- 1 Temmuz 2012
- 489
- 21
- 118
- Konu Sahibi kelebeklerhepbekler
-
Merhaba bugünkü menüm :
Sabah : 2 dilim çavdar ekm. 2 dilim kaşar 3 tane zeytin domates
ara : 2 küçük çikolata( kırmızı kutunun içinde satılanlardan)(yapmayaydım iyiydi)
Öğle : 4 kaşık bulgur pilavı yarım tabak yağsız fırında tavuk yemeği 2 kaşık yoğurt
ara : 1 salkım üzüm
akşam : 1 kase tarhana çorbası 1 dilim kepek ekm. 3 kaşık bulgur pilavı az yoğurt domates salatalık.
Çok sağol canım . Farkındayım ama tek avuntum dilimlerin çok küçük olması. Yarın daha iyi olmaya çalışacağım amaakşam ekmek ve bulgur bir arada olmasa daha iyi olurdu ama güzel olmuş.
Az önce karnım çok acıktı ve tatlı ihtiyacı hissettim. Ben de diyet dondurma tarifimi uyguladım.Çok da lezzetli oldu. Hem de hafif.Sizin için bir fotoğrafını yükledim
Tarifi :
Yarım muz ve 2 adet çileği Dondurucuya atıyorsunuz ve iyice donana kadar bekliyorsunuz.Sonra çıkarıp blendırdan püre haline gelene kadar geçiriyorsunuz. üstüne isterseniz biraz tarçın atabilirsiniz.Ben sevdiğim için attım. Çok basit yani.Ben dondurucumuzda hep bulunduruyorum muzları ve çilekleri soyulmuş biçimde tabi. Canım istediğinde çıkarıyorum.Eki Görüntüle 779569
Çok iyiymiş, ben tatlı krizimi 2 hurma ve 1 armut yiyerek bastırdım, bir dahakine ilk tercihim
Merhaba sevgili günlük. Bugün diyetimin 3. günündeyim ve artık yeni bir hayat için buraya da yazmaya karar verdim. Neler yaptığımı yazıp kendimi denetleyeceğim.Ve bir gün geriye dönüp bakma imkanım olacak. ilk hedefim 30 eylüle kadar 80 olmak .zor bir hedef biliyorum ama umarım başarırım. bana bu zor yolda yardımcı olursanız da çok sevinirim.
canım günlüğün hayırlı olsun .. inşallah hedefine ulaşıcaksın en önemli şeyi yapmışsın diyete başlamışsın
Az önce çok güzel bir kahvaltı yaptım. Biraz fazla gibi oldu ama en önemli öğün kahvaltı olduğu için vücudum güç toplasın diye hiç vicdan azabı çekmeden yedim. bir yumurta 2 kib. kutusu kadar peynir biraz domates maydonoz ve azıcık kaşardan güzel bir peynirli yumurta yaptım. az zeytinyağında pişirdim.yanında 2 dilim kep ekmek 6 tane zeytin yedim. zeytini de tv izlerken unutup fazla kaçırmışım .çekirdekleri görünce şok oldumöğlen ve akşam az yiyeceğim inş.
merhaba canım 92 olmuşsun tebrik ederim bak gidiyo işte kilocuklar :)) bende 200 gram daha vermişim toplamda 1 haftada 2,700 vermiş oldum hala fark yok tabi ama 10 kilo falan gidince belli olur herhalde .. kahvaltın bence gayet güzel ama sana tavsiyem yiğeceğin zeytinleri önceden tabağına koy bende senin gibiyim zeytin yemeye başlayınca duramıyorum .. ama 6 tane zeytin bence makul bende sabahları 6 zeytin yiyorum ..
Merhaba bugünkü menüm :
Sabah : 2 dilim çavdar ekm. 2 dilim kaşar 3 tane zeytin domates
ara : 2 küçük çikolata( kırmızı kutunun içinde satılanlardan)(yapmayaydım iyiydi)
Öğle : 4 kaşık bulgur pilavı yarım tabak yağsız fırında tavuk yemeği 2 kaşık yoğurt
ara : 1 salkım üzüm
akşam : 1 kase tarhana çorbası 1 dilim kepek ekm. 3 kaşık bulgur pilavı az yoğurt domates salatalık.
benim midem o kadar büyümüş ki Hiç öyle şişkinlik hissetmiyorum. Bu öğünün 5,6 katını bile yiyebilirim yaniBulgur pilavı yediğimde genelde şişmiş gibi hissediyorum :) Çikolata kaçamağını da haketmişsin :)
benim midem o kadar büyümüş ki Hiç öyle şişkinlik hissetmiyorum. Bu öğünün 5,6 katını bile yiyebilirim yanio yüzden zorluk yaşıyorum hep aç hissediyorum. zamanla midem küçülür de alışırım inş. çünkü daha en az 6 ay bu yolda ilerleyeceğim inş. Hak etmişmiyim gerçekten ? ay çok sağol vicdan azabımı hafiflettin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?