- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #28.161
annemde yoğurt çorbası yapacak bugün
cnm sana msj attım aldın mı?
aynen bende öleyim..birşeyin aynı özellikte olan ürünün daha pahalısını alama..içim acır onu kullanırken
evlenmeden önce bende sen gibiydim..maaşımın bir kısmı hoop bankaya yatar diğerinide parçalar böler öle harcardım..şimdi maaşım direk borca gidiyorkendisini 3 aydır göremiyorum bile..sıcaklığını 2 dk hissetsem keşke ama yok..olsun be yaa yeni hayatımdan memnunum..elbet biter borç nasılsa para yerine kocam ısıtsın beni
Emlak Ofisinden Satılık Daire 185.000 TL 175 m2 3+1 odalı Adana Seyhan Pınar Mah. - 97554969
ben adana'da bu evi çok beğenmiştim netten bulup ama nişanlım mevkiisini beğenmedi evin oh olsun bu ev fiyatına aldığı evin masrafı çıktı
Emlak Ofisinden Satılık Daire 185.000 TL 175 m2 3+1 odalı Adana Seyhan Pınar Mah. - 97554969
ben adana'da bu evi çok beğenmiştim netten bulup ama nişanlım mevkiisini beğenmedi evin oh olsun bu ev fiyatına aldığı evin masrafı çıktı
isyanım eklediğin linkteki ev harbi çok güzelmiş yaa fiyatta iyi yani
hadi herkes bir dublex ev bulup eklesinbende bakayım
gelmedi kuzumm mesajj :44::44:
canlarr hepinize iyi akşamlarrr
canım benim,kociş ısıtır seni merak etme
bende biraz biriktirme merakı var valla ne yalan söliyim
ama evlenince ne olur bilemem zor gibi borç vs derken gider sanırım
canımm bu ev çok güzelmiş
mühiti neden güzel değilmiş ki
ben pek beğendim ama gerçekten çoğu şeyi hazır
ayakkabılığı,mutfağı,gömme dolapları vs
alicem herkes gitmiş abovv
bende birazdan çıkıcam daha nişan mekanına gidip orda kalan cd mi alıcam
annem yok evde babamla aç kaldık
evdede hiçbişi yok valla
ne ysek acaba
canım gördünmü bilmiyorum ama giyinme odası bile var(kilerde) olur ne bilim kuşum ya iş yerine uzakmış v.s gördü ama bu evi oda beğendi ama gel görki bizim evin masrafı bu evide geçtifıstık gibi ev arada hep bakıyorum daha nice ne evler var varya süper lüx hep bu fiyata daha pahalılarıda var ama 175 bine böyle sıfır daire bulmak mümkün adana'da
Ay ben de kocamın olmamasına alıştım o olmayınca kendimi çok özgür hissediyom niy ki acaba:44:alice o ne ya oyle olkoydugun ev
benı sogutmayamı dusunuyorsunuz
:S
cok saray ya o ev
:S
ev bakmaya gıdıyoz
oğtum kcoam yok bunalımdayımmmmmmmm
buarada ben hala kocam yokken aglıyorum evde bı turlu keyıflı vakıt gecıremıyorum :26:
owner iyi akşamlar canım...
yenidendoğdum bencede çok saray bu ev ah ahhh
bu arada allah yardımcın olsun şansın yaver gitsin canım...
Emlak Ofisinden Satılık Daire 119.000 TL 110 m2 2+1 odalı Adana Çukurova Belediyeevleri Mah. - 103662130
buda sıfır daire imiş 119.000 tl .cik ama 2oda 1 salon nişanlım öyle masraf yapsın dursun
Ay ben de kocamın olmamasına alıştım o olmayınca kendimi çok özgür hissediyom niy ki acaba:44:
Ya bi de o varken hiç ev işi yapmıyorum bi de bazen kavga edince akşamım zehir oluyo ondan galiba
Ya alice cim adanada öle ucuz ki evler keşke orda otursam da orda ev alsam:26:
Ankarada ateş pahası valla çle ha deyince ev alamaz insan
Ben de bu eve bayıldım denemez güzel ama şehre uzak
Eryaman'da 'aradığın Ev ' 3. Etap Bölgesin'de 3+1 : Hürriyet Emlak İlan No : 1444-2243
bu arada prensesim bende evlenince haftanın 2 günü bazı akşamlar 1-2 saat yanlız kalıcam nişanlım işten gelince akşam baro takımı antremanlarına gidiyor tabi bazende cmk dan arıyorlar gece mahkemesine çıkıyor falan bende o sıralar kesin buraya gelip takılırım kahvemi yapar ütüm falan yoksabirde eşim yemek siparişi vermezse şunu yaparmısın da yiyelim gelince diye bayılır yemek yemeğe benimki
akşam takımı varmış buralar boş oluyo die uzun süredir akşamları girmiodum alice canım sen ve nişanlın ne işlerle meşgulsünüz sen şuan çalışmıyodun yanlış değilsem ama mesleğin neydi :) düğününüze ne kadar var
Sağol canım inşallah Allah sağlık versin ağız tadıyla oturacaksak ev nasip etsin dileğim bu...ay çok şirin bir ev yaa özellikle merdivenin salona açılması çok hoş birde üst kattaki koridor aynı bizim oturacağımız eve benziyor odalar otel odası tipi gibi yanyana tam karşıda banyo var yan taraflarda dolaplar var çamaşır,mak,kurutma mak. koymak için prensesim rabbim tez vakitte sanada bir ev nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?