- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
Ay yok çocuğu olsun benim için hiiiç problem değil yeter ki 2 güne çıkmasın
Evet kastım klavye kullanımı yoksa sistemleri hemen çözdü neyi nereye yazacağını biliyorBilgisayar (bilgisayardan kastınızın kullandığınız program olduğunu düşünüyorum) ya da klavye kullanımı çabuk geliştirilen bir şey bence ya.
Ay izmirde olsam belki çalışırım der miyim kaçarım ne çalışmasıİzmir'deysen ben geleyim
Ben çalışıyorum amaYok siz gelin bizde çalışın bizim kriterler 25-45 yaş arasıydı
AA iş bulmuşum şurda hemen elimden alıyorsun. İlk önce bana teklif edildiİzmir'deysen ben geleyim
Ay izmirde olsam belki çalışırım der miyim kaçarım ne çalışması
Demiyim demeyin ben açıkça söylüyorum ben kendim gibi birini aramıyorum bu benim ilk çocuğum şimdi doğumdan sonra gelsem maksimum 2 yıl sonra bi daha çıkmam gerekecek 2. Çocuğum olmayacak mıyani şimdi demiyim demiyim diyorum ama
siz de hamilesiniz ve başka birine hamile olabilir diye negatif ayrımcılık yapıyorsunuz hiç etik değil vicdanen
onun dışında siz bilirsiniz işi yapabilir mi yapamaz mı
gençler tabi ki çabuk öğreniyor işi ama çabuk da yükselmek başka işe geçmek istiyorlar
kimse iş yerinin kölesi değil ki. Hem her işçinin bir artısı eksisi oluyor.
AA iş bulmuşum şurda hemen elimden alıyorsun. İlk önce bana teklif edildi
Iste hep kadın olduğumuz için erkek evlenecek diye ise almayan ya da soran var mıdır ki? Hatta daha iyi seçenek olur şimdi düğün, eşya borcu vs derken çalışmak zorunda olduğu için asla bırakamaz diyorlar.Valla işverenin standardında işçi bulmakta zor
Evli olsa çocuğu olur diye almıyorlar, bekar olsa evlenir diye taş mı yesin insanlar
Ağır klavye kullanıyor diye eleman beğenilmiyor yanlış anlamadım ben değil mi, sistemi kullanmayı öğrendi, aklı beyni yerinde ama ağır kullanıyor, etmeyin allah aşkına ya, o iş ekmek o insan için, böyle kusur mu bulunurEvet kastım klavye kullanımı yoksa sistemleri hemen çözdü neyi nereye yazacağını biliyor
bende izmirdeyim canımBen çalışıyorum amayazarhanim35 iş arıyordu
İzmire yer açarsak diye not alayım ben şimdidenTamam ya anlaşamadık zaten ben aradan kaçtım
Acilen İzmir'e şube açmalılar bencebende izmirdeyim canım
Iste hep kadın olduğumuz için erkek evlenecek diye ise almayan ya da soran var mıdır ki? Hatta daha iyi seçenek olur şimdi düğün, eşya borcu vs derken çalışmak zorunda olduğu için asla bırakamaz diyorlar.
Evet maalesef öyle belki bir erkek olsa kimse bu kadar derde düşmez ama firma karşılama olarak kadın personel istiyorIste hep kadın olduğumuz için erkek evlenecek diye ise almayan ya da soran var mıdır ki? Hatta daha iyi seçenek olur şimdi düğün, eşya borcu vs derken çalışmak zorunda olduğu için asla bırakamaz diyorlar.
İnanın ben hiç istemem böyle birşey yazmak sormak ama ilerde olacak bir problemde sorunu yine ben yaşayacağım hemde bu sefer bebeğimle nasıl çalışırım ki diye düşünüyorum o yüzden sağlamcı olmak zorundayımAğır klavye kullanıyor diye eleman beğenilmiyor yanlış anlamadım ben değil mi, sistemi kullanmayı öğrendi, aklı beyni yerinde ama ağır kullanıyor, etmeyin allah aşkına ya, o iş ekmek o insan için, böyle kusur mu bulunur
İzmire yer açarsak diye not alayım ben şimdiden
erkekler ıcın de askerlık yapma şartı aranıyor. onlarda bır yastan sonra rahatlar. artık ısyerlerı askerlık yapmayana burun kıvırıyor.Iste hep kadın olduğumuz için erkek evlenecek diye ise almayan ya da soran var mıdır ki? Hatta daha iyi seçenek olur şimdi düğün, eşya borcu vs derken çalışmak zorunda olduğu için asla bırakamaz diyorlar.
Ne güzel. Bence evde de klavye pratiği yapmasını rica edin. O şekilde hallolur diye düşünüyorumEvet kastım klavye kullanımı yoksa sistemleri hemen çözdü neyi nereye yazacağını biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?