- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #28.101
ocakta bizede zam yapılır mı acaba yaa
anacım ne çok kaynatmışsınız. bugün herkesin performansı yerinde yahu. yazdıklarınızı okuyacağım diye başım döndü ayol gözlerimoldu... hahahahhaha
bu arada kızlar çalışan kadın her zaman iyidir de ama fazla yorulmayın evine erken gidip çocuklarına vakit ayırmak önemlidir.
owner sen işten ayrıldıktan sonra eğer sıkıldım çalışsam dersennngörürsün günü. gık demicen evde olunca. ayrıca sen kocana muhakkak ailene olan borcu ödet. ödet ki borcu bir yeri terleyerek öderse paranın kıymetini, ailesinin attığı kazığın acısını bilir ve unutmaz.
yenidendoğdum kıs sen öp işini başına koy. 8 den evvel evcağımı göremiyorum ben
Kocanın başı sıkıştığından heee karımın ailesi yardım eder mantığına alışması iyi değil. madem evlendi evliliğin ve evinin sizin sorumluklarınızı taşıyacak. ayağını yorganına göre uzatsın herkes.turkuazcım katılıyorum sana, owner ailesine olan borcunu ödetsin tabi, ihtiyaç olduğunda zaten aile yine yardımcı olur,
anacım ne çok kaynatmışsınız. bugün herkesin performansı yerinde yahu. yazdıklarınızı okuyacağım diye başım döndü ayol gözlerimoldu... hahahahhaha
bu arada kızlar çalışan kadın her zaman iyidir de ama fazla yorulmayın evine erken gidip çocuklarına vakit ayırmak önemlidir.
owner sen işten ayrıldıktan sonra eğer sıkıldım çalışsam dersennngörürsün günü. gık demicen evde olunca. ayrıca sen kocana muhakkak ailene olan borcu ödet. ödet ki borcu bir yeri terleyerek öderse paranın kıymetini, ailesinin attığı kazığın acısını bilir ve unutmaz.
yenidendoğdum kıs sen öp işini başına koy. 8 den evvel evcağımı göremiyorum ben
ocakta bizede zam yapılır mı acaba yaa
yaaa benimde çalışma şartlarım çok iyi ama kadınız işte
herşeyden bırakız yaa
ben ilk çalışmakistediğimde 2 sene önce babam ihtiyacın mı var ki dedi
ne eksiğin varsa söyle annene dedi
ama benim derdim para değildi çünkü evleninceye kadar da hiç paranın kıymetini bilmedim
parayla ilgili hiç sıkıntım olmadı şükür..
neyse babama yalvar yakar aylarca
en son ikna oldu ama yanımda çalışırsan dedi
düşünün ben o kadar istiyordum ki çalışmayı onu bile kabul ettim
ama sonra anladım hata ettiğimi aile şirketinde çalışmak bence büyük yanlış
sizin kararlarınız yok
ne yapsam tepemde müdahaleci bir abi düşünün yani
ilk başlarda iş aşkından çok gözüme gelmedi ama nişanlandıktan sonra hepten gıcık oldum
nişanlıyken 1 ay kadar bıraktım işi
evde çeyiz hazırladım kavitasyona gittim falan baktım olacak iş değil sinirlerim bozuldu tekrar başladım işe keşke başlamasydım..
şimdide bu kadar istemememin nedeni hergün abimi babamı görüyorum
evlendiğimi anlamıyorum bile
sanki hala ailenin bekar kızıyım..
evimde olmak bana daha cazip geliyor..
oysaki 8 8,30 gibi işte oluyorum akşamda 5 en geç 6 civarı işten çıkıyorum rahatım rahat olmasına da işte...
maaşımda yaptığım işe göre iyi bence
1,350 alıyorum ben sigortamı şirket yatırıyor
yol yemek masrafı zaten yok
hergün ya kuzenim yada abim alır
akşamlarıda abim yada babam bırakır eve haa bide aylık tlf fatr. ödenir hesabım dışında
bide paraya sıkışsam mesela 1,2 bin heme alabilirim..
