YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Akşam için kavurmalı nohut yemeği yapmayı düşünüyorum. Daha doğrusu nohutu yapıp içine biraz kavurma aticam ki protein olsun :)) yemekten 1.5 saat sonra da meyve yiycem. Yarim muz üzerin e ceviz ve fistik ezmesi. Meyve yemiyordum pek ancak bu virüs tehlikeleri dolayısıyla bağışıklık guclensin diye ekledim.... gece de mutlaka ihlamir icine limon ve zencefil koyup içiyorum. Çok seviyorum o çayı. Tavsiye ederim

Merhaba hoşgeldin gözümüz yollarda kaldi genelde artis var kilolarda. Bende artidayim.
Hosbuldum. Maalesef azıcık kalınlaşma var belimde ve basenlerimde. Ama motiveyim. Benim hedef 10 -15 güne 1 kilo kaybı. Hem çok aç kalmıyorum oyle olunca, hem de kas kaybetmiyorum . Sizde motive olun :) önümüzdeki salı da mutlaka ıniş görmek istiyorum herkestee :)) ben bugün başladım daha sağlıklı Beslenme olayına. Bakalim salıya ne kadar gidecek.

sbeden merhabalar cnm gruba al dedim ama cnm giremiyorum. Çoçuklarla zor oluyor cnm teşekür ederim aldığın için gruba cnm. ama devam edemeyeceğim çünkü giremiyorum cnm

Iyi akşamlar kızlar
Uyanınca
2 bardak sirkeli su
Sabah 11.00
Haşlanmış yumurta
Zeytin
Peynir
Fındık fıstık ceviz
Portakal mandalina 3 dilim kivi
Roka
Çay
Yemekten sonra
Yeşilçay
Türk kahvesi

Akşam 17.30
5 kaşık pırasa yemeği
Pazı yoğurtlaması
Salata
Acıbiber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…