Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

bende olmaz dıyordum bastan ama mesela bu ev annemlerın altında olsaydı kafadan sıler atardım
cunku ıllakı karısırlar amcamlar karısmıyorlardı bılıyorum sadece bı mangal bı halı bı atısmaları var senelerdır orada bı turlu uzlasamadlar buarada e v 140 metre kare :26:
ama sızınde bııhtımalınız olması super kıra alıyormusunuz?

ya nedense bende taşınmaması gerektiğini düşündüm, yeni evi çok güzel kutu gibi herşey yeni,
diğer ev kiraya verilirse zaten kirada gibi olunmayacak birinden alınır birine verilir,
ilerleyen yıllarda da Allah büyüktür zaman ne gösterirse ona göre karar verilir.

yok kuzum almıyoruz..oturmayında kirasınıda isteyemezdik yanii..arkamda 2 erkek kardeşim var..kira ile onların düğün paraları birikiyor şu anda.. normalde o ev 550 kira eğer ben otursaydım sadece annemlere yardım olsun diye 200-250 falan ödeyecektim..

tıkandıgım noktalar bunlar sankı hayatımdan sadece bır adammı degıstırmıs olacagım yanı bu fıkırde bana cok ıgrenc gelıyor ne dıyebılırım

cok tesekkur ederım kızlar turkuaz tıkadı benı düşünmem lazım

ewt ya yakın olmayacaksınnn akrabalarınnaaaaaaa bence o evde oturma hiçç satılığa çıkar satt yeni bir ev alırsın önemli değil bikaç kira ödersinnn babanla konus akrabalar hergün gelcek ufak bi kavganda vay efendşm bi kere kavga etsen bak bu kocasıylada anlaşamıyo derler

bende soyle dusunmustum nereden bu ev alma lanı cıktı suradan
700 kıra (yenı almaya baslıcaz) 500 kıra oduyoz 1200 eder uzerıne 300 ekleyelım evımız olsun dedık bu sekılde bu seruvene atladık
atladık cıkamıyoruz
:S
esım ev alınmasa araba alacagım dıyor
bılezıklerı arabaya kaptırmamak ıcınhaldır haldır ev aramaya basladım geldıgımız nokta burası oldu
bakalım bu aksam esım ne dıyecek
pekı turkuaz esım benı her sekılde ıkna ederse ne yapayım
sen gercı onda degıl benım psikoloijm acısından degerlendırdın
babamla konusuyorum ama dınlemıyor satmam ben olan malı dıyor

gofretto cnm bide yapı meselesi ben mesela şimdiki evimde kendimi başka bir aile kurmuş düşünemedim. hayal ettim cevap yazmadan evvel. eğer kendiminde olsa satardım ben gene başkası ile yaşamazdım bu evde.ayrıca illa evim olsun vs falan çok yormam ben kendimi hepimiz dünyada kiracıyız Mülkde Allah ın. çabalarım olursa olur olmazsa olmaz.ben bide ama kafama koyduğumu yani yenidendoğdumun yerinde olsam eninde sonunda o evi sattırırım.

ya altın bzodurulup araba alma sakınnn yaaaaaaaaa elinde garantinn sonra alamazsınn bence ev al yaniiiiiiiii babalar öel satmaz akrabalar oturyuyosa hele bideeeeeeeee allahım bu konuya deli oluyorummmmmmmm yaaaaaaaaaaaaev al ozmn araba alacağına evin olur

kızlar herkese hayırlı sabahlar olsun
yenidendoğdum canım ya bu ne telaş dur sen daha 2 aylık evlisin
hemen ev olayına girersen çok bunalırsın rabbim ne zaman nasip etti ise olur zaten ben böyle düşünüyorum açıkçası
evin tertemiz,fıstık gibi tadını çıkrat biraz
babana baskı yapıp evi sattırıp parayıda alabilirseniz zaten başka bir yerde rahat ev alabilirisniz
ben böyle düşünüyorum ama eşinde biraz yardımcı olsun
erkekler hazıra birz hemen alışıverirler maalesef
evi bir üstüne yaptırt bence
kimse kızmasın ama

