Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
kaldırdım canım nişan fotograflarım zaten.

canım bende nişanı görmedim kınayı düğününü gördümde

good canımm kırmızıya bayıldumm bende kına elbisemi kırmızı istiyorum nasip olursa inş
esmere kırmızı bağla geç karşısına otur ağla demişler
valla pek yakışmış banada yakışır hani

kalplerarası kuzummm çok geçmiş olsun birtanemmm...yalnımızın...bir çorba falan iç sıcak sıcakk

ay geçmiş olsun ne oldu. üşüttün mü? yanında var mı biri?

good lokum gibi olmuşşun

utandım yaawww
çok teşekkür ederim
canlarımmmmmm
rabbim herşeyin hayırlısını versin

bi arkadaş kınamı dei sormuş evet canım kına kıyafetim çok uğraştırlar beni bu dikilirken hiçç içime sinmemişti
herkes çok yakıştığını söyleyince çokk mutlu oldummmm

kızlar ben açık bir resmimi eklemek istiyorum da resim büyük herhalde olmuyo nasıl yapayım

canım resime gel sağ tıkla..oradan düzenleye gir..paintte açılacak resim..yukarıdaki sekmelerden resim seçeneğine tıkla..pradan uzat/eğ seçeneğine tıkla..bir sayfa açılacak uzat yazan bölümü %100 den %50'ye düşür..alttakine dokunma ama

saat 13:10 olmuş...kafamı masaya 2 dk koyayım dedim 1 saat uyumuş kalmışımmm
bende uyusammmm:26:

yakışır canım ben bunu yaptırmakta karasızdım eşim ve ben kırmızıyı seymeyiz
yengem ve ablam bana çok yakışacağını söylediler bende hatice sultan modelini yaptırdım

çok geçmiş olsun

canımm çok geçmiş olsun neyin var
yat dinlen biraz inşş iyi olursun canım

ay geçmiş olsun ne oldu. üşüttün mü? yanında var mı biri?

good lokum gibi olmuşşun

çok sağolun arkadaşlar anneme hiç söylemedim hasta olduğumu tedirgin olmasın istedim regl sancısı ama ilk günü beterden daha kötü oluyorum dayanamıyorum ağrı kesici aldığım halde

çok sağolun arkadaşlar anneme hiç söylemedim hasta olduğumu tedirgin olmasın istedim regl sancısı ama ilk günü beterden daha kötü oluyorum dayanamıyorum ağrı kesici aldığım halde

allaha isyan etmek gibi olmasın rabbim ne dir bu kadınların çektiği yaa
allah acil şifa versin canım arkadaşımm

kalplerasi canım atlamışım çok gemiş olsun
benimde adet sancılarım berbat olur anlatamam ama bunada şükür
menopozu düşünemiyoum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…