Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
isyan kıs cilti çağıralım ütü için, o geçen haftadan antremanlıdır. bir çırpıda yapar ütünü. cilt nerde yahuuuuu
bu arada dürdüm lafın hoş hoşuma gidiyor. dürmek, ben bunu defterini dürmek anlamında kullanırım hep. çamaşırı katlamak derim. ama dürmek daha güzel ayol

canım alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demiş atalarımız
elbet rabbim bir yol çizmiştir o ve ailesi için
gün gelir sende görürsün rabbim gösterir sanada
ve o zaman işte sendeki yükte hafiflemiş olacak
alllahın izni ile

canımm Rabbim ondan ve evime çomak sokan herkesden sorsun hakkımı dedim ve diyorum. evime gelip benim soframa oturup evime çomak soktu ailesi ve bazı kişiler.bir düşünsünler onlara hayatları boyunca tek çıkarsız el uzatan kimdi diye işte o sadece bendim.onun anlattığı şeylere istinaden de bu yorum.ama çıkar beklemedim ben sadece insanlık ve merhamet duydumdan kaynaklıydı.başka söylenecek söz yok.owner sordu diye anlattım.ben ondan ve onun benle bağlantısı olan çevre ile bıçak gibi kesdim ilişkimi.yani bizi ortak tanıyan kimse bana ulaşamaz. zaten birkaç bişi duydum ve onun pişmanlığını duymama gerekde yok ayrıca inanki ben hissediyorum. Rabbim bir şekilde bana hissediriyor.kapıma gelipde benden helallik isteyeceği günü sabırla bekliyorum sadece. Allah ım bunu yaşatırsa işte sırtımda kalan yüküde onun sırtına koyacağım.Ama inancım tam. ettikleri ondan ve diğerlerinden misli ile çıkacak. ben doğru durdum çünkü.
sen paraları buldun mu?

aman kuzum aban bazen öyle bir geliyoki iş yapasım olmuyor
Yatıyorum o zamanda duramıyorum
çok tuaf duygularr
Benimde 2 makina var dün yıkadım kurumasını bekliyorum
öyleyim canım 2 3 gündür çok üşengeçim
Arada oluyor öle

oluyo kuuzm ya herkezde vardır
yaparsın canınn istediğin canım

Kızlar az önce ilçe emniyetten geldiler patronu ziyarete
dediler asistan kim
korka korka benim dedim elinde çikolatayı uzattı bu size nacizane hediyemiz dedii
çokda severim pelitin çikolatasınıı

canım seni tebrik ediyorum bu vakar duruşundan dolayı gerçekten
canım paralar gitti yok bulamadım
şimdi nette kayıp olan parayı geri getirme duası varmış onu yazdım
akşam eve gidince okucam inşaallah
bulamasamda nasip değilmiş diyorum zaten üzülmücem
para bu geri gelir yerine sağlıkımız ve huzurumuz olsunda

Turkuazcım canım benim rabbim senin içine öyle bir güzellik vermişki maşallahh diyorum kuzum
allah hakkında hayılı olanı kılmış inşş

eflinam kuzum demekki nasip değilmiş
inşş hayırlı ise senin için o para bulursun kuzum

Kizlar selam okuldan yeni geldim hemen yattim. Gecmisi okudum biraz. Destekleri dualari icin tesekkurler herkese. Esim dun ogretmenler gunu hediyesi bir kolye almis. Begendigim bir set vardi cok borcumuz olmasaydi onu alacaktim dedi gonlumu almaya calisti. Hala cok kizginim ona. Annesinin yanina gidicem ama sirf bebegim icin gidicem. Ozur de dilemicem esime de soyledim dilemicemi. Giderim ama benim de sartlarim var bunlari annene bir bir soylicem dedim. Sunlari soylicem: anne sana guzellikle son kez soyluyorum bir daha annemi kotulemeyeceksen annemle ilgili konusmayacaksan benden haersiz altinlarimi bozdurmayacaksan dedikodu yapmayacaksan yalan soylemeyeceksen basimin ustunde yerin var, geldigimde kalan altinlarimi da istiyorum bozdurdugun bileziklerimi de en kisa zamanda geri yaptirmani istiyorum dicem. Eger bana saygi duyarsan bu konularda ben de istedigin gibi bir gelin olurum ama bu davranislarina devam edip de yuzune gulmemi bekleme bende de bir ruh var dicem. Esime de soyledim ozur dilemicem ben boyle boyle tum rahatsizliklarimi dile getiricem sen de arkamda duracaksin dedim kabul etti. Yoksa beni de bebegini de goremezsin dedim.
Ownercim pizzan harika gorunuyo hamile hamile canim istedi:))
Yenidendogdum ev alacakmissiniz insalah cabucak gonlune gore bir ev bulursun darisi olmayanlarin basina aminnn...
İsyancim bizim bu kaynanalari bir araya getirelim sen biliyosun gerisini)
turkuazcim desteklerin icin ayrica tesekkurler sen de az sey yasamamissin uzuluyoruz elde degil ama hakliyiz ya rabbimm goruyo elbet mukafatini verir bizlere de bize bunu yasatanlara da hakkini verdigini goruruz insallah.
Eflinam sen paralarini buldun mu canim insallah?
Telefonla yaziyorum bilgisayarim bozuldu buarada o yuzden kolay olsun die alintisiz yazdim hepinizi cokkk seviyorummm

eflinam kusra bakma ama ben şunu anlamadım. para evin içinden dışarı çıkmadan mı kayboldu? eğer bu şekilde ise ve o para bir yerden çıkmazsa demekki eve giren biri hainlikle giriyor buna dikkat edin.bu size bir uyarıda olabilir. ayrıca Rabbim bir yerden alırsa bir yerden verir. hiç üzülme sen. gör bak sana başka yerden bu giden fazlası ile bereket ve kazanç olarak yağacakdır.

