- 10 Aralık 2010
- 6.584
- 9.521
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #28.681
onlarla sıkıntın yok herşeye de maydonoz olmazlar diyorsan sorun olmaz birlikte daha güvenli olabilir.
bi gör bak bakalım biz evimizi internetten bulduk ama haftasonlarımızı devamlı sokaklarda ev aramakla geçirdik şansımıza internetten çıktı
faturalar cidden çok
300 harçlık 150 sana 150 kocana ikinizde sigarayı 2 günde bir alıyorsunuz kişi başı 97,5 tl yapıyo geriye kalan kişi başı 52,5tl
yok yok acilen bize zam yapmaları lazım
EVLENENE KADAR BIRAKMAYAYIM BENDE BIRAKIRSAM ÇEKEMEZSİN BENİbenc eben sıgarayı bırakmalıyım
tabı sende
tabı kocamda
tabı nısanlında
:S
buaarda bızım orada 4-5 senelık bınalar yok 3 sene once ımar ızınlerı acıldı
ondan sonra 11 senede baslıyor evler ve halıyle harap haldeler ıclerı bakımlı olanlarda yenı bınalarla es fıyat o zaman yenı bına almak mantıklı gelıyor
30 bın pesınatımız var
emlakcıya bulasmak ıstemıyorum ama evınıcınde oturan kısılere dun ulasamadım eve gelmedıler veya yasamıyorlar orada 135 bın fıyatı evın 125 alsak ne g uel olur
olası evler
Emlak Ofisinden Satılık Daire 135.000 TL 100 m2 2+1 odalı İstanbul Sultangazi Cumhuriyet Mah. - 87697747
balkonu yok dıye pek ıstemıyorum bırde suan bulamadım veya satıldı emın olamadım buna benzer gene balkonsuz sıfır bır daıre var 138 bın fıyatı
Emlak Ofisinden Satılık Daire 125.000 TL 95 m2 2+1 odalı İstanbul Sultangazi Cumhuriyet Mah. - 101316021
bana kalırsa bu bıle olur ama esım bahce kat ıstemıyor ve ondekı o balkon gıbı sey ayak altı oldugu ıcın ne o oyle dıyor
ERPAY GAYRİMENKULDEN SATILIK YÜKSEK GİRİŞ Satılık Daire Sultangazi Cumhuriyet #593117- Emlak Jet
benım almak ıstedıgım daıre su son ekledıgım
2.elmiş suanda bu
ewt gezeceksin ya tam internette olmuyo hafta sonlraı gezeceksin ev hemen bulunmuyoooo
emlakcılarda bızımorada hep evler
emlakcıyıda gezıdırp gezıdırp elıne par avermek gerekmıs yoksa ben adamı suanda dıkerım kapımada
bılemıyorum
bu arada speedy o evle ılgılı eksık bısey ybılıyosun o evdekı en buyuk kaygım eskı esımlede o evde yasadıgım insanların abuk subuk soylemlerı olabılırmı
esım duyarmı
duyarsa nolur
halbukı benım daırem hepsınden guzel durumda yanı suanda ve yayla gıbıaman be keske o zaman o evde oturmasaydım
babamı arıcamkızlar aksam cıkısta bana bagırmasını umuyorum nedens eoyle beklıyorum :S
g.osmanpaşa taraflarına bakın kv oturuyor oralarda inanılmaz uygun yani kocaman ev 120 bin mesela 2011 yılında baktık şimdi daha yeni binalar yapılıyor emlakçılarda görmüştük gidip oraları da gezebilirsin
bu eklediklerinde güzel gidip konuşmak lazım ama ben en beğendiğim evi inat uğruna almadım adam 1 kuruş bile indirmedi.
bu aldığımız emlakçı ise kendi payını almadı buda bizim düğün hediyemiz olsun dedi kısmette mutlaka vardır bir yer
nişandan sonra 7*8 ay her haftasonumuzu buna ayırdık karda kışta gezdik durdum ama sonunda buldum
g.osmanpaşa taraflarına bakın kv oturuyor oralarda inanılmaz uygun yani kocaman ev 120 bin mesela 2011 yılında baktık şimdi daha yeni binalar yapılıyor emlakçılarda görmüştük gidip oraları da gezebilirsin
bu eklediklerinde güzel gidip konuşmak lazım ama ben en beğendiğim evi inat uğruna almadım adam 1 kuruş bile indirmedi.
bu aldığımız emlakçı ise kendi payını almadı buda bizim düğün hediyemiz olsun dedi kısmette mutlaka vardır bir yer
nişandan sonra 7*8 ay her haftasonumuzu buna ayırdık karda kışta gezdik durdum ama sonunda buldum
Kuzularim evde battaniye altindayim. Burdan araniza katilmak cok guzelmiskombi bozulmustu servis geldi ondan eve geldim.
