Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

pudra kalite al canım. bir süre sonra cildini bozuyor dandikler. sana clinic derim.

aynen cnm bende öyle hiç içimden gelmiyor makyaj yapmak ama bazen böyle makyaj yapmaya özeniyorum şimdi perşembe allahın izniyle nişanlımla kavuşucağız biraz makyaj yapayım dedim pudram bitti almam lazım bir kızlara sorayım tavsiyeleri alayım dedim...pastel ve flor mar benim cildime uymuyor bayanlar pütür pütür yapmasın cildimi yeterki,max factor veya maybelline nasıldır acaba?:26:

hatırladım benimki flormarrrrrr memnunum
bi tanede avon var oda güzel

The body shop alabilirsin,

Turkuaz yenidendoğdum ne zaman yapıcaksınız aşure?
Bu arada ben biraz daha yapacam eşim çalıştığı yerde de dağıtcak,,bu yaptığım bitmek üzere çok şükür

alice ben clinic göz ürünlerini kullandım. alerji var diye. bu alerji yapmayan tek markaydı. ama ben hayatımda hiç puda kullanmadım. sadece kuaförede özel günlerde yaptırdığım makyajlar hariç. maybeline bilmem ama max factor iyidir marka olarak. boynere git sen orda dene bir güzel öyle al.

Bu arada ben biraz daha yapacam eşim çalıştığı yerde de dağıtcak,,bu yaptığım bitmek üzere çok şükür
bu senedeanacığımın aşuresini yeri seneye tam bir ev hanımı olunca da ben yaparım aşuren güzel görnüordu canım ama anneminm aşuresi daha koyu rek oluyor
pekmezden kaynaklanıyo snırım

prensesss bacım maaş alayım ondan sonra malzeme alcam. şimdi senden bişi isticem. sen bana tek tek böyle ayrrıntılı yazsana. pöf noktaları ile beraber. sen kendi tarfini ver yani. hadi canım bir el at olaya. muckssss

tamamdır canım dediğin ürüne clinic,max factor birde body shop a bakayım hangisi benim cildime uyarsa onu alayım...teşekkür ederim canım

canım flor mar ve avon benim yüzüme uymuyor canım teşekkür ederim yienede

onada bir bakayım body shop un fiyatları nasıl acaba :26:

fiyatları çok uygun değil ama 2. ürün indirimleri kampanyaları oluyor bazen onlara denk getirebilirsen ekonomik olur,
birde çok makyaj yapmıyorsan max factor, loreal gibi markaları tercih edebilirsin uzun süre kullanmasanda bozulmuyor,

canım Yves Rocher tavsiye edebilirim tamamen doğal eminim çok memnun kalırsın bi bak derim

tamamdır canım dediğin ürüne clinic,max factor birde body shop a bakayım hangisi benim cildime uyarsa onu alayım...teşekkür ederim canım

rica ederim ne demek. ama boynerde aynı anda bir sürü marka denersin. böyle bir şansın var orda.indirimde var yılbaşı yaklaşıyor diye bir çok üründe. birde yalnış hatırlamıyorsam bobbibrown olacak marka,buna da bak istersen. ama clinic i beğeniceğine inanıyorum.

Son düzenleme:

huuu kaşınan bayannnn
Koptum gülmetken ilahi yavvv
kaşınmak değilde işte başka yerleri görmedin belki ondandır
bak mesela benim patroncum çook iyidir sağolsun
nişanım oldu insan bir tebrik eder dime yok anam nerdeee
bir hediye değil mi nerdeeeee
izin alıcam bana diyoki ne yani eflinam nişanı olçak izin istiyor öyle mi banane ki diyor
yada birşey olsun bir b.ktan anlamaz ama hemen gürler eser bağırır
bir kapı çarpar dersin ki ne oldu acaba
sabah 5 dk geç gel hemen laf
ama 30 dk evvel gel bişi demez
bunun gibi saysam bitmes ohooooo sallıyorum ben tey tey tey

[ı]eflişşş nirdesin gııııııı [/ı]

[ı]ay hiç yakışmıyor ağzıma bu tarz konuşmak [/ı]

burdayım canımda kasa yapıyorumm patron etmiş içinede birazcık içinden çıkmaya çalışıyorum ama tek elim burda yine sizde çok konuşuyorsunuz anacım aaa ayıp valla

bgü ne çok yazdım bee
akşama umpi yapıcam inş.
eşime balık al bu hafta yapalım deim ama adanerden bulacak bilmiyorum
bizim buralarda yok

umpi ney yahuuu :44::44::44: kumpirmi

benim akşama menüm

yoğurt çorbası
etli dolma
aşure çorbası

yarınada bu akşamdan hazırlıcamm;etleri çıkarıp kuşbaşı doğrucam yarın gidip pişirmesi kalsın

yoğurt çorbası
kavurma et+pirinç pilavı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…