Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

turkuazcım katılıyorum sana, owner ailesine olan borcunu ödetsin tabi, ihtiyaç olduğunda zaten aile yine yardımcı olur,

turkuazcım katılıyorum sana, owner ailesine olan borcunu ödetsin tabi, ihtiyaç olduğunda zaten aile yine yardımcı olur,
Kocanın başı sıkıştığından heee karımın ailesi yardım eder mantığına alışması iyi değil. madem evlendi evliliğin ve evinin sizin sorumluklarınızı taşıyacak. ayağını yorganına göre uzatsın herkes.

bende bunu düşünüyorum..şimdi çalışmamamk cazip geliyor ama evde de sıkılırımıyım acaba diye düşünüyorum yanii eşim bana sen evde yapamazsın hamile kalınca bırakırsın diyor banada mantıklı geliyor..hamile kalayım sıon günümr kadar çalışayım..hatta izin günlerimi falanda kullanırım..işe başlayıp istifa ederim..kar kardır..sonuçta bebek geliyor dimi ama sonra bebeğimi kendim büyütmek isterim inş... :26::26::26:

ocakta bizede zam yapılır mı acaba yaa

ayy keşke yaa keşke..:26::26:

şimdi herkesin koşulu farklı. ben kendi açımdan çocuğum olursa (tabii evlenip hayırlı yuva kurabilirsem ve Allah evlad nasip ederse, etti varsayarak dan ) çalışırım. kazık yedim ya kimseye tam güvenemem. ekonomik özgürlüğüm ve gelişmişlik düzeyim olsun ki, evladıma da evde oturan dünyadan bir haber anne değilde, sonuna kadar evladının arkasında maddi manevi duracak bir annesi olsun. ayrıca işleyen demir pas tutmaz. ben çalışmalıyım. ha çalışmazsam ve yine kazık yersem arkadma maddi açıdan kimse yok. hasta babam zaten yardım edecek güce sahip değil. anacımda yok zaten. o yüzden yamulurum kötü birşey olursa. ben çalışımda kafam rahat olsun.

canım maaşallahşartların baya iyi
okurken dedim ki bu kız neden çalışmak istemşiyorki
bence sen iyice düşün ondan sonra karar ver çıkıp çıkmama konusunda
valla şartların bana pek cazip geldi ama tabiki komşunun tavuğu komşuya kaz görünür derle yabenimki o hesap olabilir

yapılmaz. Hem işten çıkacaksın hem zam pışıkkkkk
bi defada hayır konuş kız niye yapmasınlar zam belki yaparlar

isyan ben zaten birazda bebek düşündüğümden çıkıcam diyorum ama korkuyorum da
evimde taşınırsa uzaklarda bi başıma sıkıntıdan çatlarım ben yaa
bıraksam ayrı dert bırakmasan ayrı dert
amaaaan bakak hele nisana kadar kim öle kim kala
rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah
dün akşam annemle babam bana geldiler
eşim öğrt. biliyosunuz babam güzel bir hediye almıştı ona sağolsun
onu versiler işte

kaşınıyorum canım beni bi kaşıyan yok mu huu huuuuuuuuu
ben o kadar çabuk sıkılan bir insanım ki ilk işe girdiğimde herkes 2 hafta 2 hafta diyodu birbirine sonra hayatta çalışmaz bu falan..
hatta dalga geçerlerdi sen kocandan da sıkılırsın falan diye valla bi ara sıkılmadım değil

owner kıs ben hayırlı konuşurum zati. ama işyerleri politika olarak ha gittim ha gidecem diyenlere avucunu yalatır. ama sana zam yok pışıkkkkkkk
ayrıca owner kıs annenin babanın koruması altına aldıkları kızları olim. olmaz mı heee? gelirim antebe yeterki beni korusunlar

Selam kızlar sabah yazdım kimsecikler yoktu..
Kocişi gönderdim açtım pcyi
Sonra uyuyakalmışım, dayım geldi bana ona uyandım...
Dün halı ve 2 yolluk sildim onları balkona serdim inşallah kurur yaa kış günü nasıl kurutacam ben...:26:
Turkuazcım iyiyim ya eskisi gibi kötü değilim Allahıma bin şükür

Kızlar siz benim aşuremi görmediniz ama geçmişi okuyun bi zahmet haftasonu paylaştım
Ben şimdi geçmiş okuyup gelcem..

