Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
iş yerindeyim yazamıyorum ama sizi okumak çok zevkli çok içten ve güzel sohbet ediyorsunuz:)

yazdıklarınızı ancak gördüm
heh şöyle gel yaz bize canımızı ye
bizim topiğimiz üye olan herkese açıkk
ancakkkkk bizimle konuşursa
öyle okuyup okuyup kaçmak yokk
Böyle olunca sinirleniyoruz haliyle
Ne iş yapıyorsun evlimisin bekarmıısn
nerde yaşıyosun azıcık sen yazda biz okuyalum
bizde o zevki yaşayalım
rutin temizliğimi kendim yapıyorum 1 yılda 3 kere dışardan destek aldım, dip köşe temizlendi
100 tl verdim her seferinde
ayy hiç fark etmez canımm yeterki temizlensinn
Ben belimden rahatsızım yapamıyorum:26:

orada 1 kere ama bir çoğuyla farklı platformda yazışıyoruz. zaten ara ara bakmaktan başka vaktim olamıyor ben okuyup konuyu anlayana kadar başka konuya geçilmiş oluyor.

şok şok şokkkk
o begendıgım balkonlu gırıs satılmıs 2 gunde 2 gune
bu aksam ıcın randevu alıcaktım
ne cabuk ya
nıye yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben karar verene kadar okuyucu olacam bayanlar

sen dayanamazsın yazarsın kuzummm hem özleriz biz senii

evliyim iki çoçuk annesiyim biri8 yaşında biri9 aylık iki kzım var bir bankada yöneticiyim ve umarım iş yerinden kimse yoktur.

hoşgeldiniiz aramızaaa

şok şok şokkkk
o begendıgım balkonlu gırıs satılmıs 2 gunde 2 gune
bu aksam ıcın randevu alıcaktım
ne cabuk ya
nıye yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

anaaa kızacam ama kuzum biraz ara ver kafanı dinlendir yahuuu

canlarımmm selammm napıyosunuzzzz

kuzucummm yaaa gel artıkkk

Selam kizlar hastaneye tahlil yaptirmaya gidiyorum sabah okul oldugu icin gidemiyorum ogleden sonra da surunduruyolar. Yaa istanbulda devlet hastanesine isin dustu mu hayatin karariyo yaa onca sira randevu alsan trafikten yetisemiyosun kac gundur surunuyorum bir yaptiramadim su testleri. Ozel hastanede 900 lira falan tutuyo testler yoksa normalde kontroller icin ozele gidiyorum dogumu da ozelde dusunuyorum ama testler icin o kqdar para degmez devlete gideyim die dusundum ama surunduruyolar resmen adam oynatiyolar... Offffgf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…