satması ıcın baskıcı olayım ben yanı dıyorsun
ne yapsam babama bır mesajmı atsam babam mesaja cevap veremez zaten
ama gerı arar hemen dur bı yazayım buarada babam benı da cok sever

araba zaten başlı başına bi masraf canım, araba için bilezik bozulması maddi olarak kayıp olur,
yeni ev alma işini aceleye getirmeyin, şuan oturduğunuz evin kirasıda makul içide çok güzel
azcık tadını çıkartın buranın yaza doğru karar verseniz, eşinle tatlı tatlı konuş arabayı erteletmeye çalış

turkuazzz sen bana nişanda sonra mesaj atmışsın kız benyeni gördüm yaaaaa
telefonu karışıtırıyordum bir baktım senden vallahi billahi şimdi gördüm
tşk ediyorum canımn bende dönmedim sana tabiki
bugün müsati olursam ararım seni inş
konuşuruz

yalnız varyabır anda onurun babasına attım mesajı sandım
soyledım kısacık ben arakaba ıcınde rahat edemıcemı dusunuyorum gel sat su evı babacım dedım
eskıdende orada oturdugumu bılıyor olması gerek dedım

babamın adı babacım onurun babasının adı babısko
ıyıkı karıstırmadım :)

haprşurup duruyorummm :2::2::2: çok uykum varr yaaaaa :84::84::84:

kızlar dün akşam sonunda pirinç pilavını yapabildim..ilkinde kırt kırt olmuştu...bu sefer süper oldu ama..sonra etide süper yapmışım..tabağın üstüne lavaş vardı onu koydum onun üstünede pilav ve eti saltatı koydum..üzerinede et suyuna bandırılmış lavaşı dilimledim attım..eşim bayıldı...foto çekecektim unuttumm

eşim akşam bana sen tam bir kadın oldun...çok kısa sürede başardın helal oldun dedi..çok hoşuma gitti

oha karnım acıktı ya benım

yenidendoğdum sen kocana o evde yaşamak istemiyorum de. tefferuatunı sorarsa nedeni geçmiş ve yaşanılanlar, ben yeni bir hayat kurdum geçmişden bağımsız dersin. ay öyle böyle oldu sakın yapma
kocandaki araba alıcam mantığını anlamadım. ben bunuda her şekilde ispatlarım araba yatırım aracı olamaz değil. sen araba alırsın arabaya yılllık ödediklerin kasko, sigorta bandrol paralarını topla yıllık ortalama al. kapıda yatan araba günlük hiç kıpırdamasın yerinden 40-50 TL ayrıca araba modeline göre değişir bu rakam. benzini katmıyorum. kocan para gitmesin derken elinizdeki parayı değil ileri götürmek geriye götürür. bunu ona anlat. otursun hesap kitap yapsın. farzedinki o ev yok babandan ee ne yapcak o zaman. altın uzun vadede kazanır. senin bugünki değerini yaz altınlarının. 2 sene sonra yaz.bak karını göreceksin. vadeli mevduat euro dolar asla altın kadara kazandırmaz. kocan seni değil sen onu ikna edeceksin.
hem abin evi istemiş ben buna da anlam veremedim. o evin senin olduğunu ve satmak istediğini babacınla konuş. muhattabın abin değil sadece baban olsun. abin ev istiyorsa çalışıp alsın.

maşallah maşallahh

Düşüncelerimiz çok benziyor turkuazcım, katılıyorum sana. Bence baba evi satmamalı dökülen yerini doldurmazmış derler.
Ama bir taraftan da yenidoğdumun bir evladı var, kızmayın ama o ev Egenin geleceği diye düşünülmeli, garanti olsun köşede dursun.

hiç sevmediğim şeydir ama hayatta bazen gerekli oluyor. Babana duygu sömürüsü yap ve evi sattır. şimdilik kiracı sok. Kiracı içindeyken de sattırmak için çabala Istiyorsan gerçekten satılmasını sattır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…