- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #28.841
Selam kizlar hastaneye tahlil yaptirmaya gidiyorum sabah okul oldugu icin gidemiyorum ogleden sonra da surunduruyolar. Yaa istanbulda devlet hastanesine isin dustu mu hayatin karariyo yaa onca sira randevu alsan trafikten yetisemiyosun kac gundur surunuyorum bir yaptiramadim su testleri. Ozel hastanede 900 lira falan tutuyo testler yoksa normalde kontroller icin ozele gidiyorum dogumu da ozelde dusunuyorum ama testler icin o kqdar para degmez devlete gideyim die dusundum ama surunduruyolar resmen adam oynatiyolar... Offffgf
canım geçmiş olsun ne tahlili yaptıyosun:44:Selam kizlar hastaneye tahlil yaptirmaya gidiyorum sabah okul oldugu icin gidemiyorum ogleden sonra da surunduruyolar. Yaa istanbulda devlet hastanesine isin dustu mu hayatin karariyo yaa onca sira randevu alsan trafikten yetisemiyosun kac gundur surunuyorum bir yaptiramadim su testleri. Ozel hastanede 900 lira falan tutuyo testler yoksa normalde kontroller icin ozele gidiyorum dogumu da ozelde dusunuyorum ama testler icin o kqdar para degmez devlete gideyim die dusundum ama surunduruyolar resmen adam oynatiyolar... Offffgf
kıssss defneli vardı kovdun kızı korkuttunuz. onu korkitim derken sen, cilt eflinam topic boşaldı yahu
canım geçmiş olsun ne tahlili yaptıyosun:44:
çok güldüm yaa
biz anlaştık sonradan
canım Allah yardımcın olsun.
SGK lı anlaşmalı özelde ne kadar tutuyor. birde hangi testleri yaptırıyorsun?
Canim saol sgk li hali ile 900 tutuyo zaten ama devlet hic para almiyomus. Durduk yere o kadar para vermek istemedim ozel hastanye. Hamilelikle ilgili testler canim adlari yabanci yabanci valla doktor yazmis ama simdi hatirlamiyorum deli olacam pazartesi de tekrar seminerler basliyo aksama kadar olecem zaten cok kotu midem bulaniyo
ya git yaaaaa. etmediğinizi bırakmadınız. hele o cilt varya o cilt çok fena oooooooooo....
Canim saol sgk li hali ile 900 tutuyo zaten ama devlet hic para almiyomus. Durduk yere o kadar para vermek istemedim ozel hastanye. Hamilelikle ilgili testler canim adlari yabanci yabanci valla doktor yazmis ama simdi hatirlamiyorum deli olacam pazartesi de tekrar seminerler basliyo aksama kadar olecem zaten cok kotu midem bulaniyo
glebildim bu adam beni delirtiyorrrrrrrr
Birgün kafa göz dalıcam ama ya sabır ya selamet diyorum
canım sen iyimisin katılmıyorsun aramızaturkuazcan albüme bakabilirsin :)
canım sen iyimisin katılmıyorsun aramıza
neyin var:44::44:
çok beğendim bennnnnn
işlerim yoğun tatlım sayfayı açıyorum aa takip edemiyorum arada bir baksamda geçmişiinceleyemiyorum tam falan
çok teşekkürler tatlım benimmm ...
hemen dövelimmkimmiş oo söyle bizeee
turkuazcan albüme bakabilirsin :)
bu ayki maaşıda tükettik
ve ben daha ne çizme nede kıyafet alamadım..
hoş para olsa alacak zamanda yok yaa oda ayrı mesele tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?