Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

vooooooooooooov o kemerlı fayanslı bolumde nedır oyle ya orayı sevmedım dugun salonu sankı
ama mutfaga bıttım veeeee
sız bılezıkler ve araba fılana lmasaydınız pesınats ayıp alabılırdınız guzelım dımı

eğer o eve tasınırsam bende babama kırdırtacagım duvarı banyoyu buyuturum salonun camını buyuk yere kadar yaparım dıye dusunuyorum
bu aksam belkı eve gıderız esım evı hıc gormedı foto cekerım

Son düzenleyen: Moderatör:

canmım orası sanırım binanın içi

buyur gelin tabiki

vafi okuyodu sanırım sende katıl aramızaa

2011 gelini sanırım eylül dostuğuna burdan devam topiğinde görüyodum
yanlışmı hatırlıyorum:44:

yok ben evli değilim henüz adayım da aranıza katılmak sohbet etmek istedim uygunsa......2011 değil 2012 topiğindeyim seviyorum arkadaşlıkları....

Son düzenleme:

turkuazım canım ya bir daha eve alma o adamı
yalnız olduğunuda söleme hoş sen sölemssin akıllı kızsın ama ne biliyim
hani insan korkuyor
adam gözüne kestirdi seni desene
ama yüzük var dedim
o zaman ne yapiyoruz hep beraber haydeee

yok ben evli değilim henüz adayım da aranıza katılmak sohbet etmek istedim uygunsa......2011 değil 2012 topiğindeyim seviyorum arkadaşlıkları....

hg aramıza hayırlısı olsun inşaallah

hg canım nerelerdesin eğitim demişsin özlettin kendini yav
ben bugün kalplerasiyide görmedim sanki bende pek giremedim liste dökmem lazımdı ama

hg aramıza hayırlısı olsun inşaallah

hg canım nerelerdesin eğitim demişsin özlettin kendini yav
ben bugün kalplerasiyide görmedim sanki bende pek giremedim liste dökmem lazımdı ama

valla canım eğitim veriyorum yarın son inş cuma günü normal saatlerde sizlerle olabilirim ne çok muhabbet etmişsiniz yetişemedim valla.

hoşgeldin canımmmm nasılsın bayaa yoğundunn bakalım ne eğitimi verdinn
beni burada gördü diye gelip bakmıştır o canım tanıyorum kendisi

kız bende 2011 geliniyim heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kıss ben biliyorummm bende orayı takıp ediyorum az önce oraya baktım sana demişler kaç yeri takip ediyosun die
sen çok geliyodun aramıza uzun zamandır uğramıyodun bizim topikğe ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…