- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #28.701
Ya valla bende ayni dusundum. Ama ev olsa arada ben belki inan ondan nefret ettigim icin sadaka olarak ona birakabilirdim. İgrendigim icin sirf onun sesini duymiyim diye. Ama Allah im ins kendi kazancimla alabilmeyi nasip eder. Benim kimseye guvenemem sanirim artik.
Bu arada kombici aramis beni az evvel beni siz mi aradiniz yalnislikla kapadim diyor.Sanki telde gorunmuyor numara Deli midir nedir? Evde oyalanmasindan anlamistim. Bu erkeklere ne diyim bilemedim. Bide yuzuk var parmaginda.
emlakcının adı ne burada erpay buralarda cok mehsur bılırsın dıye soyluyorum
buarada nettekı fıyatytan cok dusmus gıdıp yuzyuze gorusmemızmı gerek
valal adamın boynuna sarılırım ha kafadan 20 ınse
ben 55 kiloyum canımne cıkolata gooddd
buarada 57 kıloyum
mentos yıyorum
su bahsedılen evın mutfagı boyle ama L degıl dolaplar kırmızı lake grı kasası var
ancak ben beyaz murdum ısterım Bu sekılde L bıcımı mutfagıda bu goruntuden az kucuktur
hayaller alemındeyım
pekı sımdı tasınma mı dıyorsunuz
1 tasın
2 tasınma sattır
3 sattırma kırasını al dısarıdan ev al
4koy ver gıtsın kırada kal
ne sorumlusu olarak çalışıyosun canım anlayamadım personel sorumlusu felanmı:44:sağol canım benim
sanada afiyet olsunnn
ben özel bir firmada sorumlu olarak çalışıyorum canım
ve bu arada neskafe içiyorummm ohhh
canım yeni gelin çok uykusu olur diyolar ve çok hasta olurmu ama seninki biraz uyşukluk olabilir canımBallarım meraba
Bugün sabah 6 buçukta kalktım eşimi yolcu ettim sonra geldim tv seyrettim sırf uyumamak için ama battaniyeyle otururken yine uyuyakaldım çok kızgınım kendime
Uyanmak istiyorum uyanamıyorum güya rüyamda uyanıyorum falan çok uğraştım ama kalkamadım yapılacak işlerim vardı
Dışarda birisi halı çırpıyor halım dışarda acaba üst komşu mu diye kalkıp bakacam halim yok gözlerimi açamıyorum nasıl bişey bu çok kötüyüm yaa
Çok sinirliyim yapılacak işlerimi de yapamadım buzdolap silecektim başka zamana kaldı off
Biraz bişeyler atıştırıp sonra gidecem kızkardeşimde kalcam bugün
Gece dön dön deli oldum tuhaf rüyalar Allahım rüya görmekten nefret ediyorum yaaa
Dün eşimle iş bankasının ev kredisine baktık 120 ay yani 10 sene ödemeli 150 bin çekersen geriye 240 bin ödüyosun ya dünyanın parası
Eryaman burda uygun eşime diyorum 90 bine güzel evler var ama orası çok uzak diyor her gün 65 km yol mu yapayım diyor haklı
E bizim bu civar da 140 bin fazla bize yani nasıl alıcaz ki
hoşgeldin canımhepinize hayırlı günler nasılsınız ?
eşim 700*800 arası maaş alıyor öyle 2000*3000 falan sanmayın
remax canım.
kafadan 20 bin inerse otur ayaklarına kapan bence
hoşgeldin canım
ooo baya azmış ama mevlam bereketini veriyoo maşallahhh
bizimde evimize 1200+900 tl giriyo ancak 1000 tl biriktirdik ki bizim hiçbir masrafımız yok
nereye gidiyo anlamıyoruz:44::44:
sadaka olarak bırakma aşamasına gelirdin anlıyorum canm
valla güvenmek zor oluyor helede tatsz yaşanmışlardan sonra, ama sen güzel düşüncelerini gönder evrene :)
ay valla kapanmam mııı ya
oyle sevınırımkıııııııııııııııııııııııııı
demekkı ev almak ısı guven ve cesaretle olabılecek bısey
eşimin işi iyi değil ki 2013 yılında da düzelmez ise iş değiştirecek galiba
tüm ev isteyenlere inşallah..
nie kız bankaıcı değilmydi yaaaaa ev almışsınızya ona sevdindim evde bekleyeceğine takı iyi olmuş
hoşbuıldum canım sen nasılsın ?
aynen çok az bu sene tam 5 ay sonra sınava girecek eğer olmaz ise 2013 ağustos gibi başka işe geçecek hayırlısı.. :18:
cıkar at su yuzugu delı mı nehem kombıcı ıyı para kazanırdı [/UOTE]
Onun yuzugu var kis
Kis sen bana neden bahsettin telefonda kis soylesene
saol canım iyim bende
inşş canım inşşş
rabbim hakkında hayırlı olanı versin canım
cıkar at su yuzugu delı mı nehem kombıcı ıyı para kazanırdı [/UOTE]
Onun yuzugu var kis
Kis sen bana neden bahsettin telefonda kis soylesene
ay hatırlamıyorum
yenidendoğdummm baktığun evler güzel ama çok giriş katı kuzum..şimdi cazip gelebilir ama bir süre sonra sıkar...zemin kat iyi olmaz iyi düşününnben şahsen zemin kat olmasını istemezdimmm
MANOLYA DIYE BI KIZ bana mesaj atmıs aranızda katılabılırmıyım sohbetınız tatlı dıye
tabıkı katılabılırsın dıyorum ona buradan
speedyy soru kredıyı kendı adınıza basvurdunuz ee maaslardan cok yuksek degıl mutlaka cıkarmı
su ekspertiz bedelıde 650 lıraymıs dosya marafıda 1900
bılmem ne seyıde varmıs 1900
kafadan bu paralar gıttı püüüüüüüüüüüü
valla kendi evim olsun kendimi her türlü sıkmaya hazırım yani..sonuçta kendi çatın olacak yaa varmı ötesi..en önemli maddi şeye sahip olacaksınn ne güzellcanım benim maaşım yüksek bide eşimde bankacı olduğu için mensup indirimleri oluyor
onları mecbur ödüyorsun ev olsunda onları göz görmyr
valla kendi evim olsun kendimi her türlü sıkmaya hazırım yani..sonuçta kendi çatın olacak yaa varmı ötesi..en önemli maddi şeye sahip olacaksınn ne güzellcanım benim maaşım yüksek bide eşimde bankacı olduğu için mensup indirimleri oluyor
onları mecbur ödüyorsun ev olsunda onları göz görmyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?