Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

çooook haklısın canım gün alma konusunda...istanbul olsa evet dediğin gibi zor yer buluruz bakalım kına için ne yapacağım nişanlım adana'da yer buluruz diyor zaten 2-3 yer var benim beğendiğim biri park zirve,seyhan otel havuzbaşı,diğeri kır düğünü mekanı midas life bir ihtimal hilton otelde olabilir işte hangisinde yer bulursak artık boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne yapıcan kayınvalidenle yan yana oturup birde varya biri bişey sorunca bu düğün dernekle alakalı amaaaaaaaaaaaan diyorum sallamıyorum annem görcem seni 1 ay sonra telaşlanmazsan dedi hala gelinlik bakmadım

Son düzenleme:

oturamam zaten tatlışım bayılanzii yani ..
hayırlısı ya bende öyle hiç gelinlik falan bakmıyorum şuanda kendımı kasmaya gerek yok olucak zaten
facede gördünmü asya yakın diye bırının gelinliğini sadece sırt dekoltesını öyle yaptırmayı düşünüyorum ama Nişanlım beğenmedi onuda bakalımm artık

gördüm gördümmmm bende çok beğendim onu nişanlım karışmıyor bana birde ben 2 tane gelinlik giyicem cnm kınamda düğünüme gelemeyenler için...adana'da gercek gelinliğimi gıyıcem çok masraflı işlerim var takıntılıyım biraz bu konuda

sucuğum tatlım aşırı başım ağrıyor ben izninle çıkıyorum tatlım ama lütfen yine gel laflayalım yine yoksa düğüne zaman geçmez vallahiöpüyorum canım seni gördüğüme çok sevindim görüşmek üzere canım...

gunaydınlar
dun aksam eve bı gtıtım ayy bı dagnık bı dagnıkk
oglum erkenden uyudu oyle ayak ustu yedım
evı topladım ama sınır bastı yanı onurla ege evdeyken evı maaf edıyolar
bu aksam ev sahıbım oturmaya gel dedı bıze tamam dedım
sabahta annem komsuya sana gelıcez dedı onada tamam dedım
buarada aksam 09:30da yattım buarada hala esım evde yokkekn keyıflı vakıt gecıremıyorum salonda oturamıyorum bıle bes dakıka hep ayakta gecırıyorum vaktı
napcam ben kendımı kaldırıp atıcam camdan asagı :26:

vu evler sınırımı bozuyor
lustan
ıstanbul sultangazı
cumhurıyet
buraya bak
bana oralar lazım :)

prenses evın ıcı guzelde tamamda eskı bına deprem yonetmelıgınden sonra yapılan evlerı arastırıyorum ben kendı adıma
of gene baslıyorum bakınmaya S:
ev almasak bıraz yatırım yapsak bır yılda 14 bın bırıktırebılıyoruz 12 bınde kıra verıyoruz
esım almalıyız suanda dıyor faızlerde dusukken
ama gelın gorunkı bu gonule ahanda bu dıye yaktınd usenler bızım butcemızı asıyor

günaydın hanımlarrr
benim yine çok uykum varrrr
habire esniyorum
çok yorgunum çooookkk
dinlenmem lazım
bu arada eşimle dün akşam konuştum bi bebişimiz olsa ne güzel olur dimi dedim
tabi güzel olur dedi istermisin dedim
isterim dedi sanırım ocakda başlıcaz
damardan girdim ama
2. çocuğumuza gücümüz direncimiz kalsın dedim nasılda sevindi

wwoowww süper haber buuu

günaydınnn hanımlarrr

dün akşam aç kalıoduk yaaa..yoğurt çorbam rezil oldu..nedense kesildi anlayamadım..sanırım yoğurt biraz bozulmuş...eşimde tek başına dolma yenmez dedi..yarım ekmek tost yaptık...yarım ekmekte soğuk sandviç yaptık...çeyrek çeyrek ikisinden de yedik..off hala neden öle oldu çorbam anlamadımkiii
:44::44::44:

günaydın cnmm

azmı karıştırdın acaba? kaynayana kadar karıştırmadıysan da olabilir annemde akşam yoğurt çorbası yapmış 3 tabak mideme indirdim

günaydın cnmm

azmı karıştırdın acaba? kaynayana kadar karıştırmadıysan da olabilir annemde akşam yoğurt çorbası yapmış 3 tabak mideme indirdim

yok kuzum kaynamaya başladı..karıştırırken toplandı kendi kendine hiç anlamadım..daha önce 2-3 kez yaptığım çorba olmadı bu sefer sana afiyet olsun yarasın kuzummm

Heerkeseeee günaydınnnnnnnnn

Rüyamda masatakvimini gördüm :26:

hayırlara gelsin inşşş :26::26::26:

yogurt corbası genelde kesılıyor ısyancım

dolmanın yanında ıyı tost vs yemısınız sankı cok yıyıslımıymısınız gıbı he ben yıyemezdım
good hayırlı ugurlu olsun canım cok sevındım4.bebek senden gelecek yanı

ozman dediğin gibi yoğurdundan olabilir cnm. İnş yarar löp löp et olur

çok net değildi ama hayır olsun cnm

herkese hayırlı sabahlar hatunlarrr
istanbulda hava süper aydınlık,güneşli ama soğuk
içim kıpır kıpır
ama üzgünüm biraz nişanlım iş için maltaya gitti
oranında kızları pek rahat ve güzelmişşş
hani aklım kalmadı değil
diyorumki ağzını aradım biraz aman banane kızlardan ben zaten gemiden dışarı çıkamam çok yoğun olucaz diyoo
asşında çok kıskanç değilim yada hissetmedim o duyguyu ama ne biliyim aklım kaldı yavv işteee
erkek milleti derler yaaaa
bende biraz maltayı araştırdım bööö
abicim hepsi manken gibi hatuncujklar kaynıyor
neyse artık ben güveniyorum da işte şeytan var hani:26::26:

peki kızlar siz kıskanç mısınız?yoksa rahat mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…