- 10 Aralık 2010
- 6.584
- 9.521
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #28.801
bir kereliğine olmuştur tatlım merak etme..ya canı sıkkındır ya gerçekten yorgundur..yada ne bilim canı istememiştir bu sefer..böle şeyleri hemen takmayalım kafaya değilmi..geçen hafta p.şembe temizlik yapıcaktık..eşim yorgunum yapamam dedi..sen yorgunsan bende yorgunum dedim uzanıverdim yanına..gülüp geçtim..c.tesi günü birlikte yaptık sonra..sizde böle yapn kızlar..tirip yaoacağınızda gülün geçin o anda sizde yapmayın..sonra zaten görür yapmadığını ertesi gün yapalımmı dediğinde tamam derhasta hasta 2 gündür geliyorum işe
dün akşam dedim ki ev çok tozlandı bana yardım et
yorgunum,işim var falan dedi.
tek başıma toparladım evi saat 9 da da uyuya kalmışım koltukta
tabi küsüp uyudum sonradan gelmiş yanıma uzanmış gece 12 de uyandırdım yatağa geçtik..
benim 4 tane görümcem var 3 ü benden büyük 1 i benden küçük
iyidir aramız sorun yok
küçük olan üniv.öğrencisi diğerleri evli çocuklu..
valla benimde canım nası istedi anlatamam
2.kez yaptım süt çorbası ilki felaketti bu çok güzel olmuştu..
herzaman derdim heryerde eşim bana yardım eder ev işlerinde yemekte falan diye nazar ettim kocama herhalde:)
kestirip attı yardım edemem diye
kıs beni gülmekten öldürdünüz millet bakıyor ne oldu diye. Topladım yüzümü gözümü
bencede şikayet edelim...hala okuyor yaaaa
Benim görümcem yok...ama olsun isterdim...kayıvalidemin kızı olsunki durumumu bilsin isterdim..annemi anlasın isterdimmm
Sinir oldum ama yaa bi kaç gündür okuyo okuyo çıkyoo
ya kardeşim bi derdin varsa yaz dimii ne die okuyosunnn
edelimm kazene
korktu kaçtıııııııııııııııııı defneliiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nasıl ediliyosa edin kızlar bilmyorum ben kendi profilimde engelledim o kişiyiiiiiiiiiii
aynen öyle korktu kaçtı inşş bidaha gelmezz
Kıs nasıl engelledin banada söylee
enım gorumcem yok olsun ısterdım cokkk
kız ne kızı engelleyıp duruyorusnuz ya :44:
ısyan defnelı ya senın kocan ne kaynanan naberrr
görümcesi olan varmı kızlar ?
Var olanların ilişkileri nasıl
benim 2 tane var canım...
Birisi elazığda öğretmenmiş daha tanışamadık nişana gelemedi 2 tane bebeği var çünkü telde konuştuk iyi mi kötü mi bilmiyorum nötürüm şimdilik..
Bir diğeride niğdede yurtkurda müdür yardımcısı kendisi nişana geldi.ama iyi mi kötü mü zaman gösterecek onada nötürüm yani
hiç hissetme canım akışına bırak uçsunlar bi gün gidecekler :)
kuzum aynenn yaa bir ara delirmiştim..süpürüyorum daha ben süpürgeyi kaldırmadan her yer yine tüy oluyordu..artık süpürmeden önce küçük el gırgırının fırçalarını çıkardım elimle resmen fırçalar gibi tüyleri alıyorum..ardından süpürüyorum çok faydası oldu kuzucum..artık 2-3 güne bir tüyleniyor..deli ediyor adamıı
aynennn yaa sinir oluyorummm bendeee
canımm yıkanınca gidiyo die duydum ama ben salonumun halılarına kıyamam şimdi vermeye
çok para verdim :26: bozulur die korkuyorum
aynı şeyi ebnde yaşıyorum süpürüyorum kadırıp
silyorum tekrar serdiğimde bi bakıyorum sanki hiç silmemişim gibii
çok geçmiş olsun canımm allah acil şifalar versin
oku kendinede eşinede
görümcesi olan varmı kızlar ?
var olanların ilişkileri nasıl
günaydın herkese... ballarım
kardanmadam valla tüyü her halı verir ama ne kadar uzun sürer halının yün oranına bağlı. benim 6 aydan çok uzun surmüştü acayip tüy veriyordu. hatta hala veriyor. yıkandıkça azalıyormuş vermesi. tecrübeyle sabit.
yenidendoğdum bence arkadaşım sana rahat battıben gene kararım karar şekilde o eve girme taraftarın değilim. baban tabi haklı olarak satma olayına karşı. ama merak etme zamanla oda o fikre alışır. kiraya ver, kirasını alıp kendi evinizin kirasını ödeyin. ne taşınma stresi vs ile uğraşma. beyninide ev ev diye diye yeme sulandırma. ama sanırım kocanın ya ev alacağız ya araba diye konuşması bence sana psikolojik baskı yaptı. ayrıca bana göre düğün borcu sırtınızda daha yük iken ev almak acele karar.sabredin 1 sene kadar sonra tekrar bakın. 1 senede evlilikden sonra hem tam düzen sağlanıyor hemde borç azalıyor nefes almaya başıyorsun.
owner ben hastayım banada sütlü çorba. kıs kocana ne oldu niye yardım etmedi. dürtmen gerekli demek canım dürt sen onu kendine gelir
aynen bendee insan bu kadar söze bile bi slm yazar dimiiiiiii kimsen kimsinnnnnunisex defneli snein saçını başını yolucam heee
okuma yaa engelleyin şunu insan bir yorum yapar
merhaba der
art niyet arıyorum ben bunda
:122::122:
ben temizliğe gidiyoruuum, öpüyorum hepinizi.
isyan senin taktiği denicem mutlaka. Sinir oluyorum ya her sabah teksas'da uyanıyorum..
benim benden küçük bi görümcem var ama kardeşim gibi. Maşallah diyeyim.
yıkatmaya kıyamıyorum ki daha pırıl pırıl
DEFNELİ yazmıcaksan okuma yorumlarımızııı
Unisex defneli snein saçını başını yolucam heee
okuma yaa engelleyin şunu insan bir yorum yapar
merhaba der
art niyet arıyorum ben bunda
:122::122:
aynen bendee insan bu kadar söze bile bi slm yazar dimiiiiiii kimsen kimsinnnnn
aynan bende kıyamıyorum salonumun halısı temiz üstüne örtü örttüm süpürdüğüm zaman kaldırıyorum silkeliyorum sonra tekrardan seriyorum
ama ben halaa kadın bulamadımmmm evi temziletmek için
görümcemin çağırdığı kadını çağırayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?