- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #27.081
yaaa aynennn banada öğretinnnn
ben farklı kaydettim formatını öyle küçülüverdi. başka nasıl oluyor bilmem
tynpice resmi up ettim 640 resım olunca uzerıne tıklayıp farklı jkaydettım ebnde suanda album yapıyorum
kızlar bu sectıgım resımlere bakın bunları album yaptırıcaz bı kac pozlar aynılarının ısıklar farklı begendıkleırnı veya bu cok kotu dıyebılecegınız varsa belırtınolurmu 450 resım basım donuyor bakmaktan
paintte yapın kızlarrrrr
ben bakarım kuzummmbizim albüm hazır alamıyoruz yaaa
canım kayınvalidem yağı hiç sevmezcanım hiç bilgim yok bu konuda ne yazıkkiiama benim bildiğim birşey var duymuştum..bu sıvı için paça suyu çok iyi geliyormuş..ilik bol bol olduğu için çok iyi geliyor dediler..birde kuyruk yağı canım tam ilacıymış demişlerdi..yemeklerin içine falan koysa kayınvaliden :44::44: zaten çok sağlıklı kuyruk yağı :44::44:
sıvı enjektenin iyi olmadığını duymuştum ama neden bilmiyorum geçmiş olsun
evet kızlar en iyisi bilezik yapmak şu megamıdır nedir onlar varmış ne kadar gelir acaba bilen va mı?
Turkuaz canım sen bana soru sormuşsun mesajda onu istersen boğaza karşı çaylarımızı yudumlarken konuşalım canım olur mu?
Kızlar nişanda hoca geldi 10 dk dua ve nasihatlar yaptı.ben tabiki salya sümük ağladım tutamadım kendimi
çok güzeldi.ardından bir döktürdüm kimse oturtamadı.demişlerdir gelin ne oynak çıktı
kzılar herkese tünaydın
anca gelebildim 2 gün izinli olunca işler yığılmış bitmedi ama
dedim bir bakayım geçmişi okuma şansım yok zaten baya kaynatmışsınız
kızlar size birşey sorucam şimdi bu nişanda takılan takıları acaba öyle mi bırakmak gerekir
yada ben hepsini bozdurup kapkalın bir bilezik istiyorum olur mu sizce?
Size neler takıldı nişanda ve siz ne yaptınız
Aklımda trabzon hasırları varr. Onu nerde takarım bilmiyorum o kadar para vermekte istemiyorum.
Hiç tarzım değil ama başkasında görünce hoşlanıyorum, kendim alınca begenmicem belkide, içim gidiyo yinedee
sen resım ekledınmı guzelım ? Yazını okudum allah tamamına erdırsın ınsallah
buarada megalar her fıyata var
[ı]canımm öncelikle hayırlı olsun,allah tamamına erdirsin...takı konusuna gelince banada nişanda çeyrek ve reşat altın takıldı bende bozdurup bilezik yapacağım ama bir yandanda kararsızım sarı altını sevmediğim için...ama sanırım bozdurup bilezik yapacağım bende kalın olanlardanDüğündede takarım takı merasiminde Bana 3 tane set bir tane beyaz altın kelepçe takıldı beyaz altın istedim saolsun ailem istediğimi aldı hep setlerime dokunmam zaten asla sadece altınları bozdurup bilezik yapayım diyorum.
[/ı]
[ı]o trabzon hasırlarında benimde aklım var canım her zaman takamasamda muhakkak aldırıcam ama düğünde ama düğünden sonra takılan altın yada paralarla çok hoşuma gidiyor annemde var bayılıyorum görüntüsüne...
[/ı]
goodcum allah şifasını verir inşallah canım......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?