- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #27.061
kızlar nişanlım sağolsun sen ne yapmak istersen yap dedi.zaten takıların hepsini ben aldım.sorun olmadı şükürler olsun hani genelde olurmuş yan.
Bencede altın olarak kalırsa gider o ama en iyisi bilezik yappı atmak kenara
eşim akşam mak çamaşır attı onu bile asamadan yattık kokmuştur kesin pofffalışana kadar bir süre idare edicez artık
Aklımda trabzon hasırları varr. Onu nerde takarım bilmiyorum o kadar para vermekte istemiyorum.
Hiç tarzım değil ama başkasında görünce hoşlanıyorum, kendim alınca begenmicem belkide, içim gidiyo yinedee
tranzon hasırı çok güzel çok seviyorumda takılmıyo be güzelim anca bi düğünde nişada takıyorsun işçiliğide aşırı :ß
Altın kaplama gümüş setler var beeeeelki:132:
Şeytan dürtüyo işte. Bu ben değilim.
içinde kalacaksa ama al canım :) hani evinizi borçsuz kurduysanız sıkıntınız yoksa o kadar seninde hakkın var kalınını almazsın incesini alırsın birşey olmaz...
günaydınnn herkese.....
ne dediler canm?
kuzummm hoşgeldinnngüle güleee
hayırlı günler oldun tatlım inşşş
bizde dün annemlerdeydik..eşimde bende ne onun ailesine nede benim ailemde öle çok fazla oturamıyoruz...eve gidesimiz geliyor yorgun oluyoruz..hafta sonuda gitmek istemiyoruz...annemler kızıyor
hayırlı sonuçlarla geldin inş kuzum dimii :44::44:
menisküs canlarım sıvı bitmiş içeride zaten yürüken namaz kılarken katur kutur ediyoduunasıl çktı canım sonuçların?
ayyy bende senin gibiyim sabah öğle akşam farketmez iş yerinde cakkıdı cakkıdı çiğniyorumbende en son metrodan 100 lü paket aldım ama ben falım ışıl seviyorum
WeWonTheLove çok merak ediyorum özel olarak görüşeniniz var mı? mesaj kutusu da dolu :44:
menisküs canlarım sıvı bitmiş içeride zaten yürüken namaz kılarken katur kutur ediyoduu
sıvı enjekte ettiler isyanım bunla ilgili bilgin varmı kuzum iyimidir değilmidir
ben 2 eczacı ve 2 doktora sordum bi nevi rahatlatır dedi yani öyle uuzn vadeli bişi değilmiş
yan etkisi olmaz dediler kendi doktorumda bu aksine saba faydası olan bişi dedi ama çokda şaşırdı bu yazta bu diz nasıl böyle olmuş dedii
bende bi msj atmıştım hiç dönmedi bi ara görüyodum ama yzmıyordu bize
menisküs canlarım sıvı bitmiş içeride zaten yürüken namaz kılarken katur kutur ediyoduu
sıvı enjekte ettiler isyanım bunla ilgili bilgin varmı kuzum iyimidir değilmidir
ben 2 eczacı ve 2 doktora sordum bi nevi rahatlatır dedi yani öyle uuzn vadeli bişi değilmiş
yan etkisi olmaz dediler kendi doktorumda bu aksine saba faydası olan bişi dedi ama çokda şaşırdı bu yazta bu diz nasıl böyle olmuş dedii
Kayınvalidem çaya çağırdı gidiyim birazcııık. Sonra eşimle sinemaya gidiciiiz.
resım boyutu nasıl kuculuyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?