Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

Bu dangalak evi bulamamis birde ben haber verilsin dedim gelmeden evvel evde olayim diye. Beni aradi tarif ettim. Sonra da ben isten geldigim icin buda hemen geldiginden uzerimde elbise ile gordu. Ben zaten teldeki kbar halinden caktim
Sesimden mi konusmamdan mi etkilendigini. Neyse geldi beni girunce de iste bir kibar boyle bisiler anlatiyor kombi ile alakali. Neyse 10 saat firm doldurdu bisi yapti. Habire kombiyi anlatiyor. Neyse cikti gitti. Aradan biraz zaman gecti dangalak aramis bende telde cikiyordur kimin aradigi dedim. Cikan numarayi arayin dedim. Zaten bir rahatsiz etsin inu isinden bile ederim.
Yalniz oldugumu soylemedim. Birde bana gelen herkes arar. Ben kapiyi acmam. Gec saate kalmam. Kalirsamda taksi ile evin onune gelirim. Merak etmem datlum.
Aman ben bide zayifim kucuk gosteriyom konusmami sesimide genelde begenirler yumusakta konusurum herhalde buda ondan etkilendi. Ama dangalak kucumsemek degilde bekarin suyumu cikmisda sana bakim.

yarın sabah adana'ya gidiyoruz ailemle hayırlısı ile gidip gelmek nasip olsun inşallah o kadar yol gözümde çok büyüyor ufak bir çanta hazırladım kendime en nefret ettiğim şeydir valiz hazırlamak
veeeeeeeeeeeeeeeeee grip oldum yolculuk üstü

Canim simdiden iyi yolculuklar. Tedarikli git ilac ve kiyafet acisindan.
Yola cikinca uyumaya calis. Hem dinlenirsin hem vakit gecer.

Selam kızlar sabah çok sinirliydim iyiyim şükür evde ufak tefek işlerimi hallettim çıktım alışveriş yaptım mutfak için şimdi kızkardeşimdeyim dayım da burda tv falan izliyoruz şükür sakinleştim...
Ama artık kararlıyım gerekirse hiç çay içmeyecem akşamları uyumak için ama gündüz sızmamaya gayret edicem gerekirse kalkar kalkmaz duşa giricem uyanmak için...
Yeni gelinlik bitcek gelin uykum bitmeyecek yoksa
Alice güle güle git gel tatlım iyi yolculuklar, selam et memleketime

Turkuaz nasılsın şekerim

Canim simdiden iyi yolculuklar. Tedarikli git ilac ve kiyafet acisindan.
Yola cikinca uyumaya calis. Hem dinlenirsin hem vakit gecer.

teşekkür ederim canım aldım tüm ilaçlarımı,burun damlasına varana kadar,pastil ve kongest koydum ve diğer ilaçlarımı aldım kalın bişeyler koydum ama o kadar kararsızım ki adana çok soğuk olmuyor babet mi koysam uzun çizmemi alsam diye neyse artık yapıcam bişeyler

selam olsun canım memleketine şimdiden
uyku düzeni benimde şaştı canım ne zamandır yazcam unutuyorum bazen banada oluyor bir kalkıyorum saat 3 geç yatmaktan oluyor eğer sende benim gibi akşam çay,nescafe,yeşil çay içiyorsan uykunu açıyorsa bunlarda bundan dolayı uyku tutmuyor canım ama benim düzene grdi sanırım yada şuan hastayım diye sanırım ilaç uyku yapıyor erkenden geliyor uykum:18: birazdan yatacağım şu valizi bir kapatsam ah bir kapatabilsem hala onuda koysammı lazım olurmu diye düşünüyorum

heeeeeeeeeeeeeeeeeeey bayanlar hepinizi öpüyorum allahın izni ile döndüğümde tekrar görüşmek üzere inşallahhepinize bye byeeeee

günaydınn

dun dogruca eve gıttım ege uyumus aksam 06 da :S yemek yedık konusmaya basladık hesap yaptık
krediler zaruri ihtıyaclar fatura market vs cıktıgında 250 lıra para kalıyor 200 gune 50 lıra kalıyor hastalanmıcaksın baska bebek yapmıcaksın kıyafet almıyacaksın
gozum korkuyor
2 sene beklesek anca ancak 10 -15 bın kenara atıcaz neyı fark ettırecek o zamanınsartları gene evler yuksek olacak
beklemek ıstemıyoruz
yanlısmı yapıuyoruz
aldık gıttık eve baktık esım evı cok begendı buyuk cok ev dedı
salon salonamac seklınde lamınat kapılar mutfak dolabı fayanslar degısınce havasıda degısecektır dedı o bır adım da yakın hıssedıyor buraya kendını
ama ya ben aıle gıbı hıssedemezsem kendımı
orada benı rahatsız eden bısey oldu
bunları konusurken o ev bana oyle tanıdık bıldık geldıkı :S
anı fılan canlanmadı gozumde

neyse babamalra gıttık konustuk babam ıster gecın ıster kıraya verın fark etmez benım ıcın ıcı degıstımı hersey degısır dedı

