Kesinlikle etkisi var reglin. Ama motivasyonu bozmamalısın.selam kızlarr... bugün geciktim yazamadım sabahtan. sabah 70,6 geldimreglm şu anda etkisi varmı bilmiyorum ama çokta diyete uyamıyorum bunun etkisi olduğu kesin...
umarım yeniden eski motivasyonuma dönebilirm.
Hosbuldum. Maalesef azıcık kalınlaşma var belimde ve basenlerimde. Ama motiveyim. Benim hedef 10 -15 güne 1 kilo kaybı. Hem çok aç kalmıyorum oyle olunca, hem de kas kaybetmiyorum . Sizde motive olun :) önümüzdeki salı da mutlaka ıniş görmek istiyorum herkestee :)) ben bugün başladım daha sağlıklı Beslenme olayına. Bakalim salıya ne kadar gidecek.Merhaba hoşgeldin gözümüz yollarda kaldigenelde artis var kilolarda. Bende artidayim.
Aynı şeyi yapıyoruz aslında. Bende kalori hesabı yalanlardanım. Hatta karbonhidrat ve proton alimim bile benim hesaplı. Ya niyeyse ben öyle daha çok seviyorumBen yine kalori hesabı ile zayifliycam .Daha öncede öyle zayıfladım.Yorulmadan bıkmadan .1200 kaloriyi gecmiycem.
Tamam canim. Bilgi icin tesekkur ederim. ALLAH kolaylik versinsbeden merhabalar cnm gruba al dedim ama cnm giremiyorum. Çoçuklarla zor oluyor cnm teşekür ederim aldığın için gruba cnm. ama devam edemeyeceğim çünkü giremiyorum cnm
Üzüldüm canım ama sıkma canını bırakma sakın diyeti yoksa toparlanman zor olurBen 73 olmuşum çok üzgünümsabah tartıldım bir kilo almışım hatta daha fazla
Verirsin üzülme canım kendini kendini bırakmaBen 73 olmuşum çok üzgünümsabah tartıldım bir kilo almışım hatta daha fazla
Çok fena saldım kendimi açlık hissettiğimden değil çok sıkıldığımdan yiyorum saçma sapanVerirsin üzülme canım kendini kendini bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?