- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #28.201
ozamana kadar biter canım.. eger mayısta yapıcaksanız biranonce mekan tutup gunu almalısınız adana nasıl olur bılemıyorum ama heryer doluyomuş onun için şimdiden ayarlamalı bunları..
evimiz hazırdı aslında ama kaynanamın yan dairesi olucaktı orda oturmayı istemedik biz biliyorumki dayanamam ben, onun için kiralık başka biyerden ev tutucaz , gibi görünüyor şuanda yada başka biyerden ev alınıcak
çooook haklısın canım gün alma konusunda...istanbul olsa evet dediğin gibi zor yer buluruz bakalım kına için ne yapacağımnişanlım adana'da yer buluruz diyor zaten 2-3 yer var benim beğendiğim biri park zirve,seyhan otel havuzbaşı,diğeri kır düğünü mekanı midas life bir ihtimal hilton otelde olabilir işte hangisinde yer bulursak artık boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne yapıcan kayınvalidenle yan yana oturup birde varya biri bişey sorunca bu düğün dernekle alakalı amaaaaaaaaaaaan diyorum sallamıyorum annem görcem seni 1 ay sonra telaşlanmazsan dedi hala gelinlik bakmadım
oturamam zaten tatlışım bayılanzii yani ..
hayırlısı ya bende öyle hiç gelinlik falan bakmıyorum şuanda kendımı kasmaya gerek yok olucak zaten
facede gördünmü asya yakın diye bırının gelinliğini sadece sırt dekoltesını öyle yaptırmayı düşünüyorum ama Nişanlım beğenmedi onuda bakalımm artık
owner iyi akşamlar canım...
yenidendoğdum bencede çok saray bu ev ah ahhh
bu arada allah yardımcın olsun şansın yaver gitsin canım...
Emlak Ofisinden Satılık Daire 119.000 TL 110 m2 2+1 odalı Adana Çukurova Belediyeevleri Mah. - 103662130
buda sıfır daire imiş 119.000 tl .cik ama 2oda 1 salon nişanlım öyle masraf yapsın dursun
günaydınn arkadaşlarrrr haftasonunun yorgunluğu üzerine dün güzel uyudum şükür azıcık toparlandım gibi :)
günaydın hanımlarrr
benim yine çok uykum varrrr
habire esniyorum
çok yorgunum çooookkk
dinlenmem lazım
bu arada eşimle dün akşam konuştum bi bebişimiz olsa ne güzel olur dimi dedim
tabi güzel olur dedi istermisin dedim
isterim dedi sanırım ocakda başlıcaz
damardan girdim ama
2. çocuğumuza gücümüz direncimiz kalsın dedim nasılda sevindi
wwoowww süper haber buuu
günaydınnn hanımlarrr
dün akşam aç kalıoduk yaaa..yoğurt çorbam rezil oldu..nedense kesildi anlayamadım..sanırım yoğurt biraz bozulmuş...eşimde tek başına dolma yenmez dedi..yarım ekmek tost yaptık...yarım ekmekte soğuk sandviç yaptık...çeyrek çeyrek ikisinden de yedik..off hala neden öle oldu çorbam anlamadımkiii :44::44::44:
günaydın cnmm
azmı karıştırdın acaba? kaynayana kadar karıştırmadıysan da olabilir annemde akşam yoğurt çorbası yapmış 3 tabak mideme indirdim
Heerkeseeee günaydınnnnnnnnn
Rüyamda masatakvimini gördüm :26:
yok kuzum kaynamaya başladı..karıştırırken toplandı kendi kendine hiç anlamadım..daha önce 2-3 kez yaptığım çorba olmadı bu sefersana afiyet olsun yarasın kuzummm
hayırlara gelsin inşşş :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?