- 10 Aralık 2010
- 6.584
- 9.521
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #27.381
benim yok kv belkim ilerde olur
ben hep sıkı bağları ailem olsun istedim olmadı. malesef bende öyle bir aile kuramadım işte olmadı kısmet.
inş bundan sonra evlenmek nasip olursa kızmayın ama annesi olan biri olmasın yane bilim iyide olsa önyargılarımı yıkabilir miyim ki artık. şeytan kv görünce iyisinide kötü sanabilirim. hayırlısı ise olsun hayırsızsa ömür boyu bekar kalayım daha iyi.
ama beennnn genede alt üst oturmak istemem, birlik yemek içmek istemem, ama beni sevsinler sıcak olsunlar çok isterim sadece. bende onları sevim çok isterim.
iğnede almasın iğne kırığıdayeterki dürüst olup, iyi olsun herkes..
ama içimde ukdelerim var, beni gördüğüne sevinen, kalabalık toplaşım kurulan sofrada yemek yemek vs gibi. basit gibi gelcek ama ben 1 kere bile yemeğe davet edilmedim mesela bu bile içimde kalmıştır.
konu yine kayınvalide
benim kayınvalidem soğuk bende soğuğumdur ama bana soğuk durana. böyle daha iyi sanki kayınvalidemle altlı üstlü oturmazdım ama goodcuğumun kayınvalidesi gibi olsa düşünebilirdim belki bizim kayınvalidemle aramızda sadece cadde var
aramızdaaaaaaaaaaaaaaaaa uçurumlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben hep sıkı bağları ailem olsun istedim olmadı. malesef bende öyle bir aile kuramadım işte olmadı kısmet.
inş bundan sonra evlenmek nasip olursa kızmayın ama annesi olan biri olmasın yane bilim iyide olsa önyargılarımı yıkabilir miyim ki artık. şeytan kv görünce iyisinide kötü sanabilirim. hayırlısı ise olsun hayırsızsa ömür boyu bekar kalayım daha iyi.
ama beennnn genede alt üst oturmak istemem, birlik yemek içmek istemem, ama beni sevsinler sıcak olsunlar çok isterim sadece. bende onları sevim çok isterim.
ama içimde ukdelerim var, beni gördüğüne sevinen, kalabalık toplaşım kurulan sofrada yemek yemek vs gibi. basit gibi gelcek ama ben 1 kere bile yemeğe davet edilmedim mesela bu bile içimde kalmıştır.
allah razı olsun tatlım yine fotoğrafa bakmaya geç kaldım sanırım uzanıyorum aralarda bakıyorum o anda hemen kaldırıyorsun sanırım...
canım tekrardan yükleyeyimgoodcum ben görmedim resimleri
canım biz 5 kız kardeşiz annem babam memlekette ben 13 yaşından bu yana anneden babadan ayrıyım:26:good bence sen iyi ailenin hayırlı evladına denk gelmişin. bundan daha güzel ne olabilirki.
ayrıca kv valla takdir ediyorum ben yürekten. emin ol ailelerin desteklediği evlilikler, ailelerin iyi olduğu görüştüğü evlilikler daha sağlam oluyor. Allah bozmasın inş.
bide siz kaç kardeşsiniz ve herkes evli mi canım? annen-baban nerde?
inşş kuzum rabbim inşalahh doğru insanlarla karşılaitırsıncanım maaşallah diyorum aman allahım daha iyi etsin önemli olan o
demekki kv helal süt emmiş insaniyetli birisi
inş benimkilerde öyle olur zaman gösterecek inş
ALİCE HARİKALARI DİYORUM RESİM İSTİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
MOON SENİDE GÖRMEEDİM KUZUM BEN HİÇ SENDENDE RESİM İSTİYORUMMMMMMMMM
valla biz çok gezdik...birkaç hafta evde pineklemeye karar verdikkkdüğünde barkovizyonu ben hazırlamıştım az önce izliyim dedim moralim bozuldu. biz sevgiliyken ne kadar çk geziyomusuz yaaa
aradım eşimi teli açar açmaz beni gezdir dedim afalladı anlattım durumu güldü dedim kendimi kıskandım resmen
oda diyoki tek kıskandığım kendin olsun gezdiririm aşkım kesin söz aldım gezdiricek beni pofff
benimde istediğim bu...sevgi göreyim sahtelik değil..onların evinde diken üstünde oturmak değil..bir hata yapıp kocama karşı kullanacak diye rahatsız olmak değil..istediğin onların evine gittiğimde sıcaklık, samimiyet hissetmek ama yok işte yokkk
valla biz çok gezdik...birkaç hafta evde pineklemeye karar verdikkk
kuzum kv görünce anlıyosun zaten acuk fettan gibimama boşverrr sen kocana sarıl kv yaşamıcaksın.
bi akşamı tartıştık eşimle bazı durumlar vardı biliyosun sen tartıştık bu balkona gitti sigara içmeye kahve yapmış çağırdı benide sarıldı bana kavga etmeyelim dedi bizim bizden başka kimsemiz yok dedi. inan ağladım..
velhasıl seni sevsin yada sevmesin kocan seni sevsin hayat arkadaşınn yanında diken üstünde durma en önemlisi bence bu.
aman kv beni sevse neee sevmese ne çokta tırt yani
ben bugün azıcık duygusala bağladım galiba..sanırım reglö olucam...sabahtan beri takıldım bu konuya..her gelin gibi neden benim kıymtim yok..neden böle diyeYarına kendime gelirim tırt tırt derimm
ben bugün azıcık duygusala bağladım galiba..sanırım reglö olucam...sabahtan beri takıldım bu konuya..her gelin gibi neden benim kıymtim yok..neden böle diyeyarına kendime gelirim tırt tırt derimm
ALİCE CANIM SNEİ PEK BEĞENDİM
ZARİF BAYANLARA BAYILIYORUM BÖYLE İNCE UZUN
ERKEK OLSAM KAÇIRMASDIM BENDE KIZZZ
sarışınım mor sana çok yakışmışşşşşş
bende çok severim moruuu
ayrıyettenn ayakkabılara bayıldımmmm
eşinden mi ayrıldın Turkuazcım ? Allah hayırlı kaderler yazsın, insan değer verildiğini hissetmek istiyor sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?