- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
- 173
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #28.141
rica ederim ne demek. ama boynerde aynı anda bir sürü marka denersin. böyle bir şansın var orda.indirimde var yılbaşı yaklaşıyor diye bir çok üründe. birde yalnış hatırlamıyorsam bobi brown olacak marka, bişi brown ama ne hatırlmıyorum ona bak.ona dak istersen. ama clinic i beğeniceğine inanıyorum.
klavyem bozuluyooooooo yazamıyom yaaa
eflinam valla şu yazdıklarına bayılıyorumhuuu kaşınan bayannnn
Koptum gülmetken ilahi yavvv
kaşınmak değilde işte başka yerleri görmedin belki ondandır
bak mesela benim patroncum çook iyidir sağolsun
nişanım oldu insan bir tebrik eder dime yok anam nerdeee
bir hediye değil mi nerdeeeee
izin alıcam bana diyoki ne yani eflinam nişanı olçak izin istiyor öyle mi banane ki diyor
yada birşey olsun bir b.ktan anlamaz ama hemen gürler eser bağırır
bir kapı çarpar dersin ki ne oldu acaba
sabah 5 dk geç gel hemen laf
ama 30 dk evvel gel bişi demez
bunun gibi saysam bitmes ohooooo sallıyorum ben tey tey tey
burdayım canımda kasa yapıyorumm patron etmiş içinede birazcık içinden çıkmaya çalışıyorum ama tek elim burda yine sizde çok konuşuyorsunuz anacım aaa ayıp valla
evet canım kumpirumpi ney yahuuu :44::44::44:kumpirmi
benim akşama menüm
yoğurt çorbası
etli dolma
aşure çorbası
yarınada bu akşamdan hazırlıcamm;etleri çıkarıp kuşbaşı doğrucamyarın gidip pişirmesi kalsın
yoğurt çorbası
kavurma et+pirinç pilavı
rica ederim ne demek. Ama boynerde aynı anda bir sürü marka denersin. Böyle bir şansın var orda.indirimde var yılbaşı yaklaşıyor diye bir çok üründe. Birde yalnış hatırlamıyorsam bobbibrown olacak marka,buna da bak istersen. Ama clinic i beğeniceğine inanıyorum.
eflinam valla şu yazdıklarına bayılıyorum
sen çok renkli birisin bence
kız turkuaz bu clinci falan pahalı değil mi anacım
bir nemlendiricisini sordum 130-140 tl falandı
Ben çok makyaj yapan birisi değilim allahtan
arada sırada özel günlerde onun için makyaj derdim yok
ayrıca anacım altından kalkamam bir malzemeye 150 verirsem böööö
canım çevremdede beni hep neşeli ,güler yüzlü bilirler
renkli biriyim sanırım, bende çok kişiden duydum bunu
konuşmayı,espriyi,gülmeyi çook seviyorum
canım clinic alırsın 10 yıl kullanırsın. Hiç bişi olmaz. Bozulmaz ve en önemlisi cildine bişi yapmaz. Söz konusu cildin ise parana kıyacaksın. Ama indirimlerinde alırsan 2 ürüne o kadar para verirsin. Klinik kimysal madde içermez pahalılığı ordan geliryor.ben zaten çok makyaj yapmam ama cildim hassastır, yılda 1 kere indirimden ürün alsan o kadar koymuyor.
canım clinic alırsın 10 yıl kullanırsın. Hiç bişi olmaz. Bozulmaz ve en önemlisi cildine bişi yapmaz. Söz konusu cildin ise parana kıyacaksın. Ama indirimlerinde alırsan 2 ürüne o kadar para verirsin. Klinik kimysal madde içermez pahalılığı ordan geliryor.ben zaten çok makyaj yapmam ama cildim hassastır, yılda 1 kere indirimden ürün alsan o kadar koymuyor.
[ı]isyanım senmiydin yoksa yenidendoğdummuydu iş yerinde biraz uyuyup kestiren bu smileyi görünce aklıma siz geldiniz
[/ı][url=http://www.sherv.net/sleeping.keyboard-emoticon-724.html][ımg]http://www.sherv.net/cm/emoticons/sleep/sleeping-on-keyboard.gif[/ımg][/url]
[ı]eflinam buda senin patronuna gelsin[/ı]
[url=http://www.sherv.net/angry.man-emoticon-1440.html][ımg]http://www.sherv.net/cm/emo/angry/angry-old-man-smiley-emoticon.gif[/ımg][/url]
haklısın aslında bir kere al iyisini kullan
hoş bende şöyle bir takıntı var mesela sizdede var mı bilmiyırm ama ben mesela gezmeye,yemeğe parada kıyarım
mesela ark gitmişim ,yemişim içmişim hiç gözüm görmez
ama bir parfüme yada ne bileyim türbanlıyım ama bir başörtüye 200-250 tl versem içim acır
iyi bir huy mu kötü mü bilmiyorum ama ben biraz garanticiyim sanırım
mesela maaşımı alınca onun bir bölümünü yastık altı yapmassam rahat edemem
ayırıp o kısmını köşeye atınca geri kalanınıda seve seve yerim
sizler nasılsınız mesela
bana katılan veya katılmayan var mı hatunlarrrr
canım benim patrona benden bu gelsin:122::122:
bendimmmmmayy aynııı bennn masada aynen bu haldeydim geçen günn
Sağol cnm dün eşim yedi diyo ki benim yediklerim hep koyu oluyodu bu niye beyaz diyobu senedeanacığımın aşuresini yeri seneye tam bir ev hanımı olunca da ben yaparım aşuren güzel görnüordu canım ama anneminm aşuresi daha koyu rek oluyor
pekmezden kaynaklanıyo snırım
prensesss bacım maaş alayım ondan sonra malzeme alcam. şimdi senden bişi isticem. sen bana tek tek böyle ayrrıntılı yazsana. pöf noktaları ile beraber. sen kendi tarfini ver yani. hadi canım bir el at olaya. muckssss
umpi ney yahuuu :44::44::44:kumpirmi
benim akşama menüm
yoğurt çorbası
etli dolma
aşure çorbası
yarınada bu akşamdan hazırlıcamm;etleri çıkarıp kuşbaşı doğrucamyarın gidip pişirmesi kalsın
yoğurt çorbası
kavurma et+pirinç pilavı
Ay ben kaç gündür evlere bakıyorum ya kafayı yedim ben d ev almak istiyorum nasıl olcaksa o işisyanım eklediğin linkteki ev harbi çok güzelmiş yaa fiyatta iyi yani
hadi herkes bir dublex ev bulup eklesinbende bakayım
Sağol cnmprenses sen bu aşure olayını çözmüşsün ama ben elma koymayı ilk defa gördüm galiba.
sana 100 verdim ama bir sor niye niye diye
çünkü en önemli detaydan biri kurdun kuşun hakkını penceren onlara vermek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?