Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
inş alışır yaaa ben böyle ne kadar dayanırım bilmiyorum. iki gündür ağzıma şeker atıyorum kendime getiriyo beni acaba bende şekerde olabilirmi

inş alışır yaaa ben böyle ne kadar dayanırım bilmiyorum. iki gündür ağzıma şeker atıyorum kendime getiriyo beni acaba bende şekerde olabilirmi

kız hastalıkları aklına getirip durmaaa..hastalık hastası olucan haa bak bizdede var bu durum şu anda..büyük ihtimallde geçiş dönemidir

isyan meyve sevmem filan olmaz öyle. ilerde hamile kalınca mecbur yiyeceksin. yiğemiyorsan en kötü suyunu sıkın için. bak çok farkedecek bünyen. bünyen alışır elbette zamanla ama vitamin kaybı oldukça belirtiler bitmez şekerim. tecrübeyle sabit. işin sırrı meyvede

mouse şeker var mı bilemem tabi. onun başka belirtileri olur. ağız kuruluğu, baş ağrısı sürekli sık idrar vs gibi.ama şeker enerji verdiği içinde kendine geliyor olabilirsin.

genelde bende suyunu içiyorum zaten küçüklüğümden beri alışamadım meyveye

genelde bende suyunu içiyorum zaten küçüklüğümden beri alışamadım meyveye

öncelikle kabuğu vs ile sıkıyor musun hazır mı alıyosun suyunu? bence dünyanın en güzel lezzetlerini kaçırıyorsun fındık hatta en iyi meyveler yurtdışına gidiyor düşün bize kötüsü kalıyor hele o doğallar olsa. kokusu bile başka.ben işyerine bilene meyve taşırım o kadar tiryakiyim. yemeyenleri de pek anlamam :26:
bir kere ant tatile gittim. neyse rus kaynıyor otelin barı. anam ne görim o portakal sularını nasıl içiyorlar görsen suratlarını neşesini. tabii nerde görsünler o kadar portakalı suyunu vs ni. görmeliydin yani sanki ne içiyor

yok kuzum kendim sıkarım içerim..öle hazır meyve suyunu pek sevmem..portakal suyuna bayılırımm..mandalina suyu hımmmmm çok severimm..ama meyve yemeyip sevmiyorumm

ayyhh çok evhamlı oldum sanırım

bencedeeee

yok kuzum kendim sıkarım içerim..öle hazır meyve suyunu pek sevmem..portakal suyuna bayılırımm..mandalina suyu hımmmmm çok severimm..ama meyve yemeyip sevmiyorumm

ayyhh çok evhamlı oldum sanırım

bencedeeee

yok cnm hastalık dğeil ilk evelndiğpimde düşün bide ramazandı bende çok yorgundum düğü yorgunluğu filan yorgunluğum gecmedi bir türlü 3 aydan soonra kendime geelmeye başladım eşim uyumuyodu ben uyuyalım die direniyodum oda kızıyodu yeni evlendiğinde öle oluyo hastalık değil vucut kaldıramıyo bazı şeyleri benceeee bu hafta çok yorgunum bende yaaaaa uyumak istyorummmm yeni hayata tam alışamadık bence akşam eve git yemek bulaşık çamaşır ütü ütü benm hala kaldı duruyor inankii akşam börek yaptık bide duş aldım çok yrogundum yattıkkk ütüde kaldı işn. bugün yaprımmm

kzılar herkese tünaydın
anca gelebildim 2 gün izinli olunca işler yığılmış bitmedi ama
dedim bir bakayım geçmişi okuma şansım yok zaten baya kaynatmışsınız

kızlar size birşey sorucam şimdi bu nişanda takılan takıları acaba öyle mi bırakmak gerekir
yada ben hepsini bozdurup kapkalın bir bilezik istiyorum olur mu sizce?
Size neler takıldı nişanda ve siz ne yaptınız

valla kuzum senin yerinde olsam bilezik yaptırırdım..küçük altınlar ve para puff uçup gidiyorrr

nişanlın ne deer bilemem ama nişanda takılan senindir kız tarafına aittir. planlarınıza göre değişir ama istersen bilezik yap istersen sat canım. ama yine de nişanlınında fikrini al derim ben

eşim akşam mak çamaşır attı onu bile asamadan yattık kokmuştur kesin pofff alışana kadar bir süre idare edicez artık

pazar günü kahvaltıya krep yapmayı düşünüyorum ama hiç denemedim..yapan varmıı :44::44::44:

birde kızlar bir tarifte ekmekler kup şeklinde kesilmeli yazıyor..bu ne demek :44::44:

valla kuzum senin yerinde olsam bilezik yaptırırdım..küçük altınlar ve para puff uçup gidiyorrr

nişanlın ne deer bilemem ama nişanda takılan senindir kız tarafına aittir. Planlarınıza göre değişir ama istersen bilezik yap istersen sat canım. Ama yine de nişanlınında fikrini al derim ben

kızlar nişanlım sağolsun sen ne yapmak istersen yap dedi.zaten takıların hepsini ben aldım.sorun olmadı şükürler olsun hani genelde olurmuş yan.
Bencede altın olarak kalırsa gider o ama en iyisi bilezik yappı atmak kenara

Canım ben bişanımda takılanları çeyrek, para vs. bilezik yaptırdım. Çeyrek falan durmaz zaten harcanır gider. Şimdilerde çok fazla masraf çıkıcak. Çıktıkca harcıcaksın ister istemez. Bilezik olursa kıyamazsın.
pazar günü kahvaltıya krep yapmayı düşünüyorum ama hiç denemedim..yapan varmıı :44::44::44:

birde kızlar bir tarifte ekmekler kup şeklinde kesilmeli yazıyor..bu ne demek :44::44:

Ben krepi sevmiyorum ama eşim çok sevdiği için yaptım bi kaç kez. İki noktaya dikkat et gerisi kolay. 1. hamur sana çok az gelicek dökerken ama çok fazla krep çıkıyo ölçekten daha az yapabilirsin.. dökerken ince dök ve sabırsız olup hemen çevirme.

küp şekli şuuuu;

Çorbaların üzerine hafif yagda birazda baharatla çevirince nefis oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…