- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #28.541
benimde annemlerin karşı dairesi var..babam dedi kiracıyı çıkaralım eve bakım yaptıralım..oturun para biriktirin..sonra ev alıp çıkın dedi..ama aynı apartmanda halamda var..ben kesinlikle rahat olamayacğımızı düşündüm..ne yapsak etsek haberleir olacak..birgün sormasalar dier gün soracaklar..sürekli gelip gitmek isteyecekler..bu eşimle aramı bozar diye kabul etmedim..eşimliede aynı fikirde olduk..belki bebek olunca gidebiliriz oraya..çünkü çalışırsam eğer annem bakıcak bebeğe kolaylık olur
yenidendoğdum geçmişi atlayarak okudum. sanırım çoğunluk oturman düşüncesinde kızlar
ben aynı fikir değilim. kendimi sen yerine koyup yaşadıklarını kısmen bilen biri olrak, büyük konuşmayı hiç sevmem ama kirada olmayı yeğelerim. ne olursa olsun o evde başka biri ile anıların var kötü anılar. kocan vardiyadayken tek başına bunalıyorsun o evde tek nasıl yapacak. geçmişin etrafına sarma düşüncesi beni çok huzursuz eder. ben azıcık aşım ağrısız başım derim. hemde ordan kira gelmeye başladığında şimdiki evinin kirasını karşıladığını düşünürsen aslında kirada değilmiş gibi oluyor.
ayrıca bendeğil 170000- tatile gidememek vs 20 yıl gene borç ödemeyi huzuruma mutluluğuma asla değişmem.
bende olmaz dıyordum bastan ama mesela bu ev annemlerın altında olsaydı kafadan sıler atardım
cunku ıllakı karısırlar amcamlar karısmıyorlardı bılıyorum sadece bı mangal bı halı bı atısmaları var senelerdır orada bı turlu uzlasamadlar buarada e v 140 metre kare :26:
ama sızınde bııhtımalınız olması super kıra alıyormusunuz?
yenidendoğdum geçmişi atlayarak okudum. sanırım çoğunluk oturman düşüncesinde kızlar
ben aynı fikir değilim. kendimi sen yerine koyup yaşadıklarını kısmen bilen biri olrak, büyük konuşmayı hiç sevmem ama kirada olmayı yeğelerim. ne olursa olsun o evde başka biri ile anıların var kötü anılar. kocan vardiyadayken tek başına bunalıyorsun o evde tek nasıl yapacak. geçmişin etrafına sarma düşüncesi beni çok huzursuz eder. ben azıcık aşım ağrısız başım derim. hemde ordan kira gelmeye başladığında şimdiki evinin kirasını karşıladığını düşünürsen aslında kirada değilmiş gibi oluyor.
ayrıca bendeğil 170000- tatile gidememek vs 20 yıl gene borç ödemeyi huzuruma mutluluğuma asla değişmem.
yenidendogdum canım bende aynen cilt ve isyanım gibi düşünüyorum kimin ne dediği önemli olmamalı senin için kendini geleceğini en önemlisi oğlunu düşün böyle skıntıdasıbız ve gerek yoktur muhakkak o kadara tadilata düzeltmen gereken yerleri düzel sadece
orada oturkende biraz birikim yapın sonra dilediğin gibi evini al kuzumm
yenidendoğdum sen evin satılması konusunda kararlı ve azimle durursan o ev satılır. sen yeterki kararlılığını ve istediğini net bir şekilde belirt. ayrıca bana kimse alınmasın ama ben ne kız nede erkek ailesine yakınlığı çok doğru bulmuyorum (istisnalar vardır elbet mesela good kv maşallah)
bide yapı olarak sevmem zaten öyle vıçvıçvıç mıçmıçmıç ilişkileri.
ya nedense bende taşınmaması gerektiğini düşündüm, yeni evi çok güzel kutu gibi herşey yeni,
diğer ev kiraya verilirse zaten kirada gibi olunmayacak birinden alınır birine verilir,
ilerleyen yıllarda da Allah büyüktür zaman ne gösterirse ona göre karar verilir.
