Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

ewt gezeceksin ya tam internette olmuyo hafta sonlraı gezeceksin ev hemen bulunmuyoooo

faturalar cidden çok
300 harçlık 150 sana 150 kocana ikinizde sigarayı 2 günde bir alıyorsunuz kişi başı 97,5 tl yapıyo geriye kalan kişi başı 52,5tl
yok yok acilen bize zam yapmaları lazım

benc eben sıgarayı bırakmalıyım
tabı sende
tabı kocamda
tabı nısanlında
:S

emlakcılarda bızımorada hep evler

emlakcıyıda gezıdırp gezıdırp elıne par avermek gerekmıs yoksa ben adamı suanda dıkerım kapımada
bılemıyorum

bu arada speedy o evle ılgılı eksık bısey ybılıyosun o evdekı en buyuk kaygım eskı esımlede o evde yasadıgım insanların abuk subuk soylemlerı olabılırmı
esım duyarmı
duyarsa nolur

halbukı benım daırem hepsınden guzel durumda yanı suanda ve yayla gıbı aman be keske o zaman o evde oturmasaydım
babamı arıcamkızlar aksam cıkısta bana bagırmasını umuyorum nedens eoyle beklıyorum :S

Son düzenleyen: Moderatör:

g.osmanpaşa taraflarına bakın kv oturuyor oralarda inanılmaz uygun yani kocaman ev 120 bin mesela 2011 yılında baktık şimdi daha yeni binalar yapılıyor emlakçılarda görmüştük gidip oraları da gezebilirsin
bu eklediklerinde güzel gidip konuşmak lazım ama ben en beğendiğim evi inat uğruna almadım adam 1 kuruş bile indirmedi.

bu aldığımız emlakçı ise kendi payını almadı buda bizim düğün hediyemiz olsun dedi kısmette mutlaka vardır bir yer

ewt gezeceksin ya tam internette olmuyo hafta sonlraı gezeceksin ev hemen bulunmuyoooo

nişandan sonra 7*8 ay her haftasonumuzu buna ayırdık karda kışta gezdik durdum ama sonunda buldum

sen artık yeni hayat kurmuşşsun eski eşini falan boşver içini ferah tut

canım cocugum var gıdemıyorum o taraflarda cok begendıgım daıreler oldu ama ayrılamıyorum suan oldugum yerden

emlakcı sadece ama sadece komısyonumu ındı
pessssssssssss

cnm siz nasıl aldınız önceden parnız varmıydı nişanlıyken almışsınız yaaaaa

bi bakıma iyiymiş kirada olman bide o kozalakla ev paylaşma sıkıntısı yaşayacaktın.
Allahım malın mülkün hayırlısını versin, kira ödeyecek sağlık iş versin bize.

canım cocugum var gıdemıyorum o taraflarda cok begendıgım daıreler oldu ama ayrılamıyorum suan oldugum yerden

emlakcı sadece ama sadece komısyonumu ındı
pessssssssssss

doğru oda var ..

ya ev sahibine indirim yap dedik tamam dedi ama emlakçıya senin payını vermem 1,500 TL indir işte dedi. yani emlakçı yok olmz dese o parayı veremeyecektik son paramızla ev alıyorudk çünkü.
emlakç da peki o zaman oda bizim size hediyemiz olsun dedi adam 5 kuruş almadan evi bize sattı Allah razı olsun ki

Yenidendoğdum kuzum bu 135 parkın karşısında olan çok güzel hemmde geniş sen bunummu diyodun kiracı var şimdi balkona kfes yaptırıcam falan die

cnm siz nasıl aldınız önceden parnız varmıydı nişanlıyken almışsınız yaaaaa

Nisan 2011 aynda 20 bin kredi çektik bireysel annemin üzerine
sonra ev krediisi çektik mayıs ve haziran ayında 2 ay iki kredi ödedik haziran ayında evlendim zaten gelince balayından takılarla bireysel kredimizi kapattık
ev kredimize aynen devam ediyoruz

evlenmeden 2 ay önce aldık işte

ama ıllakı ıcınden onların payları vardır bılıyormusun cunku bı cok kısı ve sureklı emlakcı bıze evleırnyerını soylemıyor ben camdan kapıdan gorunen manzarayla evlerı buluyorum kapı duvar S:
perde asılı
acan gıren cıkan yok
neden
cunku 120 satıyor adam belkı emlakcı yapıstırıyor 135
su bahce katı dedıgım evı baska bı emlakcı 105 lıradan satıyor sıze gosterıdıgm 110 125 lıra bıle var aynı eve :S

sanmam canım internette 120 bindi ev emlakçı daha konuşmadan 100 bine indirdi 1,500 TL kendi payından düştü evi 98 bine aldık
kar ettiyse de helal olsun bize kıyağı cidden büyük çünkü

öyle yapan emlakçılar mutlaka vardır kredi çıkartmamızda bile yardımcı oldu

Son düzenleme:
bi bakıma iyiymiş kirada olman bide o kozalakla ev paylaşma sıkıntısı yaşayacaktın.
Allahım malın mülkün hayırlısını versin, kira ödeyecek sağlık iş versin bize.

Ya valla bende ayni dusundum. Ama ev olsa arada ben belki inan ondan nefret ettigim icin sadaka olarak ona birakabilirdim. İgrendigim icin sirf onun sesini duymiyim diye. Ama Allah im ins kendi kazancimla alabilmeyi nasip eder. Benim kimseye guvenemem sanirim artik.
Bu arada kombici aramis beni az evvel beni siz mi aradiniz yalnislikla kapadim diyor.Sanki telde gorunmuyor numara Deli midir nedir? Evde oyalanmasindan anlamistim. Bu erkeklere ne diyim bilemedim. Bide yuzuk var parmaginda.

Yenidendoğdum kuzum bu 135 parkın karşısında olan çok güzel hemmde geniş sen bunummu diyodun kiracı var şimdi balkona kfes yaptırıcam falan die

dun gostermıstım maılde ama b en sana bu ıste o balkonu kafeslı bu arada acılıyor demırlerı ben oyle korkarım ıcerı bırı tırmanır yanı :S

eşinin işi iyi ya sizin iyi olmuş ele vermektense evini ödüyosunnn darısı bizeeeeee

emlakcının adı ne burada erpay buralarda cok mehsur bılırsın dıye soyluyorum
buarada nettekı fıyatytan cok dusmus gıdıp yuzyuze gorusmemızmı gerek
valal adamın boynuna sarılırım ha kafadan 20 ınse

sadaka olarak bırakma aşamasına gelirdin anlıyorum canm
valla güvenmek zor oluyor helede tatsz yaşanmışlardan sonra, ama sen güzel düşüncelerini gönder evrene :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…