- 1 Mart 2012
- 3.422
- 21
- 108
- 39
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #28.001
üşengeç senii
bazen bende çok çok üşengeç olurumm
ayyneennn öyleeee nerdeyse yarıladımm ben hala inanamıyorummm
isyan aslında ben sadece beni rahat bıraksın diye verdim. Yani huzuru almak şartıyla parayı ona verdim. Haa gönülden mi verdim asla onlar benim hakkımdı. Ama ben helal etmiyorum dedim ona zaten hakkımı. Hiç bir hakkım bir damla suyyum bile geçtiyse boğazından sana haram olsun dedim.senin yatacak yerin yok. Insanlığını yitirmişsin ssen onu düşün dedim. (buda insan olana yeter ama o insan değil neyse)
owner canım yapı itibariyle gözü gönlü tokumdur gerçekten.ben salakmıyım en baştan beri paraların nereye aktığını biliyordum ama baki olan huzur o anlayacak dedim hatasını. Hatta ona kurduğum cümle hesap kitap yaparken " 4-5 sene sonra dönüp arkana baktığında kenarda tek kuruşun olmadığını görüp, yaptığın hatalarına çok pişman olacaksın" bunuda yani sen parayı çalıyorsun ben bunu biliyorum, sesisimi çıkarmıyorum ama sen kendin çok pişman olacaksın dedim üstü kapalı. Başka bir konuşmadan benim gönül rızamı almadan bu evden tek kuruş çıkıyorsa ben bunu helal etmem bilesin dedim. Gelen belli giden belli, bana habire gideni şiririp şiririp getiryor, ben 13 senedir hesap kitap içindeyim. Safmıyım yıllardır ev geçindirmiş insanım. Aklınca beni kekliyor.
Neyse boşanmaya zaten razı ettim. Nafaka istesem zaten boşanmak istemiyor hiç boşanmazdı. O beni sürekli paragözsün diye suçladı. Oysaki ben sadece evin nasibini hırsız gibi çalıp harcamasına kızıyordum. Boşanırken dedimki ben paragöz olsaydın donun kadar alırdım senin. Alacağımıda iyi bilirsin dedim. Bana yaptıkların elimde kağıtlar var bunu biliyor. Ama sana hayatımdan git, beni ölüm döşeğinde bile olsan helallik için dahil arama dedim. Senin paran senin annenin ailenin olsun dedim. Senin annen senin yuvanı para için yıktı. Ben senide paranıda ona bıraktım dedim ve bu olay böyle bitti. Boşandık tabii bu belkiyor turkuaz arayıp eve gel diyecek. Aramadığım için bu sferde sürekli mail atıyor onumu ver bunumu ver. Aradım bunu sinir tepemde dedimki sana o an hatırladıklarım tabii şu kadar para verdim şu şu şu ödemeler için. Hepsinini yarın hesabıma yatır gel ne istiyorsan al git dedim.ama paramı hesabıma yatırmadan beni rahatsız ettiğinde, ben o işyerine gelip senin yerin dibine sokmazsam (yapacağımı bilir) bende turkuaz değilim. Sen dedim beni imandan çıkardın. Dinsizin hakkından imansız geliyorsa ben imansız olcam dedim. O günden sonra ne para istedi ne de aradı. çünkü ben şöyleyimdir sakin dururum, ses çıkarmam ama rahatsız olduğum bişi varsa gereli sözü söylerim, ama gözüm döndümü beni bir allah ın kulu tutamaz, dünyayı başına yıkarım. Bunu bildii için sabrımın taşdığı noktalarda da yaptıklarımı çok iyi kestirir.
canım alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demiş atalarımız
elbet rabbim bir yol çizmiştir o ve ailesi için
gün gelir sende görürsün rabbim gösterir sanada
ve o zaman işte sendeki yükte hafiflemiş olacak
alllahın izni ile
aman kuzum aban bazen öyle bir geliyoki iş yapasım olmuyorüşengeçlik demeyin yaaa..ütümü yapamadımmm
C.tesi annemden geldik..misafir gelecek olunca eşimle hoopp temizliği girdik baya iyi temizledik eviiçamaşırlar vardı amma çokmuş..topladım dürdüm...ama ütülenecekler kaldıı
öyleyim canım 2 3 gündür çok üşengeçim
Arada oluyor öle
canımm rabbim ondan ve evime çomak sokan herkesden sorsun hakkımı dedim ve diyorum. Evime gelip benim soframa oturup evime çomak soktu ailesi ve bazı kişiler.bir düşünsünler onlara hayatları boyunca tek çıkarsız el uzatan kimdi diye işte o sadece bendim.onun anlattığı şeylere istinaden de bu yorum.ama çıkar beklemedim ben sadece insanlık ve merhamet duydumdan kaynaklıydı.başka söylenecek söz yok.owner sordu diye anlattım.ben ondan ve onun benle bağlantısı olan çevre ile bıçak gibi kesdim ilişkimi.yani bizi ortak tanıyan kimse bana ulaşamaz. Zaten birkaç bişi duydum ve onun pişmanlığını duymama gerekde yok ayrıca inanki ben hissediyorum. Rabbim bir şekilde bana hissediriyor.kapıma gelipde benden helallik isteyeceği günü sabırla bekliyorum sadece. Allah ım bunu yaşatırsa işte sırtımda kalan yüküde onun sırtına koyacağım.ama inancım tam. Ettikleri ondan ve diğerlerinden misli ile çıkacak. Ben doğru durdum çünkü.
