Yeni bir çalışan

Canım bilgisayar konusuna fazla takılma. Muhasebe programlarının mantıkları genelde aynıdır. Takılırsan buraya yada bana yaz elimden geldiğince yardımcı olurum.

Canım bilgisayar konusuna fazla takılma. Muhasebe programlarının mantıkları genelde aynıdır. Takılırsan buraya yada bana yaz elimden geldiğince yardımcı olurum.

Kime yardımcı olacaksınız? Konu sahibinin işe almayı düşündüğü kadına mı?
Hem konu hortlatıyorsunuz hem konuyu okumamışsınız.

İşe aldığımız kadından şuan çok memnunum 3 ay dolmak üzere her defasında ona güvendiğimi biraz çaba ile herşeyin olacağını söyledim ve demek ki içinde varmış şuan su gibi öğrendi klavyesi hala bi tık yavaş ama elimizden geldiği kadar son dakika işi bırakmıyoruz o da paniklemeyince daha hızlı yazıyor zaten gebeliğimde ilerledi işyerinde son 2 ayım kaldı bu saatten sonra kimse işi öğrenemez benimde çalışma saatlerim esnedi keza bende kimseye işi öğretemem şuan gayet iyiyiz

Kime yardımcı olacaksınız? Konu sahibinin işe almayı düşündüğü kadına mı?
Hem konu hortlatıyorsunuz hem konuyu okumamışsınız.

Öğrenir hiç merak etmeyin.
Eğer normal becerileri iyi ise bilgisayarı şıp diye kapar.
Normal şartlarda bilgisayarla arada bir olan insanların ilk etapta kullanımı yavaş olur ama çok değil bir ay içinde hepsini öğrenir.
Eğer cep telefonunu iyi kullanabiliyorsa bilgisayarı çözmesi de çok zor olmaz.

Kıymayın ablamıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…