Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

para küçük altın bozulur gider ben nişanımda bana verdişler 2 tane kalın bilezik yaptırdım duruyo hala iyide oldu hani kıyamıyo insan öle yap tevsiyedir maaşından alırsın alacaklarını

eflinam bende kıslarlan aynı kanaatteyim canım. bilezik al kapkalın demişsin ya mega bileziğimi kastediyorsun bilmiyorum ama, onların beyaz altın olanı kolda hoş duruyor canım.inş hepsi çok bereketli olur canım

Aklımda trabzon hasırları varr. Onu nerde takarım bilmiyorum o kadar para vermekte istemiyorum.
Hiç tarzım değil ama başkasında görünce hoşlanıyorum, kendim alınca begenmicem belkide, içim gidiyo yinedee

tranzon hasırı çok güzel çok seviyorumda takılmıyo be güzelim anca bi düğünde nişada takıyorsun işçiliğide aşırı :ß

içinde kalacaksa ama al canım :) hani evinizi borçsuz kurduysanız sıkıntınız yoksa o kadar seninde hakkın var kalınını almazsın incesini alırsın birşey olmaz...

Yok canım ya ben setimi bile beyaz altın aldım sevmiyorum altını. Alsam takmam falan satılınca bi ton zarar. Bileziklerimi takarım ben oh mis.
Borçsuz ev? Biz? yok canım borçlu evlendik ama Allah'a şükür azalttık.

günaydınnn herkese.....

ne dediler canm?

menisküs canlarım sıvı bitmiş içeride zaten yürüken namaz kılarken katur kutur ediyoduu
sıvı enjekte ettiler isyanım bunla ilgili bilgin varmı kuzum iyimidir değilmidir

ben 2 eczacı ve 2 doktora sordum bi nevi rahatlatır dedi yani öyle uuzn vadeli bişi değilmiş
yan etkisi olmaz dediler kendi doktorumda bu aksine saba faydası olan bişi dedi ama çokda şaşırdı bu yazta bu diz nasıl böyle olmuş dedii
WeWonTheLove çok merak ediyorum özel olarak görüşeniniz var mı? mesaj kutusu da dolu :44:

bende bi msj atmıştım hiç dönmedi bi ara görüyodum ama yzmıyordu bize

canım hiç bilgim yok bu konuda ne yazıkkii ama benim bildiğim birşey var duymuştum..bu sıvı için paça suyu çok iyi geliyormuş..ilik bol bol olduğu için çok iyi geliyor dediler..birde kuyruk yağı canım tam ilacıymış demişlerdi..yemeklerin içine falan koysa kayınvaliden :44::44: zaten çok sağlıklı kuyruk yağı :44::44:

sıvı enjektenin iyi olmadığını duymuştum ama neden bilmiyorum geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…