolun :Her sali bildirim gunumuz. Grubun tek kurali bildirimleri düzenli yapmak. Basarilar dilerim :)
Yaaacok mahcubum bazi aksilikler oldu hayatimda sali gunu hic gris yaomamistim sonrasindan unuttum cok ozur dilerim sali gunu tartilmistim 76.5 cikmistimTutku44 sali bildirimini yaptin mi
Allah'ın izninle gelir geçer inş maddi olaylar canım havalar güzel oldumu çık insan evde kafayı yiyor bir park bile olsa hava degişikliği iyi gelir çok düşünme canım herşeyi bazen ne yaparsak yapalım bir anda herşey degişmiyor tartıdaki kiloyuda takma sen dikkat et yavaş yavaş illa gidecekBiraz sıkıntılar var canım maddi anlamda. Artı Aktivitem yok asosyalim evden hiç çıkmıyorum neredeyse. Kafam çok dolu sürekli düşünüyorum düşündükçe yiyorum normal şartlarda ilk başladığım zamanki gibi devam etseydim altı kilo vermiş olacaktım. Buraya yazmamıştım ama 70 kiloyu görmüştüm tartıda geçen haftalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?