Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

canım benim,kociş ısıtır seni merak etme
bende biraz biriktirme merakı var valla ne yalan söliyim
ama evlenince ne olur bilemem zor gibi borç vs derken gider sanırım

canımm bu ev çok güzelmiş
mühiti neden güzel değilmiş ki
ben pek beğendim ama gerçekten çoğu şeyi hazır
ayakkabılığı,mutfağı,gömme dolapları vs

isyanım eklediğin linkteki ev harbi çok güzelmiş yaa fiyatta iyi yani

hadi herkes bir dublex ev bulup eklesin bende bakayım

canım konyada daha ne evler varmış yaaa...bayıldım bayıldımmm...150000 olsa en lüx daireyi alabilirsinnn 150000 nasıl birikir yaaaa

canım gördünmü bilmiyorum ama giyinme odası bile var(kilerde) olur ne bilim kuşum ya iş yerine uzakmış v.s gördü ama bu evi oda beğendi ama gel görki bizim evin masrafı bu evide geçtifıstık gibi ev arada hep bakıyorum daha nice ne evler var varya süper lüx hep bu fiyata daha pahalılarıda var ama 175 bine böyle sıfır daire bulmak mümkün adana'da

alice o ne ya oyle olkoydugun ev
benı sogutmayamı dusunuyorsunuz
:S
cok saray ya o ev
:S
ev bakmaya gıdıyoz
oğtum kcoam yok bunalımdayımmmmmmmm

buarada ben hala kocam yokken aglıyorum evde bı turlu keyıflı vakıt gecıremıyorum :26:

kızlar grupanyaya üye oldum acayip fırsatlar var yavvv
30 tllik açık büfe kahvaltı 9,90 tl
hemde haliçte lüks bir restorantta
nişanlım ve kendim için alıcam 2 tane inş

alicem herkes gitmiş abovv
bende birazdan çıkıcam daha nişan mekanına gidip orda kalan cd mi alıcam
annem yok evde babamla aç kaldık
evdede hiçbişi yok valla
ne ysek acaba

alicem herkes gitmiş abovv
bende birazdan çıkıcam daha nişan mekanına gidip orda kalan cd mi alıcam
annem yok evde babamla aç kaldık
evdede hiçbişi yok valla
ne ysek acaba

canım makarna haşla hazır inegöl köfte al pişir yanınada patates kızartması
al tabi cnm cd ni bırakma hiç bişeyini

Ay ben de kocamın olmamasına alıştım o olmayınca kendimi çok özgür hissediyom niy ki acaba:44:
Ya bi de o varken hiç ev işi yapmıyorum bi de bazen kavga edince akşamım zehir oluyo ondan galiba
owner iyi akşamlar canım...
yenidendoğdum bencede çok saray bu ev ah ahhh
bu arada allah yardımcın olsun şansın yaver gitsin canım...
Emlak Ofisinden Satılık Daire 119.000 TL 110 m2 2+1 odalı Adana Çukurova Belediyeevleri Mah. - 103662130
buda sıfır daire imiş 119.000 tl .cik ama 2oda 1 salon nişanlım öyle masraf yapsın dursun

Ya alice cim adanada öle ucuz ki evler keşke orda otursam da orda ev alsam:26:
Ankarada ateş pahası valla çle ha deyince ev alamaz insan

Ben de bu eve bayıldım denemez güzel ama şehre uzak
Eryaman'da 'aradığın Ev ' 3. Etap Bölgesin'de 3+1 : Hürriyet Emlak İlan No : 1444-2243

Son düzenleme:

ay çok şirin bir ev yaa özellikle merdivenin salona açılması çok hoş birde üst kattaki koridor aynı bizim oturacağımız eve benziyor odalar otel odası tipi gibi yanyana tam karşıda banyo var yan taraflarda dolaplar var çamaşır,mak,kurutma mak. koymak için prensesim rabbim tez vakitte sanada bir ev nasip etsin inşallah

bu arada prensesim bende evlenince haftanın 2 günü bazı akşamlar 1-2 saat yanlız kalıcam nişanlım işten gelince akşam baro takımı antremanlarına gidiyor tabi bazende cmk dan arıyorlar gece mahkemesine çıkıyor falan bende o sıralar kesin buraya gelip takılırım kahvemi yapar ütüm falan yoksa birde eşim yemek siparişi vermezse şunu yaparmısın da yiyelim gelince diye bayılır yemek yemeğe benimki

akşam takımı varmış buralar boş oluyo die uzun süredir akşamları girmiodum alice canım sen ve nişanlın ne işlerle meşgulsünüz sen şuan çalışmıyodun yanlış değilsem ama mesleğin neydi :) düğününüze ne kadar var

canım akşamlarıda bazen hareketli oluyor burası...soruna gelince ben grafikerim aynen şuan çalışmıyorum canım, nişanlım avukat allah izin verirse ev yetişirse mayıs'da evlenmeyi düşünüyoruz canım

Sağol canım inşallah Allah sağlık versin ağız tadıyla oturacaksak ev nasip etsin dileğim bu...
O gördüğün ev eryamanda , şehir merkezine 1 saat uzaklıkta ama yeni yerleşim yeri olduğu için öle uygun
Ya evde tek kalmak kötü oluyo ama yapacak bişey yok canım hayırlısı olsun..
Adanada sen güzel bi semtte oturacaksın şanslısın inş mutlu da olursun...
Sen anlattıkça ben özlüyorum bizim babamların evine yakın senin evin,, ben hep yürüyüp mağazalara giderdim orda,, carrefoura uğrardım falan ,, duygulanıyorum sen anlattıkça
Sen de ailenden ayrılacaksın Allahım sabır versin hepimize tüm ailesinden ayrı olanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…