ama babam evı satmıyor arsa tapulu o ev catı bodrum dukkanlar devreye gırecek
ben onu cok fakırlıkle yaptım sat dıyrosun bı kelıme dıyor takas edelım dedım evı emlakcı 100 bın para verır anca dıyor
hatta ısrar ettım dıye bana cok kızdı
cok acele edıyormusum napmaya calısıyormusum dıye soyledıler mutfakta esım yokken

ee napıyoruz bugun emlakcıya gıdıyoruz bızım paramız bu kardesım dıyoruz ve konusucaz
sonra ya kırada kalmaya devam edıcez yada o eve gecıcez
:S

bırazdan hespalama eklıcem sızde lutfen bı goz atın

bankaların faız oranlarını kestıremıyorum ama teb suanda 0.81 faiz oranı kı bu cok cok dusuk sasırdım yanı gunden gune dusuyor

1300 cıkıyor taksıt ben 1400 dıyeyım 120 ay
1400 ev kredisi
300 evlenirken alınan kredi 20 ayı var
250 fatura
70 cep faturası
250 market pazar
60 eşimin yolu
85 18 ayı kalan kredi
300 lira harclık
100 egenın harclıgı
200 lira gun 2012 aralık ayına kadar
+----------------
2945 lira edıyor 235 lira kalıyor

buarada 2 gunede henuz para vermedım bu ay verıcem acaba gunlerden cıkmalımıyım ?????

birde 20 ay sonra 300 ve +85 lıra bıtecek bunuda dıkkate almalımıyım

suanda bısey yapmak ıstıyorum
ya o ev ya ev alımı yada kırada kalıp araba vs alıp duzenı kurmakmı kırada kalsamda o tekı evın kırası verılecek yıne ama o ev bızım olmucak

hımmm günaydın öncelikle ben kendi fikrimi söyleyeyim tatlım düğünden yeni çıktınız bazı taksitleriniz borçlarınız var elinizdede hali hazırda bir ev var ve baban satmak istemiyor bence şuanda o evde oturupkira derdinden kurtulun o sırada kiraya giden parayı biriktirin ve tetikte olun uygun bir ev bulduğunuzda alırsınız bu süreçte borçlarınızda azalmış hatta bitmiş olur sen kendini çok bunaltıyorsun ev ev diye diye be tatlım azıcık kafanı rahatlat bu şekilde kafaya takmak yanlış karar almanı sağlayabilir acele etme tatlım tabi bu benim fikrim heleki senin oturabileceğin bir evinde var...

günaydın hanımlarrrr
nasılsınız bakalımm

ben gebzdeyim canım bizim adana bölge müd benimle aynı işi yapan eleman alınmışta ona prog eğitimi veriyorum
anladım canım şimcikk

iyi yolculuklar canımmm
dikkat et kendine üstüne kalın giyin ama adana sıcaktır heralde bilemedim:26:

yenidendogdum canım ben anlamadım :44::44::44:
şimdi evmi alıyosunuz yoksa senin o evemi çıkıyosunuz:44:
baban haklı aslında satmamakta canım zorlukla yapılmış adamcağızın emeği var bence sattırma canım

muallakta suanda goodcum

benım teyzem cok sert yapıda bırı ketun boyle
ona aradım anlattım ay teyze dedım yapabılırmıyım
dedıkı sen manyakmısın onca seyden ınsanlarmı dusunulurmus o ne dedı bu ne dedı dıye kendı kendını yıyıp genede bıldıgınızı yaparsınız sanane ınsanların ne dusunecegınden
bı takım seyler degısınce senın hıslerın kaybolacak

bence bu senın secımın degıl onurun secımı olabılır
senın kafanı karıstıracak ne vardı dunde bırı dedı eger bıseyelrı ort bastır etmıyor olsaydın yada baska bişey evlenmezdın herhalde degılmı dedı
ınsanlar ne dusunecek dıye senelerce sıkıntı cekmek var
tabı sız bılırsınız nerede mutlu oalcakssanız dedı

kaplerarası sende haklısın ama o evın ıcıne o sekılde gırmem
bıseylerın degısmıs olması gerekıyor ben yazamıyorum cok sız anlayın
yanı eve gecıcı olarak gırmem temellı gırerım ha bısey olur ısler degısır gelır yukselır elbetet ev alır cıkarım
ama 100 lıralık borcun altına eı tadılattan gecırıp gırmem gıbı gelıyor

evın bı kac fotosunu cektım eklıcem sımdı

Son düzenleyen: Moderatör:

babanın evinde otur bi süre paranı birirktir o zmn çünkü bu para çok şimdi sen öle hesaplamışsın ama olur olmadık şeyler çıkıyooo evi tamir eettir gereken yerileri otur akraba ile oturmak kötü ama mecbursunn şuann eşinde begenmiş bencebabanın evinde otur verdiğin kira parasını biriktir sonra ev alırsın burayıda yine kiraya verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…