- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #28.781
Kızlarr mutfak masanızı nerden aldınız?
Ben mutfagımdaki masayı alırken küçük olsun, mutfak eşyalarıma uysun diye siyah alalım demiştim ama şimdi hiç bişeyi sıgdıramıyorum, mutfagımı karartıyo. Onu mutfagın balkonuna koyup yenisini almayı düşünüyorum.
Bi 4 ay daha çekicem ben bunu yani.
Süpürüyorum arkamı dönüyorum toz uçuşuyo.
1 yılda kurtuldum ben o tozlardan halı tüyleri beni sinir edercesine uçuşuyordu
Kendimi pis hissediyorum onlar yüzünden yaa. Bunaldım uçuş uçuş
Günaydın kızlarr.
nasılsınız?
Dün ilk defa uyuyakalmışım bu saatte uyandım. :26:
Yorgunlugumu attım ama şimdi tekrar girişicem.
Kızlar hala halılarınız tüy veriyo muu?
Ya hergün süpürmekten gına geldi. Geçen gün fırcaladım yok yok yine aynı.
aynennn yaa sinir oluyorummm bendeeedefneli 12.05.2012de üye olmuş hiçç yorum yapmamış kim ne yazmış kim ne demiş die sadece okumakla yetinmişşş arkadaşımm burası bizim topiğimiz okumayın lüftennnnnn
ya paşa paşa gel aramıza katıl yada bizim topiğimize uğrama
canımm yıkanınca gidiyo die duydum ama ben salonumun halılarına kıyamam şimdi vermeyeKızlarr mutfak masanızı nerden aldınız?
Ben mutfagımdaki masayı alırken küçük olsun, mutfak eşyalarıma uysun diye siyah alalım demiştim ama şimdi hiç bişeyi sıgdıramıyorum, mutfagımı karartıyo. Onu mutfagın balkonuna koyup yenisini almayı düşünüyorum.
Bi 4 ay daha çekicem ben bunu yani.
Süpürüyorum arkamı dönüyorum toz uçuşuyo.
çok geçmiş olsun canımm allah acil şifalar versinherkese selam
dünden beri hastayım (soğuk algınlı) ama biraz ağır geçiyor.
sohpete katılamadım o yüzden ama okudum tüm konuşulanları
yeniden doğdum bana babanın evine az bi masrafla yerleşmen sonrasında kredilerinizi kapatıp birikim yapman daha mantıklı geliyor.böyle bir imkanın varken değerlendir bence...
akşam süt çorbası yapmıştım kendime canım istedi şimdi olsaydı da içseydim bi güzel
hasta halimle bütün evi sildim süpürdüm eşim hiç yardım etmedi nazar değdirdim kocama
herkese selam
dünden beri hastayım (soğuk algınlı) ama biraz ağır geçiyor.
sohpete katılamadım o yüzden ama okudum tüm konuşulanları
yeniden doğdum bana babanın evine az bi masrafla yerleşmen sonrasında kredilerinizi kapatıp birikim yapman daha mantıklı geliyor.böyle bir imkanın varken değerlendir bence...
akşam süt çorbası yapmıştım kendime canım istedi şimdi olsaydı da içseydim bi güzel
hasta halimle bütün evi sildim süpürdüm eşim hiç yardım etmedi nazar değdirdim kocama
görümcesi olan varmı kızlar ?
var olanların ilişkileri nasıl
benim varrr 2 taneee
allahıma şükür iyi aramızzz
bana küçüğümüz diyolarr
kuzum aynenn yaa bir ara delirmiştim..süpürüyorum daha ben süpürgeyi kaldırmadan her yer yine tüy oluyordu..artık süpürmeden önce küçük el gırgırının fırçalarını çıkardım elimle resmen fırçalar gibi tüyleri alıyorum..ardından süpürüyorum çok faydası oldu kuzucum..artık 2-3 güne bir tüyleniyor..deli ediyor adamıı
aynennn yaa sinir oluyorummm bendeee
allah bozmasın maşallah diyelim, benimde 1 tane var ama türünün son örneği arza model çıktı şansıma
aynen çık siteden yoksa sikayet edicez seniiiiiiiiiiiiiiiiii
heyyyyy defneliiiiii
OKUMAAA
aynen çık siteden yoksa sikayet edicez seniiiiiiiiiiiiiiiiii
hasta hasta 2 gündür geliyorum işecanımmm nasılsınnn...çok geçmiş olsun kuzum...dün eşindemi evdeydi canım..sen şimdi iştemisin..
bazen erkekler düşüncesizleşebiliyor...takma kafana
benim 4 tane görümcem var 3 ü benden büyük 1 i benden küçükgörümcesi olan varmı kızlar ?
var olanların ilişkileri nasıl
valla benimde canım nası istedi anlatamamgünaydın herkese... ballarım
kardanmadam valla tüyü her halı verir ama ne kadar uzun sürer halının yün oranına bağlı. benim 6 aydan çok uzun surmüştü acayip tüy veriyordu. hatta hala veriyor. yıkandıkça azalıyormuş vermesi. tecrübeyle sabit.
yenidendoğdum bence arkadaşım sana rahat battıben gene kararım karar şekilde o eve girme taraftarın değilim. baban tabi haklı olarak satma olayına karşı. ama merak etme zamanla oda o fikre alışır. kiraya ver, kirasını alıp kendi evinizin kirasını ödeyin. ne taşınma stresi vs ile uğraşma. beyninide ev ev diye diye yeme sulandırma. ama sanırım kocanın ya ev alacağız ya araba diye konuşması bence sana psikolojik baskı yaptı. ayrıca bana göre düğün borcu sırtınızda daha yük iken ev almak acele karar.sabredin 1 sene kadar sonra tekrar bakın. 1 senede evlilikden sonra hem tam düzen sağlanıyor hemde borç azalıyor nefes almaya başıyorsun.
owner ben hastayım banada sütlü çorba. kıs kocana ne oldu niye yardım etmedi. dürtmen gerekli demek canım dürt sen onu kendine gelir
bencede şikayet edelim...hala okuyor yaaaa
benim görümcem yok...ama olsun isterdim...kayıvalidemin kızı olsunki durumumu bilsin isterdim..annemi anlasın isterdimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?