Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
defneli 12.05.2012de üye olmuş hiçç yorum yapmamış kim ne yazmış kim ne demiş die sadece okumakla yetinmişşş arkadaşımm burası bizim topiğimiz okumayın lüftennnnnn
ya paşa paşa gel aramıza katıl yada bizim topiğimize uğrama

herkese selam
dünden beri hastayım (soğuk algınlı) ama biraz ağır geçiyor.
sohpete katılamadım o yüzden ama okudum tüm konuşulanları

yeniden doğdum bana babanın evine az bi masrafla yerleşmen sonrasında kredilerinizi kapatıp birikim yapman daha mantıklı geliyor.böyle bir imkanın varken değerlendir bence...

akşam süt çorbası yapmıştım kendime canım istedi şimdi olsaydı da içseydim bi güzel
hasta halimle bütün evi sildim süpürdüm eşim hiç yardım etmedi nazar değdirdim kocama

1 yılda kurtuldum ben o tozlardan halı tüyleri beni sinir edercesine uçuşuyordu

kuzum aynenn yaa bir ara delirmiştim..süpürüyorum daha ben süpürgeyi kaldırmadan her yer yine tüy oluyordu..artık süpürmeden önce küçük el gırgırının fırçalarını çıkardım elimle resmen fırçalar gibi tüyleri alıyorum..ardından süpürüyorum çok faydası oldu kuzucum..artık 2-3 güne bir tüyleniyor..deli ediyor adamıı

aynennn yaa sinir oluyorummm bendeee

canımm yıkanınca gidiyo die duydum ama ben salonumun halılarına kıyamam şimdi vermeye
çok para verdim :26: bozulur die korkuyorum
aynı şeyi ebnde yaşıyorum süpürüyorum kadırıp
silyorum tekrar serdiğimde bi bakıyorum sanki hiç silmemişim gibii
çok geçmiş olsun canımm allah acil şifalar versin
oku kendinede eşinede

canımmm nasılsınnn...çok geçmiş olsun kuzum...dün eşindemi evdeydi canım..sen şimdi iştemisin..
bazen erkekler düşüncesizleşebiliyor...takma kafana

günaydın herkese... ballarım
kardanmadam valla tüyü her halı verir ama ne kadar uzun sürer halının yün oranına bağlı. benim 6 aydan çok uzun surmüştü acayip tüy veriyordu. hatta hala veriyor. yıkandıkça azalıyormuş vermesi. tecrübeyle sabit.

yenidendoğdum bence arkadaşım sana rahat battı ben gene kararım karar şekilde o eve girme taraftarın değilim. baban tabi haklı olarak satma olayına karşı. ama merak etme zamanla oda o fikre alışır. kiraya ver, kirasını alıp kendi evinizin kirasını ödeyin. ne taşınma stresi vs ile uğraşma. beyninide ev ev diye diye yeme sulandırma. ama sanırım kocanın ya ev alacağız ya araba diye konuşması bence sana psikolojik baskı yaptı. ayrıca bana göre düğün borcu sırtınızda daha yük iken ev almak acele karar.sabredin 1 sene kadar sonra tekrar bakın. 1 senede evlilikden sonra hem tam düzen sağlanıyor hemde borç azalıyor nefes almaya başıyorsun.

owner ben hastayım banada sütlü çorba. kıs kocana ne oldu niye yardım etmedi. dürtmen gerekli demek canım dürt sen onu kendine gelir

aynen çık siteden yoksa sikayet edicez seniiiiiiiiiiiiiiiiii

canımmm nasılsınnn...çok geçmiş olsun kuzum...dün eşindemi evdeydi canım..sen şimdi iştemisin..
bazen erkekler düşüncesizleşebiliyor...takma kafana
hasta hasta 2 gündür geliyorum işe
dün akşam dedim ki ev çok tozlandı bana yardım et
yorgunum,işim var falan dedi.
tek başıma toparladım evi saat 9 da da uyuya kalmışım koltukta
tabi küsüp uyudum sonradan gelmiş yanıma uzanmış gece 12 de uyandırdım yatağa geçtik..

görümcesi olan varmı kızlar ?
var olanların ilişkileri nasıl
benim 4 tane görümcem var 3 ü benden büyük 1 i benden küçük
iyidir aramız sorun yok
küçük olan üniv.öğrencisi diğerleri evli çocuklu..

valla benimde canım nası istedi anlatamam
2.kez yaptım süt çorbası ilki felaketti bu çok güzel olmuştu..
herzaman derdim heryerde eşim bana yardım eder ev işlerinde yemekte falan diye nazar ettim kocama herhalde:)
kestirip attı yardım edemem diye

bencede şikayet edelim...hala okuyor yaaaa

benim görümcem yok...ama olsun isterdim...kayıvalidemin kızı olsunki durumumu bilsin isterdim..annemi anlasın isterdimmm

bencil insanlar anlamıyorlar canım, olsada anlamazlardı ve sen daha çok üzülürdün, emin ol olmaması daha hayırlır
bizzat tecrübeye sabit..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…