Evim sahane deki evi baktim. Evi b..... Gibi yaptilar ama kadin cok begendi. Deli mi ne. Ben aglardim
Gofretto ben evliyken kiradaydim cnm. Galiba benim hayatim kiralarda gecek. Hesap kitap yaptim durum onu gosterdi
Yenidendogum kis sen bana neyden bahsettin telefonda. Yukarsa yazmisim anladim. Telden giriyom tam okuyamadim.
canım cocugum var gıdemıyorum o taraflarda cok begendıgım daıreler oldu ama ayrılamıyorum suan oldugum yerden
emlakcı sadece ama sadece komısyonumu ındı
pessssssssssss
cnm siz nasıl aldınız önceden parnız varmıydı nişanlıyken almışsınız yaaaaa
doğru oda var ..
ya ev sahibine indirim yap dedik tamam dedi ama emlakçıya senin payını vermem 1,500 TL indir işte dedi. yani emlakçı yok olmz dese o parayı veremeyecektik son paramızla ev alıyorudk çünkü.
emlakç da peki o zaman oda bizim size hediyemiz olsun dedi adam 5 kuruş almadan evi bize sattı Allah razı olsun ki
ama ıllakı ıcınden onların payları vardır bılıyormusun cunku bı cok kısı ve sureklı emlakcı bıze evleırnyerını soylemıyor ben camdan kapıdan gorunen manzarayla evlerı buluyorum kapı duvar S:
perde asılı
acan gıren cıkan yok
neden
cunku 120 satıyor adam belkı emlakcı yapıstırıyor 135
su bahce katı dedıgım evı baska bı emlakcı 105 lıradan satıyor sıze gosterıdıgm 110 125 lıra bıle var aynı eve :S
bi bakıma iyiymiş kirada olman bide o kozalakla ev paylaşma sıkıntısı yaşayacaktın.
Allahım malın mülkün hayırlısını versin, kira ödeyecek sağlık iş versin bize.
Yenidendoğdum kuzum bu 135 parkın karşısında olan çok güzel hemmde geniş sen bunummu diyodun kiracı var şimdi balkona kfes yaptırıcam falan die
Nisan 2011 aynda 20 bin kredi çektik bireysel annemin üzerine
sonra ev krediisi çektik mayıs ve haziran ayında 2 ay iki kredi ödedik haziran ayında evlendim zaten gelince balayından takılarla bireysel kredimizi kapattık
ev kredimize aynen devam ediyoruz
evlenmeden 2 ay önce aldık işte
sanmam canım internette 120 bindi ev emlakçı daha konuşmadan 100 bine indirdi 1,500 TL kendi payından düştü evi 98 bine aldık
kar ettiyse de helal olsun bize kıyağı cidden büyük çünkü
öyle yapan emlakçılar mutlaka vardır kredi çıkartmamızda bile yardımcı oldu
eşinin işi iyi ya sizin iyi olmuş ele vermektense evini ödüyosunnn darısı bizeeeeee
Ya valla bende ayni dusundum. Ama ev olsa arada ben belki inan ondan nefret ettigim icin sadaka olarak ona birakabilirdim. İgrendigim icin sirf onun sesini duymiyim diye. Ama Allah im ins kendi kazancimla alabilmeyi nasip eder. Benim kimseye guvenemem sanirim artik.
Bu arada kombici aramis beni az evvel beni siz mi aradiniz yalnislikla kapadim diyor.Sanki telde gorunmuyor numara Deli midir nedir? Evde oyalanmasindan anlamistim. Bu erkeklere ne diyim bilemedim. Bide yuzuk var parmaginda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?