Ay yok artık bu kadar soru soruyorlar mı gerçekten çok ayıpBunu şuan o kadar iyi anlıyorum ki.
İşyerinden gram memnun değilim ama çocuğum yok diye çıkamıyorum çünkü biliyorum nereye gidersem gideyim ilk soracakları soru 3 yıllık evlisin çocuğun neden yok ?
Buda özel sektör de büyük eksi işe almazlar.
Boşta kalamam çalışmam lazım ama çocuğum da olmuyor.
Kaldım kısır döngü de kafayı yemek üzereyim.
Ben sana şimdiden cv göndereyim zuzucum
Umarım umarım tüm kalbimle istiyorum öğrenmesini çünkü birini çıkarmayı düşünmek bile çok zor gerçekten heralde eyleme döksem kahrımdam ölürüm…Ne güzel. Bence evde de klavye pratiği yapmasını rica edin. O şekilde hallolur diye düşünüyorum
Ay yok artık bu kadar soru soruyorlar mı gerçekten çok ayıp
tabıkı de soracak..Evet 30 yaşındasın 3 yıllık evlisin ama çocuğun yok.
İşe başlarsan hemen doğurur musun ?
Baskıya bakar mısın ya aşağılanma yani bu.
Kadınların iş hayatındaki yeri işte.
Halbuki buralara gelmek için kendimi yırttım ben.
tabıkı de soracak..
İşi sevdi gibi sürekli eski çalıştığı yerlerin şartlarının zorluğundan bahşediyor biz oturarak iş yaptığımız için garipsiyor sanki iş yapmıyorum gibi geliyor diyoranladıgım kadarıyla tek sorun klavye yavaslıgı. bence ona da alışır. zaman verın sadece. tek sorun klavye yavaslıgı olsun. calıstıkca hızlanır. asıl onemlı olan sız gıttıkten bır hafta sonra ısı bırakmaması. ortamı ve ısı sevdırmeye bakın :) baskasıda olsa mutlaka bır sorun olurdu. bır eksısı olurdu. kımse tam degıl.
her gorusu olgunlukla karşılayacak olgunlukta oldugunuzu dusunmustum ve goruusmu yazdım. neden boyle bır tepkı verııryorsunuz kı. komık geldı.Sen bana yazma ya lütfen ban yemek istemiyorum.
valla ben 2 hamile idare ettim, hatta bir hamile çalışanımın düşüğü oldu sonra hamile kaldı tam 6 aya yakın gelmemişliği oldu.
istanbulda olsan 4-6 ay arası seve seve idare ederdim. Keza beni de idare ettiler aynı şekil. Atla deve değil aslında hdem de kurumsal şirketler değildi, yani biri işi bıraktığında 10 kişi işi paylaşamıyorduk maalesef...
bunun dışında yanıma 39 yaşında neredeyse hiç bilgisayar bilmeyen birini verdiler ona da seve seve gösterdim ama annesi hastalandığı için çıkmak zorunda kaldı, yani hiçbir şeyin garantisi yok maalesef
şimdi de 18 yaşında bir kız var yanımda ayy zehir gibi zehir.
Piyasalarda personel çıtası böyle yükseliyor işte, günahtır, buna uymayın. Seri klavye kullanma gereken bir işiniz varsa eleman buna kısa sürede alışır, yaptıkça serileşir. 39 yaşında bir insanı, işsizliğin bu kadar kötü olduğu bir dönemde böyle hırpalamayın bence, yazıktır. Ağır klavye kullanmak iş hayatında bir sorun değil (26 yıldır çalışıyorum ve şu an ön muhabesedeyim)Evet maalesef öyle belki bir erkek olsa kimse bu kadar derde düşmez ama firma karşılama olarak kadın personel istiyor
İnanın ben hiç istemem böyle birşey yazmak sormak ama ilerde olacak bir problemde sorunu yine ben yaşayacağım hemde bu sefer bebeğimle nasıl çalışırım ki diye düşünüyorum o yüzden sağlamcı olmak zorundayım
Ayyy şu düşünceniz yeter telefondan sarılıyorum sizevalla ben 2 hamile idare ettim, hatta bir hamile çalışanımın düşüğü oldu sonra hamile kaldı tam 6 aya yakın gelmemişliği oldu.
istanbulda olsan 4-6 ay arası seve seve idare ederdim. Keza beni de idare ettiler aynı şekil. Atla deve değil aslında hdem de kurumsal şirketler değildi, yani biri işi bıraktığında 10 kişi işi paylaşamıyorduk maalesef...
bunun dışında yanıma 39 yaşında neredeyse hiç bilgisayar bilmeyen birini verdiler ona da seve seve gösterdim ama annesi hastalandığı için çıkmak zorunda kaldı, yani hiçbir şeyin garantisi yok maalesef
şimdi de 18 yaşında bir kız var yanımda ayy zehir gibi zehir.
Bende idare ettim çalıştığım yerde 6.5 ay hem kendi işimi hem de ön muhasebe işi yaptım ama sen gel bana sor.
Aslında burada kalıp çocuğum olsa onu doğurup, büyütene kadar ruhsatı da alırım diyorum ama çocuğum olmuyor
her gorusu olgunlukla karşılayacak olgunlukta oldugunuzu dusunmustum ve goruusmu yazdım. neden boyle bır tepkı verııryorsunuz kı. komık geldı.
Bakın bende işyerinde çalışan ve işveren kategorisinde olduğumu varsayıyorum kesinlikle böyle kapsamlı düşünmedim evlenip nişanlanıp doğurup gelsin kabulüm ama 2 çalışanda düğünden sonra devam etmedi ve çok zorlandım devam etseler seve seve 1 ay yokluklarını idare ederdim.ayrıca sız suan calısan gozuuyle dusunuyorsunuz evlenecez, doguracaz, bilmem ne diye kadınları ıse almıyorlar faln dıyorsunuz da. bır de pencereyı degısıtırıp ısletmecı yonetıcı gozuyle bakmanızı onerırım kızlar. kadını ıse alıyorsun, nısanı, sozu, evlenmesı, doğumu.., dogumu oluyor cocuguun hastalıkları. vs... ısletmecı ıcın gercekten cok zor, sıkıntı.maalesef bu duzen böyle.
Evet canım
hahah bence deAcilen İzmir'e şube açmalılar bence
bence hemen başlat stajını
başladıysa da devam ettir
belgeni al aradan çıksın
bu süreçte çocuğun olursa da erteletirsin yeterliliği
erteleme şansın var zaten
o arada çocuk aklından çıkacağı için kesin çocuğun da olur bak
çünkü beklemediğin zamanda olur bu işler
ben seni çalışmıyor hatırlıyordum gerçi yanılmışım
hahah bence depcde hızlıyımdır ben :)
İzmir'deysen ben geleyim
ben burayı kapatıp İzmir’e gidiyorum hadi hep beraber geliyorsunuz bana çalışmaya doğumumu huzur içinde yaparım bariAA iş bulmuşum şurda hemen elimden alıyorsun. İlk önce bana teklif edildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?