Yeni bir çalışan

Bilgisayar (bilgisayardan kastınızın kullandığınız program olduğunu düşünüyorum) ya da klavye kullanımı çabuk geliştirilen bir şey bence ya.
Evet kastım klavye kullanımı yoksa sistemleri hemen çözdü neyi nereye yazacağını biliyor

Demiyim demeyin ben açıkça söylüyorum ben kendim gibi birini aramıyorum bu benim ilk çocuğum şimdi doğumdan sonra gelsem maksimum 2 yıl sonra bi daha çıkmam gerekecek 2. Çocuğum olmayacak mı

Valla işverenin standardında işçi bulmakta zor
Evli olsa çocuğu olur diye almıyorlar, bekar olsa evlenir diye taş mı yesin insanlar
Iste hep kadın olduğumuz için erkek evlenecek diye ise almayan ya da soran var mıdır ki? Hatta daha iyi seçenek olur şimdi düğün, eşya borcu vs derken çalışmak zorunda olduğu için asla bırakamaz diyorlar.

Evet kastım klavye kullanımı yoksa sistemleri hemen çözdü neyi nereye yazacağını biliyor
Ağır klavye kullanıyor diye eleman beğenilmiyor yanlış anlamadım ben değil mi, sistemi kullanmayı öğrendi, aklı beyni yerinde ama ağır kullanıyor, etmeyin allah aşkına ya, o iş ekmek o insan için, böyle kusur mu bulunur

anladıgım kadarıyla tek sorun klavye yavaslıgı. bence ona da alışır. zaman verın sadece. tek sorun klavye yavaslıgı olsun. calıstıkca hızlanır. asıl onemlı olan sız gıttıkten bır hafta sonra ısı bırakmaması. ortamı ve ısı sevdırmeye bakın :) baskasıda olsa mutlaka bır sorun olurdu. bır eksısı olurdu. kımse tam degıl.

öğrenir yahu ne olacak atla deve değil ya. diğer tüm vasıfları uygunsa, aklı başında, iş disiplini olan, öğrenmeye açık biriyse tek eksiği teknoloji kullanımı olsun. halledilemeyecek bir şey değil bence, hele ki istekliyse. sadece ne kadar önemli olduğunu bir iki kez vurgulayın iyice farkına varır zaten. yeni alacaklarınızın teknolojiyle arası çok iyi olur ama iş disiplini olmaz, işi savsaklar vs vs...öncelikle elinizdekinin kıymetini bilip iyi değerlendirin bence.

Bunu şuan o kadar iyi anlıyorum ki.
İşyerinden gram memnun değilim ama çocuğum yok diye çıkamıyorum çünkü biliyorum nereye gidersem gideyim ilk soracakları soru 3 yıllık evlisin çocuğun neden yok ?
Buda özel sektör de büyük eksi işe almazlar.
Boşta kalamam çalışmam lazım ama çocuğum da olmuyor.

Kaldım kısır döngü de kafayı yemek üzereyim.

Evet maalesef öyle belki bir erkek olsa kimse bu kadar derde düşmez ama firma karşılama olarak kadın personel istiyor
İnanın ben hiç istemem böyle birşey yazmak sormak ama ilerde olacak bir problemde sorunu yine ben yaşayacağım hemde bu sefer bebeğimle nasıl çalışırım ki diye düşünüyorum o yüzden sağlamcı olmak zorundayım

erkekler ıcın de askerlık yapma şartı aranıyor. onlarda bır yastan sonra rahatlar. artık ısyerlerı askerlık yapmayana burun kıvırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…