bende soyle dusunmustum nereden bu ev alma lanı cıktı suradan
700 kıra (yenı almaya baslıcaz) 500 kıra oduyoz 1200 eder uzerıne 300 ekleyelım evımız olsun dedık bu sekılde bu seruvene atladık
atladık cıkamıyoruz
:S
esım ev alınmasa araba alacagım dıyor
bılezıklerı arabaya kaptırmamak ıcınhaldır haldır ev aramaya basladım geldıgımız nokta burası oldu
bakalım bu aksam esım ne dıyecek
pekı turkuaz esım benı her sekılde ıkna ederse ne yapayım
sen gercı onda degıl benım psikoloijm acısından degerlendırdın
babamla konusuyorum ama dınlemıyor satmam ben olan malı dıyor
gofretto cnm bide yapı meselesi ben mesela şimdiki evimde kendimi başka bir aile kurmuş düşünemedim. hayal ettim cevap yazmadan evvel. eğer kendiminde olsa satardım ben gene başkası ile yaşamazdım bu evde.ayrıca illa evim olsun vs falan çok yormam ben kendimi hepimiz dünyada kiracıyız Mülkde Allah ın. çabalarım olursa olur olmazsa olmaz.ben bide ama kafama koyduğumu yani yenidendoğdumun yerinde olsam eninde sonunda o evi sattırırım.
bende soyle dusunmustum nereden bu ev alma lanı cıktı suradan
700 kıra (yenı almaya baslıcaz) 500 kıra oduyoz 1200 eder uzerıne 300 ekleyelım evımız olsun dedık bu sekılde bu seruvene atladık
atladık cıkamıyoruz
:S
esım ev alınmasa araba alacagım dıyor
bılezıklerı arabaya kaptırmamak ıcınhaldır haldır ev aramaya basladım geldıgımız nokta burası oldu
bakalım bu aksam esım ne dıyecek
pekı turkuaz esım benı her sekılde ıkna ederse ne yapayım
sen gercı onda degıl benım psikoloijm acısından degerlendırdın
babamla konusuyorum ama dınlemıyor satmam ben olan malı dıyor
haprşurup duruyorummm :2::2::2: çok uykum varr yaaaaa :84::84::84:
kızlar dün akşam sonunda pirinç pilavını yapabildim..ilkinde kırt kırt olmuştu...bu sefer süper oldu ama..sonra etide süper yapmışım..tabağın üstüne lavaş vardı onu koydum onun üstünede pilav ve eti saltatı koydum..üzerinede et suyuna bandırılmış lavaşı dilimledim attım..eşim bayıldı...foto çekecektim unuttumm
eşim akşam bana sen tam bir kadın oldun...çok kısa sürede başardın helal oldun dedi..çok hoşuma gitti
haprşurup duruyorummm :2::2::2: çok uykum varr yaaaaa :84::84::84:
kızlar dün akşam sonunda pirinç pilavını yapabildim..ilkinde kırt kırt olmuştu...bu sefer süper oldu ama..sonra etide süper yapmışım..tabağın üstüne lavaş vardı onu koydum onun üstünede pilav ve eti saltatı koydum..üzerinede et suyuna bandırılmış lavaşı dilimledim attım..eşim bayıldı...foto çekecektim unuttumm
eşim akşam bana sen tam bir kadın oldun...çok kısa sürede başardın helal oldun dedi..çok hoşuma gitti
gofretto cnm bide yapı meselesi ben mesela şimdiki evimde kendimi başka bir aile kurmuş düşünemedim. hayal ettim cevap yazmadan evvel. eğer kendiminde olsa satardım ben gene başkası ile yaşamazdım bu evde.ayrıca illa evim olsun vs falan çok yormam ben kendimi hepimiz dünyada kiracıyız Mülkde Allah ın. çabalarım olursa olur olmazsa olmaz.ben bide ama kafama koyduğumu yani yenidendoğdumun yerinde olsam eninde sonunda o evi sattırırım.
yalnız varyabır anda onurun babasına attım mesajı sandım
soyledım kısacık ben arakaba ıcınde rahat edemıcemı dusunuyorum gel sat su evı babacım dedım
eskıdende orada oturdugumu bılıyor olması gerek dedım
babamın adı babacım onurun babasının adı babısko
ıyıkı karıstırmadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?