Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

canım kıyamam ya evet ya bende ailemden uzağa gidicem bende kara kara düşünüyorum inşallah zorlanmam diye çünkü ne zaman adana'ya gitsem ailemi özlüyorum sürekli telleşiyorum ailemle ama allah onlara sağlık sıhhat versin yeterki ne diyeyimki her dişi kuş mutlaka yuvadan uçacaktır
seninle bu konuda aynı kaderi paylaşıyoruz...eryaman şehir merkezine uzak olsada o şehirin gürültüsünden uzak kalmak her zaman iyidir bizde istanbul'un o gürültüsünden kaçıp bazı hafta sonları şile'ye gidiyoruz...benim oturacağım yerde çok merkez inşallah çok gürültülü değildir gerçi caddeye bakmıyor ama yapacak bişey yok artık birde alışkanlık oldu sürekli emlak sitelerine bakıp nişanlıma sövüyorum içten içe ne kadar güzel uygun fiyata sıfır daireler var biz hala evle uğraşalım gazipaşada olmasa bile kenan evrende sıfır lüx daireler 170 bin tl falan yok ama benimki illa iş yerine yakın olsun gazipaşada olsun dedi al buyur sürekli tadilat yapa dursunevle değil şuan gelinlikle uğraşıyor olucaktım şuan sinirim bozuluyor düşündükçe neyse herşeyde bir hayır vardır

Aslına bakarsan evet belki kenan evren, özal tarafları güzel sakin yeni bina doludur ama şehir merkzinde oturmak her zaman avantajdır canım hiç canını sıkma...
Bak mesela bizim önceki ev tee özal bulvarının ilerisindeydi bi işin oluyodu 45 dakka otobüslerde zaman gidiyodu...
Bu ev şehrin merkezinde baraj yolunda ve her işin 20 dakkalık yürümelik mesafede çok rahattı...
Senin ev tam göbekte,, haa gazipaşa biraz pahalıdır çünkü ciks bi yerdir o da ayrı konu ama sıkıcı değil merak etme :))
İlerleyen zamanlarda sıkılırsan güzelyalı taraflarından bi dubleks villa alırsınız oturursunuz ohh miss

hadi bakalım rabbi gönlünüzdeki gibi nasip eder inş. :)istanbuldan sonra adana ilk başlarda bunaltır seni ama küçük yere alışması daha kolay :)

canım ağzından bal damlıyor vallahi beni rahatlatıyorsun adanalı biri olarak güzelyalı tarafıda evet çok güzel canım oralarıda görmüştüm adana'da sevemediğim tek yer beyazevlerdi çok sönük bir yer bir market yok doğru düzgün neyse bunada şükür rabbime allah isteyen herkese nasip etsin canım sanada tabiiki...

hadi bakalım rabbi gönlünüzdeki gibi nasip eder inş. :)istanbuldan sonra adana ilk başlarda bunaltır seni ama küçük yere alışması daha kolay :)

canım amin cümlemizi.evet ya herkes öyle diyor bana nişanlım metropol hatun diyor istanbul'da yaşadığım için alışırım inşallah canım ya

İyi aksamlar hepinize guzeller
Alice cnm emin ol kucuk yerde yasamak insan omrunu uzatiyir. İstanbula gelir gezersin o zaman inan istanbul daha iyi ve guzel gelir sana. Ayrica bak kuzum bircok kizin hayali evlenip kendi evini istedigi gibi dayayip dosemektir. Sen Allah in izni ve hAyirlisi ile yapacaksin bunu. Memnun olmak bir yana sevinmen lazim. Ayrica nisanlin ordan aldiysa evi bir bildigi vardir. Sonucta yasayan o Adana da. Bence ona tsk etmen gerekir ki sana istedigin gibi evi doseme sansi veriyor.Hem turkiye nin bence her yeri ayri ayri guzel. Canim ulkem.annenin babanin canlari sag huzurlari yerinde olsunda varsin uzak olsunlar. En azindan aradiginda konusabileceksin. Allah basindan eksit etmesin de. Evlenip giden kiza yakisirmi bu moralsizlik. İnsan oyle bir yapiya sahip ki alismayacagi sey yoktur. Rabbim herseyi dusunmusde oyle yaratmis. Merak etme sen. Su akar yolunu bulur.
adana-istanbul 1 tane ucak biletine bakar cnm. Dert etme o kadar.

haklısın canım aslında nişanlıma ben şu konuda kızdım yani tamam evimizi aldı ama içine ek masraflarda çıktı keşke diyorum sıfır bir ev alsaydı yine aynı semtten çünkü evin tadilatı bitecek gibi değil ve mayısa bişey kalmadı turkuazım en azından sıfır ev alsaydı belki sadece mobılyamızı alıp düğün alışverişimiz ve düğün mekanımızı ayarlamak kalıcaktı geriye şimdi baktığımda hala biz evle uğraşıyoruz ekimde evlenecektik evi anca ekimde aldık aralıkta evlenelim dedik evin tadilatı anca başladı şimdide bitmek bilmiyor yanlış anlaşılma olmasın ukalalık değil aslında benimki nişanlımla bizi yıpratıyor bu uzaklık birazda aslında ama uzadıkça uzayınca bizde yıpranıyoruz ki nişanlım herşeyi tek başına yapıyor sırf onu düşündüğüm için aslında ama sanırım yanlış anlaşıldım memnuniyetsizlik değil aslında tarif etmekte belki beceremiyorum...bu arada aile konusunda evet haklısın cnm bir uçağa bakar allah uzun ömürler versin hepsine başka bir isteğim yok zaten canım...

