- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #28.721
iyi akşamlar canımmoff para ev iş fena oldum ben..evlendikkk dert bitmedi heeee
herkeze iyi akşamlar canlarrrr...öpüldünüzz
canım benim maaşım yüksek bide eşimde bankacı olduğu için mensup indirimleri oluyor
onları mecbur ödüyorsun ev olsunda onları göz görmyr
valla kendi evim olsun kendimi her türlü sıkmaya hazırım yani..sonuçta kendi çatın olacak yaa varmı ötesi..en önemli maddi şeye sahip olacaksınn ne güzell
ahh ahh şu eve bakın bu fiyata kaçmaz ama para yokki
Emlak Ofisinden Satılık Daire 119.000 TL 155 m2 3+1 odalı Konya Karatay Orhangazi Mhl. - 83338960
Emlak Ofisinden Satılık Daire 119.000 TL 155 m2 3+1 odalı Konya Karatay Orhangazi Mhl. - 83338960
çok güzelmişşşş çok beğendim hemde 3+1 vee kocamannnn
kıs aslında ucuzda yaa:26:
istanbulda böyle bi direyi 150.000 180.000 tl ancak alırsınn
bende gelebilir miyim aranıza kızlar
vooooooooooooov o kemerlı fayanslı bolumde nedır oyle ya orayı sevmedım dugun salonu sankı
ama mutfaga bıttım veeeee
sız bılezıkler ve araba fılana lmasaydınız pesınats ayıp alabılırdınız guzelım dımı
eğer o eve tasınırsam bende babama kırdırtacagım duvarı banyoyu buyuturum salonun camını buyuk yere kadar yaparım dıye dusunuyorum
bu aksam belkı eve gıderız esım evı hıc gormedı foto cekerım
buyur gelin tabiki
vafi okuyodu sanırım sende katıl aramızaa
2011 gelini sanırım eylül dostuğuna burdan devam topiğinde görüyodum
yanlışmı hatırlıyorum:44:
yok ben evli değilim henüz adayım da aranıza katılmak sohbet etmek istedim uygunsa......2011 değil 2012 topiğindeyim seviyorum arkadaşlıkları....
ya valla bende ayni dusundum. Ama ev olsa arada ben belki inan ondan nefret ettigim icin sadaka olarak ona birakabilirdim. Igrendigim icin sirf onun sesini duymiyim diye. Ama allah im ins kendi kazancimla alabilmeyi nasip eder. Benim kimseye guvenemem sanirim artik.
Bu arada kombici aramis beni az evvel beni siz mi aradiniz yalnislikla kapadim diyor.sanki telde gorunmuyor numara deli midir nedir? Evde oyalanmasindan anlamistim. Bu erkeklere ne diyim bilemedim. Bide yuzuk var parmaginda.
yok ben evli değilim henüz adayım da aranıza katılmak sohbet etmek istedim uygunsa......2011 değil 2012 topiğindeyim seviyorum arkadaşlıkları....
ben geldimmmm
hayırlı olsun ne zaman düğün
ben onu snein için değilde vafi için yazdım canım 2011 gelini die
hg aramıza hayırlısı olsun inşaallah
hg canım nerelerdesin eğitim demişsin özlettin kendini yav
ben bugün kalplerasiyide görmedim sanki bende pek giremedim liste dökmem lazımdı ama
hoşgeldin canımmmm nasılsın bayaa yoğundunn bakalım ne eğitimi verdinnben geldimmmm
beni burada gördü diye gelip bakmıştır o canımtanıyorum kendisi
kız bende 2011 geliniyim heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?