Yeni bir çalışan

Ay yok artık bu kadar soru soruyorlar mı gerçekten çok ayıp

Ben sana şimdiden cv göndereyim zuzucum

valla ben 2 hamile idare ettim, hatta bir hamile çalışanımın düşüğü oldu sonra hamile kaldı tam 6 aya yakın gelmemişliği oldu.
istanbulda olsan 4-6 ay arası seve seve idare ederdim. Keza beni de idare ettiler aynı şekil. Atla deve değil aslında hdem de kurumsal şirketler değildi, yani biri işi bıraktığında 10 kişi işi paylaşamıyorduk maalesef...

bunun dışında yanıma 39 yaşında neredeyse hiç bilgisayar bilmeyen birini verdiler ona da seve seve gösterdim ama annesi hastalandığı için çıkmak zorunda kaldı, yani hiçbir şeyin garantisi yok maalesef
şimdi de 18 yaşında bir kız var yanımda ayy zehir gibi zehir.

Ne güzel. Bence evde de klavye pratiği yapmasını rica edin. O şekilde hallolur diye düşünüyorum
Umarım umarım tüm kalbimle istiyorum öğrenmesini çünkü birini çıkarmayı düşünmek bile çok zor gerçekten heralde eyleme döksem kahrımdam ölürüm…

Ay yok artık bu kadar soru soruyorlar mı gerçekten çok ayıp

Evet 30 yaşındasın 3 yıllık evlisin ama çocuğun yok.
İşe başlarsan hemen doğurur musun ?
Baskıya bakar mısın ya aşağılanma yani bu.
Kadınların iş hayatındaki yeri işte.

Halbuki buralara gelmek için kendimi yırttım ben.

ayrıca sız suan calısan gozuuyle dusunuyorsunuz evlenecez, doguracaz, bilmem ne diye kadınları ıse almıyorlar faln dıyorsunuz da. bır de pencereyı degısıtırıp ısletmecı yonetıcı gozuyle bakmanızı onerırım kızlar. kadını ıse alıyorsun, nısanı, sozu, evlenmesı, doğumu.., dogumu oluyor cocuguun hastalıkları. vs... ısletmecı ıcın gercekten cok zor, sıkıntı.maalesef bu duzen böyle.

tabıkı de soracak..

İşi sevdi gibi sürekli eski çalıştığı yerlerin şartlarının zorluğundan bahşediyor biz oturarak iş yaptığımız için garipsiyor sanki iş yapmıyorum gibi geliyor diyor

Bende idare ettim çalıştığım yerde 6.5 ay hem kendi işimi hem de ön muhasebe işi yaptım ama sen gel bana sor.

Aslında burada kalıp çocuğum olsa onu doğurup, büyütene kadar ruhsatı da alırım diyorum ama çocuğum olmuyor

Piyasalarda personel çıtası böyle yükseliyor işte, günahtır, buna uymayın. Seri klavye kullanma gereken bir işiniz varsa eleman buna kısa sürede alışır, yaptıkça serileşir. 39 yaşında bir insanı, işsizliğin bu kadar kötü olduğu bir dönemde böyle hırpalamayın bence, yazıktır. Ağır klavye kullanmak iş hayatında bir sorun değil (26 yıldır çalışıyorum ve şu an ön muhabesedeyim)

Ayyy şu düşünceniz yeter telefondan sarılıyorum size

mali müşavirlik ruhsatı mı

her gorusu olgunlukla karşılayacak olgunlukta oldugunuzu dusunmustum ve goruusmu yazdım. neden boyle bır tepkı verııryorsunuz kı. komık geldı.

İşler öyle planlandığı gibi gitmiyor çünkü.
Ben bunu bir iş görüşmesine gidince işverene dedim.
Evet haklısınız o açıdan bakınca işçiyi böyle görüyorsunuz ama bizler de insanız arada hastalığa, evlenmeye, çocuk olunca ona vs gibi izinler gayet doğal dedim.
Siz istiyorsunuz robot gibi sadece işe gelinsin öyle bir dünya yok dedim adama.
Zaten kanunda bunların net izinleri de var ama işveren o kanundan doğan izni verirken bile kendini bir halt sanıyor.
Ve sizin gibilerin zihniyeti yüzünden biz kadınlar özel sektör de hep bir adım gerideyiz.

Komikse oku oku gül o zaman

Bakın bende işyerinde çalışan ve işveren kategorisinde olduğumu varsayıyorum kesinlikle böyle kapsamlı düşünmedim evlenip nişanlanıp doğurup gelsin kabulüm ama 2 çalışanda düğünden sonra devam etmedi ve çok zorlandım devam etseler seve seve 1 ay yokluklarını idare ederdim.

bence hemen başlat stajını
başladıysa da devam ettir
belgeni al aradan çıksın
bu süreçte çocuğun olursa da erteletirsin yeterliliği
erteleme şansın var zaten
o arada çocuk aklından çıkacağı için kesin çocuğun da olur bak
çünkü beklemediğin zamanda olur bu işler
ben seni çalışmıyor hatırlıyordum gerçi yanılmışım

Stajı başlattım çok oldu çalışıyorum ben çok uzun zamandır.
Başkasıyla karıştırdın sanırsam :))
Bilmiyorum hayatı planlamıyorum artık olmuyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…