- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #27.361
canım seninde daha önce gördüğün resimler
yeni bişi yok yani elimde olan 1 2 resim o kadar
canımmm ağzına sağlıkk çok güzel anlatmışsınnn
bana değer veriliyo allah razı olsunn hepsinden bazen kayınvalidem bana kızıyo ama şu sebepten ben ablamın yanında yaşadım herşeyimi kendim yaptım kendim ilgilendim
kimseye hesap vermedim ama kayınvalidem bana hep sen sahipsiz değilsin ben senin bir annenim hasta olduğunda bana söyle ebn bakayım bişi yapmak istediğinde söyle beraber yapalım der bu güne kadar benim hiç kötülüğümü düşündüğünü ne duydum nede gördüm böyle bir sana saygı sevgi duyulmıcakta kime duyulacak
tabiki canım öylede bu notebookdan nefret ediyordum kaldım buna şimdi yeni bi leptop alana kadar
sen nerdesin yaa ne zamandır
canım çok sağol beğenmene sevindim
ama ben seni göremedim ghiç merak ediyorum yok mu resim
175 boya 55 kg manken misin mübarek
standartları aşmşın kuzum merak içindeyim ona göre
bana değer veriliyo allah razı olsunn hepsinden bazen kayınvalidem bana kızıyo ama şu sebepten ben ablamın yanında yaşadım herşeyimi kendim yaptım kendim ilgilendim
kimseye hesap vermedim ama kayınvalidem bana hep sen sahipsiz değilsin ben senin bir annenim hasta olduğunda bana söyle ebn bakayım bişi yapmak istediğinde söyle beraber yapalım der bu güne kadar benim hiç kötülüğümü düşündüğünü ne duydum nede gördüm böyle bir sana saygı sevgi duyulmıcakta kime duyulacak
yenidendoğdum aynı senin gibi düşünüyorum...hatta aramızda en şanslı olanımız good-heart...Rabiim hep böle devam ettirsin inşş:26::26:
bende seninle aynı düşüncedeyim...çokta iyi olsak ben altlı üstlü oturamam hergün birlikte yiyip içemezdim...biz babaannemlerle birlikte halamlarla altlı üstlü oturduk...benimde bir bıkmışlığım var aslında..benim good'ta en çok imrerndiğim şey kayınvalidesinin kızı gibi görmesi..ben bölyle birşey görmeyince çok imreniyorum çok...benim kayınvalidem bana bir iğne bile almazzzbak bende kaynanamla cok ıyıyım tamam borc kaldı harc kaldı ama kaynanam hep dıyor kredım bıtsın dıyor 3 senesı var sıze yardım edıcem 10 bın lıra kı arkasında ıkı bekarı var
her gıttıgımde bır corap bır toka bır hırka yemın edıyorum alıyor
ama ben gerek gecmısım gerek gelecegım acısından beraber veya altı ustlu oturmayı ıstemem
yapamam cunku bu bı secım suanda benım ıcın ama goodların ılıskısı cok guzel ısterdım demıyım ama masallah dıyım o sekılde
benım abımler altı ustlu oturuyor coluk cocuk karman corban bı hayat yasıyorlar ben belkıde bıktım bılmıyorum sen beraber yasarmıydın hersey farklı olsaydın
8 sene roflelı durudm canım ben son 2 roflem duz boya gıbı oldu ust uste olmaktan kı benım sac rengım cokg uzeldı bırazdan nısan resımlerımden eklemek ıstıyorum sızlere
sarı sac elbette daha havalı
ben pısmanım sahsen ve sarının uzerınde ınan durmuyor degısık bır hal alıyor
bende yaza kadar beklıcem hem sacım toparlansın hemde dokulmem dursun dıye sonra rofle yaptırıcam
evde boyucaksın duz renk ılk baslarda hos gelıyor yuzun canlanmıs gıbı sonra 15 gunde akmaya baslıyor valla bılemedım ama cok duz duruyor sacının rengı arada hıc koyu renk yok gıbı kendı sacının uzerıne atmıslar herhalde dımı ?
kardanmadam eklesene hadı ya oldugu gıbı ekle bız yabancımıyız allahsaen heeee
ben oturma odamı mutfaıgmı ve egenın odasının dızaynını degısıcem ama usenmeyı bırakmam lazım
[ı]eflinam senin için 2 tane resim ekledim canım[/ı]
bende seninle aynı düşüncedeyim...çokta iyi olsak ben altlı üstlü oturamam hergün birlikte yiyip içemezdim...biz babaannemlerle birlikte halamlarla altlı üstlü oturduk...benimde bir bıkmışlığım var aslında..benim good'ta en çok imrerndiğim şey kayınvalidesinin kızı gibi görmesi..ben bölyle birşey görmeyince çok imreniyorum çok...benim kayınvalidem bana bir iğne bile almazzz
esim yok kuzuu :44::44::44:eflinam senin için 2 tane resim ekledim canım
sarı saç her zaman daha havalı ama sürekli bakımlı olmayı gerektiriyor... bende 6 yıl röfleli kullandıktan sonra sürekli bakımlı olmaktan yoruldum ve tek renk yaptım. İstediğim gibi olmadı, saçlarımın havası söndü resmen1 yıldır boyamıyorum şuan yarıya kadar geldi diplerim inş.lahh yaza doğru kendi rengime kavuşacağım :)
ne renk koyu renkmı?
benim yok kv belkim ilerde olur
ben hep sıkı bağları ailem olsun istedim olmadı. malesef bende öyle bir aile kuramadım işte olmadı kısmet.
inş bundan sonra evlenmek nasip olursa kızmayın ama annesi olan biri olmasın yane bilim iyide olsa önyargılarımı yıkabilir miyim ki artık. şeytan kv görünce iyisinide kötü sanabilirim. hayırlısı ise olsun hayırsızsa ömür boyu bekar kalayım daha iyi.
ama beennnn genede alt üst oturmak istemem, birlik yemek içmek istemem, ama beni sevsinler sıcak olsunlar çok isterim sadece. bende onları sevim çok isterim.
iğnede almasın iğne kırığıdayeterki dürüst olup, iyi olsun herkes..
ama içimde ukdelerim var, beni gördüğüne sevinen, kalabalık toplaşım kurulan sofrada yemek yemek vs gibi. basit gibi gelcek ama ben 1 kere bile yemeğe davet edilmedim mesela bu bile içimde kalmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?