Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

haklısın valla bende 280 tl verdimm kafam rahat kayınvalideme vereceğimeeeee banka alsın parasını

haklısın valla bende 280 tl verdimm kafam rahat kayınvalideme vereceğimeeeee banka alsın parasını

ben valla para konusunda kimseye güvenmem. bir babam bilir neyi ne yaptığımı. oda başıma birşey gelirse bunları böyle yap borcumu öde derim. borcumu yazarım kağıda eve belli yere koyarım. hele kv asla güvenmem. benim param arkadaş benim bildiğim yerde benim güvendiğim şekilde kalsın. kv varsın kendi parasını korusun.

Canim giden gitti zaten bir de ogluma dugun icin hic para harcatmadim die kasim kasim kasiliyo memlekette. Odedigimiz borclarin haddi hesabi yok be. Esim dort bin lira maasi yetistiremiyo dusun her yere borc. Ama ben yardim etmiyorum mustehak ona. Maaslarimi cekmiyorum bile bankadan ooolece biriktiriyorum. Dur memlekete gidim de gostercem o kadina tum cevreye rezil edicem onu bakalim bize bes kurus para harcatmadan dugun mu yapmis...herkes ogrensin.gider gitmez kalan altinlarimi toplicam.

Ben simdilik cikiyorum kizlar pazara gidicem kendinize iyi bakin... Opuyorummm...

semiks düğün konusu açıldıkça herkesin yanında deki, çok şükür mutluyuz ama hala borç ödemekden belimizi doğrultamadık de... görsün gününü o
moon paylaşımın çok güzel. tşk ler. işte bu nedenledir ki bu dünyada kiracı olduğumuzu unutmadan yaşamak gerekli. her gün şükür demeliyiz ve iman etmeliyiz. diyerekden seni

semiks üzme kendini hamişsin sen
bebeğini düşün
yapmayı düşündüğün şey gayet mantıklı bence kv konuş anlat duyduğun rahatsızlığı
hakkında hayırlısı olsun canım

kızlar banada dua edin lütfen
bu hafta dr. gidicem inş. sorun yoksa
bu ay bebek çalışmalarına başlicam
inşallah Allah hayırlısıyla nasip eder...

iyi niyet vicdan insanlık görsek güvenilir aslında, böyle uyanıklık bencillik yapınca bırak parayı kirli donunu bile güvenmek, vermek istemiyor insan,
olayların bu duruma gelmesini sağlayan uyanık geçinen taraflar aslında, kimin ne niyetti olduğunu anlayacak kadar büyüdük, Allah aklımızı sağlımızı işimizi almasın bizden de
böyle insanların karşısında ezilmeyelim.

canım bence senin konuşman hata olur..laftan anlayacak biri değil belli..kocan konuşsun sen yanında dur..o zaman daha etkili olur..eskiden ben konuşurdum eşim desteklerdi ama daha kötü olrudu hrşey..hep en kötü olanda ben olurdum..şimdi direk eşim konuşuyor bende yanında oluyorum..birşey yapamıyor diyemiyor kabul ediyor..

senin kayınvalide ile benim kayınvalideyi bir araya getimekmemii dünyayı haklarlar valla herkez kaçsınnnnn yanii

yenidendoğdumm kuzum 90 metekareye o para çok pahalı..bu paraya daha iyi ev bulunur..bence yanlış bir tercih olur tatlım

moonn paylaştığın şey çok güzel.. :26::26::26:

citl evi tasıdık derken annenlerle berabermı oturuyorsunuz? hanı bısey anlatacaktın

selamun helloooooo bayanlarrr
iyi haftalar olsunnnn...
perşembe ailecek adana'ya gidiyoruz inşallah, benim ailem evimizi görmedi onu görmeye birde iadeyi ziyarete gidiyoruz sanırım düğün tarihi falan konuşulur ....şuan evde kartonpiyerler yapılıyor .
yenidendoğdum 90 m2 için o fiyat istanbul'a göre normal bir fiyat ama bence biraz daha araştır 3-1 ev bulursun o paraya bence

Son düzenleme:

güzelim sen ailene yansıtsan esınde sucu olmamasına ragmen laf yese hosuna gıdemrıymıs hayır gıtmez elbette
senın anneın sucu var yok bız bılemeyız ama sen bunları dınleyecek degılsın ote yandan kazın ayagı senın anan yanı s.carım oyle ısın ıcıne yanı
ama bıldıgım sukı o konusmayı sen yapmamalısın yaparsanda ve bısey olmazsada yanı bı konusma yapmazsa saskınlıktandır ve hıcbıseyı yıne halledemezsın kadın fena bı kadın gıbı yanı kapıda gıderken bıle yapmıs yapacagını ınanamıyorum esın konussun sende hıc bısey olmamıs gıbı gıdıver
aılene hersyeı elbette yanıstmamalısın ama bu kadarınıda yanıstmamak dogrumu ınan bende bılmıyorum
esıne uyuz oldum kusura bakma soyledım

hoşgeldin kuzum...aman aman ne güzelll..ayy çok heyecanlısındır şimdi sen..bakalım Rabbimin yazdığı düğün, nikah tarihin ne zaman
yok ayol annemler ayrı ben ayrıı annemgil taşındı ev sıkıntımız vardı yaaaaa sorun buydu canım sıkılıyodu işteeee

ahh kuzum sıkıntın bumuydu..kötü tabe yaa..büyüdüğün ev artık olmayacak..zaten o evden çıkmışsın birde annenlerde çıkınca hepten yok olmsı kötü..çok iyi anladım seni..ama annen daha güzel yeni bir eve sahip olacak

guzelım bı turlu butceye denk dusmuyor evler 150 bın kadar bakalımd edık yok anam yok 130 var 75 metre kare veya mutfagı kucuk oluyor bızım ıcın onemlı mutfak falan fısman denk dusmuyor bu fıyata elbette da buyuk ev bulunurda bızım mahallede yok canım baska bır yere gıdersek ege var nasıl olacak arabamız yok ya yapılır ama cok sıkıntı cekılır annem hafatnın 2 -3 gunu bzıde kalmalı eya egeyı 2-3 gun annemde bırakcam oda 3 gun annemde gecırmek demek olmaz yanı olamaz esımde sımdılık buradan bk dedı 2 ay ıcınde oldu oldu olmadı 3 sene bakmıcam dedı acele derkende begenmedıgın olmasın dıyo
yanı oyle kafam cok karısık :S

hoşgeldin kuzum...aman aman ne güzelll..ayy çok heyecanlısındır şimdi sen..bakalım Rabbimin yazdığı düğün, nikah tarihin ne zaman
yok ayol annemler ayrı ben ayrıı annemgil taşındı ev sıkıntımız vardı yaaaaa sorun buydu canım sıkılıyodu işteeee

ahh kuzum sıkıntın bumuydu..kötü tabe yaa..büyüdüğün ev artık olmayacak..zaten o evden çıkmışsın birde annenlerde çıkınca hepten yok olmsı kötü..çok iyi anladım seni..ama annen daha güzel yeni bir eve sahip olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…