- 10 Aralık 2010
- 6.584
- 9.521
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #28.041
semiks madem gidicen sen 1 söyle kocan 2 söylesin. hatta sen konuşmaya onu sevk etsin en etkilisi bu olur ama o konuşmuyorsa sen konuş. kv denenbilsinki kendi kendini koruyabilirsin. konuşurken yüz ifaden ve duruşun önemli. sakın omuzların çökmesin güçlü olduğunu ona hissettir.valla giden paranın peşine baştan düşmemekle hata etmişssin ama kocan arkanda olursa giden sana gelir. olmazsa 1 bardak su içeceksin üstüne. kalanı kurtarmaya bak.
ayrıca koca insanlarsınız hırsız girecekse heryere girer bu nasıl göze alıpta evde saklatıyorsunuz. evde para tutulur mu devirde yahu. yıllık 200-250 kasa kiralanıyor. paranı ver kafan rahat olsun.
haklısın valla bende 280 tl verdimm kafam rahat kayınvalideme vereceğimeeeeebanka alsın parasını
Canim giden gitti zaten bir de ogluma dugun icin hic para harcatmadim die kasim kasim kasiliyo memlekette. Odedigimiz borclarin haddi hesabi yok be. Esim dort bin lira maasi yetistiremiyo dusun her yere borc. Ama ben yardim etmiyorum mustehak ona. Maaslarimi cekmiyorum bile bankadan ooolece biriktiriyorum. Dur memlekete gidim de gostercem o kadina tum cevreye rezil edicem onu bakalim bize bes kurus para harcatmadan dugun mu yapmis...herkes ogrensin.gider gitmez kalan altinlarimi toplicam.semiks madem gidicen sen 1 söyle kocan 2 söylesin. hatta sen konuşmaya onu sevk etsin en etkilisi bu olur ama o konuşmuyorsa sen konuş. kv denenbilsinki kendi kendini koruyabilirsin. konuşurken yüz ifaden ve duruşun önemli. sakın omuzların çökmesin güçlü olduğunu ona hissettir.valla giden paranın peşine baştan düşmemekle hata etmişssin ama kocan arkanda olursa giden sana gelir. olmazsa 1 bardak su içeceksin üstüne. kalanı kurtarmaya bak.
ayrıca koca insanlarsınız hırsız girecekse heryere girer bu nasıl göze alıpta evde saklatıyorsunuz. evde para tutulur mu devirde yahu. yıllık 200-250 kasa kiralanıyor. paranı ver kafan rahat olsun.
ben valla para konusunda kimseye güvenmem. bir babam bilir neyi ne yaptığımı. oda başıma birşey gelirse bunları böyle yap borcumu öde derim. borcumu yazarım kağıda eve belli yere koyarım. hele kv asla güvenmem. benim param arkadaş benim bildiğim yerde benim güvendiğim şekilde kalsın. kv varsın kendi parasını korusun.
Kizlar selam okuldan yeni geldim hemen yattim. Gecmisi okudum biraz. Destekleri dualari icin tesekkurler herkese. Esim dun ogretmenler gunu hediyesi bir kolye almis. Begendigim bir set vardi cok borcumuz olmasaydi onu alacaktim dedi gonlumu almaya calisti. Hala cok kizginim ona. Annesinin yanina gidicem ama sirf bebegim icin gidicem. Ozur de dilemicem esime de soyledim dilemicemi. Giderim ama benim de sartlarim var bunlari annene bir bir soylicem dedim. Sunlari soylicem: anne sana guzellikle son kez soyluyorum bir daha annemi kotulemeyeceksen annemle ilgili konusmayacaksan benden haersiz altinlarimi bozdurmayacaksan dedikodu yapmayacaksan yalan soylemeyeceksen basimin ustunde yerin var, geldigimde kalan altinlarimi da istiyorum bozdurdugun bileziklerimi de en kisa zamanda geri yaptirmani istiyorum dicem. Eger bana saygi duyarsan bu konularda ben de istedigin gibi bir gelin olurum ama bu davranislarina devam edip de yuzune gulmemi bekleme bende de bir ruh var dicem. Esime de soyledim ozur dilemicem ben boyle boyle tum rahatsizliklarimi dile getiricem sen de arkamda duracaksin dedim kabul etti. Yoksa beni de bebegini de goremezsin dedim.
