- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #27.341
canım bende nişanı görmedim kınayı düğününü gördümde
good canımm kırmızıya bayıldumm bende kına elbisemi kırmızı istiyorum nasip olursa inş
esmere kırmızı bağla geç karşısına otur ağla demişler
valla pek yakışmış banada yakışır hani
Ekledim yine canım.
Temizlik yapıcam diye girdim herşeyin yeini değiştirdim yine. Bi kahve içiyim kalkıcam yine.
KALPLAERARASI neyın var??
kardan madam dugun resımlerını koyu luıtfn
goodcum sana bısey yazıcam senın annen baban yoktu galıba yada memlekette bılemıyorum ablanla kalıyordun oradan gelın cıktın sanırım
okudugum kadarıyla kaynananlarla aran cok ıyı beraber yıyorsunuz ve beraber yasıyorsunuz her ne kadar bu banagore olmasada yanı ben anlasamam rahatlgı sevıyorum kı evımde bıle kendı afama gore gıyınıyorum ev sahıbı kapıya zırt pırt gelmemesıne ragmen kasıyorum kendımı
neyse senı cok sevıyolar hedıyeler alıyorlar durumları ıyı olabılır bılemıyorum evınız var arabanız var kocanlada aranda hepımızın yasadıgı trıplesmenın dısında bısey yok ınankı cok guzel Allah bahtını guzel etmıs cok guzel ve duygusal bısey bu canım
gorumcenı sevıyosun kendını tamamen onlar tarafına atmıssın aslında bırcougumuzun yapamadıgı bısey bu senı tebrık etmek ıstıyorum canım Hersey hayatında guzel olsun ınsallah
Eklemiştim kuzum görmedin miii?
Boyutları küçültebilirsem eklerim ..
ecvının resımlerını eklesenee yaaa
bende evın bazı odalarını degısmek ıstıyorummm
sowner sacını ne renge boyamak ıstıyorsun?
s
enin saç renginde çok güzel canım ama kararsızım yaa
ya senin ki gibi olsun istiyorum yada işte karamel tonları önce ki saç rengim karameldi açık karamel
düğüne yakın 3 kez röfle yaptırdım
kalplerasi canım atlamışım çok gemiş olsun
benimde adet sancılarım berbat olur anlatamam ama bunada şükür
menopozu düşünemiyoum bile
tatlım hoşgeldin...sen bu topiğe sürekli takıl bak evliliğe hemen nasıl alışıosuneskisi gibi gir evin yatağın sana nasıl güzel gelecek gör..
günaydın bayanlarrr
canım seninde daha önce gördüğün resimlerallah razı olsun tatlım yine fotoğrafa bakmaya geç kaldım sanırım uzanıyorum aralarda bakıyorum o anda hemen kaldırıyorsun sanırım...
goodcum sana bısey yazıcam senın annen baban yoktu galıba yada memlekette bılemıyorum ablanla kalıyordun oradan gelın cıktın sanırım
okudugum kadarıyla kaynananlarla aran cok ıyı beraber yıyorsunuz ve beraber yasıyorsunuz her ne kadar bu banagore olmasada yanı ben anlasamam rahatlgı sevıyorum kı evımde bıle kendı afama gore gıyınıyorum ev sahıbı kapıya zırt pırt gelmemesıne ragmen kasıyorum kendımı
neyse senı cok sevıyolar hedıyeler alıyorlar durumları ıyı olabılır bılemıyorum evınız var arabanız var kocanlada aranda hepımızın yasadıgı trıplesmenın dısında bısey yok ınankı cok guzel Allah bahtını guzel etmıs cok guzel ve duygusal bısey bu canım
gorumcenı sevıyosun kendını tamamen onlar tarafına atmıssın aslında bırcougumuzun yapamadıgı bısey bu senı tebrık etmek ıstıyorum canım Hersey hayatında guzel olsun ınsallah
canım seninde daha önce gördüğün resimlerallah razı olsun tatlım yine fotoğrafa bakmaya geç kaldım sanırım uzanıyorum aralarda bakıyorum o anda hemen kaldırıyorsun sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?