babam hala harçlık verir
geçen hafta 100 verdi ondan önceki hafta 50
ama nereye gitti hiç bilmiyorum yedim hepsini
yazdıkça anladım ben nankörüm galiba
bi defada hayır konuş kız niye yapmasınlar zam belki yaparlaryapılmaz. Hem işten çıkacaksın hem zam pışıkkkkk
isyan ben zaten birazda bebek düşündüğümden çıkıcam diyorum ama korkuyorum dabende bunu düşünüyorum..şimdi çalışmamamk cazip geliyor ama evde de sıkılırımıyım acaba diye düşünüyorum yaniieşim bana sen evde yapamazsın hamile kalınca bırakırsın diyor banada mantıklı geliyor..hamile kalayım sıon günümr kadar çalışayım..hatta izin günlerimi falanda kullanırım..işe başlayıp istifa ederim..kar kardır..sonuçta bebek geliyor dimi ama sonra bebeğimi kendim büyütmek isterim inş... :26::26::26:
ayy keşke yaa keşke..:26::26:
kaşınıyorum canım beni bi kaşıyan yok mu huu huuuuuuuuucanım maaşallahşartların baya iyi
okurken dedim ki bu kız neden çalışmak istemşiyorki
bence sen iyice düşün ondan sonra karar ver çıkıp çıkmama konusunda
valla şartların bana pek cazip geldi ama tabiki komşunun tavuğu komşuya kaz görünür derle yabenimki o hesap olabilir
owner kıs ben hayırlı konuşurum zati. ama işyerleri politika olarak ha gittim ha gidecem diyenlere avucunu yalatır. ama sana zam yok pışıkkkkkkk
ayrıca owner kıs annenin babanın koruması altına aldıkları kızları olim. olmaz mı heee? gelirim antebe yeterki beni korusunlar
Anamla babamın 5. kızıda sen ol güzelim bee nolcakkk
Walla kızlar evet yaa ben nankörlük ediyorum galibaowner karar verdim senin canın benca başka bişi istiyor. senin çalışma koşullarını şimdi okudum ve kararımı açıklıyorum . DAYAK İSTİYON SEN kocana haber verelimde sana istediğini versin. Öğretmenin vurduğu yerde gül biter hahahahhahaha
owner karar verdim senin canın benca başka bişi istiyor. senin çalışma koşullarını şimdi okudum ve kararımı açıklıyorum . DAYAK İSTİYON SEN kocana haber verelimde sana istediğini versin. Öğretmenin vurduğu yerde gül biter hahahahhahaha
ne kızıcam canım sonuna kadar haklısınowner ne fabrikası sizin işyeri?
bak kendini sevmek deil bence, şanslı olduğunu düşünüyorum. Allah daha çok versin inş. sen sahip olduklarına emeksiz sahip olmuşsun. atıyorum el kapısında çalışmamış, babanın işyerine gitmişsin. dolayısıyla babanın arkadan olduğu içgüdüsü seni rahatlatmış. el kapısında çalışsan paranın zor kazanıldığını bilirsin. ailende yokluk olsa Allah göstermesin yada ailen her istediğini yapmasa böyle olmazdı.
çağın hastalığına diye bilinir senin bu yaşadıkların. şimdi çoğu anne baba büyük şehirde çalıştığından vicdanlarını rahatlatmak için cocuklarının her istediğni yapıyorlar ve çocuk doyumsuz oluyor.sen tv izle çocuk gelişimini ne demek istediğimi daha iyi anlıcaksın.
ben mesela bir keresinde kimya sektöründe kimyasal madde üretimi yapan bir adam ile iş görüşmesi yapmıştım. adamın asit dökülmüş sol taraffı ve vücudunun büyük kısmı yanmış. ve bu adam o zamanki asgari ücrete çalışmış.yıl 2004 filan. onu asla unutmam. yani böyle örneklere şahit olsan emin ol sahip oldukların için hergün 1000 kere şükredersin. bana kızmamışsındır inş arkadaşım ama nacizen düşüncelerim
ben aştım o takıntıyı yaaherkesin derdi farklı işte yahu bendede alışverişe çıkma hastalığı geldi şimdi pudra almam lazım kendime hoş pudra hiç kullanmam yüzüm için allıkla geçiştiririm makyaj yapma özürlüsüyüm ama varsa tavsiye edeceğiniz marka açıyığım tavsiyelere ama lütfen avon demeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?