Good ben hayatımda ne kaybettiysem ilerledikçe günler Rabbim bana fazla fazla verdi çok şükür. o yüzden giden para ve altın vs. inanıyorum onun fazlasını nasip edecek Rabbim ha olurdu etmezse daha güzel bişi vermiş zaten rabbim. elim ayağım tutuyor kazanıyorum sağlığım ve huzura kavuştum çok şükür.
semiks ben dün bir türbeye gitmiştim. ve dua ederken başta sen olmak üzere aklıma geldiniz. o an içimden dedim ki rabbim hayırlara sevk etsin yardımcısı olsun diye. sonra türbeden çıktıktan sonra telden baktım kk ne ve bu topiğe. ortalama aynı saatlerde sende buraya yazmışsın. ben içerdeyken ikindi okunmuştu saatide ordan tahmin ettim çok şükür durum toparlanmaya başlamış. daha iyide olacak elbet. ama sakın ola sakın özür kelimesi ağzından çıkmasın dikkat et. ayrıca kv istediği gibi bir gelin olacağını yazmışsın. o nedem yahu. sen sen gibisin. kimsenin kriterlerine girme zorunluluğun yok. saygısızlık yapmamışsızn bişi dememişin. başkası olsa altınları bozdurduğu için onu paralar.daha ne yapcan. ayrıca ben yazacaktım ama işinize karışmak istemediğimden yazmamıştım. kalan takılarını al yoksa onlarda uçar. bir kere yaptıysa bunun arkasıda gelir çünkü sen tepkini ona koymamışssın.

ELIFNAM kac paranı kaybettın ya ceyrekler bılezıkler degıl dımı :S

canım kaybettiğim paralarım şöyle idi
nişanda takılan paralarım 1500 civarı idi sanıyorum
maaşımın yarısı avansım yani
birde geçen gün parasını ben aldım 1000 tl
birde benim biriktirdiğim maaşımdan birşeyler
tam olaerak bilmiyorum ama 4000 civarı sanıyorum aşağı yukarı

canım öyle diyorum ben hayırlısı artık
üzülmüyorum vardır bundada bir hikmet diyorum rabbimden geldi ise razıyım artık

canım çoooook güzel söylemişsinnnn valla aynen bunları söyle
ben iyi bir insanım insanlığımı kaybetmek istemiyorum büyüklük sizde kalsın
siz yaşınıza göre davranın bize yol gösterin ki de bizde yolumuzu iyi görelim vs de
ayy inşaallah rabbim gönlüne merhametler versin

kız turkuazım seviyorum kzı seniii valla bak
canım nasip artık zaman bekleyip göreceğiz bulursam adak adadım inş yapmak nasip olr
ama bulamasamda nasipiminde çıkmış deyip razı olucam
yapacak başka birşey yok çünkü

ben iyiyim sen nasılsın. hoşgeldin bu arada. ayrıca tebrikler bayağı erkencisin sen sabahları. günün bereketli olur böyle

Bende çok iyiyim ,Allah'a şükür.. 3 gün sonra kuran okutucam canım detaylı bi temizliğe giriştim baya erken uyandım bugün. Uyku düzenim yavaş yavaş oturmaya başladı. Diğer türlü bişey yapamadan gün bitiyodu zaten. :97:

eflinam bende seni seviyorum canımmm.
geçen çok ağladığını yazmıştın hatta baban çok üzülmüş. sakın bir daha para pul için dünya malı için ağlama.Rabbim verdi Rabbim aldı elinden bir şekilde. Allah a hoş gelmez dünya malına böyle ağlamak babayı anayıda üzmek.alt tarafı koluna bilezik mi ne alacaksın içinde 2 tane eksik olur. ne ağlıyorsun. o oparanın kaç katını kazanacaksın inş hayatın boynca.
kardanmadam kolay gelsin. Allah kabul etsin inş. Bu arada canım mevlüd sonrası zaten gene temizlicen.çünkü heryer batıyor.aşırı uğraşma temizlikle. ne demişler erken kalkan yol alır. kendini uykuya verme evde. bereketi de kaçarmış evin çok uyuyunca Allah muhafaza.

efılnam altınlarımı kaybettın çok uzuldum cnm ya ınş çıkar bı yerden
semıks bencede bu konuşmayı yapmalısın. içine atmaktan daha ıyıdır

guzelım Allah kabul etsın bende mevlut yapacagım ama esım yaptırmıyor ev alırsak yenı evde yaptır dıyor 3 ay olacak ama bılmıyorum ufak bı toplulukla olabılır dıcem bızım mevlutlerımız cok kalabalık oluyor 70-*100 rahat yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…