- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #28.061
sızınmı annenlerınmı _?
ewt benm annemler,n tatlım ya kalbime ağrı girip duruyoya
evde ayaklarımı uzatıp tv izlemek vardı şimdi
dün akşam eşim nisan ayından sonra rahatlıyoruz biraz dedi o zaman istersen işten çık dedi..ahhh ahhh keşke keşke....şöe elimde kahvem tv'de kadın programı
ahhh ahhh aynen kuzumm ben çok severimevde ayaklarımı uzatıp tv izlemek vardı şimdi
balık kraker yıyorum
dün akşam eşim nisan ayından sonra rahatlıyoruz biraz dedi o zaman istersen işten çık dedi..
valla akşamdan beri pek mutluyum
biliyorsunuz ben çalışmak istemiyorum ama borçlardan dolayı dişimi sıkıyorum
ilaç gibi geldi bu sözler
amma şöyle bir durumda var işi bırakınca başka bir semte taşınacaz anneme şimdiki kadar yakın olamicam zaten arabamızda yok
ağlasam mı ne
hoşgeldin kuzum...aman aman ne güzelll..ayy çok heyecanlısındır şimdi sen..bakalım Rabbimin yazdığı düğün, nikah tarihin ne zaman
ahh kuzum sıkıntın bumuydu..kötü tabe yaa..büyüdüğün ev artık olmayacak..zaten o evden çıkmışsın birde annenlerde çıkınca hepten yok olmsı kötü..çok iyi anladım seni..ama annen daha güzel yeni bir eve sahip olacak
guzelım bı turlu butceye denk dusmuyor evler 150 bın kadar bakalımd edık yok anam yok 130 var 75 metre kare veya mutfagı kucuk oluyor bızım ıcın onemlı mutfak falan fısman denk dusmuyor bu fıyata elbette da buyuk ev bulunurda bızım mahallede yok canım baska bır yere gıdersek ege var nasıl olacak arabamız yok ya yapılır ama cok sıkıntı cekılır annem hafatnın 2 -3 gunu bzıde kalmalı eya egeyı 2-3 gun annemde bırakcam oda 3 gun annemde gecırmek demek olmaz yanı olamaz esımde sımdılık buradan bk dedı 2 ay ıcınde oldu oldu olmadı 3 sene bakmıcam dedı acele derkende begenmedıgın olmasın dıyo
yanı oyle kafam cok karısık :S
dün akşam eşim nisan ayından sonra rahatlıyoruz biraz dedi o zaman istersen işten çık dedi..
valla akşamdan beri pek mutluyum
biliyorsunuz ben çalışmak istemiyorum ama borçlardan dolayı dişimi sıkıyorum
ilaç gibi geldi bu sözler
amma şöyle bir durumda var işi bırakınca başka bir semte taşınacaz anneme şimdiki kadar yakın olamicam zaten arabamızda yok
ağlasam mı ne
yaa ikimiz çalışıyoruz aylık masrafların altında eziliyoruz resmenartık ne guzel ıste daha basbasa kalırısnı nden baska bı yere tasıncaksınız
isyan aynen yaa valla işten çıkayım çalışmayayım da eşim istese şehir dışına gitmeye razıyımamann salla bende uzağım anneme...gidiyorum işte 10 günde bir..hergün telle konuşuyorum....eşim ve ben mutluum gerisi yalan..ohh sende çkacakmışın işten zaten atlar dolmuşa gidersin bunamı üzüleceksin şimdi..çok mutluyum şimdi senin yerinede oynayabilirimmm
aslında memur olsaydım bu kadar bunalmazdım
cumartesilerim benim olurdu maaşım daha iyi olurdu
izin alırken 40 takla atmazdım falan..
işi bıraksam bile sonra yine çalışıcam tabi
bizim kurduğumuz planlar pek işlemiyo genelde
helede eşimin
sözde aralıkta çıkacaktım nisan oldu bence 2015 i bulur
ama bu defa kararlıyım hem ev hanımı olmak için hemde anne olmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?