Sen paraları buldun mu?
canım seni tebrik ediyorum bu vakar duruşundan dolayı gerçekten
canım paralar gitti yok bulamadım
şimdi nette kayıp olan parayı geri getirme duası varmış onu yazdım
akşam eve gidince okucam inşaallah
bulamasamda nasip değilmiş diyorum zaten üzülmücem
para bu geri gelir yerine sağlıkımız ve huzurumuz olsunda
Selam kızlarr.
Nasılsınız?
ELIFNAM kac paranı kaybettın ya ceyrekler bılezıkler degıl dımı :S
Turkuazcım canım benim rabbim senin içine öyle bir güzellik vermişki maşallahh diyorum kuzum
allah hakkında hayılı olanı kılmış inşş
eflinam kuzum demekki nasip değilmiş
inşş hayırlı ise senin için o para bulursun kuzum
Kizlar selam okuldan yeni geldim hemen yattim. Gecmisi okudum biraz. Destekleri dualari icin tesekkurler herkese. Esim dun ogretmenler gunu hediyesi bir kolye almis. Begendigim bir set vardi cok borcumuz olmasaydi onu alacaktim dedi gonlumu almaya calisti. Hala cok kizginim ona. Annesinin yanina gidicem ama sirf bebegim icin gidicem. Ozur de dilemicem esime de soyledim dilemicemi. Giderim ama benim de sartlarim var bunlari annene bir bir soylicem dedim. Sunlari soylicem: anne sana guzellikle son kez soyluyorum bir daha annemi kotulemeyeceksen annemle ilgili konusmayacaksan benden haersiz altinlarimi bozdurmayacaksan dedikodu yapmayacaksan yalan soylemeyeceksen basimin ustunde yerin var, geldigimde kalan altinlarimi da istiyorum bozdurdugun bileziklerimi de en kisa zamanda geri yaptirmani istiyorum dicem. Eger bana saygi duyarsan bu konularda ben de istedigin gibi bir gelin olurum ama bu davranislarina devam edip de yuzune gulmemi bekleme bende de bir ruh var dicem. Esime de soyledim ozur dilemicem ben boyle boyle tum rahatsizliklarimi dile getiricem sen de arkamda duracaksin dedim kabul etti. Yoksa beni de bebegini de goremezsin dedim.
Ownercim pizzan harika gorunuyo hamile hamile canim istedi:))
Yenidendogdum ev alacakmissiniz insalah cabucak gonlune gore bir ev bulursun darisi olmayanlarin basina aminnn...
İsyancim bizim bu kaynanalari bir araya getirelim sen biliyosun gerisini)
turkuazcim desteklerin icin ayrica tesekkurler sen de az sey yasamamissin uzuluyoruz elde degil ama hakliyiz ya rabbimm goruyo elbet mukafatini verir bizlere de bize bunu yasatanlara da hakkini verdigini goruruz insallah.
Eflinam sen paralarini buldun mu canim insallah?
Telefonla yaziyorum bilgisayarim bozuldu buarada o yuzden kolay olsun die alintisiz yazdim hepinizi cokkk seviyorummm
eflinam kusra bakma ama ben şunu anlamadım. para evin içinden dışarı çıkmadan mı kayboldu? eğer bu şekilde ise ve o para bir yerden çıkmazsa demekki eve giren biri hainlikle giriyor buna dikkat edin.bu size bir uyarıda olabilir. ayrıca Rabbim bir yerden alırsa bir yerden verir. hiç üzülme sen. gör bak sana başka yerden bu giden fazlası ile bereket ve kazanç olarak yağacakdır.
ben iyiyim sen nasılsın. hoşgeldin bu arada. ayrıca tebrikler bayağı erkencisin sen sabahları. günün bereketli olur böyle
Bende çok iyiyim ,Allah'a şükür.. 3 gün sonra kuran okutucam canım detaylı bi temizliğe giriştim baya erken uyandım bugün.Uyku düzenim yavaş yavaş oturmaya başladı. Diğer türlü bişey yapamadan gün bitiyodu zaten. :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?