- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #28.121
herkesin derdi farklı işte yahu bendede alışverişe çıkma hastalığı geldi şimdi pudra almam lazım kendime hoş pudra hiç kullanmam yüzüm için allıkla geçiştiririm makyaj yapma özürlüsüyüm ama varsa tavsiye edeceğiniz marka açıyığım tavsiyelere ama lütfen avon demeyin
ben aştım o takıntıyı yaa
makyajsız bahçeye çıkmayan ben sıfır makyajlla işe geliyorum..
nadiren sürme ve parlatıcı kullanıyorum bazen de allık
ama özel günlerde allah ne verdiyse
canım benim kullandığım pudra güzeldi ama markasını unuttum avon değildi..
hatırladım benimki flormarrrrrr memnunumaynen cnm bende öyle hiç içimden gelmiyor makyaj yapmak ama bazen böyle makyaj yapmaya özeniyorum şimdi perşembe allahın izniyle nişanlımla kavuşucağız biraz makyaj yapayım dedim pudram bitti almam lazım bir kızlara sorayım tavsiyeleri alayım dedim...pastel ve flor mar benim cildime uymuyor bayanlar pütür pütür yapmasın cildimi yeterki,max factor veya maybelline nasıldır acaba?:26:
herkesin derdi farklı işte yahu bendede alışverişe çıkma hastalığı geldi şimdi pudra almam lazım kendime hoş pudra hiç kullanmam yüzüm için allıkla geçiştiririm makyaj yapma özürlüsüyüm ama varsa tavsiye edeceğiniz marka açıyığım tavsiyelere ama lütfen avon demeyin
pudra kalite al canım. bir süre sonra cildini bozuyor dandikler. sana clinic derim.
bu senedeanacığımın aşuresini yeri seneye tam bir ev hanımı olunca da ben yaparım aşuren güzel görnüordu canım ama anneminm aşuresi daha koyu rek oluyorTurkuaz yenidendoğdum ne zaman yapıcaksınız aşure?
Bu arada ben biraz daha yapacam eşim çalıştığı yerde de dağıtcak,,bu yaptığım bitmek üzere çok şükür
hatırladım benimki flormarrrrrr memnunum
bi tanede avon var oda güzel
The body shop alabilirsin,
Turkuaz yenidendoğdum ne zaman yapıcaksınız aşure?
Bu arada ben biraz daha yapacam eşim çalıştığı yerde de dağıtcak,,bu yaptığım bitmek üzere çok şükür
alice ben clinic göz ürünlerini kullandım. alerji var diye. bu alerji yapmayan tek markaydı. ama ben hayatımda hiç puda kullanmadım. sadece kuaförede özel günlerde yaptırdığım makyajlar hariç. maybeline bilmem ama max factor iyidir marka olarak. boynere git sen orda dene bir güzel öyle al.
canım flor mar ve avon benim yüzüme uymuyor canımteşekkür ederim yienede
onada bir bakayım body shop un fiyatları nasıl acaba :26:
tamamdır canım dediğin ürüne clinic,max factor birde body shop a bakayım hangisi benim cildime uyarsa onu alayım...teşekkür ederim canım
kaşınıyorum canım beni bi kaşıyan yok mu huu huuuuuuuuu
Ben o kadar çabuk sıkılan bir insanım ki ilk işe girdiğimde herkes 2 hafta 2 hafta diyodu birbirine sonra hayatta çalışmaz bu falan..
Hatta dalga geçerlerdi sen kocandan da sıkılırsın falan diye valla bi ara sıkılmadım değil
[ı]eflişşş nirdesin gııııııı[/ı]
[ı]ay hiç yakışmıyor ağzıma bu tarz konuşmak [/ı]
bgü ne çok yazdım bee
akşama umpi yapıcam inş.
eşime balık al bu hafta yapalım deim ama adanerden bulacak bilmiyorum
bizim buralarda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?