Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
ewt benm annemler,n tatlım ya kalbime ağrı girip duruyoya

anlamaadım canım ne varkı bunda uzulecek borclarımı var evımı sattılar ne oldukı neden anlatmadın bu kadar sıktın kendını sonucta anlatırken kafan bsoalıyor

ahhh ahhh keşke keşke.... şöe elimde kahvem tv'de kadın programı
dün akşam eşim nisan ayından sonra rahatlıyoruz biraz dedi o zaman istersen işten çık dedi..
valla akşamdan beri pek mutluyum
biliyorsunuz ben çalışmak istemiyorum ama borçlardan dolayı dişimi sıkıyorum
ilaç gibi geldi bu sözler
amma şöyle bir durumda var işi bırakınca başka bir semte taşınacaz anneme şimdiki kadar yakın olamicam zaten arabamızda yok
ağlasam mı ne

şirketten haber gelmiş... artık 1 hafta c.tesi gelicez dieğr hafta gelmicez..geldiğimiz haftada yarım gün çalışacağızz...ohh be 1 hafta boş olucammm çok mutlu oldummmm yaaaaa :13::13::13::13::13:

artık ne guzel ıste daha basbasa kalırısnı nden baska bı yere tasıncaksınız

teşekkür ederim canım inşallah çok mersi bakalım ne zaman nasip olucak bizim tarih ?

sende haklısın canım bende büyük mutfak isterim benim mutfakta kare şeklinde çok küçük değil ilerde belki balkonu mutfağa katarım...büyük mutfak konusunda haklısın evet,zaten istanbul'da kafanda belirlediğin bütçenin daha üstünde bulunuyor istediğin ev modeli canım bu herkeste böyle olmuştur...ege için evet annene yakın olman lazım allah bahtını açık etsin canım inşallah tez vakitte süper bir eviniz olur bu kadar emeğinize karşılık allah mükafatınızı verir zaten inşallah ...

amann salla bende uzağım anneme...gidiyorum işte 10 günde bir..hergün telle konuşuyorum....eşim ve ben mutluum gerisi yalan..ohh sende çkacakmışın işten zaten atlar dolmuşa gidersin bunamı üzüleceksin şimdi..çok mutluyum şimdi senin yerinede oynayabilirimmm

owner bende senın yerıne oynayabılırım

ben ev alırsak hele omur boyu calsımayı garantılemıs olacagım :26:

artık ne guzel ıste daha basbasa kalırısnı nden baska bı yere tasıncaksınız
yaa ikimiz çalışıyoruz aylık masrafların altında eziliyoruz resmen
biz sitede oturuyoruz her ay uyuz uyuz masraf çıkarıyolar
kirası semte göre çok uygun ama acısını çıkarıyolar öteki masraflardan
neyse ki biz ufak çözümler bulduk
eşim biraz kafasını kullandı aylık ufak gelirler elde etmeye başladı:)

isyan aynen yaa valla işten çıkayım çalışmayayım da eşim istese şehir dışına gitmeye razıyım
nası soğudum çalışmaktan anlatamam
hayatım hep bir telaş içinde geçiyor
sıkıldım bu durumdan 7 ay olacak neredeyse bu işkenceyi çekeli

yaa ben sıkılgan insanım
şimdi işi bırakıncada kafasının etini yerim eşimin evde sıkılıyorum diye
bence ben ne istediğimi bilmiyorum:)
yinede çalışmak istemiyorum

ben şuan çalışmıyorum ama özledim çalışmayı evlenincede yabancılık çekmiyim başka şehirde diye çalışmak istiyorum,nişanlım çalışıp çalışmama bişey demiyor benim masraflarım zaten biraz fazladır adamı bezdirmeyeyim yarım günde olsa bir ajansta çalışırım napak ölek mi

aslında memur olsaydım bu kadar bunalmazdım
cumartesilerim benim olurdu maaşım daha iyi olurdu
izin alırken 40 takla atmazdım falan..
işi bıraksam bile sonra yine çalışıcam tabi
bizim kurduğumuz planlar pek işlemiyo genelde
helede eşimin
sözde aralıkta çıkacaktım nisan oldu bence 2015 i bulur
ama bu defa kararlıyım hem ev hanımı olmak için hemde anne olmak için

hahah haftasonu ziraatın sınavınada girdim ama bişey hatırlamıyorum sorudklarına dair kaç alcz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…