Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

valla benmkiylede mesefeliyim can ciğer olamadıkk bana uzaktır bende ona uzak hala anne diyemem arada laf arasında sölerim oda çok nadir arar iyim nasılsın iyiym siz napıyosunuz derimmmm eviem yardım ederler ama bana karşı soğuk kaıdn düğünden önce tartışmıştık ama eveledikten sorna düzeltik ama hala soğuğuz yanii kzıım dilan der ama içten değil ben öle inanıyorum akyınpederim iyi kızım filan der yani onu daha çok sevyorummmm yaaln yok

muhabbet koyu kızlar bu sıra pek ortak olamıyorum size. kv mevzusu açılmış yine valla bende kv hiçbişey görmedim yalan yok bi banyoya paspas takımı ördü oda ipini biz aldık yani tek o kadar. hee bişey bekliyomuyum hayır. herkes yerinde iyi hoş mutlu olsun ben kimseden bişey istemiyorum.
bende ona almam oda bana almaz gerekte yok zaten bişey alıcaksam önce kendi anneme alırım ben. eşimin ailesini de seviyorum sevmiyorum diyemem sadece zamanında yapılanlar aklıma gelince kızıyorum. eşimin ailesi sevmesemde asla belli etmem eşim çok üzülür çünkü.
herşey nasip kısmet hayatta bizimde bahtımıza bu düşmüş idare edicez artık

tabiiki göremezsiniz çünkü albüm yapmışım resimleri yüklememişimki şimdi bakınız bayanlar bir çoğunuz gördü zaten stüdyo resimlerimi cd vermedikleri için resimlerden çekmem gerekiyor onuda sonra yaparım artık

canım resim göremedim

benimde istediğim bu...sevgi göreyim sahtelik değil..onların evinde diken üstünde oturmak değil..bir hata yapıp kocama karşı kullanacak diye rahatsız olmak değil..istediğin onların evine gittiğimde sıcaklık, samimiyet hissetmek ama yok işte yokkk

allah razı olsun tatlım yine fotoğrafa bakmaya geç kaldım sanırım uzanıyorum aralarda bakıyorum o anda hemen kaldırıyorsun sanırım...

goodcum ben görmedim resimleri
canım tekrardan yükleyeyim
canım biz 5 kız kardeşiz annem babam memlekette ben 13 yaşından bu yana anneden babadan ayrıyım:26:
inşş kuzum rabbim inşalahh doğru insanlarla karşılaitırsın
maşalahh diyelim kızlarrrrr

düğünde barkovizyonu ben hazırlamıştım az önce izliyim dedim moralim bozuldu. biz sevgiliyken ne kadar çk geziyomusuz yaaa
aradım eşimi teli açar açmaz beni gezdir dedim afalladı anlattım durumu güldü dedim kendimi kıskandım resmen
oda diyoki tek kıskandığım kendin olsun gezdiririm aşkım kesin söz aldım gezdiricek beni pofff

valla biz çok gezdik...birkaç hafta evde pineklemeye karar verdikkk

kuzum kv görünce anlıyosun zaten acuk fettan gibim ama boşverrr sen kocana sarıl kv yaşamıcaksın.
bi akşamı tartıştık eşimle bazı durumlar vardı biliyosun sen tartıştık bu balkona gitti sigara içmeye kahve yapmış çağırdı benide sarıldı bana kavga etmeyelim dedi bizim bizden başka kimsemiz yok dedi. inan ağladım..
velhasıl seni sevsin yada sevmesin kocan seni sevsin hayat arkadaşınn yanında diken üstünde durma en önemlisi bence bu.
aman kv beni sevse neee sevmese ne çokta tırt yani

eşinden mi ayrıldın Turkuazcım ? Allah hayırlı kaderler yazsın, insan değer verildiğini hissetmek istiyor sadece

ben bugün azıcık duygusala bağladım galiba..sanırım reglö olucam...sabahtan beri takıldım bu konuya..her gelin gibi neden benim kıymtim yok..neden böle diye yarına kendime gelirim tırt tırt derimm

ben bugün azıcık duygusala bağladım galiba..sanırım reglö olucam...sabahtan beri takıldım bu konuya..her gelin gibi neden benim kıymtim yok..neden böle diye Yarına kendime gelirim tırt tırt derimm

kıyamam sana ben yaaaaa neden kıymetim yok demişsin ya bittim ben
canım o elektirk meselesi bambaşka birşey ben ona inanıyorum vallahi
mesela geline bakıyorsun fettan,edepsi,düzenbaz ama kayınvalide bayılıyor
yada hanım,terbiyeli,sessiz kv ağzına ediyor
boşver önemli olan allah katında değer
ve eşinin sana verdiği değer
sen eşin ile mutlu isen derğerini hissettiriyorsa gerisi teferruat
sen eşinle mutlu ol ki oda görüğnce içine sevgi gelsin
allahım gönlüne bu gübnler hürmetine merhamet ve sevgi versin sana karşı inş
isyanımmm

ALİCE CANIM SNEİ PEK BEĞENDİM
ZARİF BAYANLARA BAYILIYORUM BÖYLE İNCE UZUN
ERKEK OLSAM KAÇIRMASDIM BENDE KIZZZ

ılahı alemsın canım ya tesekkur ederım,bende senı gordugumde aynı seylerı gecırdım ıcımden su kız demıstım maasallah

sarışınım mor sana çok yakışmışşşşşş
bende çok severim moruuu
ayrıyettenn ayakkabılara bayıldımmmm

tesekkur ederım canım ama artık açık kumral saclarım hatta ekleyeyım resmımı herkes kumral daha cok yakısmıs dıyor bende senın albume bakmaya gıdıyorum sımdıııı

eşinden mi ayrıldın Turkuazcım ? Allah hayırlı kaderler yazsın, insan değer verildiğini hissetmek istiyor sadece

canım ben öküzden ayrıldım. yani ana neden kv değildi ama huzursuz ettiler çok. 1 sorunumuz var ve çözebilecekken öküz onların ve başka insanların aklı ile hareket ettiğinden dolayı sorunumuz 100 oldu ve ayrıldım. kendisi süzülmüş öküzdü öyle diyim sana kusra bakma ama tam tabiri bu bile değil inan.
boşanmamdaki ana neden güvenim ve saygım bitti. bunların olmadığı beraberlik benim için bişi ifade etmmiyordu ve boşandım.azalan sevgimde boşandıktan sonra hızla bitti.
inan şuan Allah biliyor ya kalbimi hayırlı kimse neyse o olsun. hee hayırlı değilsede hiçbişi olmasın diyorum. ömür boyu umud etmekle yaşayayım. kabus yaşamaktansa umud ederek yaşamak daha güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…