Anamla babamın 5. kızıda sen ol güzelim bee nolcakkk

owner karar verdim senin canın benca başka bişi istiyor. senin çalışma koşullarını şimdi okudum ve kararımı açıklıyorum . DAYAK İSTİYON SEN kocana haber verelimde sana istediğini versin. Öğretmenin vurduğu yerde gül biter hahahahhahaha

Walla kızlar evet yaa ben nankörlük ediyorum galiba
neden istemiyorum çalışmayı bilmiyorum yaa
yani gözümde ev hanımlığı çok toz pembe şimdi
evde olsam temizlik yapsam tv izlesem spora gitsem falan
2 hafta sonrada depresyondan depresyona girerim işe yaramıyorum sıkılıyorum diye
kendimi sevmiyorum bu huyum çok gıcık..
daha dün akşam babam diyo ki kpss kursuna yazıl haftada 2,3 gün öğleden sonra izin alır gidersin diyoo
orda söyleyemedim ama arkasından eşime dedim
heee amcamda gözlerimden öper benim her hafta her hafta:)))))))))))))

prenses ben sabah gördüm..alıntılamayı unutmuşum sonra iş yoğunlaştı dönemedim tekrar geçmişe..çok güzel görünüyordu eline sağlıkk

owner ne fabrikası sizin işyeri?
bak kendini sevmek deil bence, şanslı olduğunu düşünüyorum. Allah daha çok versin inş. sen sahip olduklarına emeksiz sahip olmuşsun. atıyorum el kapısında çalışmamış, babanın işyerine gitmişsin. dolayısıyla babanın arkadan olduğu içgüdüsü seni rahatlatmış. el kapısında çalışsan paranın zor kazanıldığını bilirsin. ailende yokluk olsa Allah göstermesin yada ailen her istediğini yapmasa böyle olmazdı.
çağın hastalığına diye bilinir senin bu yaşadıkların. şimdi çoğu anne baba büyük şehirde çalıştığından vicdanlarını rahatlatmak için cocuklarının her istediğni yapıyorlar ve çocuk doyumsuz oluyor.sen tv izle çocuk gelişimini ne demek istediğimi daha iyi anlıcaksın.
ben mesela bir keresinde kimya sektöründe kimyasal madde üretimi yapan bir adam ile iş görüşmesi yapmıştım. adamın asit dökülmüş sol taraffı ve vücudunun büyük kısmı yanmış. ve bu adam o zamanki asgari ücrete çalışmış.yıl 2004 filan. onu asla unutmam. yani böyle örneklere şahit olsan emin ol sahip oldukların için hergün 1000 kere şükredersin. bana kızmamışsındır inş arkadaşım ama nacizen düşüncelerim

ne kızıcam canım sonuna kadar haklısın

herkesin derdi farklı işte yahu bendede alışverişe çıkma hastalığı geldi şimdi pudra almam lazım kendime hoş pudra hiç kullanmam yüzüm için allıkla geçiştiririm makyaj yapma özürlüsüyüm ama varsa tavsiye edeceğiniz marka açıyığım tavsiyelere ama lütfen avon demeyin

kanal d de evim şahanede bir mutfak yaptı mimar tam bir faciaaaaaaaaaaaaaaaaaabowwwwwwwwwwwwwww
kan kırmızısı ve petrol yeşili renklerde eski mutfağı daha iyiydi beaaaaaaaaa

ben aştım o takıntıyı yaa
makyajsız bahçeye çıkmayan ben sıfır makyajlla işe geliyorum..
nadiren sürme ve parlatıcı kullanıyorum bazen de allık
ama özel günlerde allah ne verdiyse
canım benim kullandığım pudra güzeldi ama markasını unuttum avon değildi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…