Ownercim pizzan harika gorunuyo hamile hamile canim istedi:))
Yenidendogdum ev alacakmissiniz insalah cabucak gonlune gore bir ev bulursun darisi olmayanlarin basina aminnn...
İsyancim bizim bu kaynanalari bir araya getirelim sen biliyosun gerisini)
turkuazcim desteklerin icin ayrica tesekkurler sen de az sey yasamamissin uzuluyoruz elde degil ama hakliyiz ya rabbimm goruyo elbet mukafatini verir bizlere de bize bunu yasatanlara da hakkini verdigini goruruz insallah.
Eflinam sen paralarini buldun mu canim insallah?
Telefonla yaziyorum bilgisayarim bozuldu buarada o yuzden kolay olsun die alintisiz yazdim hepinizi cokkk seviyorummm
citl evi tasıdık derken annenlerle berabermı oturuyorsunuz? hanı bısey anlatacaktın
Canim kadin evi terk etti oteki oglunda kaliyo esim de menlekete gitmeden gidelim yanina bu boyle devam eder kusluk olmaz diyo ben de sasirdim gitmezsem esimle huzursuzlugumuz devam edecek hamileyim aileme bisey anlatamiyorum huzursuz oldukca mideme vuruyo yedigim serumlarin haddi hesabi yok inan ki ben de ne yapacagimi sasirdim. O kadin oraya gidip kendinden ozur dilememi bekliyo ama yapmicam. İcimde kalan seyleri duzgunce soylicem esim ben de arkanda olucam dedi ancak bu sekilde orta yol bulduk. Kalan aktinlarimi da isticem. Sanki onun evine hirsiz girmeme garantisi mi var da onda duruyo demek ki kadinin basindan beri plani varmis ki caldirirsiniz ayagina vermedi altinlari. Allah bildigi gibi yapsin onu. Ben en basindan esime bu altinlari bankaya yatiralim demistim anneme guvenmiyomuun sen annemi hirsiz yerine mi koyuyosun deyip bana kizmisti. Buyur iste simdi almama bisey demiyo illa biseyler yasamamiz gerekiyomus benim salak kocamin anlamasi icin. Bazen annesine mi asik bana mi cozemiyorum.
yok ayol annemler ayrı ben ayrıı annemgil taşındı ev sıkıntımız vardı yaaaaasorun buydu canım sıkılıyodu işteeee
selamun helloooooo bayanlarrr
iyi haftalar olsunnnn...
perşembe ailecek adana'ya gidiyoruz inşallah, benim ailem evimizi görmedi onu görmeye birde iadeyi ziyarete gidiyoruz sanırım düğün tarihi falan konuşulur ....şuan evde kartonpiyerler yapılıyor .
yenidendoğdum 90 m2 için o fiyat istanbul'a göre normal bir fiyat ama bence biraz daha araştır 3-1 ev bulursun o paraya bence
yok ayol annemler ayrı ben ayrıı annemgil taşındı ev sıkıntımız vardı yaaaaasorun buydu canım sıkılıyodu işteeee
iyi haftalar olsunnnn...
perşembe ailecek adana'ya gidiyoruz inşallah, benim ailem evimizi görmedi onu görmeye birde iadeyi ziyarete gidiyoruz sanırım düğün tarihi falan konuşulur ....şuan evde kartonpiyerler yapılıyor .
yenidendoğdum 90 m2 için o fiyat istanbul'a göre normal bir fiyat ama bence biraz daha araştır 3-1 ev bulursun o paraya bence
iyi haftalar olsunnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?