Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

cıkar at su yuzugu delı mı ne hem kombıcı ıyı para kazanırdı

ben 55 kiloyum canım
pelitten çikolata getirdiler hediye onu yiyodum
sağol canım benim
sanada afiyet olsunnn
ben özel bir firmada sorumlu olarak çalışıyorum canım
ve bu arada neskafe içiyorummm ohhh
ne sorumlusu olarak çalışıyosun canım anlayamadım personel sorumlusu felanmı:44:
canım yeni gelin çok uykusu olur diyolar ve çok hasta olurmu ama seninki biraz uyşukluk olabilir canım
baksana uyanmak istiyorsun uyanamıyosun
hepinize hayırlı günler nasılsınız ?
hoşgeldin canım
eşim 700*800 arası maaş alıyor öyle 2000*3000 falan sanmayın

ooo baya azmış ama mevlam bereketini veriyoo maşallahhh
bizimde evimize 1200+900 tl giriyo ancak 1000 tl biriktirdik ki bizim hiçbir masrafımız yok
nereye gidiyo anlamıyoruz:44::44:

hoşgeldin canım

ooo baya azmış ama mevlam bereketini veriyoo maşallahhh
bizimde evimize 1200+900 tl giriyo ancak 1000 tl biriktirdik ki bizim hiçbir masrafımız yok
nereye gidiyo anlamıyoruz:44::44:

hoşbuıldum canım sen nasılsın ?

aynen çok az bu sene tam 5 ay sonra sınava girecek eğer olmaz ise 2013 ağustos gibi başka işe geçecek hayırlısı.. :18:

sadaka olarak bırakma aşamasına gelirdin anlıyorum canm
valla güvenmek zor oluyor helede tatsz yaşanmışlardan sonra, ama sen güzel düşüncelerini gönder evrene :)

Ya sonucta yasanmisliklarin yaktigi kalbim belli noktaya kadar duzelir. Valla ins ben evimi alabilirimde gerisinide zaman gelirse dusunuum. Kimseden bir beklentim yok.

ay valla kapanmam mııı ya
oyle sevınırımkıııııııııııııııııııııııııı

demekkı ev almak ısı guven ve cesaretle olabılecek bısey

zor ama kendini hiç indirim yapmayacak gibi hazırla bişey olurse bin lira bile indirse sevinirsin

bizimki ya tutarsa diye 120 bin yazmış kendisi sonradan söyledi zaten

yenidendoğdummm baktığun evler güzel ama çok giriş katı kuzum..şimdi cazip gelebilir ama bir süre sonra sıkar...zemin kat iyi olmaz iyi düşününn ben şahsen zemin kat olmasını istemezdimmm

MANOLYA DIYE BI KIZ bana mesaj atmıs aranızda katılabılırmıyım sohbetınız tatlı dıye
tabıkı katılabılırsın dıyorum ona buradan

speedyy soru kredıyı kendı adınıza basvurdunuz ee maaslardan cok yuksek degıl mutlaka cıkarmı
su ekspertiz bedelıde 650 lıraymıs dosya marafıda 1900
bılmem ne seyıde varmıs 1900
kafadan bu paralar gıttı püüüüüüüüüüüü

yenidendoğdummm baktığun evler güzel ama çok giriş katı kuzum..şimdi cazip gelebilir ama bir süre sonra sıkar...zemin kat iyi olmaz iyi düşününn ben şahsen zemin kat olmasını istemezdimmm

valla guzelım para bu olacak olan bu :S
sonuncu olanın balkonu var

evşer pahalıg uzelım gonul ıster enıne boyuna buyuk bı ev ama
olmuyor :S

off para ev iş fena oldum ben..evlendikkk dert bitmedi heeee

herkeze iyi akşamlar canlarrrr...öpüldünüzz

canım benim maaşım yüksek bide eşimde bankacı olduğu için mensup indirimleri oluyor
onları mecbur ödüyorsun ev olsunda onları göz görmyr

canım benim maaşım yüksek bide eşimde bankacı olduğu için mensup indirimleri oluyor
valla kendi evim olsun kendimi her türlü sıkmaya hazırım yani..sonuçta kendi çatın olacak yaa varmı ötesi..en önemli maddi şeye sahip olacaksınn ne güzell

valla kendi evim olsun kendimi her türlü sıkmaya hazırım yani..sonuçta kendi çatın olacak yaa varmı ötesi..en önemli maddi şeye sahip olacaksınn ne güzell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…