Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

Ekledim yine canım.

Temizlik yapıcam diye girdim herşeyin yeini değiştirdim yine. Bi kahve içiyim kalkıcam yine.

KALPLAERARASI neyın var??
kardan madam dugun resımlerını koyu luıtfn

goodcum sana bısey yazıcam senın annen baban yoktu galıba yada memlekette bılemıyorum ablanla kalıyordun oradan gelın cıktın sanırım
okudugum kadarıyla kaynananlarla aran cok ıyı beraber yıyorsunuz ve beraber yasıyorsunuz her ne kadar bu banagore olmasada yanı ben anlasamam rahatlgı sevıyorum kı evımde bıle kendı afama gore gıyınıyorum ev sahıbı kapıya zırt pırt gelmemesıne ragmen kasıyorum kendımı
neyse senı cok sevıyolar hedıyeler alıyorlar durumları ıyı olabılır bılemıyorum evınız var arabanız var kocanlada aranda hepımızın yasadıgı trıplesmenın dısında bısey yok ınankı cok guzel Allah bahtını guzel etmıs cok guzel ve duygusal bısey bu canım
gorumcenı sevıyosun kendını tamamen onlar tarafına atmıssın aslında bırcougumuzun yapamadıgı bısey bu senı tebrık etmek ıstıyorum canım Hersey hayatında guzel olsun ınsallah

Eklemiştim kuzum görmedin miii?
Boyutları küçültebilirsem eklerim ..

Eklemiştim kuzum görmedin miii?
Boyutları küçültebilirsem eklerim ..

tynpice.coma gir
resmı up et 640 boyutunda sonra resım olunca lınkten alma dırek o resmı buyut farklı kaydet yap cok cıddı boyutta sıkıstırıyor ve cozunurluk bozulmuyor

s
enin saç renginde çok güzel canım ama kararsızım yaa
ya senin ki gibi olsun istiyorum yada işte karamel tonları önce ki saç rengim karameldi açık karamel
düğüne yakın 3 kez röfle yaptırdım

8 sene roflelı durudm canım ben son 2 roflem duz boya gıbı oldu ust uste olmaktan kı benım sac rengım cokg uzeldı bırazdan nısan resımlerımden eklemek ıstıyorum sızlere
sarı sac elbette daha havalı
ben pısmanım sahsen ve sarının uzerınde ınan durmuyor degısık bır hal alıyor
bende yaza kadar beklıcem hem sacım toparlansın hemde dokulmem dursun dıye sonra rofle yaptırıcam
evde boyucaksın duz renk ılk baslarda hos gelıyor yuzun canlanmıs gıbı sonra 15 gunde akmaya baslıyor valla bılemedım ama cok duz duruyor sacının rengı arada hıc koyu renk yok gıbı kendı sacının uzerıne atmıslar herhalde dımı ?

kardanmadam eklesene hadı ya oldugu gıbı ekle bız yabancımıyız allahsaen heeee

ben oturma odamı mutfaıgmı ve egenın odasının dızaynını degısıcem ama usenmeyı bırakmam lazım

allah razı olsun tatlım yine fotoğrafa bakmaya geç kaldım sanırım uzanıyorum aralarda bakıyorum o anda hemen kaldırıyorsun sanırım...
canım seninde daha önce gördüğün resimler
yeni bişi yok yani elimde olan 1 2 resim o kadar
canımmm ağzına sağlıkk çok güzel anlatmışsınnn
bana değer veriliyo allah razı olsunn hepsinden bazen kayınvalidem bana kızıyo ama şu sebepten ben ablamın yanında yaşadım herşeyimi kendim yaptım kendim ilgilendim
kimseye hesap vermedim ama kayınvalidem bana hep sen sahipsiz değilsin ben senin bir annenim hasta olduğunda bana söyle ebn bakayım bişi yapmak istediğinde söyle beraber yapalım der bu güne kadar benim hiç kötülüğümü düşündüğünü ne duydum nede gördüm böyle bir sana saygı sevgi duyulmıcakta kime duyulacak

galıba bızım fatura gelmıs cunku hespalıyorum 12 lıra gosterıyor gelen kac lıra geldı ıste onu bılmıyorum :S

allah razı olsun tatlım yine fotoğrafa bakmaya geç kaldım sanırım uzanıyorum aralarda bakıyorum o anda hemen kaldırıyorsun sanırım...
canım seninde daha önce gördüğün resimler
yeni bişi yok yani elimde olan 1 2 resim o kadar
canımmm ağzına sağlıkk çok güzel anlatmışsınnn
bana değer veriliyo allah razı olsunn hepsinden bazen kayınvalidem bana kızıyo ama şu sebepten ben ablamın yanında yaşadım herşeyimi kendim yaptım kendim ilgilendim
kimseye hesap vermedim ama kayınvalidem bana hep sen sahipsiz değilsin ben senin bir annenim hasta olduğunda bana söyle ebn bakayım bişi yapmak istediğinde söyle beraber yapalım der bu güne kadar benim hiç kötülüğümü düşündüğünü ne duydum nede gördüm böyle bir sana saygı sevgi duyulmıcakta kime duyulacak

yenidendoğdum aynı senin gibi düşünüyorum...hatta aramızda en şanslı olanımız good-heart...Rabiim hep böle devam ettirsin inşş:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…