yeni bir hayat için 93ten geriye

kelebeklerhepbekler

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012
489
21
118
Merhaba sevgili günlük. Bugün diyetimin 3. günündeyim ve artık yeni bir hayat için buraya da yazmaya karar verdim. Neler yaptığımı yazıp kendimi denetleyeceğim.Ve bir gün geriye dönüp bakma imkanım olacak. ilk hedefim 30 eylüle kadar 80 olmak .zor bir hedef biliyorum ama umarım başarırım. bana bu zor yolda yardımcı olursanız da çok sevinirim.

Son düzenleme:
Merhaba bugünkü menüm :

Sabah : 2 dilim çavdar ekm. 2 dilim kaşar 3 tane zeytin domates

ara : 2 küçük çikolata( kırmızı kutunun içinde satılanlardan)(yapmayaydım iyiydi)

Öğle : 4 kaşık bulgur pilavı yarım tabak yağsız fırında tavuk yemeği 2 kaşık yoğurt

ara : 1 salkım üzüm

akşam : 1 kase tarhana çorbası 1 dilim kepek ekm. 3 kaşık bulgur pilavı az yoğurt domates salatalık.

akşam ekmek ve bulgur bir arada olmasa daha iyi olurdu ama güzel olmuş.

Az önce karnım çok acıktı ve tatlı ihtiyacı hissettim. Ben de diyet dondurma tarifimi uyguladım.Çok da lezzetli oldu. Hem de hafif.Sizin için bir fotoğrafını yükledim
Tarifi :
Yarım muz ve 2 adet çileği Dondurucuya atıyorsunuz ve iyice donana kadar bekliyorsunuz.Sonra çıkarıp blendırdan püre haline gelene kadar geçiriyorsunuz. üstüne isterseniz biraz tarçın atabilirsiniz.Ben sevdiğim için attım. Çok basit yani.Ben dondurucumuzda hep bulunduruyorum muzları ve çilekleri soyulmuş biçimde tabi. Canım istediğinde çıkarıyorum.

Çok iyiymiş, ben tatlı krizimi 2 hurma ve 1 armut yiyerek bastırdım, bir dahakine ilk tercihim

canım günlüğün hayırlı olsun .. inşallah hedefine ulaşıcaksın en önemli şeyi yapmışsın diyete başlamışsın

Az önce çok güzel bir kahvaltı yaptım. Biraz fazla gibi oldu ama en önemli öğün kahvaltı olduğu için vücudum güç toplasın diye hiç vicdan azabı çekmeden yedim. bir yumurta 2 kib. kutusu kadar peynir biraz domates maydonoz ve azıcık kaşardan güzel bir peynirli yumurta yaptım. az zeytinyağında pişirdim.yanında 2 dilim kep ekmek 6 tane zeytin yedim. zeytini de tv izlerken unutup fazla kaçırmışım .çekirdekleri görünce şok oldum öğlen ve akşam az yiyeceğim inş.

merhaba canım 92 olmuşsun tebrik ederim bak gidiyo işte kilocuklar :)) bende 200 gram daha vermişim toplamda 1 haftada 2,800 vermiş oldum hala fark yok tabi ama 10 kilo falan gidince belli olur herhalde .. kahvaltın bence gayet güzel ama sana tavsiyem yiğeceğin zeytinleri önceden tabağına koy bende senin gibiyim zeytin yemeye başlayınca duramıyorum .. ama 6 tane zeytin bence makul bende sabahları 6 zeytin yiyorum ..

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim canım evet gidiyor artık kilocuklar Ben de seni çok tebrik ederim çok iyi vermişsin. Zamanla fark olacak inş. ikimizde de . Evet yarın tabağıma koyacağım mantıklı bir fikirmiş bak bu Çok sevindim yorum yapmana ayrıca ne güzel yalnız olmadığımı hissediyorum .

Bulgur pilavı yediğimde genelde şişmiş gibi hissediyorum :) Çikolata kaçamağını da haketmişsin :)

Bu arada öğle yemeğimi yedim az önce. Bir kase tarhana çorbası 5 kaşık bulgur pilavı (bu pilav da bi bitmedi.eskiden olsa ilk gün bitirirdim) ve 1 kaşık yoğurt . Bir de yazmayı unutmuşum dün 40 dk yürüyüş yaptım. bugün spora 1.5 saatimi ayırmayı planlıyorum başarabilirim umarım .

Bulgur pilavı yediğimde genelde şişmiş gibi hissediyorum :) Çikolata kaçamağını da haketmişsin :)
benim midem o kadar büyümüş ki Hiç öyle şişkinlik hissetmiyorum. Bu öğünün 5,6 katını bile yiyebilirim yani o yüzden zorluk yaşıyorum hep aç hissediyorum. zamanla midem küçülür de alışırım inş. çünkü daha en az 6 ay bu yolda ilerleyeceğim inş. Hak etmişmiyim gerçekten ? ay çok sağol vicdan azabımı hafiflettin.

benimde midem baya büyüktü hele hele bulgur pilavına bayılırım 1 tabaklada durmazdım hani tebrik ederim cnm seni ..
mideyi alıştırmak zor ilk rejim günüm tam içler acısıydı benim ..eşime ızgara köfte yaptım ama geç geldiği için ve ben daha erken yediğim için kokusuna kaldım tabi nasıl bakış attıysam çocuk yiğemedi bana yedirdi yarısını.. ama şuan öle ataklarım yok çok şükür ilk kez dün akşam midem kazınmadı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…