aynen canımm oldu bitti şükür kurtuldum nişandan şimdi düğün hazırlıgındayız.mekanı tuttuk Nikah işlemlerını halledicez onlar başlıyor.

owwwwwwwwwww hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin, tarihiniz bellimi düğün için birde nereyi tuttunuz mekan bende kına gecesi için mekan bakıyorum düğün biliyorsun adana'da olucak bizim...

owwwwwwwwwww hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin, tarihiniz bellimi düğün için birde nereyi tuttunuz mekan bende kına gecesi için mekan bakıyorum düğün biliyorsun adana'da olucak bizim...

teşekkürler tatlım benımevet 22 haziranda dünyaevine giriyoruz
Marriot oteli tuttuk düğün için, kına gecesi için ben de yer arıyorum ama karar veremedim bir türlü Nasıl bişey yapsam diye

teşekkürler tatlım benımevet 22 haziranda dünyaevine giriyoruz
Marriot oteli tuttuk düğün için, kına gecesi için ben de yer arıyorum ama karar veremedim bir türlü Nasıl bişey yapsam diye

aa biliyorum orayı bende nişan için bakmıştım marriot otele amaaaaaaaaaa yer yoktu hadi bakalım hayırlı olsun canım...
bende karar veremiyorum ya çok uyuz bir durum nişan için kafa patlattım o kadar birde kına gecesi ve düğün çıktı bekarlığa veda partisimi yapsam gelin hamamımı yapsam diye düşünüyorum birde ...senin nişanın nerede olmuştu canım ?birde 22 haziran 'da bir sürü kişi var evlenecek bizde 11 mayıs düşünüyoruz ama şu ev bitecekmi meçhul o yüzden gün almadık daha

aynen öyleymiş 22 haziranda düğün patlaması varmış
valla sakın olmaya çalışıyorum bu sefer hiçbişeyi takmicam kafama stres yapmicam desemmmde tutamayıp yapıyorum gene ama yaww
aynen düşünüyorum ki acabaa kına gecesi teknede veda partisimi yapsam diye bilemiyorum valla gelin hamamıda 3-5 Arkadaşımı alıcam en samımı olduklarımı onlarla gidicem
Ayrıca kına içinde tekne tutarız belki bılemıyorum kararsızım bende..
çokmu işi var evin tatlım mayısa kadar tamamlanır büyük ihtimalle

Alice cnm ukalalik degil bir an evvel evlenelim diyorsun. Ama emin ol sfir dairenin bile irtisi kirtisi dolu. Ve isciligi iyi degilse bide evin icindeyken vay basina gelen. Ben sifir eve girdim keske gelip gorsen 2 yillik ev degil. Adam ucuz yapcak diye dandik yapmis. Ama nisanlin simdi kendi yaptirdigi icin bastan ugrasacaksiniz sonra daha iyi olcak. Uzun zaman bisi yapmazsiniz. Daha kaliteli malzeme olur. En hayirli vakit ne ise o olsun. Hem bahar dugunu yaz dugunu kis dugununden daha guzel olur. Tasalanma bir araya gelip evlenince Allah in izniyle bir daha ayrilmazsiniz. Yoksa derdini oaylasiyosun niye ukalalik olsunki. Ben sana sadece bardagin dolu tarafindan bakinca bak ne kadar guzel gorunur hersey demek istedim. İyi geceler cnm

tekne olayıda güzel hatta benim babamın bir arkadaşının teknesi var nişan için teklif etmişti bize...
evin var işi daha canım ya şuan alçı-sıva ve kartonpiyer yapılıyor sonra badana olucak sonra laminant ve merdivenler kalıyor ufak tefek işleride var dekorasyon amaçlı ama artık ufak şeyleri evlendikten sonraya bırakalım diyoruz yoksa mümkün değil yetişemeyeceğiz...sizin ev hazırmı canım ?

canım ya biliyorum ben senin samimiyetini düşündüğün için yazıyorsun ama yazdıklarında çok haklısın ama hak veriyorum sana teşekkür ederim canım beni düşünüp yorum yaptığın ve aydınlattığın için bu akşam erkencisin hayırdır peki tatlım sanada hayırlı geceler olsun

ozamana kadar biter canım.. eger mayısta yapıcaksanız biranonce mekan tutup gunu almalısınız adana nasıl olur bılemıyorum ama heryer doluyomuş onun için şimdiden ayarlamalı bunları..
evimiz hazırdı aslında ama kaynanamın yan dairesi olucaktı orda oturmayı istemedik biz biliyorumki dayanamam ben , onun için kiralık başka biyerden ev tutucaz , gibi görünüyor şuanda yada başka biyerden ev alınıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…