Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
tynpice resmi up ettim 640 resım olunca uzerıne tıklayıp farklı jkaydettım ebnde suanda album yapıyorum
kızlar bu sectıgım resımlere bakın bunları album yaptırıcaz bı kac pozlar aynılarının ısıklar farklı begendıkleırnı veya bu cok kotu dıyebılecegınız varsa belırtınolurmu 450 resım basım donuyor bakmaktan

ben bakarım kuzummm bizim albüm hazır alamıyoruz yaaa

evet kızlar en iyisi bilezik yapmak şu megamıdır nedir onlar varmış ne kadar gelir acaba bilen va mı?

Turkuaz canım sen bana soru sormuşsun mesajda onu istersen boğaza karşı çaylarımızı yudumlarken konuşalım canım olur mu?

Kızlar nişanda hoca geldi 10 dk dua ve nasihatlar yaptı.ben tabiki salya sümük ağladım tutamadım kendimi
çok güzeldi.ardından bir döktürdüm kimse oturtamadı.demişlerdir gelin ne oynak çıktı

canım kayınvalidem yağı hiç sevmez
çok huylanır hemen midesi bulanır yemeklerin içine bile azıcık koyar hele tera yağ hiçç hiçç sevmezz
paça ne kıss:44::44::44:
sıvı enjektenin iyi olmadığını duymuştum ama neden bilmiyorum geçmiş olsun

canım banada öyle dediler doktora sordum hem kendi doktoruma hemde başkaa farklı bir doktora sordum
inşş hayırlıs olur rabbim daha beterlerinden korusun inşş

ye kimler resim eklediii ama ben göremedimmm

isyan bilgisiyarında ne yüklü fotoğraf formatlarında resmin üstine gel farklı kaydet de atıyorum jpeg seç. eğer jpeg ise bmp seç gibi yani.
aman böyle yaptım ben oldu da sizde olur mu bilmem.

sen resım ekledınmı guzelım ? yazını okudum allah tamamına erdırsın ınsallah
buarada megalar her fıyata var

canımm öncelikle hayırlı olsun,allah tamamına erdirsin...takı konusuna gelince banada nişanda çeyrek ve reşat altın takıldı bende bozdurup bilezik yapacağım ama bir yandanda kararsızım sarı altını sevmediğim için...ama sanırım bozdurup bilezik yapacağım bende kalın olanlardan düğündede takarım takı merasiminde bana 3 tane set bir tane beyaz altın kelepçe takıldı beyaz altın istedim saolsun ailem istediğimi aldı hep setlerime dokunmam zaten asla sadece altınları bozdurup bilezik yapayım diyorum.

o trabzon hasırlarında benimde aklım var canım her zaman takamasamda muhakkak aldırıcam ama düğünde ama düğünden sonra takılan altın yada paralarla çok hoşuma gidiyor annemde var bayılıyorum görüntüsüne...

sen resım ekledınmı guzelım ? Yazını okudum allah tamamına erdırsın ınsallah
buarada megalar her fıyata var

kız hiç fırsatım olmadı eklicem ama valla bir halledeyim işlerimi inş.sağol canım temennin için.her fiyata varda bakarım bende iyi birşey alabilirim inş.

canım sağol hg bu arada bayadır yoktun he.valla canım bana bir tane trabzon kelepçe taktı nişanlım.onu bozmam zaten düğündede takarım inş.bir tane kayınvalidem bilezik taktı.nişanlım bir tane daha ziynet altın taktı 5 çeyrek yerine geçiyormuş onuda ellemem düüğünde takarız yine inş.
Diğer çeyrek yarım ve paraları inş iyi değerlendirbilirim
trabzon hasırlarında çook işçilikl oluyor %25 eksiğine alıyorlar haberiniz olsunnn hatunlar

yenidendoğdum ve eflinam ben resimlerinizi göremedim yaa

albüm konusu ne zaman açılsa sinirden kafamı yoluyorum
bizim otelde oldu nişan biliyorsunuz otelde fotoğrafçıyla anlaşmalı allahı var çok güzel çekim yaptılar ama bana verilen albümde sadece bizim seçtiğimiz 25 tane resmimiz var nişanlımla birde 2 adet aile albümü var 1.800 tl verdik kamera çekimi ve albüm resmen içime oturdu birde resim cd vermediler bana direk albüm yapmışlar diğer resimleri çıkarttırmaya kalksak tanesi 10 tl ye basılıyor ne foktan iştir ya şeytan diyor çaktırmadan reim seçer gibi yap flash belleğe at bütün resimleri fotoğrafçıda

yenidendogdum resimlerini çok beğendim canımm
allah bir ömür mutlu mesut eylesin inşş

eflinam bende seviyorum mega bilezik para biriktiriyorum inşş bende alacam 22 ayar olanları 3500 5000 arasında

eflinam megaların fiyatı gramı ile alakalı. 20 grdan 50 kadar var benim bildiğim canım.
olur olur konuşuruz dert değil canım herşey ve sen iyisin şuan muhim olan o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…