Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

helal olsun valla...gözlerim doldu heee

tabiki canım öylede bu notebookdan nefret ediyordum kaldım buna şimdi yeni bi leptop alana kadar
sen nerdesin yaa ne zamandır

canım ya ben nerede olabilirim ki ya adana'dayımdır yada istanbul bayram falan denk gelince girmek nasip olmadı hiç kk ya

canım çok sağol beğenmene sevindim
ama ben seni göremedim ghiç merak ediyorum yok mu resim
175 boya 55 kg manken misin mübarek
standartları aşmşın kuzum merak içindeyim ona göre

eklerim canım birazdan merak ediyorsan

yenidendoğdum canım ya çocuklar arada dayakla büyür üzülme bu kadar kıyamam ya sende benim gibi çok hassassın

kardanmadamcığım ilk defa gördüm düğün resimlerini harika olmuşsun canım ya maaşallah
good-heart canım ben göremedim seni yaaaaaaaaaaaa

ve burda olan herkese selammmmmmmmmm

helal olsun valla...gözlerim doldu heee

good bence sen iyi ailenin hayırlı evladına denk gelmişin. bundan daha güzel ne olabilirki.
ayrıca kv valla takdir ediyorum ben yürekten. emin ol ailelerin desteklediği evlilikler, ailelerin iyi olduğu görüştüğü evlilikler daha sağlam oluyor. Allah bozmasın inş.
bide siz kaç kardeşsiniz ve herkes evli mi canım? annen-baban nerde?

yenidendoğdum aynı senin gibi düşünüyorum...hatta aramızda en şanslı olanımız good-heart...Rabiim hep böle devam ettirsin inşş:26::26:

bak bende kaynanamla cok ıyıyım tamam borc kaldı harc kaldı ama kaynanam hep dıyor kredım bıtsın dıyor 3 senesı var sıze yardım edıcem 10 bın lıra kı arkasında ıkı bekarı var
her gıttıgımde bır corap bır toka bır hırka yemın edıyorum alıyor
ama ben gerek gecmısım gerek gelecegım acısından beraber veya altı ustlu oturmayı ıstemem
yapamam cunku bu bı secım suanda benım ıcın ama goodların ılıskısı cok guzel ısterdım demıyım ama masallah dıyım o sekılde
benım abımler altı ustlu oturuyor coluk cocuk karman corban bı hayat yasıyorlar ben belkıde bıktım bılmıyorum sen beraber yasarmıydın hersey farklı olsaydın

bende seninle aynı düşüncedeyim...çokta iyi olsak ben altlı üstlü oturamam hergün birlikte yiyip içemezdim...biz babaannemlerle birlikte halamlarla altlı üstlü oturduk...benimde bir bıkmışlığım var aslında..benim good'ta en çok imrerndiğim şey kayınvalidesinin kızı gibi görmesi..ben bölyle birşey görmeyince çok imreniyorum çok...benim kayınvalidem bana bir iğne bile almazzz

sarı saç her zaman daha havalı ama sürekli bakımlı olmayı gerektiriyor... bende 6 yıl röfleli kullandıktan sonra sürekli bakımlı olmaktan yoruldum ve tek renk yaptım. İstediğim gibi olmadı, saçlarımın havası söndü resmen 1 yıldır boyamıyorum şuan yarıya kadar geldi diplerim inş.lahh yaza doğru kendi rengime kavuşacağım :)

canım maaşallah diyorum aman allahım daha iyi etsin önemli olan o
demekki kv helal süt emmiş insaniyetli birisi
inş benimkilerde öyle olur zaman gösterecek inş

ALİCE HARİKALARI DİYORUM RESİM İSTİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
MOON SENİDE GÖRMEEDİM KUZUM BEN HİÇ SENDENDE RESİM İSTİYORUMMMMMMMMM

bır daha egeye vurmam ya onun vıcdan yukuyle yasamaktansa kırılsın televızyon ben degıl dolap acıtsın ayagını tovbe yarabbım bır daha elıne bıle vurmucam
butun gun onu ne kadar cok ıstedıgımı onun ıcın ne kadar cok dua ettıgımı onun ıcın kac kere hocaya gıttıgımı onun ıcın kac kez ıgne vurulmak zorunda kaldıgımı dusundum
cocugu vurmak ıcınmı ?
bu ben olamam
ona hedıye alıcam bırde ozur dıledı ya o bıcım agladım
canım oglum ya sıze resım eklıcem bende kardanmadam bakıyom sımdı

benimkide iğnenin kırığını bile almaz :)

konu yine kayınvalide
benim kayınvalidem soğuk bende soğuğumdur ama bana soğuk durana. böyle daha iyi sanki kayınvalidemle altlı üstlü oturmazdım ama goodcuğumun kayınvalidesi gibi olsa düşünebilirdim belki bizim kayınvalidemle aramızda sadece cadde var

aramızdaaaaaaaaaaaaaaaaa uçurumlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ne renk koyu renkmı?

kardanmadam resım ekledımı yaa benmı karıstırıdm
alice senınde gozukmuyor resım mesım

benim yok kv belkim ilerde olur
ben hep sıkı bağları ailem olsun istedim olmadı. malesef bende öyle bir aile kuramadım işte olmadı kısmet.
inş bundan sonra evlenmek nasip olursa kızmayın ama annesi olan biri olmasın ya ne bilim iyide olsa önyargılarımı yıkabilir miyim ki artık. şeytan kv görünce iyisinide kötü sanabilirim. hayırlısı ise olsun hayırsızsa ömür boyu bekar kalayım daha iyi.
ama beennnn genede alt üst oturmak istemem, birlik yemek içmek istemem, ama beni sevsinler sıcak olsunlar çok isterim sadece. bende onları sevim çok isterim.
iğnede almasın iğne kırığıda yeterki dürüst olup, iyi olsun herkes..
ama içimde ukdelerim var, beni gördüğüne sevinen, kalabalık toplaşım kurulan sofrada yemek yemek vs gibi. basit gibi gelcek ama ben 1 kere bile yemeğe davet edilmedim mesela bu bile içimde kalmıştır.

ne renk koyu renkmı?

röfleden sonra tek renk bakır kumral yaptırmıstım hemen akıyor ve sürekli boyatmam gerekiyordu, düğünden sonra bıraktım kendi haline
doğal rengim küllü kumral, buğday tenliyim röfle çok daha güzel yakışıyordu ama nakyaj fön artık beni yormuştu, makyajsızda sarı saç hasta gibi gösteriyor :)

en güzelleri olacak inş. Allahın izniyle hayırlısıyla tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…