Firma sahibi ailem iyi birini arıyorum çünkü problem olursa yine ben gidip düzelteceğim değneğin iki ucu da bana değiyorDoğru mu anladım ?
İşten ayrılıyorsun ve yerine bırakacak kişinin senin gibi olmadığını düşünüyorsun.
Niye bu kadar dert ettin ki ?
Sonucunda sen işi bırakıyorsun.
Bırak firma düşünsün.
Firma sahibi ailem iyi birini arıyorum çünkü problem olursa yine ben gidip düzelteceğim değneğin iki ucu da bana değiyor
Genç dinamiklerde ya evleniyor ya da benim gibi doğurmam gerek diyor ben istedim ki evli yaşı oturmuş biri olsun ama böyle olacağını bilemedimŞimdi oldu
O zaman genç dinamik birini alacaksın bilgisayar kullanımı iyi olsun, hızlı öğrensin.
İşyeri ailemin…Isten ayrilmadan once yerine neden sen birini buluyorsun, o sorumlulugu uzerine aliyorsun onu anlamadim. Gecici bir sure mi ayrilacaksin?
İş görüşmesi sırasında bilgisayar kullanımını sormadınız mı? Bir de deneme süresi var dediniz mi?Arkadaşlar merhaba konum dertten sayılmaz belki ama benim kafama çok takılıyor bu arada konuyu yanlış yere açmış olabilirim affola…
Ben işyerinde tek çalışan bir kadınım ön muhasebe ve sekreterliğine baktığım bir işyeri var bu işi bilen birisi ancak aynı firmanın (kurumsalız) farklı bir noktasında çalışan kişi olabilir ki öyle bir kişiyi de işi öğrendiği için kimse işten çıkarmaz yani her gelen öğrenmek zorunda kalacak…
Malum durumumdan dolayı işten ayrılacağım için yerime birini bulma işi bana düştü İŞKUR aracılığı ile 39 yaşında bir ablamızı buldum konuştuk kabul ettim ancak farkediyorum ki bilgisayar kullanımı yavaş ve işimizin %50 kısmı bilgisayar ancak kalan %50 olan beyin ve el becerisi gayet güzel hızlı öğreniyor ama bilgisayar konusunu kafama çok takıyorum sizce zamanla alışır mı şuan 1 haftalık deneme sürecindeyiz yine iyi kötü öğrendi ama hala İŞKUR dan o kadar çok telefon alıyorum ki ister istemez içinde kim bilir kaç tane iyi bilgisayar kullanan vardır diyorum…
Yani ne yapacağım bilmiyorum sizce iyi olmadığını ilerleyemeyeceğimizi söylemeli miyim yoksa öğrenir mi önünde benimle beraber geçireceği 4-5 ay kadar bir süre var geliştirir mi kendini ? İstek görüyorum ama istekle olur mu bilmiyorum …
Sordum iyi ama çok hızlı değilim dedi 1 hafta deneyelim dedim tabi kiİş görüşmesi sırasında bilgisayar kullanımını sormadınız mı? Bir de deneme süresi var dediniz mi?
Genç değilim ama teknoloji ile aram iyidir. Şimdi ben işsiz mi kaldımŞimdi oldu
O zaman genç dinamik birini alacaksın bilgisayar kullanımı iyi olsun, hızlı öğrensin.
Kesinlikle her boşlukta söylüyorum ve görüyorum sürekli bilgisayarda bişeyler yazıyor sistemlere girip çıkıyor eli alışsın diye böyle görünce çok üzülüyorum ama ya öğrenmezse seçeneği aklımdan hiç çıkmıyorBugün 4.günü mü? Bana öğrenir gibi geldi iş başa düşünce neler öğrenilmiyor ki?Kadın ne güzel istekliymis çalışıyormuş. Bence öncelikle bize dediginiz gibi bilgisayar kullanmanın bu işin %50si olduğunu kendisini geliştirmesi gerektiğini bu şekilde uzun soluklu burada çalışabileceğini söyleyin ve bekleyin derim. Sanırım mesajı alır ve öğrenme konusunda gayretini arttırır.
+1Bugün 4.günü mü? Bana öğrenir gibi geldi iş başa düşünce neler öğrenilmiyor ki?Kadın ne güzel istekliymis çalışıyormuş. Bence öncelikle bize dediginiz gibi bilgisayar kullanmanın bu işin %50si olduğunu kendisini geliştirmesi gerektiğini bu şekilde uzun soluklu burada çalışabileceğini söyleyin ve bekleyin derim. Sanırım mesajı alır ve öğrenme konusunda gayretini arttırır.
O zaman verim alamadıysanız göndereceksinizSordum iyi ama çok hızlı değilim dedi 1 hafta deneyelim dedim tabi ki
Genç dinamiklerde ya evleniyor ya da benim gibi doğurmam gerek diyor ben istedim ki evli yaşı oturmuş biri olsun ama böyle olacağını bilemedim
Ay yok çocuğu olsun benim için hiiiç problem değil yeter ki 2 güne çıkmasınValla işverenin standardında işçi bulmakta zor
Evli olsa çocuğu olur diye almıyorlar, bekar olsa evlenir diye taş mı yesin insanlar
Genç değilim ama teknoloji ile aram iyidir. Şimdi ben işsiz mi kaldım
Genç dinamiklerde ya evleniyor ya da benim gibi doğurmam gerek diyor ben istedim ki evli yaşı oturmuş biri olsun ama böyle olacağını bilemedim
Yok siz gelin bizde çalışın bizim kriterler 25-45 yaş arasıydıGenç değilim ama teknoloji ile aram iyidir. Şimdi ben işsiz mi kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?