yeni bir hayat için 93ten geriye

Teşekkür ederiiim
Şişkinliktir birazı canım bence. Sen 1 haftaya kalmaz verirsin fazlasıyla korkma hiiç.Hadi bakalım hayırlı olsun o zaman

Sabah : 2 dilim çavdar ekmeği, 1 kk beyaz peynir,1 közlenmiş kırmızı biber, 3 zeytin
Ara : 1 avuç kuruyemiş
Öğle : 3 kaşık pirinç pilavı, 4 kaşık kuru fasülye, 1 adet turşu, 1 kaşık yoğurt, 2 kaşık biber kızartması
Ara : 1 avuç kuruyemiş, yarım kutu kakaolu süt
Akşam : 2 avuç büyüklüğünde ince tavuk göğsü az zeytinyağında kızarttım, 1tabak yeşil salata
Ara : 1 avuç kuruyemiş
Şu kuruyemişi hayatımdan bi çıkaramıyorum ya. Yarın sadece 1 ara öğünde yiyeceğim ama karar verdim
Su : 2,5 lt
Spor yok klasik ev işleri yaptım

88.5

Ben 91 e inmeye çalıştığım günleri bilirim. şimdi 88 leri görüyorum çok şükür. İnş. 77 leri de görürüm bir an önce :)
süpersin azimli kelebeğim benim :)
bende kırdım galiba 81,4 çıktım sabah.. hemde reglyim üstelik .. bakalım 77 görcez sonra 67 görcez gidiyoo iştee kilolar bizden korksun laylaylommm

süpersin azimli kelebeğim benim :)
bende kırdım galiba 81,4 çıktım sabah.. hemde reglyim üstelik .. bakalım 77 görcez sonra 67 görcez gidiyoo iştee kilolar bizden korksun laylaylommm
ben 3 gündür anamurdaydım her istediğimi yedim resmen ya bugün de regl oldum tartılmaya korkuyorum yani. ne yapacağım bilmiyorum.

ben 3 gündür anamurdaydım her istediğimi yedim resmen ya bugün de regl oldum tartılmaya korkuyorum yani. ne yapacağım bilmiyorum.

bende regl olmuştum bide 3 gündür ateşim var bahar nezlesi oldum ilaçlar falan halim yoktu kalkıp pc yi açmadım
ama bugün tartıldığımda 80,3 düm vermişim kilo regl bittiğinde tartıl verirsin büyük ihtimal tatlım ..

Merhaba günlük. 1 haftadır yoktum tatile gittik sonra da okul işleri filan derken ne spor ne diyet kaldı. 90.1 olmuşum hatta bugün tartıldım. Ama bugün tekrardan başlamış bulunuyorum. Ben bu işi başarmalıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…