Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
bir kereliğine olmuştur tatlım merak etme..ya canı sıkkındır ya gerçekten yorgundur..yada ne bilim canı istememiştir bu sefer..böle şeyleri hemen takmayalım kafaya değilmi..geçen hafta p.şembe temizlik yapıcaktık..eşim yorgunum yapamam dedi..sen yorgunsan bende yorgunum dedim uzanıverdim yanına..gülüp geçtim..c.tesi günü birlikte yaptık sonra..sizde böle yapn kızlar..tirip yaoacağınızda gülün geçin o anda sizde yapmayın..sonra zaten görür yapmadığını ertesi gün yapalımmı dediğinde tamam der

kıs beni gülmekten öldürdünüz millet bakıyor ne oldu diye. Topladım yüzümü gözümü
Sinir oldum ama yaa bi kaç gündür okuyo okuyo çıkyoo
ya kardeşim bi derdin varsa yaz dimii ne die okuyosunnn

bencede şikayet edelim...hala okuyor yaaaa

Benim görümcem yok...ama olsun isterdim...kayıvalidemin kızı olsunki durumumu bilsin isterdim..annemi anlasın isterdimmm

edelimm kazene

enım gorumcem yok olsun ısterdım cokkk

kız ne kızı engelleyıp duruyorusnuz ya :44:

görümcesi olan varmı kızlar ?
Var olanların ilişkileri nasıl

benim 2 tane var canım...
Birisi elazığda öğretmenmiş daha tanışamadık nişana gelemedi 2 tane bebeği var çünkü telde konuştuk iyi mi kötü mi bilmiyorum nötürüm şimdilik..
Bir diğeride niğdede yurtkurda müdür yardımcısı kendisi nişana geldi.ama iyi mi kötü mü zaman gösterecek onada nötürüm yani

Unisex defneli snein saçını başını yolucam heee
okuma yaa engelleyin şunu insan bir yorum yapar
merhaba der
art niyet arıyorum ben bunda
:122::122:

Bizimkide eğitimci ama kendini eğitememiş, özür dileyerek söylüyorum eşşeklik baki kalıyor eğitim fayda etmiyor.

Ben temizliğe gidiyoruuum, öpüyorum hepinizi.
hiç hissetme canım akışına bırak uçsunlar bi gün gidecekler :)

İsyan senin taktiği denicem mutlaka. Sinir oluyorum ya her sabah teksas'da uyanıyorum..

görümcesi olan varmı kızlar ?
var olanların ilişkileri nasıl

Benim benden küçük bi görümcem var ama kardeşim gibi. maşallah diyeyim.

Yıkatmaya kıyamıyorum ki daha pırıl pırıl

unisex defneli snein saçını başını yolucam heee
okuma yaa engelleyin şunu insan bir yorum yapar
merhaba der
art niyet arıyorum ben bunda
:122::122:
aynen bendee insan bu kadar söze bile bi slm yazar dimiiiiiii kimsen kimsinnnnn

aynan bende kıyamıyorum salonumun halısı temiz üstüne örtü örttüm süpürdüğüm zaman kaldırıyorum silkeliyorum sonra tekrardan seriyorum
ama ben halaa kadın bulamadımmmm evi temziletmek için
görümcemin çağırdığı kadını çağırayım

rutin temizliğimi kendim yapıyorum 1 yılda 3 kere dışardan destek aldım, dip köşe temizlendi
100 tl verdim her seferinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…